alexgarcia6 έγραψε:Αλλη μια ξεφτιλα!!!!
Άντε βρε καραγκιόζη
alexgarcia6 έγραψε:Αλλη μια ξεφτιλα!!!!
Ποια ξεφτίλα ρε μεγάλε?? Έχασες πεντε γκολ είχες δοκάρι ποια ξεφτίλα μας λες??τσιριγωτης έγραψε:Ξεφτίλα
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣskalon έγραψε:Απαράδεκτος ο διαιτητής,
ακόμα πιο απαράδεκτος ο Λουτσέσκου
και άκρως επικίνδυνος ο Βιειρίνια.
Τι ειναι σε όμιλο με σλοβαν γιβραλταρ και ψωφια κοπεγχαγη να κινδυνεύεις να μεινεις εξω;PAOK_Antarctica έγραψε:Όποιος μιλάει για ξεφτίλα καλό θα ήταν να επιστρέψει σε αυτόν τον πλανήτη.
Στη διαχειριση του ματς ρε φιλε, ο μπισε ετοιμοθανατος ειναι. Γκολ θελουμε βγαζει φορ βαζει φορ![/quote]aivas19 έγραψε:Ρε Dim τι τραγωδια; Να μπει να βαλει γκολ μονος του; 3 πανω απο την γραμμη χασαμε δεν εδωσε πεναλτι. Αυτος φταιει που ο Αντελινο στρωνει την μπαλα με το σβερκο στον αντιπαλο;Dimg4 έγραψε:Αυτο. Τραγωδια Λουτσεσκουnunies4 έγραψε:Βάλε και Κουτσια Ραζβαν. Παίξε με 2!!!
Είτε είναι κόκκινη είτε είναι πράσινη, όταν κυνηγάς το γκολ για να σώσεις το μέλλον του συλλόγου δεν νοείται να κάνεις τέτοια ενέργεια.DimitrisS έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Ειναι και η ηττα μεσα στο παιχνιδι!
Οποιος πιστευει οτι ειναι κοκκινη καρτα του Μιχαηλιδη, να το κοιταξει.
Ποια ξεφτιλα βρε πουθεναδες;