Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Αν δεν απορρίψαμε τον Τσούμπερ για τον Μιτριτσα τότε δεν κάναμε κανένα λάθος.
Έχω βαρεθεί αυτές τις αρνητικές διατυπώσεις που καταλήγουν σε ένα αρνητικό επίσης συμπέρασμα, που ξεκινάει με ένα ΑΝ. Τρίχες δηλαδή.
Έχω βαρεθεί αυτές τις αρνητικές διατυπώσεις που καταλήγουν σε ένα αρνητικό επίσης συμπέρασμα, που ξεκινάει με ένα ΑΝ. Τρίχες δηλαδή.
Δίκιο έχεις γενικώς....trouman έγραψε:Αν δεν απορρίψαμε τον Τσούμπερ για τον Μιτριτσα τότε δεν κάναμε κανένα λάθος.
Το αναφέρω όμως γιατί τότε τα inside info που έδιναν και έπαιρναν ανέφεραν ότι όντως τον απορρίψαμε λόγω ιατρικού παρελθόντος
- ΑποστόληςΑ
Δικαιώθηκε ο βάζελος, θα παίξει με κόσμο εναντίον μας.
Πως γίνεται κάθε φορά που ζορίζεται να κερδίσει ο πουστόγαβρος να παίρνει γκολ "δωράκια" από λάθη αντιπάλων ποδοσφαιριστών είναι απορίας άξιον. Παλιότερα τα έπαιρνε από τα κοράκια τώρα από αντίπαλους παίκτες. Και μην πάει το καχύποπτο μυαλό μερικών στο κακό, μια απλή παρατήρηση έκανα για την συμπεριφορά του παράγοντα τύχη στην εξέλιξη μερικών "δύσκολων" αγώνων μιας συγκεκριμένης "αμέμπτου ηθικής" ομάδας. Παιχνίδια της τύχης θα μου πεις...
- ΑποστόληςΑ
Απαράδεκτη η έξοδος του Μελίσσα πάνω στον Βαλμπουενά.
-
Καποτε για να καταφερουμε να παρουμε ενα πρωταθλημα επρεπε να μπορουμε να κερδιζουμε και τους διαιτητες.-
Τωρα πλεον εκτος απ αυτους μαλλον θα πρεπει να μαθουμε να κερδιζουμε και τους "δωρητες" και τους VARητες!
Τωρα πλεον εκτος απ αυτους μαλλον θα πρεπει να μαθουμε να κερδιζουμε και τους "δωρητες" και τους VARητες!
Α ρε Κούλη Παπαδόπουλε!!!Έχεις πάρει τον Ατρόμαχτο από το χέρι και τον πας SL2....
Kαποιοι τον ήθελαν σε εμάς.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι ακριβως, χαθηκαν αυτες οι φωνεςchri5ti9 έγραψε:Kαποιοι τον ήθελαν σε εμάς.
Καλως τονjoshua έγραψε:Ρε κακό με τις Νικουλουλες του φόρουμ…
τοσο χαλια ?Τρόμος έγραψε:Α ρε Κούλη Παπαδόπουλε!!!Έχεις πάρει τον Ατρόμαχτο από το χέρι και τον πας SL2....
Ναι ρε, νικούσαν 0-1 και έβαλε αυτογκόλ στη λήξη του ημιχρόνου. Τον ήθελα το καλοκαίρι αλλά με έχει κάνει ρόμπα.
Γενικά ο Ατρόμητος είναι κάκιστος, δεν έχει καταφέρει να διασωθεί κάνεις από τους παίκτες
Και ο Κρμεντσικ τα πάει σκατα στη Τσεχία. Να αρχίσουμε να ψάχνουμε και όσους γούσταραν και γουστάρουν ακόμα τον Τσέχο; Άλλοι έκραζαν τον Ολιβέιρα.Η τρελή καψούρα Πριγιοβιτς κατέληξε Αυστραλία. Άλλοι γούσταραν τον Τειλορ. Άλλοι γούσταραν τον Μιτριτσα. Κάποιοι θεωρούν παικταρα τον Μιχαι. Να κάνουμε αυτή τη κουβέντα κάθε εβδομάδα; Ουτε 15χρονα…