Επιπλέον η φάση playoff δεν δίνει κανέναν πόντο στις βαθμολογίες άρα ακόμη και αν περάσεις έχεις αγωνιστική φθορά εντός και μηδαμινό βαθμολογικό αντίκρισμα.rade paprica έγραψε:ΑκριβώςAfanas έγραψε:Οπότε η φάση play-off που θα παίξουν οι δεύτεροι θα είναι ίδιας δυσκολίας με τη φάση των 16 πάνω κάτω. Γι'αυτό είναι πολύ σημαντικό να βγούμε πρώτοι και να πάμε απευθείας.
Στόχος πρέπει να είναι η πρωτιά
Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 22 Οκτ 2021, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ καλη δουλεια, μπραβοblackchaos έγραψε:Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σειράς αγώνων των ομίλων και για να κρατήσω το hype ζωντανό ,ας δούμε πως θα διαμορφωνόταν η φάση των 16 του conference με τις τωρινές βαθμολογίες .
Οι πρώτοι 8 είναι οι Μακάμπι τελ αβίβ , Γάνδη , Μπόντο/Γκλιμτ , Αλκμααρ , Φέγενοορντ , ΠΑΟΚ , Ρεν και Βασιλεία
Οι υπόλοιποι 8 προκύπτουν από το ζευγάρωμα των 2ων του conference με τους 3ους από το europa . Με τις τωρινές βαθμολογίες λοιπόν έχουμε :
2οι conference______3οι europa
ΛΑΣΚ λιντζ__________Ρέιντζερς
Παρτιζάν___________Αιτχόφεν
Ρόμα______________Λέστερ
Γιάμπλοντες________Φενερμπαχτσέ
Μακάμπι χάιφα______Μαρσέιγ
Κοπεγχάγη_________Μίντιλαντ
Φίτεσε_____________Σέλτικ
Καραμπάγκ_________Ραμπιντ βιέννης
*Σαν μεγάλο όνομα περιμένουμε μόνο αυτό της τοττεναμ να προστεθεί στη φασούλα ή μια αντίστοιχης δυναμικής ομάδα να αντικαταστίσει μία άλλη . Προφανώς το ποστ ανήκει στην κατηγορία να είχαμε να λέγαμε , αλλά έχει ενδιαφέρον να πάρουμε μια πρώτη εικόνα .
**Τα ζευγάρια των 2ων και 3ων θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση .Έβαλα τα ονόματα με την σειρά των ομίλων.
ΥΓ: Κοπεγχαγη-Μιντιλαντ και οι 2 απο Δανια ετσι για να τους πεταξουμε στον πατο του ranking [FACE WITH TEARS OF JOY]
- ΑποστόληςΑ
Αν κάνουμε άλλες τρεις νίκες (Σλόβαν έξω και τις άλλες δύο μέσα) που ΕΙΝΑΙ μέσα στις δυνατότητές μας, θα:
1. Προκριθούμε αυτόματα στην επόμενη φάση
2. Ανεβάσουμε την βαθμολογία της ομάδας
3. Ανεβάσουμε την βαθμολογία της χώρας,κυνηγώντας την 15η θέση
4. Εισπράξουμε άλλο 1,5 μύριο.
+++++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν κάνουμε άλλες τρεις νίκες (Σλόβαν έξω και τις άλλες δύο μέσα) που ΕΙΝΑΙ μέσα στις δυνατότητές μας, θα:
Plus θα ξεπερασουμε τους βαθμους της χρονιας 16/17 που χανουμε του χρονου απο την πενταετια
- ΑποστόληςΑ
+ Μπορεί να αντιμετωπίσουμε τον γαύρο στα ημιτελικά και να προκριθούμε πανηγυρικά στον τελικό.
Με τρεις νίκες παίρνουμε 6 βαθμούς + 2 μπόνους για την πρωτιά. Άρα θα έχουμε στη φετινή συγκομιδή 13 βαθμούς και ότι πάρουμε στα νοκάουτ. Σε μια χρονιά που ξεκινήσαμε με 12 βαθμούς συνολικά.
Δηλαδή νομίζω θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη συγκομιδή της ιστορίας μας.
Ας κερδίσουμε πρώτα την Κοπεγχάγη όμως να ψιλοσιγουρεψει η πρόκριση και βλέπουμε μετά
Δηλαδή νομίζω θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη συγκομιδή της ιστορίας μας.
Ας κερδίσουμε πρώτα την Κοπεγχάγη όμως να ψιλοσιγουρεψει η πρόκριση και βλέπουμε μετά
Ένα από τα σημαντικότερα ματς της νεότερης ιστορίας του δίνει αύριο ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Κοπεγχάγη.
Είναι το 1ο από τα τρία εναπομείναντα στη σειρά έως το τέλος του έτους, ενώ έπονται άλλα δύο αντίστοιχης αξίας με Σλόβαν και Λίνκολν.
Η νίκη μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της όσο μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών, με απώτερο σκοπό ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα στα σαλόνια της Ευρώπης.
Ο ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε φέτος την ευρωπαϊκή του πορεία από μια ντροπιαστική για την ιστορία του θέση, αρκετά κάτω από την 100η στο Ranking συλλόγων της UEFA, με τους 5 βαθμούς που έχει κατακτήσει, έχει ανέλθει στην 84η και ευελπιστώ σε ακόμα υψηλότερη θέση, ελπίζοντας πως και η ομάδα στοχεύει σ' αυτό.
Η στιγμή είναι η πλέον ενδεδειγμένη και όλος ο οργανισμός θα πρέπει να επικεντρωθεί στο "σκούπισμα" του ομίλου, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα (πρωτάθλημα) για λίγο στην άκρη.
Πιθανή κατάκτηση 3 νικών, που θα μας αποφέρει ακόμα 6 + 2 βαθμούς από την κατάκτηση της 1ης θέσης (σύνολο 8), θα έχει σαν αποτέλεσμα της "εκτόξευσή" μας στο σχετικό πίνακα της UEFA, που μπορεί να μας βρει στο τέλος αυτής της χρονιάς ακόμα και στην 66η θέση με 25 πόντους (τώρα έχουμε 17), και παράλληλα στο ξεκίνημα της επόμενης και με το σβήσιμο της κάκιστης συγκομιδής 2017-0818
(1,5 βαθμοί), σε ακόμα καλύτερη ίσως και κάτω από την 60η.
Περίπτωση μη κατάκτησης του τίτλου φέτος, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί αποτυχία, αλλά μια ευκαιρία για αντίστοιχου μεγέθους συγκομιδή βαθμών στο conference league και του χρόνου.
Αν συμβεί το παραπάνω σενάριο, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το θετικό πρόσημο θα είναι διπλό, αφού νίκες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και άλλων ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ανεβάζουν παράλληλα εκτός από την βαθμολογία των ομάδων και την βαθμολογία της χώρας, με αποτέλεσμα την αγωνιστική περίοδο 2023-24 την απευθείας συμμετοχή του πρωταθλητή σε ομίλους του ChL και του δεύτερου στη σειρά σε προκριματικούς της ίδιας διοργάνωσης (είμαστε κοντά).
Αν όλα πάνε καλά για τον σύλλογο και το παλιό, καλό και πάντα ζωντανό όνειρο μου (ευρωπαϊκή καταξίωση), γίνει πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ, αυτό θα πρέπει να έχει "αφετηρία" την μετριοκακή χρονιά 2018-19 και "τερματισμό" την χρονιά 2022-23.
Βαθμοί:
2018-19 -> 3,0
2019-20 -> 2,5
2020-21 -> 5,0
2021-22 -> 13,0 (εύχομαι)
2022-23 -> 13,0 (ονειρεύομαι)
-------------------------
Σύνολο -> 36,5 βαθμοί και μια θέση μεταξύ 30ης & 35ης του ranking συλλόγων της UEFA, με παράλληλη θέση για την Ελλάδα την 12η θεση (ίσως και πιο πάνω), με κάνει να αισθάνομαι βέβαιος πως την περίοδο 2023-24 το σεντόνι του ChL (κατά 99,99%) θα κυματίζει στ......... ???
Υ.Γ. Ας είναι όπου θέλει. Εξάλλου αν πάνε τα πράγματα έτσι, τότε και την περίοδο 2026-27 που θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της νέας Τούμπας, θα παίζουμε και πάλι στο ChL!!!
Είναι το 1ο από τα τρία εναπομείναντα στη σειρά έως το τέλος του έτους, ενώ έπονται άλλα δύο αντίστοιχης αξίας με Σλόβαν και Λίνκολν.
Η νίκη μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της όσο μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών, με απώτερο σκοπό ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα στα σαλόνια της Ευρώπης.
Ο ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε φέτος την ευρωπαϊκή του πορεία από μια ντροπιαστική για την ιστορία του θέση, αρκετά κάτω από την 100η στο Ranking συλλόγων της UEFA, με τους 5 βαθμούς που έχει κατακτήσει, έχει ανέλθει στην 84η και ευελπιστώ σε ακόμα υψηλότερη θέση, ελπίζοντας πως και η ομάδα στοχεύει σ' αυτό.
Η στιγμή είναι η πλέον ενδεδειγμένη και όλος ο οργανισμός θα πρέπει να επικεντρωθεί στο "σκούπισμα" του ομίλου, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα (πρωτάθλημα) για λίγο στην άκρη.
Πιθανή κατάκτηση 3 νικών, που θα μας αποφέρει ακόμα 6 + 2 βαθμούς από την κατάκτηση της 1ης θέσης (σύνολο 8), θα έχει σαν αποτέλεσμα της "εκτόξευσή" μας στο σχετικό πίνακα της UEFA, που μπορεί να μας βρει στο τέλος αυτής της χρονιάς ακόμα και στην 66η θέση με 25 πόντους (τώρα έχουμε 17), και παράλληλα στο ξεκίνημα της επόμενης και με το σβήσιμο της κάκιστης συγκομιδής 2017-0818
(1,5 βαθμοί), σε ακόμα καλύτερη ίσως και κάτω από την 60η.
Περίπτωση μη κατάκτησης του τίτλου φέτος, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί αποτυχία, αλλά μια ευκαιρία για αντίστοιχου μεγέθους συγκομιδή βαθμών στο conference league και του χρόνου.
Αν συμβεί το παραπάνω σενάριο, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το θετικό πρόσημο θα είναι διπλό, αφού νίκες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και άλλων ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ανεβάζουν παράλληλα εκτός από την βαθμολογία των ομάδων και την βαθμολογία της χώρας, με αποτέλεσμα την αγωνιστική περίοδο 2023-24 την απευθείας συμμετοχή του πρωταθλητή σε ομίλους του ChL και του δεύτερου στη σειρά σε προκριματικούς της ίδιας διοργάνωσης (είμαστε κοντά).
Αν όλα πάνε καλά για τον σύλλογο και το παλιό, καλό και πάντα ζωντανό όνειρο μου (ευρωπαϊκή καταξίωση), γίνει πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ, αυτό θα πρέπει να έχει "αφετηρία" την μετριοκακή χρονιά 2018-19 και "τερματισμό" την χρονιά 2022-23.
Βαθμοί:
2018-19 -> 3,0
2019-20 -> 2,5
2020-21 -> 5,0
2021-22 -> 13,0 (εύχομαι)
2022-23 -> 13,0 (ονειρεύομαι)
-------------------------
Σύνολο -> 36,5 βαθμοί και μια θέση μεταξύ 30ης & 35ης του ranking συλλόγων της UEFA, με παράλληλη θέση για την Ελλάδα την 12η θεση (ίσως και πιο πάνω), με κάνει να αισθάνομαι βέβαιος πως την περίοδο 2023-24 το σεντόνι του ChL (κατά 99,99%) θα κυματίζει στ......... ???
Υ.Γ. Ας είναι όπου θέλει. Εξάλλου αν πάνε τα πράγματα έτσι, τότε και την περίοδο 2026-27 που θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της νέας Τούμπας, θα παίζουμε και πάλι στο ChL!!!
- giwrgos04dex
Τουλάχιστον 4,0 χαμένοι βαθμοί το σημερινό
Ανακυρύσσω την φετινή χρονιά ως Χ.Ε.Φ.Ο
Χρονιά Εξοικονόμησης Φαιάς Ουσίας
Το μόνο που λυπάμαι,είναι πως αν η ουσία λεγόταν....Ζαιά (αντί για φαιά) το ακρονύμιο θα ήταν πιο γαμάτο.....
Έχω μάθει πια την ομάδα και τα ένστικτά μου δεν πέφτουν έξω
Απο το καλοκαίρι απαισιόδοξος ήμουν
Πολλά τα κακώς κείμενα
(Ευτυχώς όμως πουλήσαμε τον Τζόλη.Κρίμα που πανυγυρίζαμε σπίτια μας και δεν πήγαμε και λευκό πυργο)
Χρονιά Εξοικονόμησης Φαιάς Ουσίας
Το μόνο που λυπάμαι,είναι πως αν η ουσία λεγόταν....Ζαιά (αντί για φαιά) το ακρονύμιο θα ήταν πιο γαμάτο.....
Doomlord4 έγραψε:Θα σου πω ένα πράγμα Τοτέμ
Άπειροι οι λόγοι που έκανα διαλλειμα στο να γράφω
Πρώτος, ισως το θέμα γουριού
Εαν μια χρονιά "κάτσω πάγκο στις αναλύσεις", ίσως η
ραχοκοκκαλιά μου ανατριχιάσει φέτος απο επιτυχίες!
Αντε καλά.....μια από τα ίδια
ΣΙΓΟΥΡΟΣ είμαι,έχω ένστικτο...τρίτοι και καταιδρωμένοι
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες βλέπουν την ευρώπη σοβαρά
Υποτιμήσαμε άλλη μια φορά την σλοβαν
Με βλέπεις να γράφω γιατι απογοητεύτηκα,δεν έχω
ελπίδες για πρόκριση,μια από τα ίδια και φετος!
Ροτέησον βλέπω και στα υπολοιπα τέσσερα
Ελπίζω πολύ να βγω λάθος,αλλά,αλλα,αλλα....
Έχω μάθει πια την ομάδα και τα ένστικτά μου δεν πέφτουν έξω
Απο το καλοκαίρι απαισιόδοξος ήμουν
Πολλά τα κακώς κείμενα
(Ευτυχώς όμως πουλήσαμε τον Τζόλη.Κρίμα που πανυγυρίζαμε σπίτια μας και δεν πήγαμε και λευκό πυργο)
----------------------------------------
Στις 2/10
α) Συγνώμη πάντως που δεν βρήκα το σημερινό ακριβές σκορ (1-3 αντί για 1-2)
Μιλάμε για πρόβλεψη,έχοντας στο νου μου πως θα πάρουμε διπλό στην Δανία
Σας υπενθυμίζω το ποστ για να ΜΗΝ ταλαιπωρηθείτε με προσδοκίες τις επόμενες εβδομάδες
Βλέπετε τα σκορ που θα ακολουθήσουν
Και μην ξεχνάτε ποτέςςς
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Στις 2/10
Doomlord4 έγραψε:Πάρτε και τις προβλέψεις μου και μην ελπίζετε τζάμπα κι άδικα
Έχουμε Ευρώπη πριν από Γαύρο,βαζελο άρη και ένα λιμό
Άντε γειά
Κοπενγχάγη-ΠΑΟΚ 0-0 Ή 0-1
ΠΑΟΚ-Κοπενγχάγη 1-3
Σλόβαν-ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΟΚ-Λινκολν 0-0 (με τα τρίτα λόγω υποτίμησης και υπεροψίας-θα έχουμε και δύσκολο παιχνίδι με τον πανελευσιανιακό μετά από 3 μέρες,οπότε...)
3η θέση
α) Συγνώμη πάντως που δεν βρήκα το σημερινό ακριβές σκορ (1-3 αντί για 1-2)
Μιλάμε για πρόβλεψη,έχοντας στο νου μου πως θα πάρουμε διπλό στην Δανία
Σας υπενθυμίζω το ποστ για να ΜΗΝ ταλαιπωρηθείτε με προσδοκίες τις επόμενες εβδομάδες
Βλέπετε τα σκορ που θα ακολουθήσουν
Και μην ξεχνάτε ποτέςςς
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Είναι τραγικό να νομίζεις ότι η ομάδα σου είναι ντόπερμαν, ενώ αυτή σε κάθε κρίσιμη στιγμή σου αποδεικνύει ότι είναι τσιουάουα με σύνδρομο ντόπερμαν...
How you expect to run with the wolves come night, when you spend all day sparring wit' the puppies - Omar Little....
Για εμας γραφτηκε,,,,
Για εμας γραφτηκε,,,,
Για να είμαστε δίκαιοι Doom:
Αν μιλάμε για την Κοπεγχάγη η ομάδα ούτε την υποτίμησε ούτε έβαλε τον θεσμό σε δεύτερη προτεραιότητα όπως φοβόμασταν λόγω δύσκολου προγράμματος στο πρωτάθλημα, που πρώτος έκραζα γιατί το επέτρεψαν να συμβεί με την εμβόλιμη αγωνιστική. Η ομάδα κατέβηκε χθες με την καλύτερη της σύνθεση στην παρούσα χρονική στιγμή (μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός Σίντκλευ) εκτός και αν εννοούμε ότι ο Βαρέλα είναι καλύτερος του Μιχάι και φυλάχθηκε (το μόνο που με ξάφνιασε αρνητικά στην σύνθεση είναι η οπισθοδρόμηση του Λύρατζη στις προτιμήσεις του προπονητή στην θέση του δεξί μπάκ). Αρα δεν έχω κανένα παράπονο από την σοβαρότητα, την προτεραιότητα, την σημαντικότητα και την θέληση του προπονητή και των παικτών να πάνε από χθές στους 16. Γιατί δεν έγινε είναι άλλη ιστορία, δυστυχώς και η τύχη/ατυχία παίζει τον δικό της ρόλο, την είχαμε περισσότερο εκεί και λιγότερο εδώ, αλλά ως προσέγγιση προτεραιοτήτων στο ραντεβού με την ιστορία από τα παιχνίδια με Κοπεγχάγη δεν έχω παράπονο.
Αν μιλάμε για την Σλόβαν και την υποτίμηση της ως χωριό τότε ναι, συμφωνώ ότι για μια ακόμη φορά, αν βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε είναι γιατί πράγματι τους υποτιμήσαμε, δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε όταν έπρεπε και τελικά τους χαρίσαμε την ισοπαλία εδώ μέσα και αν δεν ήταν ο Κωνσταντέλιας στα τελευταία λεπτά να γίνει αμυντικός σωτήρας θα αποχαιρετούσαμε από τώρα.
Θα ήθελα να ακούσω πάλι αυτό το "δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά θέλω εκεί μέσα να δώ αίμα στα μάτια σας" αλλά από τις δηλώσεις του αντιλαμβάνομαι κάτι διαφορετικό. Είμαστε σε δύσκολη θέση, πράγματι φλερτάρουμε και με την 3η θέση, αλλά ελπίζω τελικά ότι όλα αυτά που βιώσαμε χθές να ήταν επειδή για μας η κατάκτηση κάθε στόχου δεν συνηθίζει να γίνεται με τον εύκολο τρόπο αλλά με το the hard way. Και στο hard way βάλαμε τώρα την νίκη στην Σλοβακία και επιπλέον αγώνα με ομάδα από το Europa για να πιστέψουμε και πάλι σε ευρωπαικά όνειρα ότι θα τρελάνουμε την Ευρώπη.

Αν μιλάμε για την Κοπεγχάγη η ομάδα ούτε την υποτίμησε ούτε έβαλε τον θεσμό σε δεύτερη προτεραιότητα όπως φοβόμασταν λόγω δύσκολου προγράμματος στο πρωτάθλημα, που πρώτος έκραζα γιατί το επέτρεψαν να συμβεί με την εμβόλιμη αγωνιστική. Η ομάδα κατέβηκε χθες με την καλύτερη της σύνθεση στην παρούσα χρονική στιγμή (μεγάλη ατυχία ο τραυματισμός Σίντκλευ) εκτός και αν εννοούμε ότι ο Βαρέλα είναι καλύτερος του Μιχάι και φυλάχθηκε (το μόνο που με ξάφνιασε αρνητικά στην σύνθεση είναι η οπισθοδρόμηση του Λύρατζη στις προτιμήσεις του προπονητή στην θέση του δεξί μπάκ). Αρα δεν έχω κανένα παράπονο από την σοβαρότητα, την προτεραιότητα, την σημαντικότητα και την θέληση του προπονητή και των παικτών να πάνε από χθές στους 16. Γιατί δεν έγινε είναι άλλη ιστορία, δυστυχώς και η τύχη/ατυχία παίζει τον δικό της ρόλο, την είχαμε περισσότερο εκεί και λιγότερο εδώ, αλλά ως προσέγγιση προτεραιοτήτων στο ραντεβού με την ιστορία από τα παιχνίδια με Κοπεγχάγη δεν έχω παράπονο.
Αν μιλάμε για την Σλόβαν και την υποτίμηση της ως χωριό τότε ναι, συμφωνώ ότι για μια ακόμη φορά, αν βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε είναι γιατί πράγματι τους υποτιμήσαμε, δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε όταν έπρεπε και τελικά τους χαρίσαμε την ισοπαλία εδώ μέσα και αν δεν ήταν ο Κωνσταντέλιας στα τελευταία λεπτά να γίνει αμυντικός σωτήρας θα αποχαιρετούσαμε από τώρα.
Θα ήθελα να ακούσω πάλι αυτό το "δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά θέλω εκεί μέσα να δώ αίμα στα μάτια σας" αλλά από τις δηλώσεις του αντιλαμβάνομαι κάτι διαφορετικό. Είμαστε σε δύσκολη θέση, πράγματι φλερτάρουμε και με την 3η θέση, αλλά ελπίζω τελικά ότι όλα αυτά που βιώσαμε χθές να ήταν επειδή για μας η κατάκτηση κάθε στόχου δεν συνηθίζει να γίνεται με τον εύκολο τρόπο αλλά με το the hard way. Και στο hard way βάλαμε τώρα την νίκη στην Σλοβακία και επιπλέον αγώνα με ομάδα από το Europa για να πιστέψουμε και πάλι σε ευρωπαικά όνειρα ότι θα τρελάνουμε την Ευρώπη.

Η ομάδα μπορεί να μην την υποτιμησε,η πλειοψηφία των οπαδών μιλούσε για τα τίρανα,πριν καν νικήσουμε τους δανούς
Γιατί πάντα πρέπει να μιλάμε από πριν;
Δεν κουραστήκαμε ακόμα από τις "αναπάντεχες"αποτυχίες;
Αλλά το ξέρω το έργο
Ποιά σλοβαν,δεν τους βλέπω καν
Στα της ομάδας,είναι πολύ μέτριο το ρόστερ
Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο
Γιατί πάντα πρέπει να μιλάμε από πριν;
Δεν κουραστήκαμε ακόμα από τις "αναπάντεχες"αποτυχίες;
Αλλά το ξέρω το έργο
Ποιά σλοβαν,δεν τους βλέπω καν
Στα της ομάδας,είναι πολύ μέτριο το ρόστερ
Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο
Το έργο είναι κόποι πέηστ με το περσινό
Απλά αντι για νίκη εκτος και ήττα εντός,είχαμε τα αναποδα με την psv
Και πήγαμε μεσα στην ομονοια για το hard way
(Ναι,αυτην που η πλειοψηφία έλεγε για χαλαρό 6ποντο)
Και πήραμε 1 σύνολο!
Ευρωπαϊκό μέταλο
Απλά αντι για νίκη εκτος και ήττα εντός,είχαμε τα αναποδα με την psv
Και πήγαμε μεσα στην ομονοια για το hard way
(Ναι,αυτην που η πλειοψηφία έλεγε για χαλαρό 6ποντο)
Και πήραμε 1 σύνολο!
Ευρωπαϊκό μέταλο