19. Λευτέρης Λύρατζης
- WeWillRockYou
Re: 19. Λευτέρης Λύρατζης
Κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων από τον Γιώργο Σίμο για τα παιχνίδια με Λευκορωσία (12/11) και Ισλανδία (16/11).
-
Χωρίς να δείξει κ αυτός πολλά όσο έπαιξε, έχει σταθεί εξαιρετικά άτυχος που μπροστά του έχει πέσει στο τείχος που ονομάζεται Τέιλορ...
- WeWillRockYou
Χθες μου φάνηκε βελτιωμένος μεν απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο, αλλά δεν φαίνεται ακόμα να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Λύση ανάγκης, αλλά όχι το δεξί μπακ στο οποίο θα στηριχτεί η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.
Δεν ειναι χειροτερος απο τον Ροντριγκο. Δεν πιανει θεση ξενου. Ηδη απο οτι εχω καταλαβει εχει ανεβει στην ιεραρχια και λογιζεται μπακ απ του Τειλορ. Οταν με το καλο βρουμε ενα κανονικο δεξι μπακ ας αποφασισουν αν ειναι χειροτερος ή οχι του Τειλορ.
Θεωρώ ότι είναι καλύτερος αμυντικά ακραίος μπακ που έχει η ομάδα αυτή την στιγμή.
Δεν πιάνει θέση ξένου και δεν εχει εμφανίσει τάσεις βεντεντισμού.
Οπότε γιατί να μην καθιερωθεί τουλάχιστον ως ο δεξης μπακ της ομαδας στο ροτεσιον;
Για ποιο λόγο να έχουμε τους αλλους 2 μη κοινοτικούς μπακ μπροστα του.
Επιθετικά σίγουρα πρέπει να βελτιώσει την ποιότητα του αν θελει να γινει βασικος σε οποιαδήποτε ομαδα κάνει πρωταθλητισμό, αλλά έχει τις αντοχές για ανεβάσματα και ικανοποιητική ταχύτητα.
Οποτε θεωρώ ότι ο ρόλος του Ροντριγκο ειναι περιττός στην ομάδα.
Ειναι ελαφρος καλυτερος του Λυρατζη επιθετικα αλλά μιλάμε για 2 ή 3 ασιστ το χρονο max και ίσως ενα γκολ.
Αν συνυπολογισεις ηλικια αλλα και οτι 2,5 χρονια τωρα βγαζει θλάση β’ μετα την προετοιμασία και κατα τον Δεκεμβριο, δεν εχει νόημα αυτο που γινεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν πιάνει θέση ξένου και δεν εχει εμφανίσει τάσεις βεντεντισμού.
Οπότε γιατί να μην καθιερωθεί τουλάχιστον ως ο δεξης μπακ της ομαδας στο ροτεσιον;
Για ποιο λόγο να έχουμε τους αλλους 2 μη κοινοτικούς μπακ μπροστα του.
Επιθετικά σίγουρα πρέπει να βελτιώσει την ποιότητα του αν θελει να γινει βασικος σε οποιαδήποτε ομαδα κάνει πρωταθλητισμό, αλλά έχει τις αντοχές για ανεβάσματα και ικανοποιητική ταχύτητα.
Οποτε θεωρώ ότι ο ρόλος του Ροντριγκο ειναι περιττός στην ομάδα.
Ειναι ελαφρος καλυτερος του Λυρατζη επιθετικα αλλά μιλάμε για 2 ή 3 ασιστ το χρονο max και ίσως ενα γκολ.
Αν συνυπολογισεις ηλικια αλλα και οτι 2,5 χρονια τωρα βγαζει θλάση β’ μετα την προετοιμασία και κατα τον Δεκεμβριο, δεν εχει νόημα αυτο που γινεται.
Από τον Ροντρίγκο και τον Τέιλορ νομίζω πως αμυντικά είναι καλύτερος. Βέβαια θα πρέπει να τον δούμε και σε αρκετά περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, γιατί στο πρωτάθλημα έχει 3΄ με χαρτί και κουτσά 10΄ με τον συμπολίτη και στο κύπελλο 60΄ με ΑΕΛ και χωρίς ουσιαστική πίεση.
Θέλει δουλειά κυρίως στη σωματοδομή και στη συνέχεια και σε τεχνικά αμυντικά και επιθετικά θέματα. Αν ο προπονητής όμως δεν πιστεύει σε αυτόν και όπως δείχνει και στους άλλους 21- και δεν δουλευτούν όλοι εξτρά σε προπόνηση αλλά περιμένει να καταρρεύσουν οι βετεράνοι, δεν ξέρω πως θα προκύψουν αυτά.
Θέλει δουλειά κυρίως στη σωματοδομή και στη συνέχεια και σε τεχνικά αμυντικά και επιθετικά θέματα. Αν ο προπονητής όμως δεν πιστεύει σε αυτόν και όπως δείχνει και στους άλλους 21- και δεν δουλευτούν όλοι εξτρά σε προπόνηση αλλά περιμένει να καταρρεύσουν οι βετεράνοι, δεν ξέρω πως θα προκύψουν αυτά.
- ΑποστόληςΑ
Εγω διάβασα την συνέντευξη Ματος που είπε ότι θα ήθελε να γυρίσει για να κλείσει την καριέρα του και με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Φανταστείτε να βρεθουμε 3 βραζιλιάνους μη κοινοτικους δεξιους μπακ.
Και να μην υπαρχει χωρος για 10αρι πχ
Φανταστείτε να βρεθουμε 3 βραζιλιάνους μη κοινοτικους δεξιους μπακ.
Και να μην υπαρχει χωρος για 10αρι πχ
-
Καταρχήν, χρειάζεται παιχνίδια.. Και να μην τον κρίνουμε αυστηρότερα από τους ξένουςWeWillRockYou έγραψε:Χθες μου φάνηκε βελτιωμένος μεν απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο, αλλά δεν φαίνεται ακόμα να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Και εγώ συμφωνώ με John economist. Για να κρίνουμε το Λυρατζη πρέπει να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια για να βρει πρώτα αγωνιστικό ρυθμό. Και φυσικά να κριθεί δίκαια λαμβανοντας υπόψιν και ηλικίες συμβόλαια προοπτική κλπ.
Η εικόνα που είχα για αυτόν τον παίκτη στην αρχή της χρονιάς είναι πως το ταβάνι του είναι αναπληρωματικο δεξί μπακ στο φετινό ροστερ, είναι όμως τόσο χαμηλός ο ανταγωνισμός για την θέση που μάλλον είναι ο πιο αδικημένος από τους νέους του ΠΑΟΚ.
Η εικόνα που είχα για αυτόν τον παίκτη στην αρχή της χρονιάς είναι πως το ταβάνι του είναι αναπληρωματικο δεξί μπακ στο φετινό ροστερ, είναι όμως τόσο χαμηλός ο ανταγωνισμός για την θέση που μάλλον είναι ο πιο αδικημένος από τους νέους του ΠΑΟΚ.
- WeWillRockYou
Συμφωνώ απόλυτα. Σε αυτή την φάση όμως, δεν νομίζω πως ακόμα, μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της συνολικής λειτουργίας της ομάδας, κάτι που ας πούμε πιστεύω πως θα μπορούσαν οι Τσιγγάρας και Κούτσιας.JohnEconomist έγραψε:Καταρχήν, χρειάζεται παιχνίδια.. Και να μην τον κρίνουμε αυστηρότερα από τους ξένουςWeWillRockYou έγραψε:Χθες μου φάνηκε βελτιωμένος μεν απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο, αλλά δεν φαίνεται ακόμα να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα..
Ο Λευτέρης και στο ματς της Ελπίδων που τον είδα, δεν ξεχώριζε όπως πχ. οι Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας, απέναντι σε συνομήλικους αντιπάλους.
Φαίνεται όμως προσηλωμένος και εργατικός παίκτης. Ίσως ένας δανεισμός τύπου Γιαννούλη, να τον βοηθούσε.
- Σουριναμέζος
Τα 865 λεπτά συμμετοχής που έχει πάρει με την πρώτη ομάδα είναι πολλά για να μην έχει δείξει τίποτα απολύτως, μακάρι να έχει καλύτερη εξέλιξη κ ο Γιαννούλης στην ίδια ηλικία δεν είχε δείξει πολλά πράγματα. Αυτή την στιγμή δεν έχει θέση στην Α ομάδα. Δυστυχώς είναι χειρότερος από τους άλλους 2 δεξιούς μπακ οι οποίοι δεν είναι καν στο επίπεδο που θέλουμε να είναι το μπακ απ μας