Βρε πρόσεχε μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου, γιατί σε βλέπω με βαρειά τροφική δηλητηρίαση.Doomlord4 έγραψε:Doomlord4 έγραψε:----------------------------------------
Στις 2/10
Doomlord4 έγραψε: Κοπενγχάγη-ΠΑΟΚ 0-0 Ή 0-1
ΠΑΟΚ-Κοπενγχάγη 1-3
Σλόβαν-ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΟΚ-Λινκολν 0-0 (με τα τρίτα λόγω υποτίμησης και υπεροψίας-θα έχουμε και δύσκολο παιχνίδι με τον πανελευσιανιακό μετά από 3 μέρες,οπότε...)
3η θέση
Σας υπενθυμίζω το ποστ για να ΜΗΝ ταλαιπωρηθείτε με προσδοκίες τις επόμενες εβδομάδες
Βλέπετε τα σκορ που θα ακολουθήσουν
Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Μπορεις να το κανεις παραθεση οταν τελειωσουν ολα
1ος εγω θέλω τις ευρωπαικες επιτυχίες,δεν έχω κανένα θετικό ένστικτο όμως
1ος εγω θέλω τις ευρωπαικες επιτυχίες,δεν έχω κανένα θετικό ένστικτο όμως
- rade paprica
Θεωρώ ότι μπορούμε να περάσουμε δεύτεροι, αλλά για να πω και τη μαύρη αλήθεια, αν απολειστούμε δεν θα εκπλαγώ 

Δεν πέτυχα την θέση αλλά είμαι πολύ κοντά να πετύχω τον τροπο αποκλεισμού μας.....15_50 έγραψε:Re: ΛΊΝΚΟΛΝ-ΠΑΟΚ 16/9-19:45,CosmotesportsHd
Δημοσίευση από 15_50
Δευτ 13 Σεπ 2021, 21:34
Νίκη με σκορ τουλάχιστον 0-4.
Ο όμιλος στο τέλος μπορεί να μας βρει στην 1η θέση αλλά με έναν ή ακόμα και δύο συγκάτοικους και να πάει το πράγμα στην διαφορά τερμάτων.
-
Μετά την 4η αγωνιστική των ομίλων , είμαστε 2οι και κινδυνεύουμε να μας αφήσει εκτός η σλόβαν .
Οι 3οι των ομίλων του europa απ'όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια της φάσης των 32 αυτήν την στιγμή είναι :
Ρέιντζερς , Αιτχόφεν , Λέστερ , Φενερμπαχτσε , Μαρσέιγ , Μιντιλαντ , Σέλτικ , Γκένκ .
Όλο αυτό θα μπορούσες να το αποφύγεις με μια ισοπαλία χθες ...
Αλλά υπάρχουν και χειρότερα , τουλάχιστον να περιορίσουμε την αυτοκαταστροφή μας και να μη μας πετάξει έξω μια σλόβαν για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια .
Οι 3οι των ομίλων του europa απ'όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια της φάσης των 32 αυτήν την στιγμή είναι :
Ρέιντζερς , Αιτχόφεν , Λέστερ , Φενερμπαχτσε , Μαρσέιγ , Μιντιλαντ , Σέλτικ , Γκένκ .
Όλο αυτό θα μπορούσες να το αποφύγεις με μια ισοπαλία χθες ...
Αλλά υπάρχουν και χειρότερα , τουλάχιστον να περιορίσουμε την αυτοκαταστροφή μας και να μη μας πετάξει έξω μια σλόβαν για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια .
Κάτι παραπάνω ξέρουν στην ομάδα.Αν χάσουμε στη Σλοβακία,τις αποφεύγουμε όλες! 

Στους 32 παίζουμε διπλούς αγώνες ή έναν μονό στην έδρα μας με κάποια από τις τρίτες του Γιουρόπα;
Διπλούς φυσικά. Αυτός ο γύρος όμως δεν προσφέρει βαθμούς και λεφτά.
Αν θέλουμε να πούμε ότι κάναμε τουλάχιστον κάτι φέτος πρέπει να κάνουμε 2 νίκες στον όμιλο τώρα.
Στους 16 δεν θα πάμε έτσι κι αλλιώς οπότε μαζέψτε ότι μπορείτε τώρα.
Αν θέλουμε να πούμε ότι κάναμε τουλάχιστον κάτι φέτος πρέπει να κάνουμε 2 νίκες στον όμιλο τώρα.
Στους 16 δεν θα πάμε έτσι κι αλλιώς οπότε μαζέψτε ότι μπορείτε τώρα.
- rade paprica
Θα τα δώσουμε όλα για όλα σε ένα σερί παιχνιδιών που όπως σωστά λες πιθανώς δε θα μας οδηγήσουν καν στους 16;
Υπάρχει ο κίνδυνος το χθεσινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα παραπάνω να βάλουν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε δεύτερη μοίρα και να συγκεντρωθούμε στους "εφικτούς" ελληνικούς στόχους....
Υπάρχει ο κίνδυνος το χθεσινό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα παραπάνω να βάλουν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε δεύτερη μοίρα και να συγκεντρωθούμε στους "εφικτούς" ελληνικούς στόχους....

Τι είναι αυτό πάλι;
Φυσικά να τα δώσουμε όλα γιατί με 2 νίκες περνάς στον επόμενο γύρο σίγουρα έστω σαν δεύτερος.
Είναι κάτι σαν γύρος των 32 χωρίς να είναι 32. Αν πάμε στους 16 είναι άλλο θέμα.
Για να μην αρχίσουμε πάλι για τις μελλοντικές κληρώσεις...
Τουλάχιστον αν βγεις δεύτερος με 13 βαθμούς θα πεις ότι έκανα το καθήκον μου σχετικά...
Φυσικά να τα δώσουμε όλα γιατί με 2 νίκες περνάς στον επόμενο γύρο σίγουρα έστω σαν δεύτερος.
Είναι κάτι σαν γύρος των 32 χωρίς να είναι 32. Αν πάμε στους 16 είναι άλλο θέμα.
Τουλάχιστον αν βγεις δεύτερος με 13 βαθμούς θα πεις ότι έκανα το καθήκον μου σχετικά...
-
Χωρίς τα τηλεοπτικά , 300χιλ παίρνουμε για την συμμετοχή μας στους 32 και 600 χιλ. για την συμμετοχή μας στους 16 της διοργάνωσης . Δεν υπάρχουν bonus αποτελέσματος στις knock out φάσεις !
* Διορθώνω λοιπόν μετά το σχόλιο του fossa , επιπλέον 325 χιλιάρικα bonus από την πρόκριση ως 2ος . Ευχαριστώ
* Διορθώνω λοιπόν μετά το σχόλιο του fossa , επιπλέον 325 χιλιάρικα bonus από την πρόκριση ως 2ος . Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackchaos την Παρ 05 Νοέμ 2021, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπόνους 300.000 και η δεύτερη θέση 325.000 αν και αυτά είναι ψίχουλα και αδιάφορα για τον οπαδό, για μένα τουλάχιστον.
Εμένα με νοιάζει η πρόκριση σαν πρώτος φυσικά πολύ καλύτερα και οι βαθμοί για το μέλλον.
Επίσης απ'το να το δούμε απ'το καναπέ χίλιες φορές να παίξω και μια Σέλτικ τον Φλεβάρη...
Εμένα με νοιάζει η πρόκριση σαν πρώτος φυσικά πολύ καλύτερα και οι βαθμοί για το μέλλον.
Επίσης απ'το να το δούμε απ'το καναπέ χίλιες φορές να παίξω και μια Σέλτικ τον Φλεβάρη...
- Μπαρκαρούτσος
Με συγχωρείς που κάνω quote εσένα, θα δεις ότι συμφωνούμε..fossa έγραψε:Τι είναι αυτό πάλι;
Τι συζήτηση είναι αυτή πάλι; Τι πάει να πει "να τα δώσουμε όλα εδώ ή εκεί";;
Πληρώνονται τόσα λεφτά και θα διαλέγουν αγώνες; Δεν πληρώνονται για τη νίκη σε ΚΑΘΕ αγώνα;;;;
Αυτό ισχύει από τον Κούτσια και τον Ντέλια, μέχρι τον Γκαγκάτση.
Αν είναι να το κλείσουμε το μαγαζί...
Ή παλεύουμε για τη νίκη παντού, ή να δούμε μπάσκετ. Άντε.
Αυτές οι μαλακίες μας έφαγαν και φτάσαμε να παίζουμε έξι αγώνες για να μπούμε σε έναν όμιλο...