ΠΑΟΚ - København 4/11 22:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - København 4/11 22:00 CosmoteSports
Μπα με τίποτα.
Μακάρι βέβαια αλλά δύσκολο. 0-2 θα έρθει
Μακάρι βέβαια αλλά δύσκολο. 0-2 θα έρθει
- sourmenetes
- Moderator
Στάλθηκαν τα πακέτα και όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα να σκορπίσουν χρήμα..obanebane έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Κάτσε βρε να μπούμε σε υπολογιστή!obanebane έγραψε:
Άντε ακόμα;
Σας τα γράφει ο Σερραίος
Ακόμα;
Τι έγινε,ημιαργία σήμερα;
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Άλλαξε ένα γράμμα, μένουν άλλα 4. Μέχρι την σέντρα το προλαβαίνουμε δεν το προλαβαίνουμε

Εδιτ: Όλα καλά !! Με ελληνικά ήταν το ΠΑΟΚ και στον πρώτο αγώνα, με μπέρδεψε το PAOK όπως το έγραψε ο Σερραίος. Κλειδώσαμε την νίκη

Εδιτ: Όλα καλά !! Με ελληνικά ήταν το ΠΑΟΚ και στον πρώτο αγώνα, με μπέρδεψε το PAOK όπως το έγραψε ο Σερραίος. Κλειδώσαμε την νίκη

Δύσκολος και διαφορετικός θα είναι ο αγώνας από αυτόν πριν 15 μέρες στην Κοπεγχάγη. Οι Δανοί θα έλθουν υποψιασμένοι, δεν νομίζω πως θα μας δώσουν χώρους και θα προσπαθήσουν να μας κτυπήσουν στις κόντρες γιατί μάλλον θα έχουν δει τα αμυντικά μας κενά. Φυσικά και αυτοί έχουν πίσω προβλήματα και δεν πρέπει να είμαστε αφελείς όπως στο β΄ ημίχρονο στην Κοπεγχάγη, αλλά κυνικοί και αποτελεσματικοί.
Ελπίζω να μην πάει ο αγώνας στο αθλητικό και στη φυσική κατάσταση, κοινώς στο physical game, γιατί θα δυσκολέψουν τα πράγματα.
Σαν τελικός είναι και τους τελικούς τους κερδίζεις όπως και κάθε Μάιο που δώσαμε παρόν τα τελευταία χρόνια.
Για τα εισιτήρια, όσοι θέλετε μπείτε στο site της ΠΑΕ, βάλτε τα στοιχεία που θέλει και το τρενάκι κωδικό εμβολιασμού με αντιγραφή-επικόλληση. Στο τέλος μου έβγαλε πως η ticketmaster δεν δουλεύει και ζήτησε reboat αλλά δεν ισχύει. Αγνοήστε το αν βγει. Τα εισιτήρια που ζήτησα ήλθαν κανονικά στο mail μου.
Ελπίζω να μην πάει ο αγώνας στο αθλητικό και στη φυσική κατάσταση, κοινώς στο physical game, γιατί θα δυσκολέψουν τα πράγματα.
Σαν τελικός είναι και τους τελικούς τους κερδίζεις όπως και κάθε Μάιο που δώσαμε παρόν τα τελευταία χρόνια.
Για τα εισιτήρια, όσοι θέλετε μπείτε στο site της ΠΑΕ, βάλτε τα στοιχεία που θέλει και το τρενάκι κωδικό εμβολιασμού με αντιγραφή-επικόλληση. Στο τέλος μου έβγαλε πως η ticketmaster δεν δουλεύει και ζήτησε reboat αλλά δεν ισχύει. Αγνοήστε το αν βγει. Τα εισιτήρια που ζήτησα ήλθαν κανονικά στο mail μου.
- rade paprica
Δύσκολο ματς, κατά πάσα πιθανότητα το ματς της χρονιάς (μακάρι να βγούμε ψεύτες και τα ματς της χρονιάς να είναι μετά τους 16
)
Συγκέντρωση, χαμηλά τη μπάλα και προσοχή στην άμυνα
Ας εξασφαλίσουμε το Χ και πάμε για ότι καλύτερο
(και φυσικά το μυαλό στον αγώνα και όχι στην Κυριακή)

Συγκέντρωση, χαμηλά τη μπάλα και προσοχή στην άμυνα
Ας εξασφαλίσουμε το Χ και πάμε για ότι καλύτερο
(και φυσικά το μυαλό στον αγώνα και όχι στην Κυριακή)
- CHRISTAKIS
Re: ΠΑΟΚ - Kobenhavn 4/11 22:00 CosmoteSports
sourmenetes έγραψε:Ένας φίλος που μου έκλεισε δε χρειάστηκε ούτε αυτό.fireblade4 έγραψε:Θα χρειαστεί ο κωδικός εγγράφου/document ID που υπάρχει στο πιστοποιητικό εμβολιασμού ,αυτο θα το γράψεις στο πεδίο κωδικός επαλήθευσης.Εγώ την Παρασκευή για το ματς με τον απολλων έβγαλα κανονικά εισητηριο από το σάιτ της ΠΑΕ μέσω της ticketmasterCHRISTAKIS έγραψε:Καλησπέρα. Ανεβαίνω μετα απο χρόνια Θεσσαλονίκη για ματς. Θα κλείσω εισητηρια online απο ticketmaster. Θα μου ζητήσει καποιο στοιχείο απο πιστοποιητικό εμβολιασμού μου ή οχι? Και αν ναι, ποιο στοιχείο? Ευχαριστώ!
Μονό αμκα ζήτησε και τπτ άλλο.
Ολα καλα με το εισητηριο. Δε μου ζήτησε τπτ πλην ταυτότητας και ΑΜΚΑ. Οπότε θα ειμαι κ γω εκεί για τον άσσο!
- sourmenetes
- Moderator
Έτσι μπράβο!
Καλό ταξίδι και όλα θα πάνε καλά!
Καλό ταξίδι και όλα θα πάνε καλά!
- V-olakiotis
Κι άλλο κρούσμα κορονοιου, ρε πστη μου?
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους:
Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζη , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Τσιγγάρα , Εσίτι , Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσια.
Άρα;
Ο Αουγκοστο;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κωσταντελιας λογικά. Αουγκούστο είναι εκτός έτσι κ αλλιώς
- Bobby_Mcgee