ΠΑΟΚ Β'
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ Β'
Ο γαύρος έκανε επεισόδια, έπεσε ένας παίκτης δικός τους και έριξε τον δικό μας εν ψυχρώ και ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια. Εκεί (αρχές του αγώνα) κρίθηκε και ο αγώνας. Αντί να παίζουν με δέκα, άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβάζουν απόδοση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 06 Νοέμ 2021, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Maxmad έγραψε:Καλος ηταν στο Α.Kabamaru11 έγραψε:Επειδη μαγειρευα κ καθαριζα κ δεν ειδα το ματς,ο αφρικανος στην μεσαια μας γραμμη,τι εντυπωσεις αφηνει;
Αλλα ρε φιλε πρωτα βλεπουμε και μετα μαγειρευουμε και καθαριζουμε...
Σε νεο σπιτι ειμαι,δεν εχει μερες,δουλευει κ το κοριτσι
Ομαδικά το απόλυτο μηδέν. Θέλει προσπάθεια να καταφέρεις να τελειώσεις αγώνα με μια τελική.
Ατομικά κάποια καλά στοιχεία έδειξαν οι Ουεντραογκο και Τζημας. Ταλιχμανιδης Παναγιωτου και τα υπόλοιπα παιδιά από την Κ19 θέλουν χρόνο προφανώς.
Τσαουσης Γιαξης κλπ πρέπει να δείξουν αν μπορούν αν σταθούν έστω στο ροστερ της πρώτης ομάδας. Πρώτο δείγμα αρνητικό
Ινγκασον έκανε μια δυνατή προπόνηση ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ζόρικη η κατάσταση
Ατομικά κάποια καλά στοιχεία έδειξαν οι Ουεντραογκο και Τζημας. Ταλιχμανιδης Παναγιωτου και τα υπόλοιπα παιδιά από την Κ19 θέλουν χρόνο προφανώς.
Τσαουσης Γιαξης κλπ πρέπει να δείξουν αν μπορούν αν σταθούν έστω στο ροστερ της πρώτης ομάδας. Πρώτο δείγμα αρνητικό
Ινγκασον έκανε μια δυνατή προπόνηση ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ζόρικη η κατάσταση
-
Dimg4
Για Τσιγγαρα και Λυρατζη μιλαμε γιατι δεν τους βαζει, οχι για τον Τσαουσηgika έγραψε:Ο Οεντραογκο το μόνο θετικό της ημέρας. Οι άλλοι ένα μηδενικό. Το μόνο καλό που κάνει η β ομάδα είναι να παίρνουμε απαντήσεις στο γιατί δεν βάζει τον ένα και γιατί δεν βάζει τον άλλο ο Λουτσε. Ποιος χατζηστραβος και ποιος Τσαούσης. Ούτε για β.
ΕλπιΩ να στρώσουν στην πορεία της χρονιάς.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Άντεξα και είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο λόγω περιγραφής του πουτανόπαιδου.Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν δίνει εις βάρος μας 2 οφσαιντ(που κυρίως στο πρώτο βγήκε φάτσα με τερματοφύλακα)που δεν υπάρχουν. Χάρισε κόκκινη στο κωλοπαιδο του γαύρου και αντί να αποβάλλει τον πγ Ανατολάκη που μπούκαρε σαν Καραπαπάρας Β' απέβαλλε δικό μας από τον πάγκο! Συν κάποιες κίτρινες που χαρίστηκαν στα πουτανόπαιδα.Χώρια τα αντεθνικά συνθήματα και τα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο...Το δεύτερο ημίχρονο δεν το είδα και δεν έχω άποψη. Να υποθέσω είχαμε και μια κάποια "ήπια" βια στο ημίχρονο.....Και εμείς προσπαθούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Τέλος για εμένα ο Π.Α.Ο.Κ. Β' από την στιγμή που μπήκε το μπουρδέλο των απογόνων. Καρκίνο βγάζω και με την πρώτη ομάδα.Δεν υπάρχει λόγος να το πάθω εις διπλούν
- abc_o_ karpouzas
Παρατηρώ μια ένταση και μια τάση μηδενισμού.
Κάτι που φανερώνει εκνευρισμό από το προχθεσινό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί όλη αυτή η κριτική να είναι κριτική προς το πρώτο ματς της Β ομάδας..
Δε θέλω να σκέφτομαι τι έχει να γίνει αύριο έτσι και δεν...
Κάτι που φανερώνει εκνευρισμό από το προχθεσινό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί όλη αυτή η κριτική να είναι κριτική προς το πρώτο ματς της Β ομάδας..
Δε θέλω να σκέφτομαι τι έχει να γίνει αύριο έτσι και δεν...
- invincible
Η μόνη λύση μετά από κάθε ήτα είναι αφορισμός και ισοπέδωση. Εγώ είδα δύο κακές ομάδες ανέτοιμες που αυτή που είχε την ψυχολογία και την τύχη νίκησε. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. όλα τα παιχνίδια έτσι είναι στην β εθνική, γκραν κινιολ άσσο ημίχρονο διπλό τελικό. Μερικοί βλέπουν μάλλον β εθνική πρώτη φορά. Παίζανε δύο ομάδες που δεν ανεβαίνουν και δεν πέφτουν και ήταν ανέτοιμες και οι δύο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μια χαρά έχουμε καταλάβει. Όταν όμως από την Β' σου κάνουν σφαγές δεκαετίας 90' όταν φτάσεις στο επίπεδο της πρώτης ομάδας θα σου έχουν γίνει βίωμα και θα σε βιάζουν αδιαμαρτύρητα! Αν αυτά που έκαναν τα μπάσταρδο του γαύρου τα έκαναν οι δικοί μας θα παίζαμε με 10 από το 25,θα είχε αποβληθεί ο μισός μας πάγκος και θα είχαμε και τιμωρία έδρας. Ως την μη αποβολή είμασταν δύο επίπεδα πάνω. Μετά τους ατιμώρητος τσαμπουκάδες......λιγοψυχήσαμε
Πρώτες εντυπώσεις...
Γιατί ο Λουτσεσκου δεν δοκιμάζει τον ταλιχμανιδη, όταν πασχαλάκης και ζιφκοβιτς είναι χάλια
Σήμερα το κατάλαβα.
Τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε ο Τζίμας, δεν ξέρω πόσων ετών είναι αλλά φαίνεται να έχει τα σωματικά χαρίσματα αλλά και τα τεχνικά. Δεν νομίζω ότι χατζηστραβος και γκορντε με αυτό το σώμα μπορούν να παίξουν σε ψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ. Από τους υπόλοιπους ίσως ο σαλαμουρας μπορεί να γίνει ένας Ηλιάδης. Ο κουαντραφογκο είναι ηδη 22 έχει πάρα πολύ δρόμο να καλύψει εάν θέλει να παίξει πρώτη ομάδα.
Φυσικά για όλα τα παιδιά, ειδικά αυτά που είναι κάτω των είκοσι η ομάδα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να εξελιχθούν. Σήμερα δεν φαίνεται κάποιος να μπορεί να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Αύριο ίσως είναι διαφορετικά....
Γιατί ο Λουτσεσκου δεν δοκιμάζει τον ταλιχμανιδη, όταν πασχαλάκης και ζιφκοβιτς είναι χάλια
Σήμερα το κατάλαβα.
Τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε ο Τζίμας, δεν ξέρω πόσων ετών είναι αλλά φαίνεται να έχει τα σωματικά χαρίσματα αλλά και τα τεχνικά. Δεν νομίζω ότι χατζηστραβος και γκορντε με αυτό το σώμα μπορούν να παίξουν σε ψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ. Από τους υπόλοιπους ίσως ο σαλαμουρας μπορεί να γίνει ένας Ηλιάδης. Ο κουαντραφογκο είναι ηδη 22 έχει πάρα πολύ δρόμο να καλύψει εάν θέλει να παίξει πρώτη ομάδα.
Φυσικά για όλα τα παιδιά, ειδικά αυτά που είναι κάτω των είκοσι η ομάδα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να εξελιχθούν. Σήμερα δεν φαίνεται κάποιος να μπορεί να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Αύριο ίσως είναι διαφορετικά....
αν στοχος ειναι η βελτιωση και η εξελιξη των ποδοσφαιριστων ωστε να φανει αν καποιος μπορει να σταθει στην πρωτη ομαδα μελλοντικα τοτε αυτο που ειδαμε σημερα ηταν πολυ απογοητευτικο
ποιος ο λογος μετα το 0-1 να μην παιζουμε καν ποδοσφαιρο διωχνοντας την μπαλα και παιζοντας μονο αμυνα λες και κρινεται κατι απο το αποτελεσμα?
ελπιζω το σημερινο να ηταν απλα η εξαιρεση λογω της ιδιαιτεροτητας του παιχνιδιου επειδη ηταν με τον γαυρο και θελαμε και το αποτελεσμα για λογος γοητρου και να μην δουμε το ιδιο και στα επομενα παιχνιδια γιατι δεν θα εχει κανενα νοημα
ποιος ο λογος μετα το 0-1 να μην παιζουμε καν ποδοσφαιρο διωχνοντας την μπαλα και παιζοντας μονο αμυνα λες και κρινεται κατι απο το αποτελεσμα?
ελπιζω το σημερινο να ηταν απλα η εξαιρεση λογω της ιδιαιτεροτητας του παιχνιδιου επειδη ηταν με τον γαυρο και θελαμε και το αποτελεσμα για λογος γοητρου και να μην δουμε το ιδιο και στα επομενα παιχνιδια γιατι δεν θα εχει κανενα νοημα
Εγώ σήμερα είδα ότι ατομικά ήμασταν καλύτεροι. Τέρμα και χαμένες φάσεις στοίχισαν το ματς. Ο Ουεντρα μαρεσε ωστόσο στο κέντρο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει μεγαλη σημασια το αποτελεσμα. ελπιζω να δουμε βελτιωση που ειναι και ο στοχος της Β ομαδας. Στα θετικά ότι παίρνει χρόνο ο Ιγκι γιατί τον χρειαζόμαστε.
Κατα τα αλλα, δημοσιογράφοι(?), διαιτητές και διοργάνωση θύμισαν παλιες εποχές παράγκας με τον ένα πιο χεσμένο από τον άλλο. Μια αηδία, γεμάτη καρπαζοεισπράκτορες και γλύφτες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Κατα τα αλλα, δημοσιογράφοι(?), διαιτητές και διοργάνωση θύμισαν παλιες εποχές παράγκας με τον ένα πιο χεσμένο από τον άλλο. Μια αηδία, γεμάτη καρπαζοεισπράκτορες και γλύφτες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
-
montekristo
Περα απ τα αισχη των πουστογαυρων στο 1ο ημιχρονο δεν υπαρχει τιποτα να κρατησω απ τον σημερινο αγωνα.-
Δυστυχως κανενας παιχτης μας δεν ξεχωρισε με την αποδοση η εστω τα σωματικα του προσοντα για την Α' ομαδα!
Ηταν βεβαια ο πρωτος αγωνας της σεζον οποτε πιθανα στην συνεχεια οταν αποκτησουν ρυθμο να δουμε καποιον.-
ΥΓ. Αυτος ο σπηκερ ο αιλοινωψυχος του 2004 που ταυτόχρονα ειναι και απογονος αμερικανου ναυτη κι ενος εκ της ρατσας Γκεμπελς σε παρτουζα με την κοινη μανα του στην τρουμπα γαμιεται με οσους φωναζαν βουβουβουλγαροι!
Δυστυχως κανενας παιχτης μας δεν ξεχωρισε με την αποδοση η εστω τα σωματικα του προσοντα για την Α' ομαδα!
Ηταν βεβαια ο πρωτος αγωνας της σεζον οποτε πιθανα στην συνεχεια οταν αποκτησουν ρυθμο να δουμε καποιον.-
ΥΓ. Αυτος ο σπηκερ ο αιλοινωψυχος του 2004 που ταυτόχρονα ειναι και απογονος αμερικανου ναυτη κι ενος εκ της ρατσας Γκεμπελς σε παρτουζα με την κοινη μανα του στην τρουμπα γαμιεται με οσους φωναζαν βουβουβουλγαροι!
Έλεγα ότι πρέπει να παρθούν κάποιοι παίχτες τύπου Ουεντραογκο, ώστε να δοκιμαστούν ένα χρόνο κι αν κάνουν να πάνε στην Α. Όπως κάνει η Σάλτζμπουργκ.
Τέλος πάντων πρώτη χρονιά είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τέλος πάντων πρώτη χρονιά είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk