ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
2%
Κρεσπο
1
1%
Μιχαηλίδης
5
6%
Μιχαι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερινια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβαμπ
1
1%
Ελ Καντουρι
4
5%
Κουρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζιφκοβιτς
64
73%
Μπισεσβαρ
5
6%
Σβιντερφσκι
1
1%
Ακπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τευλορ
2
2%
Κουτσιας
1
1%
Μουργκ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 88

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

astral έγραψε:gay-Ιωνικός 0-0
παο-ΠΑΟΚ 0-2

και άντε ΓΕΙΑ
ΤΗν Κυριακή αδερφέ θα δουν πολλά τα μάτια μας. Και (κατ΄εμέ) θα περάσουμε μια πολύ ΜΑΥΡΗ Κυριακή.
Αυτό διαισθάνομαι. Να δώ τον Λούτσε τι θα κάνει το βράδυ μετά τις 21.30 μ.μ.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

nunies4 έγραψε:Εχεις δικιο αδερφε...
Δεν αντεχεται αυτο το πραγμα την τελευταια 7ετια. Να σηκωνουμε κυπελλα καθε χρονο, να παιρνουμε και να διεκδικουμε πρωταθλημα, να ΕΙΣΑΙ Η ΟΜΑΔΑ που γραφτηκε στην ιστορια με το αητητο πρωταθλημα και νταμπλ, να πηγαινουμε στην Αθηνα και να χεζονται πανω τους αυτοι πλεον, να παιζουμε ματς στην επαρχια και οταν αλλα χρονια φευγαμε με ισοπαλιες και λεγαμε και ευχαριστω τωρα τα ματς να ξεκινανε απο το στανταρ διπλο και να φτανουν εως το......δυσκολο διπλο., να εχεις κανει πελατη τον βαζελο και την χαρτινη μεσα εξω, να εχεις στρεψει ολο το παρακρατικο ολυμπιακο συμπαν (ΜΜΕ και αρχες) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ (δεν υπαρχει καν παναθηναικος για αυτους, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ)....
Ασε μιλαμε για μαυρη 7ετια....
Αντε γεια ΙΒΑΝ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
Ο ΙΒΑΝ φίλε άφησε την ομάδα γυμνή (με τη συνενοχή του Λουτσε) το καλοκαίρι.
Και ναι εγώ προσωπικά δεν αντέχω. Αν η ήττα και οι ξεφτίλες (να στις θυμίσω) έχουν γίνει ένα με το μεταλλαγμένο DNA του ΠΑΟΚ έκδοσης 2021-2022, τι να πω. Καλή συνέχεια
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν αντεχεται αυτο το πραγμα την τελευταια 7ετια. Να σηκωνουμε κυπελλα καθε χρονο, να παιρνουμε και να διεκδικουμε πρωταθλημα, να ΕΙΣΑΙ Η ΟΜΑΔΑ που γραφτηκε στην ιστορια με το αητητο πρωταθλημα και νταμπλ, να πηγαινουμε στην Αθηνα και να χεζονται πανω τους αυτοι πλεον, να παιζουμε ματς στην επαρχια και οταν αλλα χρονια φευγαμε με ισοπαλιες και λεγαμε και ευχαριστω τωρα τα ματς να ξεκινανε απο το στανταρ διπλο και να φτανουν εως το......δυσκολο διπλο., να εχεις κανει πελατη τον βαζελο και την χαρτινη μεσα εξω, να εχεις στρεψει ολο το παρακρατικο ολυμπιακο συμπαν (ΜΜΕ και αρχες) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ (δεν υπαρχει καν παναθηναικος για αυτους, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ)....
++++++++++++++++++++++++++++++1926 :pano:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Γερασίμου έγραψε:
ΠΑΟΚ 2021-2022
Αιλλάδα
Ήττα από ένα χωριό μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ
Ισοπαλία που ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΌ ΤΟ 1926 με ένα άλλο χωριό
Ήττα από τον χειρότερο γαβρο της τελευταίας περιόδου
Και έχουμε συνέχεια την Κυριακή
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΕΠειδή αναφέρθηκε ο αγώνας με βόλο, ομάδα που τρώει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο (45 λεπτά) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ από έναν βόλο είναι τελειωμένη. Δεν χρειάζεται να δω τίποτα άλλο.
ΑΥτή είναι η προσωπική μου άποψη.
ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου, μια χρονιά χαμένη από τις πολλές που πέρασαν.
Ετσι. Τα ξεραμε οτι θα τα περνουσαμε αυτα. Απο το καλοκαιρι. Αλλα ΠΑΟΚ εισαι πηγε σχετικα καλα η ομαδα στην αρχη και αναθαρησαμε. Το καλο ειναι οτι δεν χαθηκε τιποτα ακομη περαν μιας πρωτιας που ηταν ουτως η αλλως αβεβαιη. Ας ελπισουμε οτι τον χειμωνα θα διορθωθουν εν μερη οι ανορθογραφιες του ροστερ και θα παμε καλυτερα στην συνεχεια.

Νομιζω οτι αρχισαμε να πληρωνουμε στο αγωνιστικο κομματι την κατασκευη του νεου γηπεδου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΙΑ
Πως να το πούμε ρε αδέρφια ?
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ ΕΪΜΑΣΤΕ'
δεν είμαστε Μακεδονικός
Ρε φίλε προφανώς δεν τις αντέχουμε.

Άλλο αυτό!!

Άλλο το Αντε γειά και καλό βράδυ κτλ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Ο ΙΒΑΝ φίλε άφησε την ομάδα γυμνή (με τη συνενοχή του Λουτσε) το καλοκαίρι.
Και ναι εγώ προσωπικά δεν αντέχω. Αν η ήττα και οι ξεφτίλες (να στις θυμίσω) έχουν γίνει ένα με το μεταλλαγμένο DNA του ΠΑΟΚ έκδοσης 2021-2022, τι να πω. Καλή συνέχεια
Αδερφε δεν μπορεις να μιλας σοβαρα. Απο το name σου υποθετω οτι εισαι μιας καποιας ηλικιας...
Και μιλας για μεταλλαγμενο DNA ΠΑΟΚτση που δεχεται τις ηττες; Να σου θυμισω κατα καιρους τα στραπατσα που εχουμε παθει οχι στην Ευρωπη αλλα εντος συνορων; Να σου θυμισω που η καθοδος στην Αθηνα ισοδυναμουσε με σιγουρη ηττα; Τα στραπατσα στην επαρχια απο το καθε χωριο αυτου του χαρτη και την καθε γειτονιτσα της Αθηνας; Να σου θυμισω τελος παικτες που φορεσαν αυτη την φανελα που κανονικα δεν ηταν ουτε για Γ εθνικη; Και ο κοσμος ΠΑΝΤΑ εκει στα τσιμεντα και στις εθνικες οδους. Και μου λες οτι το DNA μεταλλαχτηκε και "αντεχουμε" τις ηττες; Στα σοβαρα; ΑΥΤΟ ηταν ο ΠΑΟΚ για τους περισοτερους το 80% της ζωης μας. 10 πικρες και 1 χαρα. Αυτο ηταν διαχρονικα. Και ας μην μπορουσε αυτο να καμψει την τρελα που εχουμε για αυτη την ομαδα. Αλλα δεν θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε και ζησαμε. 10 πικρες και 1 χαρα.
Μαλον λοιπον ο .....νεοπλουτος νεοΠΑΟΚτσης δεν μπορει να διαχειριστει τις ηττες. Τους υπολοιπους καθολου δεν μας σταματησαν απο το να λατρευουμε με καθε κυταρο μας αυτον τον συλλογο. Και ΝΑΙ οσο και να μην συμφωνεις ζουμε την χρυση μας εποχη...
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

:pano: :pano: :pano: :pano:

Στην κλάψα είμαστε πρώτοι ρε φίλε. Πως γκέγκεν αυτό; Όταν η ομάδα χρειάζεται στήριξη βγαίνουν όλοι να κράξουν και να κάνουν κριτική εκ τους ασφαλούς.
Έλεος με την γκρίνια και την μίρλα. Η ομάδα ήταν εξαιρετικά άτυχη εχθές παρόλες τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς θα μπορούσε εύκολα να λήξει 5-2, 4-2. Φτάνει πια με την μίρλα. Στηρίξτε την ομάδα με τα λάθη και τις ελλείψεις της. Δεχόμαστε από παντού πόλεμο και έχουμε και την εσωτερική γκρίνια.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ναι να μην μπερδευτείτε κάποιοι δεν εννοώ ότι μου αρέσουν οι ήττες αλλά είμαι 40 πλέον , χαμουτζης ( έχει τη σημασία του) κ για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι οι νίκες ή οι ήττες στους αγώνες. Για μένα ο ΠΑΟΚ από τότε που έγινα ,εξαιτίας του μπασκετ, συνειδητά 8-9 χρονών ήμουν τότε που όλοι εδώ χάμου ήταν κάτι στο ποδοσφαιρο από ποκ κ αρης στο μπάσκετ, δίχως σχέσεις με προσφυγια ή την Θεσσαλονίκη είδα σε αυτή την ομάδα κ ενώ οι άλλοι γυρω μου επιδεικνύαν νίκες με κάθε τρόπο κ μουφα τιτλους εγώ τους παρουσίαζα ακεραιότητα, αξιοπρέπεια, τιμιότητα , παθος , πάλη, τον λαό μας, την μαγκιά μάς. Ναι οι ήττες παντα με πληγωναν αλλά υπήρχαν κ υπάρχουν πιο σημαντικά σε αυτά τα 4 γράμματα. Οι ήττες οι αγωνιστικές με στεναχωρούν αλλά δεν είναι φάπες. Φάπες είναι όταν ξεχνάμε τα ιδανικά μας, φάπες τρώμε οταν ξεχνάμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ, φάπες είναι όταν ξεπουλάμε όλα τα χαρακτηριστικά μας στο βωμό της νίκης. Τα τελευταία χρόνια με τον Σαββίδη μπορέσαμε συνδυασμό των παραπάνω με νίκες κ τίτλους. Με σωστά κ λάθη. Κάποιες φορές πληρωνουμε τα λάθη μας, κάποιες άλλες τον πολεμο που μας κάνουν. Αυτό επιλέξαμε. Θα ήταν πιο ευκολο να γίνουμε γαυροι αν δεν αντέχουμε.
Υ. Γ. Λογικη κ η άποψη κ η κριτική από τον καθένα μας αλλα μέχρι του σημείου να δεχόμαστε ότι κάποιοι ξέρουν καλυτερα από εμάς την δουλειά τους, όπως φαντάζομαι οτι μπορεί κ ο χ Λουτσέσκου ή ο χ Ιβάν να κρίνει κ να έχει άποψη για την δική μου δουλειά αλλά να με συγχωρέσουν άσχετα αν τους αρέσει ή όχι εγώ την ξερω καλυτερα. Ναι σιγουρα υπάρχουν καλυτεροι από εμένα κ ουδείς αναντικατάστατος αλλά στην ιστορία μας μέχρι σήμερα ο Ιβάν κ ο Λουτσέσκου είναι στην κορυφή. Ας κάνουμε λίγο υπομονή περιμένοντας κ μεγάλες στιγμές αλλά κ λάθη.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:
ΠΑΟΚ 2021-2022
Αιλλάδα
Ισοπαλία που ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΌ ΤΟ 1926 με ένα άλλο χωριό
Ναι η ισοπαλία με Βόλο ήταν η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Φαίνεσαι πολλά χρόνια ΠΑΟΚτσης
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια.
Δυστυχώς τελικά φανήκαμε λίγοι.
Σε μεγάλο βαθμο πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού.
Κρίμα γιατί φέτος η κλήρωση ήταν μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ευρωπαϊκό άλμα.
Πλέον όλα είναι ανοικτά, από πρωτη θέση (δύσκολα), έως αποκλεισμό (ελπίζω επίσης δύσκολα)
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εμείς οι παλαιότεροι έχουμε δει πολλά είναι αλήθεια. Όπως και είναι αλήθεια ότι τώρα πλέον δεν είμαστε συνηθισμένοι στις ήττες όπως παλαιότερα. Και μιλώ για ήττες από οποίο χωριό του χάρτη κιαν δεις. Τώρα είμαστε σε εποχές που πέρασε και ένας Σαντος από την ομάδα που θα πω ότι μας έμαθε να βλεπουμε ποδόσφαιρο και όχι μπάλα, πήραμε και σχεδόν όσους τίτλους είχαμε πάρει τα προηγούμενα 45 χρόνια και ναι μας ενοχλεί περισσότερο.

Επίσης θεωρώ ότι επειδή μάθαμε ποδόσφαιρο και βλεπουμε και πολλά ματς τώρα πια και ευρωπαϊκά και εδώ είμαστε ποιο συνειδητοποιημένοι. Ωρίμασαμε πιστεύω. Δεν είναι ότι δεν μας ενοχλούν οι ήττες αλλά κάποια πράματα έχουν λόγους και αιτίες που γίνονται. Όπως πχ με έναν καλό Πριγιο και έναν καλό Ματος στην ομάδα χτες θα κάναμε πάρτυ.

Πικραμένοι είμαστε όλοι και στην φάση που είμαστε ας είμαστε και λίγο ψύχραιμοι. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Υ. Γ. Ειμαι σίγουρος ότι εάν είχαμε να διαλέξουμε μεταξύ νίκης με Γιάννενα και Βόλο η νίκης με Σλόβαν και Κοπεγχάγη η πλειοψηφία του κόσμου μας θα διάλεγε τα ελληνικά. Εγώ προσωπικά ανήκω στην μειοψηφία.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

τελευταιο ματς μου στην τουμπα 4-3-2020 με γαβρο 3-2 κυπελο.....επιτελους τουμπα ζωντανα χθες η καλλιτερη ψυχοθεραπεια στις δυσκολες καταστασεις που ζουμε ανεξαρτητως αποτελεσματος βεβαια το καλλιτερο ειναι νικη με εμφανιση,αλλα η αισθηση της τουμπας 3 ωρες πριν το ματς και μεχρι το τελος ειναι το κατι αλλο.....ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΑΥΤΟΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ .....ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ.......ΕΝΑ ΓΚΟΛ .....ΕΝΑ ΓΚΟΛ.....
εμενα οι δανοι δεν με αρεσαν γιομα στην γιομα στο αδυνατο μας σημειο τα μπακ ....και ξανα γιομα στην γιομα .....τρομερη η 4 ποσο μας ελειψε .....ζωηροι και οι 50 δανοι.....ΠΑΟΚΡΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ..... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

dragon έγραψε:Ναι να μην μπερδευτείτε κάποιοι δεν εννοώ ότι μου αρέσουν οι ήττες αλλά είμαι 40 πλέον , χαμουτζης ( έχει τη σημασία του) κ για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι οι νίκες ή οι ήττες στους αγώνες. Για μένα ο ΠΑΟΚ από τότε που έγινα ,εξαιτίας του μπασκετ, συνειδητά 8-9 χρονών ήμουν τότε που όλοι εδώ χάμου ήταν κάτι στο ποδοσφαιρο από ποκ κ αρης στο μπάσκετ, δίχως σχέσεις με προσφυγια ή την Θεσσαλονίκη είδα σε αυτή την ομάδα κ ενώ οι άλλοι γυρω μου επιδεικνύαν νίκες με κάθε τρόπο κ μουφα τιτλους εγώ τους παρουσίαζα ακεραιότητα, αξιοπρέπεια, τιμιότητα , παθος , πάλη, τον λαό μας, την μαγκιά μάς. Ναι οι ήττες παντα με πληγωναν αλλά υπήρχαν κ υπάρχουν πιο σημαντικά σε αυτά τα 4 γράμματα. Οι ήττες οι αγωνιστικές με στεναχωρούν αλλά δεν είναι φάπες. Φάπες είναι όταν ξεχνάμε τα ιδανικά μας, φάπες τρώμε οταν ξεχνάμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ, φάπες είναι όταν ξεπουλάμε όλα τα χαρακτηριστικά μας στο βωμό της νίκης. Τα τελευταία χρόνια με τον Σαββίδη μπορέσαμε συνδυασμό των παραπάνω με νίκες κ τίτλους. Με σωστά κ λάθη. Κάποιες φορές πληρωνουμε τα λάθη μας, κάποιες άλλες τον πολεμο που μας κάνουν. Αυτό επιλέξαμε. Θα ήταν πιο ευκολο να γίνουμε γαυροι αν δεν αντέχουμε.
Υ. Γ. Λογικη κ η άποψη κ η κριτική από τον καθένα μας αλλα μέχρι του σημείου να δεχόμαστε ότι κάποιοι ξέρουν καλυτερα από εμάς την δουλειά τους, όπως φαντάζομαι οτι μπορεί κ ο χ Λουτσέσκου ή ο χ Ιβάν να κρίνει κ να έχει άποψη για την δική μου δουλειά αλλά να με συγχωρέσουν άσχετα αν τους αρέσει ή όχι εγώ την ξερω καλυτερα. Ναι σιγουρα υπάρχουν καλυτεροι από εμένα κ ουδείς αναντικατάστατος αλλά στην ιστορία μας μέχρι σήμερα ο Ιβάν κ ο Λουτσέσκου είναι στην κορυφή. Ας κάνουμε λίγο υπομονή περιμένοντας κ μεγάλες στιγμές αλλά κ λάθη.
Ταυτίζομαι σε όλα εκτός από την ηλικία που σου ρίχνω ένα χρόνο :)
:opaokara: :opaokara:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:
ΠΑΟΚ 2021-2022
Αιλλάδα
Ρε Γκουερίνο έλεος ρε αδερφέ.
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία μας είναι το 4-4 με το βόλο?
Ρώτα για το 3 -5 της παναχαικής κάποιον παλιό. Ρώτα για το ματς με τον λουκα λιασο σε προκριματικά τσαμπιονς Λιγκ με μακαμπι. Θυμήσου ένα 4-2 με κάποιον ακρατητο. Θυμήσου το 2-1 από κάποια λεισοες που επαιζε Γ εθνική πορτογαλίας, ένα 0-1 από καποια Λιν της Νορβηγίας στη Τουμπα, ενα 0-1 από κάποια βαλερανγκα στη Τούμπα, ένα 3-2 ήττα εκτος με μπλαζεβιτς από τον ποσειδώνα μηχανιώνας στο κύπελλο και πόσα άλλα.

Όλοι στεναχωρημένοι είμαστε για χτες γιατι χαθηκε μεγαλη ευκαιρια.
Αυτά που γράφεις όμως ρε φίλε είναι τρελά, δεν γίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”