31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- ΑποστόληςΑ
-
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Έχει ευθύνη στο γκολ, όπως πάει η μπάλα από την σέντρα είναι αδύνατον να απειλήσει με κεφαλιά ο αντίπαλος έναν τερματοφύλακα που είναι στην εστία του.
- ΑποστόληςΑ
Είπαμε: Οι έξοδοί του είναι πιο καταστροφικές από εκείνη του Μεσολογγίου. Αν έμενε στην εστία του δεν θα δεχόμασταν γκολ.
- giwrgos04dex
Ατελείωτη γκάμα μ@@@@ων.
Καθε φορά και κάτι καινούργιο.
Υπομονή αδέλφια, μερικοί μήνες μείνανε.
Καθε φορά και κάτι καινούργιο.
Υπομονή αδέλφια, μερικοί μήνες μείνανε.
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Έχει ευθύνη στο γκολ, όπως πάει η μπάλα από την σέντρα είναι αδύνατον να απειλήσει με κεφαλιά ο αντίπαλος έναν τερματοφύλακα που είναι στην εστία του.
Ξαναδες την φαση σε παρακαλώ. Σιγα μην επιχειρούσε κεφαλια.
Αν ο πασχα δεν έβγαινε τοτε ο παιχτης του Απόλλων θα έκανε εύκολο κοντρόλ με το στήθος και λογικά ευκολο γκολ.
Φυσικά και στις εξόδους έχει αδυναμία τεράστια αλλά όχι σε αυτό το γκολ
- pisakaipoupoula
Βλέπει ότι ο Τέιλορ, δεν, και μετά έκανε την έξοδο, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι νοήμονες τερματάδεςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Έχει ευθύνη στο γκολ, όπως πάει η μπάλα από την σέντρα είναι αδύνατον να απειλήσει με κεφαλιά ο αντίπαλος έναν τερματοφύλακα που είναι στην εστία του.
Ισχύει ότι ζητά 900χιλ το χρόνο;
Αν ναι, τοτε να του ευχηθουμε καλη συνέχεια στη καριερα του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν ναι, τοτε να του ευχηθουμε καλη συνέχεια στη καριερα του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Για 900 με την καμμία ανανέωση. Για ενα 500αρικο τίμια ( ως δεύτερος) λύση. Το καλοκαίρι έχει καλές περιπτώσεις τερματοφυλάκων που πιθανόν να μείνουν ελεύθεροι όπως πχ οι Pavlenka,Kristsyuk,Sportiello, Svilar,Kaminski
Πετρωτος σιχαμα, τον ρωταει «Βγηκες μβπ Σεπτεμβριου και η ομαδα εφαγε 10 γκολ και πολλα απο αυτα με γεμισματα σεντρες. Τι εχεις να πεις για αυτο;»
Βρε σιχαμα, Γαυρος δεν θα την διατυπωνε ετσιρ την ερωτηση
Βρε σιχαμα, Γαυρος δεν θα την διατυπωνε ετσιρ την ερωτηση
Καλα και εσυ εισαι φαουλ Αλεξανδρε, το σχολιο σου για τον Παμπλο ηταν απρεπες
- anekfrastos
πείτε και μας ρε παιδιά που δεν ακούσαμεaivas19 έγραψε:Καλα και εσυ εισαι φαουλ Αλεξανδρε, το σχολιο σου για τον Παμπλο ηταν απρεπες
- anekfrastos
Μάλλον δεν κατάλαβε καλά ο aiva.
Για τον Αμπελ εννοούσε.
σδνα
«Σίγουρα θα πρέπει να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, στη μέση της σεζόν έγινε αλλαγή προπονητή, που με βοήθησε πολύ, γιατί είχα μείνει πίσω με τον προηγούμενο προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάμπλο γιατί με στήριξε και υπήρχε καλή επικοινωνία. Μου δόθηκε το ελεύθερο να μπορώ να κάνω αυτά που ξέρω, να αποφορτίζεται η πίεση από τον ποδοσφαιριστή και όπως είδατε αυτή η χημεία και αυτή η εμπιστοσύνη μεταδόθηκε και στον αγωνιστικό χώρο."
Για τον Αμπελ εννοούσε.
σδνα
«Σίγουρα θα πρέπει να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, στη μέση της σεζόν έγινε αλλαγή προπονητή, που με βοήθησε πολύ, γιατί είχα μείνει πίσω με τον προηγούμενο προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάμπλο γιατί με στήριξε και υπήρχε καλή επικοινωνία. Μου δόθηκε το ελεύθερο να μπορώ να κάνω αυτά που ξέρω, να αποφορτίζεται η πίεση από τον ποδοσφαιριστή και όπως είδατε αυτή η χημεία και αυτή η εμπιστοσύνη μεταδόθηκε και στον αγωνιστικό χώρο."
Ισως εχεις δικιο ανεκφραστε, επειδη στο καπακι λεει για τον Παμπλο νομιζα ηταν συνεχεια του προηγουμενου σχολιου του. Ακομα κ ετσι ομως ηταν απρεπες, επρεπε να το διατυπωσει αλλιως μειωνει και τον Ζιφκο νομιζω και τον προπονητη. Και ειχε κανει κατι παρομοιο περσι που ειπε δεν ξερω γιατι δεν παιζω. Τεσπα παμε παρακατωanekfrastos έγραψε:Μάλλον δεν κατάλαβε καλά ο aiva.
Για τον Αμπελ εννοούσε.
σδνα