ΠΑΟΚ Β'
-
ariskatiforos
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ Β'
Έπαθε......Πασχαλάκη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλες οι μακρινές πάσες του Ingason πάνε πλάγιο άουτ.
Πολύ φοβάμαι ότι στο β' θα έχουμε σκηνές απείρου κάλους...
Είμαι σίγουρος ότι στα αποδυτήρια έχουν ήδη ξεκινήσει το μασάζ στο διαιτητή!
Πιστεύω ακράδαντα ότι θα δημιουργήσουν πολλές προστριβές, ο χεσμένος θα μας φορτώσει κάρτες (1 κόκκινη την έχω σίγουρη, ελπίζω να είναι μόνον 1) και θα μας κλείσει μέσα στην περιοχή μας με το έτσι θέλω.
Αν βγάλουμε 2ο γκολ σε κόντρα θα νικήσουμε, διαφορετικά...
Είμαι σίγουρος ότι στα αποδυτήρια έχουν ήδη ξεκινήσει το μασάζ στο διαιτητή!
Πιστεύω ακράδαντα ότι θα δημιουργήσουν πολλές προστριβές, ο χεσμένος θα μας φορτώσει κάρτες (1 κόκκινη την έχω σίγουρη, ελπίζω να είναι μόνον 1) και θα μας κλείσει μέσα στην περιοχή μας με το έτσι θέλω.
Αν βγάλουμε 2ο γκολ σε κόντρα θα νικήσουμε, διαφορετικά...
- potamda
- Bet Guru 2023
Επιστροφή στο μέλλον...
Σήμερα θυμήθηκα πολλά και μια αηδία ένιωσα ξανά! Διαιτησία, μετάδοση, συνθήκες, σαν να μη πέρασε μια μέρα!
Αυτά ζούσαμε κάθε Κυριακή πριν την έλευση Σαββίδη. Κι όχι από το γκέι tv, αλλά από ερτ και νοβα...
Αν κάποιος είναι μικρός και δεν τα θυμάται, θα καταλάβει πολλά!
Σήμερα θυμήθηκα πολλά και μια αηδία ένιωσα ξανά! Διαιτησία, μετάδοση, συνθήκες, σαν να μη πέρασε μια μέρα!
Αυτά ζούσαμε κάθε Κυριακή πριν την έλευση Σαββίδη. Κι όχι από το γκέι tv, αλλά από ερτ και νοβα...
Αν κάποιος είναι μικρός και δεν τα θυμάται, θα καταλάβει πολλά!
- PAOK_Antarctica
Ωχ μωρέ πρώτη εμφάνιση μετά από πολύμηνο τραυματισμό και δεν είναι ο Μπεκενπάουερ.
Καταστροφή.
Καταστροφή.
Μην τον κρίνεις, σήμερα κάνει αγγαρεία.ariskatiforos έγραψε:Αν αυτός ο ινγκανσον είναι η ελπίδα μας για να στρώσει η άμυνα θα κλάψουν μανούλες
Δεν θέλει να ζοριστεί-τραυματιστεί.
Άσε που είμαι σίγουρος ότι είναι στοχοποιημένος, είτε για τραυματισμό, είτε για κόκκινη.
Γι' αυτό, καλά κάνει και δεν μπαίνει στις φάσεις, ούτε βάζει ένταση.
-
ariskatiforos
- PAOK_Antarctica
-
ariskatiforos
Αυτό ισχύειskalon έγραψε:Μην τον κρίνεις, σήμερα κάνει αγγαρεία.ariskatiforos έγραψε:Αν αυτός ο ινγκανσον είναι η ελπίδα μας για να στρώσει η άμυνα θα κλάψουν μανούλες
Δεν θέλει να ζοριστεί-τραυματιστεί.
Άσε που είμαι σίγουρος ότι είναι στοχοποιημένος, είτε για τραυματισμό, είτε για κόκκινη.
Γι' αυτό, καλά κάνει και δεν μπαίνει στις φάσεις, ούτε βάζει ένταση.
- PAOKmeister
Ρε αδερφέ δε λέει αυτό,έρχεται απο τραυματισμό μετα απο τόσο καιρό,δε γίνεται να έχει την ίδια απόδοση με πρίν....ariskatiforos έγραψε:Από το Μπεκενμπάουερ μέχρι το δε πετυχαίνω γήπεδο ένα τσιγάρο δρόμος μωρε
Έβλεπα τώρα στο nooronetv και θυμήθηκα...
Πως το γύρισε αυτός ο Μένιος Σακελλαρόπουλος?
Τόσα χρόνια τρυπούσε από μέσα το βάζελο και δεν τον είχε πάρει κανένας χαμπάρι!
Πως το γύρισε αυτός ο Μένιος Σακελλαρόπουλος?
Τόσα χρόνια τρυπούσε από μέσα το βάζελο και δεν τον είχε πάρει κανένας χαμπάρι!
Τελος 1ου ημιχρόνου
... φαίνεται να έχει στηθει μια ομαδα σύγχρονη με τρομερή ταχυδυναμικη σε αντίθεση με την Α ομαδα μας...
Συμπαγεις γραμμές, γρήγορες και ποιοτικες μεταβιβασεις και αρκετο πάθος. Ο παυλαρας έχει ωραία πράγματα στο μυαλό του κ σίγουρα είναι ένα χαρτί που θα ξαναπαιχτει στο μέλλον και έχει τα φόντα να μας κατσει...
Ατομικα τωρα: 3 παιχτες ξεχώρισαν.
1) κουλιερακης, αριστεροποδαρος στόπερ που θυμίζει αρκετά Μιχαηλίδη αλλά στα μαρκαρισματα φαίνεται να μην παρασυρεται και ετσι δεν δίνει φτηνα φαουλ. Με εντυπωσιασε ως τωρα.
2) σαλαμουρας, αρκετα ταχυδυναμικο 8αρι box to box. Τρομερος στο transition game.
3) χατζηστραβος, το παλικάρι θα ειναι αμαρτία να μην κανει καριέρα. Καλο κράτημα της μπαλας και φοβερες τελικες πασες οταν εχει μέτωπο εστια... Οποιος θυμαται Πελκα στην αντίστοιχη ηλικια είναι κατι σαν κλωνος του.
Οι υπόλοιποι ολοι νορμάλ. Ουενττεγκαο μετριος εως αδιαφορος
Ο Ινγκασον φαίνεται σε καλή κατάσταση και σίγουρα δεν κάνει αγγαρεία απλά επισκιαζεται απο τον τρομερο ως τωρα κουλιερακη.
Αα κβο γαιτανιδης δείχνει πως εχει ανακαμψει.
Απο τον γκευ Γ καλύτερος ως τωρα το δεξι χαφ Μαρινος (αριστεροποδαρος)
MVP ως τωρα ο χελακης και θετική επανεμφάνισή κανει ο ανατολακης στα καραγκιοζιλικια σαν να μην περασε μια μερα.
... φαίνεται να έχει στηθει μια ομαδα σύγχρονη με τρομερή ταχυδυναμικη σε αντίθεση με την Α ομαδα μας...
Συμπαγεις γραμμές, γρήγορες και ποιοτικες μεταβιβασεις και αρκετο πάθος. Ο παυλαρας έχει ωραία πράγματα στο μυαλό του κ σίγουρα είναι ένα χαρτί που θα ξαναπαιχτει στο μέλλον και έχει τα φόντα να μας κατσει...
Ατομικα τωρα: 3 παιχτες ξεχώρισαν.
1) κουλιερακης, αριστεροποδαρος στόπερ που θυμίζει αρκετά Μιχαηλίδη αλλά στα μαρκαρισματα φαίνεται να μην παρασυρεται και ετσι δεν δίνει φτηνα φαουλ. Με εντυπωσιασε ως τωρα.
2) σαλαμουρας, αρκετα ταχυδυναμικο 8αρι box to box. Τρομερος στο transition game.
3) χατζηστραβος, το παλικάρι θα ειναι αμαρτία να μην κανει καριέρα. Καλο κράτημα της μπαλας και φοβερες τελικες πασες οταν εχει μέτωπο εστια... Οποιος θυμαται Πελκα στην αντίστοιχη ηλικια είναι κατι σαν κλωνος του.
Οι υπόλοιποι ολοι νορμάλ. Ουενττεγκαο μετριος εως αδιαφορος
Ο Ινγκασον φαίνεται σε καλή κατάσταση και σίγουρα δεν κάνει αγγαρεία απλά επισκιαζεται απο τον τρομερο ως τωρα κουλιερακη.
Αα κβο γαιτανιδης δείχνει πως εχει ανακαμψει.
Απο τον γκευ Γ καλύτερος ως τωρα το δεξι χαφ Μαρινος (αριστεροποδαρος)
MVP ως τωρα ο χελακης και θετική επανεμφάνισή κανει ο ανατολακης στα καραγκιοζιλικια σαν να μην περασε μια μερα.