13. Lucas Taylor Maia Reis
- NikLiverpool
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
Εννοείται ότι δεν κάνει για extrem. Το παληκάρι είναι ταμαμ για να παίξει με 3 πίσω. Αλλά δε το κόβω να το χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα ο Λουτσ οπότε βλέπουμε πως θα πάει.
Κακος μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε παίκτης στο οποιοδήποτε παιχνίδι. Πχ στο παιχνίδι που αναφέρεσαι ο σβαμπ ήταν τραγικος.Sick Bastard έγραψε:Με τον ίδιο τρόπου που κατάφερε να είναι για τον πούτσο σε ένα ματς πριν 4 μέρες με έναν αντίπαλο θεωρητικά κατώτερο.
(μην ακούς εσύ Λουκά μου, εσύ, την Χρυσή Μπάλα και τα μάτια σου)
Ένας παίκτης όμως αν δεν έχει μια κάποια ποιότητα ανάλογη των συμπαικτών του δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα παιχνίδι, πόσο μάλλον να είναι και διακριθέντας.
- Sick Bastard
Χαλαρά μπορεί σε ΕΝΑ παιχνίδι να σταθεί και μέσα σε μια χρονιά σε παραπάνω από ένα.
Σ αυτό το επίπεδο δεν έχει να κάνει με το ένα ή και περισσότερα σποραδικά παιχνίδια ανάλογα των συνθηκών αλλά η σταθερότητα σε ένα επίπεδο και σε κάποια στάνταρ.
Προφανώς σε μια ομάδα δεν μπορεί να είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο κι αν ο Λούκας έχει ''ποιότητα ανάλογη των συμπαιχτών του'' τότε το πρόβλημα της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φανταζόμαστε κι αυτό που κάνει κάθε βδομάδα είναι ένας μικρός άθλος.
Σ αυτό το επίπεδο δεν έχει να κάνει με το ένα ή και περισσότερα σποραδικά παιχνίδια ανάλογα των συνθηκών αλλά η σταθερότητα σε ένα επίπεδο και σε κάποια στάνταρ.
Προφανώς σε μια ομάδα δεν μπορεί να είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο κι αν ο Λούκας έχει ''ποιότητα ανάλογη των συμπαιχτών του'' τότε το πρόβλημα της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φανταζόμαστε κι αυτό που κάνει κάθε βδομάδα είναι ένας μικρός άθλος.
-
Dimg4
Σας συγχαιρω για το κουραγιο να αναλυετε αυτον τον παικτη που κανονικα δε θα επαιζε ουτε στον ρουλη.
- ΑποστόληςΑ
Οι κινήσεις του στην ισοφάριση του Απόλλων και στα γκολ του Βόλου μου δείχνουν ότι ο παίκτης δεν έχει αμυντική αντίληψη. Οχι απλά δεν ξέρει άμυνα, δεν έχει βασική αμυντική αντίληψη. Ούτε για εξτρέμ είναι η θέση του. Η μόνη θέση που μπορώ να τον δώ είναι σε δεξί μέσο στο 4-4-2 που δεν το παίζουμε όμως.
ελεος με τον Τειλορ γιατι ρε Λουτσε με το ζορι να τον κανεις παικτη; γιατι;
Γιατί είναι δική του μεταγραφή...
Δεν θέλει να παραδεχτεί πως έκανε κακή επιλογή
Δεν θέλει να παραδεχτεί πως έκανε κακή επιλογή
Εκεί πας στην μπάλα
Τι να λέμε
Ελπίζω μετά τον Γενάρη να μην τον ξαναδούμε
Μέχρι τότε υπομονή
Τι να λέμε
Ελπίζω μετά τον Γενάρη να μην τον ξαναδούμε
Μέχρι τότε υπομονή
Το πήραμε το ματσάκι σήμερα, αλλά φοβάμαι πολύ με αυτόν την Πέμπτη που θα έχουμε απέναντί μας πολύ καλύτερους επιθετικούς.
- ΑποστόληςΑ
Πφφφ είναι άδικο να τρως τέτοια κριτική γιατί απλά δεν είσαι για αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς δεν κάνεις. Σήμερα μου έλειψε ακόμα και ο Μπουσαιντι
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eνα ειναι το βασικο του προβλημα αλλα πολυ χτυπητο,η αισθηση του χωρου στο μαρκαρισμα.Ενω στο ενας με εναν ειναι αρκετα καλος και στην αμυνα και στην επιθεση,οταν πρεπει να μαρκαρει χωρο πραγματικα δεν ξερει που πατα και που βρισκεται...Διορθωνεται? Δεν ξερω...