ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Παρατηρήσατε ότι ο Ζιφκοβιτς δεν έδινε με τίποτα την μπάλα στον τευλορ; Του ζήταγε την μπάλα και έψαχνε άλλον συμπαίχτη..
Εγω το πηρα παρα πολυ ψυχραιμα το ματς, γιατι το εχουμε δει στην Ευρωπη τοσες φορες αυτο το εργο που πανω κατω ξερεις και το τελος. Χαρηκα λιγο στην αρχη οταν χασαν την πρωτη φαση που καναν γιατι ειπα επιτελους δεν τρωμε γκολ στο πρωτο τους σουτ, αλλα ηρθε ο Πασχαλακης να με επαναφερει στην πραγματικοτητα.
Με ΒΑΡ πιστευω απλα θα χαναμε και το πεναλτι.
Με ΒΑΡ πιστευω απλα θα χαναμε και το πεναλτι.
Ε αυτό.Napoli4 έγραψε:Σόρρυ ήταν η Κοπεγχάγη το φόβητρο που η ομάδα μας κατάφερε να κοντραρει αλλά έχασε στα σημεία;
Εγώ είδα μια Κοπεγχάγη μετριοτατη με τεράστια αμυντικά κενά και έναν ΠΑΟΚ που αυτοκτόνησε ενώ μπορούσε να βάλει 3-4 γκολ ΑΝΕΤΑ.
Για μένα 3η γκέλα στην Τούμπα για φέτος, κόντρα σε ομάδα χειρότερη από τη δική μας.
Και ξαφνικά πρέπει να μη χάσουμε στη Σλοβακία για τη δεύτερη θέση.
Τί να πω εγώ προβληματίστηκα γιατί ακριβώς επειδή η Κοπεγχάγη είναι μέτρια φέτος, κι ενώ το παλέψαμε δεν..
Στεναχώρια γιατί και με Λουτσε αυτό είναι το ταβάνι.
Πρέπει να αλλάξουν πολλά από πέρσυ τα λέμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η ομαδα κατα κυριο λογο πληρωνει τις επιλογες που πηρε για το ροστερ το καλοκαιρι
πασχαλακης βασικος και μη αποκτηση ΤΦ
τευλορ και μη αποκτηση ποιοτικου δεξιου μπακ
μη αποκτηση ενος ακομα μεσοεπιθετικου με αποτελεσμα παικτες οπως ο καντουρι και ο μπισεσβαρ ειναι απαραιτητη και η απουσια τους να κανει την διαφορα
ολα αυτα φυσικα εχουν συνδυαστει με μια γενικοτερη φιλοσοφια σχεδιασμο και αποκτησης παικτων που ειναι πολυ μακρια απο το συγχρονο ποδοσφαιρο με αποτελεσμα ενα ροστερ γυρασμενο με υπερβολικα πολλους παικτες 30+ που δεν μπορουν να ανταποκριθουν τεταρτη κυριακη σε υψηλη ενταση+ τους πολλους μυικους τραυματισμους...
ευτυχως ο λουτσεσκου εχει αποδειξει ποσο καλος προπονητης ειναι και θα την βρει την ακρη αλλα ετσι οπως ειναι φετος η ομαδα το ταβανι της δεν ειναι μεγαλο και αυτο οσο περναει ο καιρος φαινεται ολο και περισσοτερο
πασχαλακης βασικος και μη αποκτηση ΤΦ
τευλορ και μη αποκτηση ποιοτικου δεξιου μπακ
μη αποκτηση ενος ακομα μεσοεπιθετικου με αποτελεσμα παικτες οπως ο καντουρι και ο μπισεσβαρ ειναι απαραιτητη και η απουσια τους να κανει την διαφορα
ολα αυτα φυσικα εχουν συνδυαστει με μια γενικοτερη φιλοσοφια σχεδιασμο και αποκτησης παικτων που ειναι πολυ μακρια απο το συγχρονο ποδοσφαιρο με αποτελεσμα ενα ροστερ γυρασμενο με υπερβολικα πολλους παικτες 30+ που δεν μπορουν να ανταποκριθουν τεταρτη κυριακη σε υψηλη ενταση+ τους πολλους μυικους τραυματισμους...
ευτυχως ο λουτσεσκου εχει αποδειξει ποσο καλος προπονητης ειναι και θα την βρει την ακρη αλλα ετσι οπως ειναι φετος η ομαδα το ταβανι της δεν ειναι μεγαλο και αυτο οσο περναει ο καιρος φαινεται ολο και περισσοτερο
- falconakis
Εγώ πάντως δεν εχω παράπονο απο την ομαδα αλλα απο την ταναπου την τυχη μας που μας έχει γυρίσει την πλατη στην Τουμπα εδω και τοσα χρόνια...και επίσης την μακακια της Ουεφα που δεν εχει var στο conference...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Καλά τα λες ρε φίλε, αλλά όταν νικάει η ομάδα δεν χρειάζεται να μπω εδώ και να εκθειάσω την ομάδα και τους παίκτες, τα λέω στη γυναίκα μου, τα λέω στις κόρες μου, τα φωνάζω στο μικρό γιό μου.papwolf έγραψε:Νικά η ομάδα 7-8 σελίδες κι αυτές με το ζόρι. Χάνει η ομάδα 45 σελίδες με βρισιές, κατάρες, προσβολές εκατέρωθεν. Μιζέρια κι απαξίωση. Μέσα στα καλά που έκανε ο Ιβάν έκανε κι ένα μεγάλο κακό, ψήλωσε την ομάδα, την ψήλωσε πάρα πολύ, τόσο που ο "περήφανος" λαός της δεν την φτάνει πια. Ντροπή μας μωρέ, όλων μας...
Αυτά και τίποτα άλλο, καλή σας νύχτα, σφαχτείτε ελεύθερα...
Οταν χάνουμε (και μάλιστα έτσι) τότε χρειάζομαι ψυχοθεραπεία... να μπω εδώ να πω τον πόνο μου, να φωνάξω όσο πιο δυνατά γίνεται μήπως και νιώσω λίγο καλύτερα.
Να προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί νιώθω έτσι, να ψάξω να βρω ελπίδα να πιαστώ πάνω της... να μπορέσω εν τέλει να πάω για ύπνο, γιατί τώρα -πίστεψέ με- δεν μπορώ!
Και νομίζω ότι δυστυχώς δεν μιλάω μόνον για τον εαυτό μου.
Δεν υπάρχει καμία γκαντεμιά, σορρυ.aivas19 έγραψε:Φτανει με τα ευρωπαικα ματς στην Τουμπα. ΦΤΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. Μονο περσι την ξορκισαμε με Μπενφικα Μπεσικτας.
Ελλιπές και προβληματικό ροστερ υπάρχει.
Εδώ έναν παίχτη ζήτησε ο προπονητής, ένα μαμημένο παίχτη, ένα 10αρι να έχει τουλάχιστον έναν ακόμα μαζί με τον Μπισε να καλύψει την θέση.
Και του έφεραν τον κανένα. Και μας κορόιδευαν μέχρι τελευταία στιγμή ότι δίνουν 1.5Μ και οι παίχτες που θέλουμε θέλουν 3Μ.
Λες και άμα έβγαινες με 1.5Μ στην αγορά 4 μήνες δεν μπορούσες να βρεις μια παιχταρά να φέρεις.
Γι' αυτό βγάλαμε τα συκώτια μας να φωνάζουμε όταν έπρεπε, τώρα είναι αργά.
Μόνη ελπίδα μπας και γίνει κάτι τον Γενάρη αλλά αν θες την (προσωπική) μου εκτίμηση δεν περιμένω πολλά.
Θα επιστρέψει ο Ιγκασον από τον τραυματισμό, αντε και κάνας Ζαμπα από τον δανεισμό και θα μας πουν πάλι ότι είμαστε πλήρεις.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- trelopaoki444
Σορρυ αλλα εγω παρα την ηττα επιθετικα ειδα τρομερα πραγματα. Πολυ καλη κυκλοφορια πολλες ευκαιριες τρομερο repress οταν χαναμε τη μπαλα. Ειδα κ αρνητικα βεβαια. Ειδα για αλλη μια φορα την αμυνα μας να τρωει κρυο γκολ Πασχαλακη να μου βγαζει την ψυχη οταν πρεπι να κλωτσησει το τοπι με το ποδι κλπ. Παρολα αυτα εχω υπομονη. Κυριως γιατι ο στατηγος στον παγκο ξερει...
Ξερει ας πουμε οτι επιθετικα αυτο που ειδαμε σημερα θα γινει συνηθεια. Ξερει οτι αμυντικα με Μιχαι κ Μιχαηλιδη λογω απειριας κ ηλικιας θα εχεις σφιξιματα στο στομαχι ολη τη χρονια. Ο Βαρελα λογω σκαριου θελει κανα διμηνο ακομα να λυθει, ο Κρεσπο θελει λογω τραυματισμου χρονο κ ο Πασχαλακης μπορει να μην το εχει με τα ποδια αλλα καλυτερο δεν εχει στον παγκο.
Μην μας παιρνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε καθε ηττα απο κατω κ αναθεματιζουμε εζουμε δρομο ακομα αλλα ΔΟΥΛΕΙΑ γινεται κ αυτο φαινεται.
ΥΓ. Δειτε το 15λεπτο του δευτερου ημιχρονου που ειχαμε 5 ευκαιριες μαλλια. Δεν μπηκε καμια τι να κανουμε. Ατυχια θες? Ανικανοτητα? Αγχος λογω Τουμπας? Δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι δημιουργεις κ δημιουργεις πολλες
Ξερει ας πουμε οτι επιθετικα αυτο που ειδαμε σημερα θα γινει συνηθεια. Ξερει οτι αμυντικα με Μιχαι κ Μιχαηλιδη λογω απειριας κ ηλικιας θα εχεις σφιξιματα στο στομαχι ολη τη χρονια. Ο Βαρελα λογω σκαριου θελει κανα διμηνο ακομα να λυθει, ο Κρεσπο θελει λογω τραυματισμου χρονο κ ο Πασχαλακης μπορει να μην το εχει με τα ποδια αλλα καλυτερο δεν εχει στον παγκο.
Μην μας παιρνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σε καθε ηττα απο κατω κ αναθεματιζουμε εζουμε δρομο ακομα αλλα ΔΟΥΛΕΙΑ γινεται κ αυτο φαινεται.
ΥΓ. Δειτε το 15λεπτο του δευτερου ημιχρονου που ειχαμε 5 ευκαιριες μαλλια. Δεν μπηκε καμια τι να κανουμε. Ατυχια θες? Ανικανοτητα? Αγχος λογω Τουμπας? Δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι δημιουργεις κ δημιουργεις πολλες
Τι ειχες ΠΑΟΚ τι ειχα παντα
Μια ζωη τα ιδια,μολις παμε να κανουμε κατι καλο και πνεει καποιος αερας αισιοδοξιας,σφαλιαρα απευθειας. ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ.
Επισης κλειστε την Τουμπα στα ευρωπαικα επιτελους. Η πιο αδυναμη εδρα της Ευρωπης. Δεν γινεται καθε φορα που κανουμε κατι, να ειναι μονιμα με νικες εκτος εδρας.
Η ομαδα εδωσε σημερα οτι μπορουσε. Και η χασογκολιαση μερος της (αν)ικανοτητας της ειναι. Επρεπε να δωσει πεναλτυ στον Ακπομ αυτο μονο. Αλλο καραγκιοζιλικι και αυτο με την ελλειψη βαρ...
Κριμα για ακομα μια φορα,παγιδευμενοι συνεχεια στο ιδιο μαρτυριο
Μια ζωη τα ιδια,μολις παμε να κανουμε κατι καλο και πνεει καποιος αερας αισιοδοξιας,σφαλιαρα απευθειας. ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ.
Επισης κλειστε την Τουμπα στα ευρωπαικα επιτελους. Η πιο αδυναμη εδρα της Ευρωπης. Δεν γινεται καθε φορα που κανουμε κατι, να ειναι μονιμα με νικες εκτος εδρας.
Η ομαδα εδωσε σημερα οτι μπορουσε. Και η χασογκολιαση μερος της (αν)ικανοτητας της ειναι. Επρεπε να δωσει πεναλτυ στον Ακπομ αυτο μονο. Αλλο καραγκιοζιλικι και αυτο με την ελλειψη βαρ...
Κριμα για ακομα μια φορα,παγιδευμενοι συνεχεια στο ιδιο μαρτυριο
Oσο πιο ηρεμα και αντικειμενικα γινεται.
Υπερτιμησαμε ολοι τον αντιπαλο. Και εμεις
και ο προπονητης. Η Κοπεγχαγη
δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο.
Υπερβολικα συντηρητικη αντιμετωπιση.
Κακο κοουτσαρισμα για αλλη μια φορα
απο Λουτσεσκου. Αργες αλλαγες. Αφου
ο Μπισε δε μπορουσε. Φανηκε η ελλειψη
φρεσκων ποδιων μετα το 70. Αργησαν να μπουν
Κουτσιας Μουργκ και ισως και ενα χαφ εστω Τσιγγαρας
για λιγο τρεξιμο.
Φανηκαν οι μεταγραφικες ελλειψεις.
Δεν ειναι δυνατον να τις κρυβει παντα ο Λουτσεσκου.
Παρολα αυτα η ομαδα δικαιουνταν να κερδισει
ή εστω να παρει το Χ. Εκανε περισσοτερες φασεις.
Ειχε την κατοχη. Ηταν ατυχος. Ο διαιτητης
γενικα και οχι μονο για το πεναλτι ηταν εκτος
αγωνας αφου πρεπει να εχασε καμια εικοσαρια
φασεις καιαπο τις δυο πλευρες.
Οι παιχτες προσπαθησαν αλλα ΣΩΜΑΤΙΚΑ
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ μετα το 70.
Με ενα εξτρεμ, με δεκαρι τον Ελ Καντουρι,
με εξτρεμ τον Μπισε, με δεξιμπακ τον Κρεσπο,
με βασικο τον Μιχαι, με αλλαγες εκτος του
Ακπομ.........
Για αλλο ενα ματς χωρις να γινουν τα αμυντικα
λαθη που κοστισαν φαγμαε δυο γκολ μεσα στην Τουμπα
απο μια μετρια ομαδα......
Οπως ειπα πριν ξεκινησουν οι υποχρεωσεις
η ομαδα ξεκιναει απο την αμυνα
και εκει χρειαζεται πολυ δουλεια......
Η ανανεωση πρεπει να αρχισει απο το χειμωνα.
Τελος ατομικα, ανεπαναληπτη εμφανιση
του επομενου αρχηγου της ομαδας Ζιφκοβιτς.
Αρχοντικη εμφανιση Μιχαηλιδη μπρος και πισω.
Του συγχωρω την αποβολη. Πολυ καλος Μπισε
στο πρωτο. Δε μπορει ομως να παιζει ενενηνταλεπτα
συνεχεια. Ειναι αδυνατον. Βελτιωμενος
τα εδωσε ολα ο Σφιντερσκι αλλα υστερει και
παλι εναντι Ακπομ ειδικα σε τετοια ματς.
Ελ Καντουρι σε κακη μερα που ουσιαστικα
η εμφανιση του μπροστα(βεβαια δεν ειναι δεκαρι)
καθορισε σε μεγαλο βαθμο το αποτελεσμα.
Κακοι Μιχαι Βιειρινια(δεν αντεχει).
Κακο κοουτσαρισμα απο Λουτσεσκου
που υπερτιμησε τον αντιπαλο, ενω φανηκε
οτι ο Κρεσπο δεν ηταν για τετοιο ματς και μαλιστα δεξια.
Υπερτιμησαμε ολοι τον αντιπαλο. Και εμεις
και ο προπονητης. Η Κοπεγχαγη
δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο.
Υπερβολικα συντηρητικη αντιμετωπιση.
Κακο κοουτσαρισμα για αλλη μια φορα
απο Λουτσεσκου. Αργες αλλαγες. Αφου
ο Μπισε δε μπορουσε. Φανηκε η ελλειψη
φρεσκων ποδιων μετα το 70. Αργησαν να μπουν
Κουτσιας Μουργκ και ισως και ενα χαφ εστω Τσιγγαρας
για λιγο τρεξιμο.
Φανηκαν οι μεταγραφικες ελλειψεις.
Δεν ειναι δυνατον να τις κρυβει παντα ο Λουτσεσκου.
Παρολα αυτα η ομαδα δικαιουνταν να κερδισει
ή εστω να παρει το Χ. Εκανε περισσοτερες φασεις.
Ειχε την κατοχη. Ηταν ατυχος. Ο διαιτητης
γενικα και οχι μονο για το πεναλτι ηταν εκτος
αγωνας αφου πρεπει να εχασε καμια εικοσαρια
φασεις καιαπο τις δυο πλευρες.
Οι παιχτες προσπαθησαν αλλα ΣΩΜΑΤΙΚΑ
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ μετα το 70.
Με ενα εξτρεμ, με δεκαρι τον Ελ Καντουρι,
με εξτρεμ τον Μπισε, με δεξιμπακ τον Κρεσπο,
με βασικο τον Μιχαι, με αλλαγες εκτος του
Ακπομ.........
Για αλλο ενα ματς χωρις να γινουν τα αμυντικα
λαθη που κοστισαν φαγμαε δυο γκολ μεσα στην Τουμπα
απο μια μετρια ομαδα......
Οπως ειπα πριν ξεκινησουν οι υποχρεωσεις
η ομαδα ξεκιναει απο την αμυνα
και εκει χρειαζεται πολυ δουλεια......
Η ανανεωση πρεπει να αρχισει απο το χειμωνα.
Τελος ατομικα, ανεπαναληπτη εμφανιση
του επομενου αρχηγου της ομαδας Ζιφκοβιτς.
Αρχοντικη εμφανιση Μιχαηλιδη μπρος και πισω.
Του συγχωρω την αποβολη. Πολυ καλος Μπισε
στο πρωτο. Δε μπορει ομως να παιζει ενενηνταλεπτα
συνεχεια. Ειναι αδυνατον. Βελτιωμενος
τα εδωσε ολα ο Σφιντερσκι αλλα υστερει και
παλι εναντι Ακπομ ειδικα σε τετοια ματς.
Ελ Καντουρι σε κακη μερα που ουσιαστικα
η εμφανιση του μπροστα(βεβαια δεν ειναι δεκαρι)
καθορισε σε μεγαλο βαθμο το αποτελεσμα.
Κακοι Μιχαι Βιειρινια(δεν αντεχει).
Κακο κοουτσαρισμα απο Λουτσεσκου
που υπερτιμησε τον αντιπαλο, ενω φανηκε
οτι ο Κρεσπο δεν ηταν για τετοιο ματς και μαλιστα δεξια.
-
paok re niamou έγραψε:ομαδαρα οι Δανοι, και παρολο που απλωσαμε στο γηπεδο την ποιοτητα και την ενεργεια μας, η τυχη και το κορακι μας στερησαν την νικη. αυτο φαινεται να ειναι το βολικο συμπερασμα καποιων και οσοι δεν συμφωνουν ειναι αλλοθρησκοι.
Δεν εχουμε ποιοτητα και ενεργεια. η ανικανοτητα να μπει η μπαλα στο διχτυ ειναι επακολουθο της χαμηλης ποιοτητας.
- Amsterdamer_87
Μεγαλο λαθος η αλλαγη του Σβι επρεπε να μεινει και να μπει κι ο Ακπομ..skalon έγραψε: Φυσικά εδώ κολλάει και το γεγονός ότι ο προπονητής δεν φαίνεται να έχει κανένα εναλλακτικό πλάνο για να τρέξει την ομάδα. Θέλει δηλαδή συγκεκριμένους παίκτες για να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Αν δεν έχει αυτούς τους συγκεκριμένους παίκτες δεν μπορεί να πάρει αυτά που θέλει, αλλά δεν μπορεί ναι να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού για να εκμεταλλευτεί τα προσόντα αυτών που παίζουν.
Κακως αφησε μεσα τον Καντουρι,αυτον επρεπε να βγαλει..
Η πιεση θα ηταν ασφυκτικη για τις Δανεζες..
Οσο για τον τροπο παιχνιδιου για να τον αλλαξεις πρεπει και να ξερεις να παιζεις και κανενα αλλο συστημα..
Το δίδυμο Σφιντεφσκι - Ακπομ πρέπει να είναι το χειρότερο επιθετικο δίδυμο σε όλες τις διοργανώσεις της uefa.
Ακόμα και από της Λίνκολν..
Ο καράφλας θα τους είχε βάλει και τους 11 μες στο τέρμα.
Ακόμα και από της Λίνκολν..
Ο καράφλας θα τους είχε βάλει και τους 11 μες στο τέρμα.
Θα συμφωνουσα με αυτο που λες στην αρχη αν δεν καναμε συνεχως διπλα. Εχεις δικιο μετα γιατι πχ αν επαιζε βασικος ο Τζιοβινκο στο 75 θα εμπαινε ο Μπισε κ θα επαιρνες το ματς οπως και αυτο με τον Βολο. Αλλα ξεμεινε με τον Κουτσια (παικταρα αλλα μικρος) και τον ΤειλορJohnDag έγραψε:Δεν υπάρχει καμία γκαντεμιά, σορρυ.aivas19 έγραψε:Φτανει με τα ευρωπαικα ματς στην Τουμπα. ΦΤΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. Μονο περσι την ξορκισαμε με Μπενφικα Μπεσικτας.
Ελλιπές και προβληματικό ροστερ υπάρχει.
Εδώ έναν παίχτη ζήτησε ο προπονητής, ένα μαμημένο παίχτη, ένα 10αρι να έχει τουλάχιστον έναν ακόμα μαζί με τον Μπισε να καλύψει την θέση.
Και του έφεραν τον κανένα. Και μας κορόιδευαν μέχρι τελευταία στιγμή ότι δίνουν 1.5Μ και οι παίχτες που θέλουμε θέλουν 3Μ.
Λες και άμα έβγαινες με 1.5Μ στην αγορά 4 μήνες δεν μπορούσες να βρεις μια παιχταρά να φέρεις.
Γι' αυτό βγάλαμε τα συκώτια μας να φωνάζουμε όταν έπρεπε, τώρα είναι αργά.
Μόνη ελπίδα μπας και γίνει κάτι τον Γενάρη αλλά αν θες την (προσωπική) μου εκτίμηση δεν περιμένω πολλά.
Θα επιστρέψει ο Ιγκασον από τον τραυματισμό, αντε και κάνας Ζαμπα από τον δανεισμό και θα μας πουν πάλι ότι είμαστε πλήρεις.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι γαμωτο δε του φέρανε τον Ιταλό
Κ ο ουαρντα πολύ κωλοπαιδο
Κακε σαββιδη π δε προσεχείς τον ραζβαν κ του επιβάλλεις τα γερόντια με το έτσι θέλω
Προχτές στη συνέντευξη όταν του είπαν για Ιανουάριο κ ενίσχυση μόνο π δε κατέβηκε να τους δείρει
Κ ο ουαρντα πολύ κωλοπαιδο
Κακε σαββιδη π δε προσεχείς τον ραζβαν κ του επιβάλλεις τα γερόντια με το έτσι θέλω
Προχτές στη συνέντευξη όταν του είπαν για Ιανουάριο κ ενίσχυση μόνο π δε κατέβηκε να τους δείρει