Razvan Lucescu
-
paok düsseldorf
Re: Razvan Lucescu
ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ειδες και εδωσες εντολη να παιρνει την πρωτη μπαλια ο ΕΣΙΤΙ ρε ΤΖΕΝΕΡΑΛ;
-
Μπαρκαρούτσος
-
paok düsseldorf
Η δουλεια του ΕΣΙΤΙ ειναι η βρωμικη δουλεια και την κανει πολυ καλα.
Ειναι ομως ο τελευταιος που θα πρεπει να αναλαβει το χτισιμο του παιχνιδιου απο την πισω ζωνη.
ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
Ειναι ομως ο τελευταιος που θα πρεπει να αναλαβει το χτισιμο του παιχνιδιου απο την πισω ζωνη.
Αουγκούστο στη θέση του και έστω Μούργκ στα άκρα, αυτά βέβαια κατόπιν εορτής.sn0ufel4 έγραψε:Ο Εσιτι σήμερα δεν γινόταν να μη ξεκινήσει. Ούτε ο Καντουρι ήταν έτοιμος ούτε θα ήταν και "λογικό" μετά το ματς που έκανε τη Πέμπτη. Τέλος πάντων
Πάρτε του παίκτες
Εγω περιμενω τη μερα που θα παιξουν μαζι Σιντκλει-Μιχαηλιδης-Ιγκασον-Βιερινια στην αμυνα, Κουρτιτς-Σβαμπ-Καντουρι στο κεντρο, Ζιφκοβιτς-Μπισεσβαρ στα ακρα και μπροστα ο Ολιβειρα.
Οπως ακριβως στηθηκε δηλαδη αυτη η ομαδα πριν αρχισουν οι τραυματισμοι (καποιοι σοβαροτατοι που ανετρεψαν ολο τον σχεδιασμο οπως του Ολιβειρα) και τα κοβιντ περιστατικα...icue έγραψε:Εγω περιμενω τη μερα που θα παιξουν μαζι Σιντκλει-Μιχαηλιδης-Ιγκασον-Βιερινια στην αμυνα, Κουρτιτς-Σβαμπ-Καντουρι στο κεντρο, Ζιφκοβιτς-Μπισεσβαρ στα ακρα και μπροστα ο Ολιβειρα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο τσιγγαρας είναι με covid βασικαDimg4 έγραψε:Ο Τσιγγαρας γιατι θαφτηκε ετσι; Α ναι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ariskatiforos
Ο τελευταίος π φταίει είναι ο εσιτι
Ούτε μπήκε 11αδα με το ζόρι
Ούτε ανέλαβε με το έτσι θέλω το ρόλο της πρώτης μπάλας από τα σεντερ μπακ κ του μοιράσματος μπροστά
Τέτοια γκάφα δε τη περίμενα από τον λουτσεσκου
Βούτυρο στο ψωμί του μαρτινς
Οσο μάγος κ ν εισαι η να πιστεύεις εσυ και άλλοι ότι εισαι ,εσιτι κ χτίσιμο παιχνιδιού, όντας ο πρώτος που ακουμπάει η μπάλα από τα σεντερ μπακ,δε γίνεται ν βάλεις χωρίς ν το πληρώσεις …
Ούτε ανέλαβε με το έτσι θέλω το ρόλο της πρώτης μπάλας από τα σεντερ μπακ κ του μοιράσματος μπροστά
Οσο μάγος κ ν εισαι η να πιστεύεις εσυ και άλλοι ότι εισαι ,εσιτι κ χτίσιμο παιχνιδιού, όντας ο πρώτος που ακουμπάει η μπάλα από τα σεντερ μπακ,δε γίνεται ν βάλεις χωρίς ν το πληρώσεις …
-
τσιριγωτης
Πριν έπαιζε...
Έχε χάρη που είναι ο λουτσεσκου στον πάγκο ,άλλος θα;είχε φάει απίστευτο κράξιμο από όλους
Έχε χάρη που είναι ο λουτσεσκου στον πάγκο ,άλλος θα;είχε φάει απίστευτο κράξιμο από όλους
Ο Λουτσέσκου έχει υπερκτιμήσει σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες ορισμένων παικτών και χθες το πληρώσαμε .
Χθες παίζεις με τον κύριο αντίπαλο σου και αντί να πας με την ομάδα σφιχτή και τις γραμμές κοντά βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο.
Το ματς χθες χάθηκε απο τον Λουτσέσκου.
Ρόστερ τελείως γυμνό σε κομβικές θέσεις και χωρίς βάθος .
Νομίζω ότι σκέφτονταν το ματς με την Κοπεγχάγη στη Τούμπα παρά το ματς με τον γαύρο.
Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να ξαναγίνει πρωταθλήτρια.
Υπομονή πίστη και επιμονή.
Χθες παίζεις με τον κύριο αντίπαλο σου και αντί να πας με την ομάδα σφιχτή και τις γραμμές κοντά βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο.
Το ματς χθες χάθηκε απο τον Λουτσέσκου.
Ρόστερ τελείως γυμνό σε κομβικές θέσεις και χωρίς βάθος .
Νομίζω ότι σκέφτονταν το ματς με την Κοπεγχάγη στη Τούμπα παρά το ματς με τον γαύρο.
Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να ξαναγίνει πρωταθλήτρια.
Υπομονή πίστη και επιμονή.
- Sick Bastard
Ο πρώτος που φταίει είναι ο Εσίτι,ariskatiforos έγραψε:Ο τελευταίος π φταίει είναι ο εσιτι
όχι ο τελευταίος.
Ο τελευταίος που φταίει είναι ο Λουτσέσκου και μη μιλάτε καθόλου με αυτό το ρόστερ αυτά που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολα.
- pisakaipoupoula
Έχουμε καλό ρόστερ για μία διοργάνωση παιδιά, για ΜΙΑ, ο Ράζβαν είναι τρομερός προπονητής όχι μάγος...χωνέψτε το να δούμε τι θα κάνουμε τον Γενάρη.
Απ τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον Sick
Απ τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον Sick
-
Dimg4
Ακριβως. Επειδη ειμαστε αμπαλοι και δε μπορουμε να φερουμε σωστα χαφ, μας φταιει ο Εσιτι που δεν ειναι Modricpaok düsseldorf έγραψε:Η δουλεια του ΕΣΙΤΙ ειναι η βρωμικη δουλεια και την κανει πολυ καλα.