14. Andrija Zivkovic
- Metagrafakias
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μπραβο παικταρα μου!!!θα γινεις η σημαια του ΠΑΟΚ οταν αποσυρθει ο Αντελινο!!!
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Αφού μας τελείωσε αυτό, πάμε να κάνουμε για ιγκαρσον.Dimg4 έγραψε:Επιτελους, θα δωσουμε μυριο που αξιζει. Ριζες στην ΠΑΟΚΑΡΑ παιχταρα μουpotamda έγραψε:Στο sdna γράφουν για 1,2εκ. τον χρόνο χωρίς buy-out....
Τι λες ρε αστειε? Κραζω στις μαλακιες και επικροτω τα καλα, εσυ συνεχισε να εισαι yes man
Παρα πολύ καλή κίνηση η ανανέωση του Αντριγια .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ευεργέτη της ομαδος μας την προεδραρα μας Ιβαν Σαββιδη !!!
Εύχομαι η ανανέωση του ζιβκο να είναι το έναυσμα για να διορθωθούν πολλά εγκλήματα των 2 τελευταίων ετών ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συμμαζέψου λίγο.Dimg4 έγραψε:Τι λες ρε αστειε? Κραζω στις μαλακιες και επικροτω τα καλα, εσυ συνεχισε να εισαι yes man
Είμαι σίγουρος ότι εσύ κι οι όμοιοι σου βγαίνετε στα ραδια και στα σοσιαλ και κράζετε με την πρώτη ευκαιρία. Δέκα στραβά λέτε και πετάτε κι ένα καλό για ξεκαρφωμα. Γκρινιάρηδες του καναπέ.
-
Σωστη κινηση .
Αν εχεις ποδοσφαιριστες σε καθε θεση με την ποιοτητα του ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ, παιρνουμε για ΠΛΑΚΑ το πρωταθλημα και καθε χρονο κανουμε μια καλη ευρωπαικη πορεια.
Καλη ηλικια,μεταπωλητικη αξια,μακαρι να συνεχισουμε βασει αυτης της λογικης.
ΙΒΑΝ ουτε μισο ευρω πεταμενο σε υπερτιμημενους,χαιδεμενους απο διαφορους Αρδ,και σε συνταξιουχους.
ΦΤΑΝΕΙ.
Αν εχεις ποδοσφαιριστες σε καθε θεση με την ποιοτητα του ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ, παιρνουμε για ΠΛΑΚΑ το πρωταθλημα και καθε χρονο κανουμε μια καλη ευρωπαικη πορεια.
Καλη ηλικια,μεταπωλητικη αξια,μακαρι να συνεχισουμε βασει αυτης της λογικης.
ΙΒΑΝ ουτε μισο ευρω πεταμενο σε υπερτιμημενους,χαιδεμενους απο διαφορους Αρδ,και σε συνταξιουχους.
ΦΤΑΝΕΙ.
- ΑποστόληςΑ
-
Πολύ σημαντική κίνηση, αν πλαισιωθεί με ένα εξαιρετικό δεξί μπακ για να αφοσιωθεί κυρίως στα δημιουργικά του καθήκοντα θα είναι ακόμα καλύτερος.
Εσυ συμμαζεψου πριν χαρακτηρισεις. Ποτε δεν εχω βγει σε ραδιο, αυτα ειναι για τα φυτα που τα ξερουν ολαgaz έγραψε:Συμμαζέψου λίγο.Dimg4 έγραψε:Τι λες ρε αστειε? Κραζω στις μαλακιες και επικροτω τα καλα, εσυ συνεχισε να εισαι yes man
Είμαι σίγουρος ότι εσύ κι οι όμοιοι σου βγαίνετε στα ραδια και στα σοσιαλ και κράζετε με την πρώτη ευκαιρία. Δέκα στραβά λέτε και πετάτε κι ένα καλό για ξεκαρφωμα. Γκρινιάρηδες του καναπέ.
εχει ενα θεμα με τον ΛΟΥ στην χρονια του νταμπλ εκραζε τον Λου απο την αρχη ως το τελος της σαιζον και ειπε στο τελος της χρονιας το επικο .....ο Ιβαν πηρε το νταμπλ οχι ο Λου ......οποτε αυτα που λεει τωρα ειναι πταισματα ,μην τρελενεσαι.....gaz έγραψε:Συμμαζέψου λίγο.Dimg4 έγραψε:Τι λες ρε αστειε? Κραζω στις μαλακιες και επικροτω τα καλα, εσυ συνεχισε να εισαι yes man

To προβλημα σου πτολ ειναι οτι εχεις μεινει στο 18 και δικαιολογεις τα παντα επειδη εφερε νταμπλ. Δες λιγο και το ροστερ, δες τα λαθη που κανει τωρα και αν ακομα δεν τα βλεπεις τοτε ο εμμονικος εισαι εσυ με τη λατρεια σε αυτον.
-