Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Να χεσω το βαρ σας…Ωραία βουτιά,ωραίο πέναλτι τσίμπησε το χαρτί…
- PAOKevolution
Χαχαχαχαχαχαχαχ σε εποχή βαρ τέτοιο πέναλτι; Χαχαχαχα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γιατί έχει Έλληνα κόρακα;;
Δεν θεωρείτε "ντέρμπι" αυτό;
Δεν θεωρείτε "ντέρμπι" αυτό;
Πολυ κακο σφαξιμο τρωει ο ρουλης στο ΟΑΚΑ σημερα.
Το πεναλτι αυτο δεν ειναι δυνατον να δινεται.
Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Για να παρει φαουλ ο ρουλης πρεπει να βγει αιμα.
Το πεναλτι αυτο δεν ειναι δυνατον να δινεται.
Αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Για να παρει φαουλ ο ρουλης πρεπει να βγει αιμα.
Άνετα θα μπορουσε να κερδίζει το σκουλήκι. Κανένας δεν έχει καταλάβει πως κερδίζει 2-0 το χαρτί
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά ε'ιναι να απορείς, πώς με βαρ βλέπουμε να δίνονται τέτοια πεναλτιPAOKevolution έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχ σε εποχή βαρ τέτοιο πέναλτι; Χαχαχαχα
Σχεδόν τον λυπάμαι τον ρούλη (λίγο όχι πολύ), τρώει var-ισιο σφάξιμο στο ΟΑΚΑ από την χάρτινη. Η αεχ αποδεικνύει ότι είτε με Γιαννίκη είτε με Μιλόγεβιτς δεν έχει τίποτα και ο σκώληξ ότι ήταν, είναι και θα είναι για πάντα πουτανάκι.
Θα σου πω εγώ πως κερδίζει.Kos-T έγραψε:Άνετα θα μπορουσε να κερδίζει το σκουλήκι. Κανένας δεν έχει καταλάβει πως κερδίζει 2-0 το χαρτί
Πρώτον εκμεταλλεύτηκε μία στημένη φάση. Εκτέλεση φάουλ, σέντρα, εκτέλεση και γκολ. Μετά άφησε την κατοχή στον Άρη, γύρισε 20 μέτρα πιο πίσω και προσπαθεί να παίξει στην κόντρα. Σε μία από αυτές, κέρδισε το πέναλτυ και τελος.
Ο Άρης τώρα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι άτυχος. Αλλά δεν είναι. Τα μπακ του δεν είναι καθόλου καλά. Τα χαφ του βγάζουν πολλά τρεξίματα και καλό πρέσινγκ. Δημιουργικά είναι πουθενάδες. Αν του δώσεις κατοχή μπερδεύει τα μπούτια του και δεν ανοίγει ούτε σακούλα σούπερμαρκετ, όχι άμυνες. Αν προσπαθήσεις να τον κλείσεις στην περιοχή του, μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά στην κόντρα. Πρεσάρει ψηλά και καλά, και έχει μία σχετική ποιότητα σε ανοιχτό γήπεδο.
Το παιχνίδι της πήγε της κούλας όπως ήθελε. Αν είχε προηγηθεί ο ρούλης, θα βλέπαμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι.
Νομιζω εισαι λιγο αδικος.Εχει φτιαξει τρεις τεραστις ευκαιριες και αλλες 2-3 καλες φασεις.Απο ατυχια δεν εχει σκοραρει,εκτος και αν ο Μητογλου τα συνηθιζει τετοια γκολ και η διαφορα ειναι στην ικανοτητα...
Στην φάση του Γκάμα και του Μπερτολιο, που σώζει ο Μητογλου, άνετα θα μπορούσε να γίνει το 0-1 και να τρέχει το χανουμι. Στην επόμενη φάση 1-0 και όπως τα γράφει ο Γκικα
- invincible
Εσύ είσαι ? Ωραία ανάλυση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μερικές φορές κάνεις ανάλυση σουπερ την διαβάζει κάποιος και λέει τι φοβερή μπαλαδοφατσα και άλλες φορές πετάς κάτι μαργαριτάρια και λέει ο άλλος τι γίνεται αυτός είναι... ή μάλλον έχει κατεβάσει 5 πιντ γκινες.gika έγραψε:Θα σου πω εγώ πως κερδίζει.Kos-T έγραψε:Άνετα θα μπορουσε να κερδίζει το σκουλήκι. Κανένας δεν έχει καταλάβει πως κερδίζει 2-0 το χαρτί
Πρώτον εκμεταλλεύτηκε μία στημένη φάση. Εκτέλεση φάουλ, σέντρα, εκτέλεση και γκολ. Μετά άφησε την κατοχή στον Άρη, γύρισε 20 μέτρα πιο πίσω και προσπαθεί να παίξει στην κόντρα. Σε μία από αυτές, κέρδισε το πέναλτυ και τελος.
Ο Άρης τώρα, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι άτυχος. Αλλά δεν είναι. Τα μπακ του δεν είναι καθόλου καλά. Τα χαφ του βγάζουν πολλά τρεξίματα και καλό πρέσινγκ. Δημιουργικά είναι πουθενάδες. Αν του δώσεις κατοχή μπερδεύει τα μπούτια του και δεν ανοίγει ούτε σακούλα σούπερμαρκετ, όχι άμυνες. Αν προσπαθήσεις να τον κλείσεις στην περιοχή του, μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά στην κόντρα. Πρεσάρει ψηλά και καλά, και έχει μία σχετική ποιότητα σε ανοιχτό γήπεδο.
Το παιχνίδι της πήγε της κούλας όπως ήθελε. Αν είχε προηγηθεί ο ρούλης, θα βλέπαμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι.
Τα σκουλήκια δεν έχουν σοβαρή μεσοεπιθετική γραμμή, για αυτό και το ταβάνι τους θα είναι 3η-4η θέση
Αστεία κόκκινη στον Μήτογλου σε κατά τ' άλλα τελειωμένο παιχνίδι.
Ξαναεχουμε παιχνίδι