Το βόλεϊ μας έχει κλέψει την καρδιά!! Τι να κάνουμε;

Αν εννοείς από το Πρωτάθλημα Ολλανδίας αυτό έχει πολύ μικρούς ηλικιακά παίκτες και τώρα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Σκέψου ότι στην ομάδα της πόλης μου, που είναι και από τους πρωταγωνιστές, ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι 26 χρονών. Από το Ολλανδικό θα πω ότι ο Ράουβερντινγκ ή ο Φαν Ρέκομ θα ήταν καλές περιπτώσεις. Τώρα από τους Ολλανδούς του εξωτερικού οι περισσότεροι είναι απλησίαστοι (Γιόρνα, Αντριγκά, Τερ Χορστ, Φαν Γκάρντερεν κλπ). Ίσως ο Ewoud Gommans που παίζει Ρουμανία θα ήταν μια αξιόλογη περίπτωση, αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζει.
Τώρα για το Βέλγικο Πρωτάθλημα και πάλι αρκετά νεαροί παίκτες στο προσκήνιο βλέπε Desmet ή Jan Martinez και από τους πιο έμπειρους οι Cirovic και Verhanneman. O 2ος θα ήταν καλή περίπτωση αλλά δε φεύγει από το Βέλγιο (από το 2013 είναι στη Ροζελάρε). Από τους Βέλγους του εξωτερικού, δυστυχώς άπαντες είναι απλησίαστες περιπτώσεις. Ο Lecat ήταν ο μόνος ελεύθερος και τώρα έκλεισε στο Κατάρ.
Είναι γρίφος για δυνατούς λύτες. Από την Τσεχία ξεχωρίζει ο Στοϊλοβιτς που έχει γεμάτα στατιστικά με τη Μπουντεγιόβιτσε. Επίσης στη Φιλανδία αγωνίζεται ο Σίλταλλα ακόμα όπου παρά την ηλικία του είναι ο Σίλταλλα.
Γενικά το έχω κάψει να ψάχνω.