Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Χαλαρά το γκολ του Σέρτζιο...
Μη με ρωτήσετε σε ποιο ματς, ακόμα σκέφτομαι... Στο παγκρήτιο όταν αλλάξαν γρήγορα τόσες πάσες, με τον gay όταν την έκλεψε και άφησε λαλάκα τον κηπουρό, ή στην Τρίπολη, όταν γύρισε και έκανε αυτή τη σουτάρα...? Τι να πρωτοδιαλέξεις ρε γ@μώτο...
(υ.γ.1! Τελικά διαλέγω το γκολ στη Τρίπολη... κάτι ότι το βαλε με τ αριστερό, κάτι ότι έστειλε αδιάβαστο Αμπάρη και αμυντικό...
υ.γ.2: paok87 φοβερή ιδέα για το τόπικ!)
Το γκολ του Σερτζιο στο Κυπελλο. Αλλωστε ότι ψηφιστηκε και από την Uefa ως το γκολ της εβδομαδας τα λέει όλα. Ο κηπουρός ακόμη μετράει τα άστρα στον ουρανό βλέποντας την πορεια της μπάλας..
ΥΓ. Πάντως εξισου πανηγύρισα τα γκολ με Μπακαγιοκο στην Νέα Σμυρνη και του Αθανασιαδη στη Φυλη γιατί ήταν άψογα και στα τελευταια δευτερολεπτα δινοντας μας το 3ποντο.
καλα ρε ουτε ενασ τη γκολαρα του Ιβιτσ??ντροπη αν το ξερα θα το ψηφιζα...εγω ψηφησα το γκολ στη Τριπολη...δεν υπαρχει αυτο το σουτ εκει που παει η μπαλα...ειναι απολαυση...
Θα πω την αμαρτία μου..
Πρώτα είδα πιο γκολ είναι ψηλά για να μην το ψηφίσω!!
Από ότι καταλαβαίνω, ο Σέρτζιο έβαλε τα καλύτερα γκολ φέτος..
Αν δούμε ένα προς ένα τα γκολ, θα διαπιστώσουμε πως τα περισσότερα γίνονται έπειτα από συνδυασμό των παικτών παρά από προσωπικές ενέργειες.. Αν ήταν να ψηφίσω ομαδική δουλειά θα αμφιταλαντευόμουν μεταξύ του γκολ του Μούσλι κόντρα στον Πανθρακικό στην Τούμπα έπειτα από το λουκούμι του Βερόν, ή το γκολ του Σέρτζιο στα πλέι οφ, όπου τα τυριά ακόμη ψάχνουν την μπάλα και κουτουλούν μεταξύ τους..
Προσωπικά, ψήφισα το γκολ του Σέρτζιο στην Τρίπολη.
Δε βαθμολογώ ιδιαιτερότητες παιχνιδιών ή κάτι άλλο.
Το γκολ στην Τρίπολη, μπήκε από εξαιρετική συνεργασία (και πάλι) όπου αποδέκτης ήταν ο Πορτογάλος, ο οποίος, με το αριστερό μάλιστα, έστειλε την μπάλα εκεί όπου κανείς δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε.. Επιασε ΓΑΜΑ κυριολεκτικά!!
Εαν το γκολ του Σεργιου στην Τρίπολη, έμπαινε σε κανένα στάδιο, estadio ή football arena με 30, 40, 60.000 κόσμο θα παραμιλούσε το σύμπαν.
Επετεύχθη στην Τριπολιτσά, σε ενα γηπεδακι 60Χ80, παρουσία 2500 θεατών, ενώ στο βάθος τού πλάνου, προβατάκια έβοσκαν στην τραχανοπλαγιά (κάποια στιγμή ακούγεται και η χαρακτηριστική φλογέρα τού βοσκού).
Ειλικρινά είναι εντυπωσιακό πως όλσ τα γκολ που έβαλε φέτος ο sergio ήταν γκολάρες!!!!!!!!!!Εύχομαι του χρόνου να κάνει μια χρονιά ανάλογη με την φετινή και ακόμα καλύτερη όντας πιο ξεκούραστος και μην έχοντας το βάρος να βγάζει 90λεπτα σε κάθε ματς όπως φέτος!!
Για να είμαι και στο θέμα ψηφίζω ως καλύτερο το γκολ του στην τρίπολη!!
Νομιζω δεν θα ξεχασω ποτε την ανατριχιαστικη προσμονη του πανηγυρισμου βλεποντας τη μπαλα να παιρνει τροχια! Real time 1-2 sec, στο μυαλο μου πολυ περισσοτερο...
Γκολ Πάτερ-Σέργιου εναντίων gay στο κύπελλο. Ήταν η πιο ευχάριστη στιγμή μέσα στη χρονιά. Στη βιντεάρα του sikatinavra ούρλιαζε ο εκφωνητής:
"ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ, ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ Π-Ο-Ι-Η-Μ-Α"!
Δεύτερη επιλογή μου η γκολάρα στην Τριπολιτσά. Δεν θα ξεχάσω την κραυγή που έβγαλαν οι οπαδοί μας εκεί μέσα σαν να κατέρρεαν οι κερκίδες. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ!