Μαυρο Χιονι έγραψε:Να αρχίσω να μαζεύω ονοματακια για το πούλμαν το Μάιο στα Τίρανα ή είναι νωρίς;
obanebane έγραψε:Εγώ άμα δεν έρθει ο doom,δεν έρχομαι μαζί σας.
Θα πάω μόνος μου.![]()
![]()
Μαυρο Χιονι έγραψε:Να αρχίσω να μαζεύω ονοματακια για το πούλμαν το Μάιο στα Τίρανα ή είναι νωρίς;
obanebane έγραψε:Εγώ άμα δεν έρθει ο doom,δεν έρχομαι μαζί σας.
Θα πάω μόνος μου.![]()
![]()
Uefa Rankings II η αλλιως καταθλιψηDoomlord4 έγραψε:Θέλω να ζητήσω κάτι από τους Mods
Αυτό το θέμα ανοίχτηκε πριν 12 χρόνια και είναι ακόμα στο vol 1
Ο τίτλος είναι τεράστιος και αντιστρόφως ανάλογος με τις προσδοκίες μας
Είναι εφικτό να κλειδώσει στην σελίδα 400 αντί για 500?
Για να ανοίξω μετά το φρέσκο και ελπιδοφόρο Uefa Rankings II
Ευχαριστώ!
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Doomlord4 έγραψε:Κατάθλιψη είναι το παρόν,το 1
Μπορούμε να ονομάσουμε αυτό PAOK UEFA Rankings και όταν φτάσει τα 500, να ανοίξουμε το ΙΙDoomlord4 έγραψε:Θέλω να ζητήσω κάτι από τους Mods
Αυτό το θέμα ανοίχτηκε πριν 12 χρόνια και είναι ακόμα στο vol 1
Ο τίτλος είναι τεράστιος και αντιστρόφως ανάλογος με τις προσδοκίες μας
Είναι εφικτό να κλειδώσει στην σελίδα 400 αντί για 500?
Για να ανοίξω μετά το φρέσκο και ελπιδοφόρο Uefa Rankings II
Ευχαριστώ!
Βάλτε και διόδιαinvincible έγραψε:όχι οι μεταγραφές είναι άλλο. Εδώ είναι άλλο. Εκεί πρέπει να κάνεις το αντίθετο. Εκεί είναι το πιο πιασιάρικο τοπικ. Μπορείς και από τώρα σιγά σιγά να το ανοίξεις από την στιγμή που ακούγονται ονόματα. Είναι το τοπικ Νούμερο 1 του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ . Αν ήταν δικό μου το φορουμ δεν θα το έκλεινα πάνω από 2 μήνες μετά από κάθε μεταγραφική περίοδο. Θα έβαζα μέχρι και διαφημίσεις πάνω στο νήμα.
Δεν υπάρχει οφ τοπικ εδω μεσαinvincible έγραψε:Το 2 δεν έχει νόημα , νόημα θα είχε να σβηστούν όλα τα οφ τοπικ και συζητήσεις και να μείνουν μόνο πληροφορίες σημαντικές. Ετσι οι 400 σελίδες θα γίνουν 200. Είναι δύσκολο προτζεκτ αλλά το νήμα θα αποκτήσει μορφή εγχειριδίου. Δηλαδή επιτρέπουμε την συζήτηση προσωρινά αλλά κάθε 6 μηνες παίρνουμε σκούπα και καθαρίζουμε το νήμα. Έτσι δεν θα ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.
Όσο πιο μικρός ο τίτλος,τόσο το καλύτεροΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Μπορούμε να ονομάσουμε αυτό PAOK UEFA Rankings και όταν φτάσει τα 500, να ανοίξουμε το ΙΙ
Ειπαμε φετος ειναι χρονιά Χ.Ε.Φ.ΟParolos έγραψε:Καλά εσύ υπολόγισε που θα είμαστε του χρόνου με μια νίκη ακόμη , δλδ το χειρότερο σενάριο, το οποίο ακόμη και με ισοπαλία στη Σλοβακία μπορεί να μην είναι βαθμολογικά και πολύ μακριά.
(Καθώς ακόμα κι αν περάσουμε 2οι υπάρχει ο γύρος των 32 που δε μετράει)
Η απουσία απάντησης μάλλον σημαίνει ναιDoomlord4 έγραψε:Δηλαδή,απορρίπτεται το αίτημά μου;Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Μπορούμε να ονομάσουμε αυτό PAOK UEFA Rankings και όταν φτάσει τα 500, να ανοίξουμε το ΙΙ
Ο αριθμός μας είναι το 4
Στις 400 θα πρεπει να κλειδώνονται έτσι κι αλλιως ολα