Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GREATANASTASIOS έγραψε:Εγω με βιερίνια μέσα δεν ξαναβλέπω ΠΑΟΚ τα ειπαμε με βόλο μην τον βάζετε ειναι επικινδυνος για το σημερινό όταν δεν μπορείς από τό ένα μέτρο να βάλεις γκόλ ανίκανος είσαι καί άξιος της μοίρας σου φταίνε τα παπούτσια το γρασίδι ο διαιτητής..................................
Κρατα την υποσχεση σου ομως να αραιωνετε λιγοι λιγοι
Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε στην Σλοβακία και την Λίνκολν.
Το θέμα είναι πως χάνεις την πρώτη θέση όντας πάνω στο άλογο πριν τον αγώνα, προηγείσαι κι όλας και μετά δεν ξέρεις τι να κάνεις.
Και πραγματικά είναι κουραστικό να επαναλαμβάνεται συνεχώς φέτος.
Κι αυτό είναι το χειρότερο για τον ΠΑΟΚ του Ρουμάνου, η διαχείριση των αγώνων κάτι στο οποίο είχε το αντίδοτο στην πρώτη του θητεία.
Προφανώς και το υλικό δεν είναι το ίδιο, αλλά δουλειά του είναι να βρει τη λύση.
Έχω βαρεθεί να βλέπω να είναι όλοι μέσα στα νεύρα συνεχώς.
GREATANASTASIOS έγραψε:Εγω με βιερίνια μέσα δεν ξαναβλέπω ΠΑΟΚ τα ειπαμε με βόλο μην τον βάζετε ειναι επικινδυνος για το σημερινό όταν δεν μπορείς από τό ένα μέτρο να βάλεις γκόλ ανίκανος είσαι καί άξιος της μοίρας σου φταίνε τα παπούτσια το γρασίδι ο διαιτητής..................................
Κρατα την υποσχεση σου ομως να αραιωνετε λιγοι λιγοι
Πως γίνετε κάθε φορά που θα παίξω ένα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς να μου το χαλάει ο κόρακας. ΕΛΕΟΣ. Φτάνει ρε Θεοδορίδη. Μία φορά άσε με μία.
Πολύ άτυχος αλλά τραγικός Λουτσέσκου σε νοοτροπία και τακτική . Μπαίνει κάθε φορά λάθος ηττοπάθεια τρώει γκολ και ψάχνετε τι να κάνει να ξυπνήσει η ομάδα. Προβλέψιμος επιθετικά.
Τραγικές μεταγραφές Λουτσέσκου και επιλογές. Μια ομάδα πιο αποδυναμωμένη από πέρσι.
Ξενέρωσα και στο μπασκετ και στο ποδόσφαιρο . Πάω να δω τις αδερφές Λι στο βόλευ καλύτερα.