Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
montekristo

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από montekristo »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
montekristo έγραψε:Το βαπορι-ΠΑΟΚ με πλοιοκτητη και καπετανιο Σαββιδη το θελουμε υπερωκεανιο κι οχι ψαροτρατα του Αιγαιου.-
Καλη ειναι και μια ψαρια με 2 τονους σαρδελα η γαυρο αλλα 2.000 υπερατλαντικά εισιτηρια ειναι πολυ καλυτερα!

Μονο ο καπετανιος παιρνει ολες τις αποφασεις που αφορουν τους παντες απο τον υπαρχο μεχρι τον καμαρωτο.-
Οποτε μεχρι στιγμης με οσα "θετικα" κι αρνητικα βλεπουμε "η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε"!

ΥΓ. Τον Φεβουαριο θα φανει αν η επιστροφη Λου ηταν "win win" κατασταση μονο για να κερδισει χρονο ο Ιβαν.-

Άσχετο-σχετικό:

Πλέον και ο Καπετάνιος απλός υπαλληλάκος είναι... Το γραφείο είναι πάνω από όλους..δυστυχώς. Τον έχουν ευνουχήσει τον Καπετάνιο, από τη στιγμή που μπορούν να πάρουν τηλέφωνο στο βαπόρι ανά πάσα στιγμή.

Σόρρη για το οφφ-τόπικ, μόλις ξύπνησα, συνεχίστε :mrgreen:
Επειδη μολις ξυπνησες μονο γι αυτο δικαιολογεισαι.

Για πλοιοκτητη-καπετανιο μιλαω ομως κι οταν οπου κι οποτε συμβαινει αυτο τοτε ουτε ο υπουργος ναυτιλιας δεν μπορει να τον ευνουχησει διχως την δικη του θεληση.- Μεχρι να το φουνταρει μπορει για μια καλη αποζημιωση.-
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

καλημερα Ιβαναρε, να μπω να γραψω παλι τα ιδια μετα απο την καθιερωμενη ευρωπαικη τσαπου περι ερασιτεχνικης νοοτροπιας και κουλτουρας του κλαμπ; βαρεθηκα κ εγω και αλλοι τοσοι. μαλλον κουραστηκες και εσυ να τα ακους και μαλλον δεν σε χαλαει κ τοσο που παραμενουμε ευρωπαιοι κλοουν. παντως εγω και αλλοι πολλοι δεν κοιμηθηκαμε
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Εγώ συγχύστηκα και στεναχωρήθηκα πολύ όχι γιατί χάσαμε αλλά για τρεις λόγους:

1) Στήριξα Ιβαν να πουλήσει τον Φερέιρα να φέρει Γκαρσία. ( από το 3 5 2 στο 4 2 3 1 και πίσω στο 3 5 2 πάλι)

2) Στήριξα Ιβαν και Κυρ Κυρ και Μαρία όταν μου έφεραν πίσω Λουτσέσκου. (από το 3 5 2 πίσω στο 4 2 3 1 πάλι)

3) Στήριξα ΙΒαν όταν δεν έφερε ΤΔ και αποδυνάμωσε την ομάδα και πουλούσε και μετρούσα τα εκατομμύρια λες και θα έμπαιναν στην τσέπη μου και μου έφερνε δανεικούς και ελεύθερους χαμηλής ποιότητας.

Τώρα ντρέπομαι να δω στο πρόσωπο όλους αυτούς που φώναζαν και γκρίνιαζαν το καλοκαίρι. Μου λένε τι σε νοιάζει πήρες τα εκατομμύρια και είσαι ευτυχισμένος θες και μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα

Πολύ πλάκα εχει
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Obdulio έγραψε:
GREATANASTASIOS έγραψε:Πρόεδρε διώξε τους ανίκανους από την ΠΑΕ με πρώτο καί καλλίτερο όλων τον Γκαγκάτση που σε εχει οδηγήσει σε πολλά λάθη βρές κάποιν σαν τον Μπέο πού να κατέχει το αντικείμενο έλεος με τους ανίκανους μισθοφόρους της ΠΑΕ,
Να μιλάμε συγκεκριμένα; Σε τι ακριβώς ευθύνεται ο Γκαγκάτσης ως προς την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ;

Γιατί κάπου χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια.
Αγαπητέ συνοπαδέ το φιάσκο μέ τά δελτία ποιός έφταιγε ;Mήν πείς ο γιατρός,υπάρχουν υπεύθυνοι.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

ΙΒΑΝ
καλόν ύπνο σε κάποια σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΙΒΑΝ
καλόν ύπνο σε κάποια σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Δεν χρειαζεται η πικρα για την χτεσινη ηττα να οδηγει σε ακροτητες τυπου καμμενη γη Γκουερινο. Κι εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε, μαζι υποφερουμε ολοι
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Μα όλοι οι αληθινοί ΠΑΟΚτσήδες υποφέρουν.
Δεν είπα ότι μόνο εγώ έχω καταρρεύσει
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το λάθος του Ιβάν ήταν που έφερε τον Luce πίσω. Αυτός διέλυσε την περυσινή ομάδα, επαναφέροντας το 4-2-3-1, μη εισηγούμενος ανανεώσεις δανεικών που έπαιζαν βασικοί (Baba, Krmencik), διώχνοντας παίκτες που δεν γουστάρει (Warda) που όμως πρόσφεραν ιδιαίτερα πέρυσι και μη χρησιμοποιώντας παίκτες που έχαιραν της εμπιστοσύνης του προηγούμενου προπονητή (Τσιγγάρας). Ακόμη και ο Μιχαηλίδης άρχισε να παίζει μετά τον τραυματισμό του Κρέσπο.
Μεγαλες αληθειες ξεστομισες φιλε Αποστολε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Amsterdamer_87 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το λάθος του Ιβάν ήταν που έφερε τον Luce πίσω. Αυτός διέλυσε την περυσινή ομάδα, επαναφέροντας το 4-2-3-1, μη εισηγούμενος ανανεώσεις δανεικών που έπαιζαν βασικοί (Baba, Krmencik), διώχνοντας παίκτες που δεν γουστάρει (Warda) που όμως πρόσφεραν ιδιαίτερα πέρυσι και μη χρησιμοποιώντας παίκτες που έχαιραν της εμπιστοσύνης του προηγούμενου προπονητή (Τσιγγάρας). Ακόμη και ο Μιχαηλίδης άρχισε να παίζει μετά τον τραυματισμό του Κρέσπο.
Μεγαλες αληθειες ξεστομισες φιλε Αποστολε...
Ποιες αλήθειες ρε φίλε;;

Ρε Αποστόλη τι λες και συ;;

Προφανώς και θα εμπιστευτεί το σύστημα που ξέρει.
Το ότι ο baba έφτασε τέλος Αυγούστου και δεν συζηταγε το να έρθει το ξέχασες;;

Με κρεμτσνικ έγινε πρόταση αλλά δεν προχώρησε. Και ζήτησε ένα καλό φορ. Τον ολιβειρα.

Τον ουαρντα μια χαρά τον επανέφερε και είπε ένας φίλος από τα παλιά πάλι μαζί μας. Και μετά εξαφανίστηκε ο αιγύπτιος.

Αν του χρεωνα σοβαρά κάτι του λουτσεσκου είναι ότι δεν Απαίτησε 1 μέρα της προετοιμασίας να έχει 4 βασικους παίκτες έτοιμους. Δεν ξέρω αν το ζήτησε απλά εγώ θα υπέγραψα συμβόλαιο με Τον ΠΑΟΚ μόνο αν έρθουν 4 παιχταράδες 1 μέρα προετοιμασίας.

Αν ήμουνα στη θέση του αυτά θα ζήταγα. Αλλιώς δεν υπογράφω.
Δεν.ξερω αν το ζήτησε και τον κρέμασαν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Centenario

Δημοσίευση από Centenario »

Καλησπέρα, δεν ξέρω που να το ποστάρω, οπότε πιάνομαι από τη συζήτηση και το βάζω εδώ.
Δεν θέλω να το παίξω "έξυπνος", ούτε να πουλήσω "ΠΑΟΚοφροσύνη", αλλά γιατί ρε mods δεν κάνετε μία σκούπα στα troll; (δεν εννοώ τον Αποστόλη, προς Θεού).
Είμαι μέσα στο forum σχεδόν σε καθημερινή βάση από το 2008 -το πιστεύετε ή όχι- ως επισκέπτης (όχι ο φίλος που είχε βάλει το όνομα "και ένας επισκέπτης"). Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποφάσισα μετά από όλα αυτά τα χρόνια και έκανα προφίλ ως "Centenario".
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει άτομα και άτομα από δω... κάποια σπουδαία παιδιά που τα χάσαμε (π.χ. Olivares), άλλοι που έκαναν καριέρα ξεκινώντας από εδώ (Transfermaniac) και πολλοί άλλοι χαρακτήρες ψιλοαστείοι-ψιλοtroll (θυμάμαι έναν FGonzo ή κάτι τέτοιο), αλλά αυτός ο χαμός με τα εξόφθαλμα troll από το 2017-2018 (φυσικά όχι τυχαία) δεν έχει ξαναγίνει!
Σε σημείο να μην αντέχεται το forum ώρες-ώρες.
Ειδικά όταν ερχόμαστε μετά από ημέρες όπως εχθές, με την πίκρα στο στόμα, που όπως έγραψε και ένας άλλος φίλος εχθές "αν δεν τα πω εδώ μέσα, τώρα που έχω την πίκρα μου και ψάχνω για παρηγοριά, που θα τα πω".
Αυτά τα ολίγα από τον γεροCentenario.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ!
Υ.Γ. τελικά ξέρω που να το ποστάρω, στο topic με τα γενικά για το forum, αλλά τώρα δεν το ξαναγράφω. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Centenario την Παρ 05 Νοέμ 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με προλαβες Σουρμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Obdulio έγραψε:
O προηγούμενος προπονητής ανέλαβε την ομάδα φτύνοντας την τριάδα στα στόπερ και παίζοντας ακριβώς το 4-2-3-1. Και όταν το έκανε, οι περισσότεροι πανηγύριζαν. Το εγκατέλειψε μόνο όταν έμεινε καμιά 25αριά πόντους πίσω χωρίς αυτοκριτική.
ετσι δυστυχως θυμομαστε οτι μας συμφερει....ξεχασανε που κραζανε τον γκαρσια σαν μαθητευομενο μαγο ?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Πότε θα μας ενημερώσει η παε ότι ο Σαββίδης έκανε τηλεδιάσκεψη με Λουτσε και παίκτες και τους τόνισε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα την Κυριακή ? Ανησυχώ όσο δεν μας ενημερώνει η παε ότι έγινε αυτό. Γιατί οι παίκτες που τελικά έφερε ή κράτησε ο Λούτσε μαζί με τον Σαββίδη πολύ νιώθουν από ΠΑΟΚ και έχουν μεγάλο φιλότιμο να τα δώσουν όλα. Και θα τα δώσουν όλα την Κυριακή
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Εγώ λέω να δώσει ο Σαββίδης τις μετοχές στον ερασιτέχνη, να αναλάβουν οι παοκαρχες να τελειώνουμε. Με βάση αυτά που διαβάζω εδώ μέσα χειρότερα δε θα πάμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”