Ε. Ο. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Ε. Ο. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Καθώς διαβάζω και έχω σελίδες ακόμα, να διακόψω να σχολιάσω το " ο Ροντρίγκο έκανε πάρτι".
Το κοράκι κιτρινίσει βιαστικά και σε όχι τόσο ξεκάθαρη φάση τον Σίντγκλεϊ ο οποίος έκτοτε ήταν πολύ επιφυλακτικός στην πίεση που ασκούσε.
Σε αντίστοθχη φάση, πιο ξεκάθαρη, καθώς ο Μπισε έφευγε φανερά σε αντεπίθεση, ο Λάλα με ξεκάθαρη πρόθεση τον ρίχνει αλλά εκεί τίποτα..
Το κοράκι κιτρινίσει βιαστικά και σε όχι τόσο ξεκάθαρη φάση τον Σίντγκλεϊ ο οποίος έκτοτε ήταν πολύ επιφυλακτικός στην πίεση που ασκούσε.
Σε αντίστοθχη φάση, πιο ξεκάθαρη, καθώς ο Μπισε έφευγε φανερά σε αντεπίθεση, ο Λάλα με ξεκάθαρη πρόθεση τον ρίχνει αλλά εκεί τίποτα..
Φιλε Τρουμαν η καρτα στον Σιντκλει ηταν πεντακαθαρη και το λεει και η αντιδραση του ιδιου που δινει το χερι στον διαιτητη. Κατα τα αλλα οκ διαιτησια με σπορια στον γαβροtrouman έγραψε:Καθώς διαβάζω και έχω σελίδες ακόμα, να διακόψω να σχολιάσω το " ο Ροντρίγκο έκανε πάρτι".
Τουμπαρα.....last year.....fossa έγραψε:Δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του δικού μας χτυπάει. Το φάουλ στον Εσίτι δίνεται αλλά για μένα έτσι είναι το ποδόσφαιρο σε πίεσε υπάρχει επαφή όπως και στου Βιερίνια μπάλα παίζουν αυτά δεν πρέπει να δίνονται, δεν είναι αόρατοι οι παίκτες
Το μόνο κακό με το VAR είναι ότι αυτές οι επαφούλες δίνονται συνήθως.
Εμείς έχουμε προπονητάρα ότι πρέπει για Ελλάδα, δεν έχεις βάθος στο ρόστερ (ακόμα και ενδεκάδα δηλαδή με μειονεκτήματα) τα παράπονα στον Ιβάν.
Η ομάδα θα δείξει αν θέλει σοβαρά το πρωτάθλημα με τις κινήσεις του Γενάρη.
Η χάρτινη πάει να πάρει πρωτάθλημα στα μουλωχτά όπως πάντα. Σήμερα ο Βόλος ήταν πολύ καλύτερος αλλά γίναν και εκεί θαύματα σε ένα πεντάλεπτο.
Βαθμολογικά θα ήσουν σούπερ αν δεν έκανες τη βλακεία με τον Βόλο κι ας έχασες απ'τον ΠΑΣ.
Όλα τα λεφτά η Κοπεγχάγη εδώ.
Με νίκη είσαι στους 16.
Ψυχραιμία ΠΑΟΚΑΡΑ με γαύρο θα παίξουμε τουλάχιστον 3 φορές ακόμα, οι δυο στη Τουμπάρα μας φέτος χάλια είναι και αυτοί και μεις καλύτεροι από πέρσι.
Φέτος έχει αποχή και ανένδοτο εναντίον του Κούλη...
Αρρωστησα, σπαταλησαμε ενα ημιχρονο. Υστερουμε στο φορ παρα πολυ και ετσι εχουμε δυσκολια στο γκολ ενω οι αντιπαλοι φορ μας κανουν οτι θελουν. Να σημειωσω κατι που ξεχασα, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ. Νικη με Απολλωνα Κοπεγχαγη και βαζελο εκτος για να γκελαρουν οι υπολοιποι και προχωραμε
- sourmenetes
- Moderator
Η προσέγγιση ήταν αυτή να πάμε συντηρητικά στο πρώτο και να τα δώσουμε στο δεύτερο βάζοντας καντουρι.
Απλά γίνανε τα λάθη και πήγε περίπατο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά γίνανε τα λάθη και πήγε περίπατο.
-
Όταν εχτές έλεγα ότι δε μας φταίει η διαιτησία κάποιοι πέσαν να με φάνε. Τώρα βλέπω παραδέχονται οτι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι.. αυτά μόνο ο γκειυρος, όχι εμείς.
Εάν υπάρχει φάουλ στον εσιτι, υπάρχει κ κατά του Βιερίνια...μπάλα όμως παίζεις, χρειάζεται κ λίγο ανδρισμός, δεν σε τσεκουριασε κιόλας. Απόλυτη ευθύνη του Εσίτι που είχε την μπάλα όπως πάντα κ δεν ήξερε τι να την κάνεις με αποτέλεσμα να του τη κλέψουν.
Η ομάδα χρειάζεται τρεις μεταγραφές για εντεκαδα εάν θες να συνεχίσεις να είσαι διεκδικητής...τις;θέσεις νομίζω τις ξέρουμε όλοι.
Παράκληση: μην εθελοτυφλουμε...
Σουρμε επειδή εγώ είδα ότι χάσαμε δίκαια δεν είμαι λάθος κ εσύ σωστός που φωναζες για κλοπή στο τέλος.
Είπε κ ο λουτσεσκου για δίκαιη ήττα κ εσύ έλεγες ότι δεν είδε την τελευταία φάση που έγινε πέναλτι..τώρα;
Εάν υπάρχει φάουλ στον εσιτι, υπάρχει κ κατά του Βιερίνια...μπάλα όμως παίζεις, χρειάζεται κ λίγο ανδρισμός, δεν σε τσεκουριασε κιόλας. Απόλυτη ευθύνη του Εσίτι που είχε την μπάλα όπως πάντα κ δεν ήξερε τι να την κάνεις με αποτέλεσμα να του τη κλέψουν.
Η ομάδα χρειάζεται τρεις μεταγραφές για εντεκαδα εάν θες να συνεχίσεις να είσαι διεκδικητής...τις;θέσεις νομίζω τις ξέρουμε όλοι.
Σουρμε επειδή εγώ είδα ότι χάσαμε δίκαια δεν είμαι λάθος κ εσύ σωστός που φωναζες για κλοπή στο τέλος.
Είπε κ ο λουτσεσκου για δίκαιη ήττα κ εσύ έλεγες ότι δεν είδε την τελευταία φάση που έγινε πέναλτι..τώρα;
- ΑποστόληςΑ
Στην εικόνα από μία από τις κάμερες του αγώνα, που την έδειξε το ΟΠΕΝ με τον Κάκο να σχολιάζει, φάνηκε καθαρά ότι η μπάλα βρίσκει το χέρι του Σβαμπ. Γι αυτό άλλωστε και δεν διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες.
- ΑποστόληςΑ
Δώρισε το τρίποντο
sdna 24-10-2021 22:55 - Σταύρος Κόλκας
Ήταν ένα παιχνίδι που μπορείς εύκολα να διαβάσεις γιατί το κέρδισε ο Ολυμπιακός και γιατί το έχασε ο ΠΑΟΚ. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Πριν από την έναρξη του αγώνα η αλήθεια είναι πως δεν είχα καλό προαίσθημα για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη και οι λόγοι ήταν καθαρά ποδοσφαιρικοί.
Τα κουκιά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά μετρημένα και ξέρουμε όλοι το τι μπορεί να κάνει ή να μη κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Όταν λοιπόν αυτός ο ΠΑΟΚ έχει εκτός ομάδας τον Κούρτιτς, ανέτοιμο τον Καντουρί και πάει να παίξει με τριάδα μέσων τους Εσίτι – Σβαμπ – Αγκούστο στο Καραϊσκάκη, είναι σαφές πως υπάρχει θέμα.
Μπορεί για 22 λεπτά ο ΠΑΟΚ να μην απειλήθηκε ποτέ, όμως ήταν θέμα χρόνου να βγει μία στοχευμένη παγίδα πάνω στον Εσίτι. Όποιος προπονητής σέβεται τον εαυτό του, αυτό θα κάνει και ο Μάρτινς αν μη τι άλλο είναι καλός προπονητής.
Για κακή τύχη του Λουτσέσκου, η πρώτη φάση έγινε γκολ. Για ακόμη χειρότερη τύχη, ο Εσίτι έχασε εντελώς τον προσανατολισμό του. Και εκεί ο προπονητής ή πρέπει να αντικαταστήσει τον παίκτη επί τόπου και να τον χάσει εντελώς ή να περιμένει το ημίχρονο.
Ο Νιγηριανός πρόλαβε να κάνει και δεύτερο μεγάλο λάθος που έφερε γκολ. Έκανε και άλλα που έφεραν φάσεις. Χωρίς να έχω καμία διάθεση να τον στοχοποιήσω, ήταν τόσο ξεκάθαρα τα λάθη του που δεν μπορείς να τα αμελήσεις.
Η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε με την είσοδο του Καντουρί αντί του Νιγηριανού. Έλεγξε τον ρυθμό, κυκλοφόρησε τη μπάλα, είχε υπομονή, μείωσε, αλλά θα ήταν άδικο να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Άδικο για τον ίδιο, γιατί η ανάγνωση που θα γίνει, θα πρέπει να έχει ακραίο ρεαλισμό.
Όπως έχω χιλιογράψει, ο Εσίτι είναι παίκτης ειδικών συνθηκών. Μπαίνει για να κλειδώσει αποτέλεσμα που υπάρχει υπέρ της ομάδας του. Το ότι ήταν θετικός στη Κοπεγχάγη με τον αντίπαλο να είναι πίσω από τη μπάλα παίζοντας με παίκτη λιγότερο σχεδόν έναν αγώνα, δεν μου λέει κάτι.
Από την άλλη όμως, ο Λουτσέσκου δεν είχε επιλογή πλην του Νιγηριανού. Ο Καντουρί από την περασμένη Πέμπτη έδειξε ότι δεν είχε ρυθμό. Δεν ήταν για 90 λεπτά.
Έτσι όπως είδα τον Ολυμπιακό πάντως δεν τρόμαξα, όπως και γενικά δεν έχω τρομάξει μαζί του φέτος. Ούτε αυτός βέβαια με τον ΠΑΟΚ.
Απλά θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει από αυτόν τον Ολυμπιακό με ενεργούς τους Κούρτιτς – Καντουρί.
Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Απλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι τυχερός με τις απουσίες του μέχρι τον Γενάρη, να ενισχυθεί πραγματικά και να περιμένει την επιστροφή Ολιβέιρα που σε κάθε παιχνίδι οι καταστάσεις με οδηγούν να τον θυμάμαι.
Σε γενικές γραμμές, σήμερα ο Ολυμπιακός δέχτηκε απλόχερα ένα δώρο από τον ανταγωνιστή του και στο τέλος θα δούμε το πόσο θα το εκμεταλλευτεί.
Και είναι το τρίτο που δέχεται φέτος μετά τις γκέλες με ΠΑΣ και ΝΠΣ Βόλο.
sdna 24-10-2021 22:55 - Σταύρος Κόλκας
Ήταν ένα παιχνίδι που μπορείς εύκολα να διαβάσεις γιατί το κέρδισε ο Ολυμπιακός και γιατί το έχασε ο ΠΑΟΚ. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Πριν από την έναρξη του αγώνα η αλήθεια είναι πως δεν είχα καλό προαίσθημα για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη και οι λόγοι ήταν καθαρά ποδοσφαιρικοί.
Τα κουκιά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά μετρημένα και ξέρουμε όλοι το τι μπορεί να κάνει ή να μη κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Όταν λοιπόν αυτός ο ΠΑΟΚ έχει εκτός ομάδας τον Κούρτιτς, ανέτοιμο τον Καντουρί και πάει να παίξει με τριάδα μέσων τους Εσίτι – Σβαμπ – Αγκούστο στο Καραϊσκάκη, είναι σαφές πως υπάρχει θέμα.
Μπορεί για 22 λεπτά ο ΠΑΟΚ να μην απειλήθηκε ποτέ, όμως ήταν θέμα χρόνου να βγει μία στοχευμένη παγίδα πάνω στον Εσίτι. Όποιος προπονητής σέβεται τον εαυτό του, αυτό θα κάνει και ο Μάρτινς αν μη τι άλλο είναι καλός προπονητής.
Για κακή τύχη του Λουτσέσκου, η πρώτη φάση έγινε γκολ. Για ακόμη χειρότερη τύχη, ο Εσίτι έχασε εντελώς τον προσανατολισμό του. Και εκεί ο προπονητής ή πρέπει να αντικαταστήσει τον παίκτη επί τόπου και να τον χάσει εντελώς ή να περιμένει το ημίχρονο.
Ο Νιγηριανός πρόλαβε να κάνει και δεύτερο μεγάλο λάθος που έφερε γκολ. Έκανε και άλλα που έφεραν φάσεις. Χωρίς να έχω καμία διάθεση να τον στοχοποιήσω, ήταν τόσο ξεκάθαρα τα λάθη του που δεν μπορείς να τα αμελήσεις.
Η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε με την είσοδο του Καντουρί αντί του Νιγηριανού. Έλεγξε τον ρυθμό, κυκλοφόρησε τη μπάλα, είχε υπομονή, μείωσε, αλλά θα ήταν άδικο να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Άδικο για τον ίδιο, γιατί η ανάγνωση που θα γίνει, θα πρέπει να έχει ακραίο ρεαλισμό.
Όπως έχω χιλιογράψει, ο Εσίτι είναι παίκτης ειδικών συνθηκών. Μπαίνει για να κλειδώσει αποτέλεσμα που υπάρχει υπέρ της ομάδας του. Το ότι ήταν θετικός στη Κοπεγχάγη με τον αντίπαλο να είναι πίσω από τη μπάλα παίζοντας με παίκτη λιγότερο σχεδόν έναν αγώνα, δεν μου λέει κάτι.
Από την άλλη όμως, ο Λουτσέσκου δεν είχε επιλογή πλην του Νιγηριανού. Ο Καντουρί από την περασμένη Πέμπτη έδειξε ότι δεν είχε ρυθμό. Δεν ήταν για 90 λεπτά.
Έτσι όπως είδα τον Ολυμπιακό πάντως δεν τρόμαξα, όπως και γενικά δεν έχω τρομάξει μαζί του φέτος. Ούτε αυτός βέβαια με τον ΠΑΟΚ.
Απλά θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει από αυτόν τον Ολυμπιακό με ενεργούς τους Κούρτιτς – Καντουρί.
Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Απλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι τυχερός με τις απουσίες του μέχρι τον Γενάρη, να ενισχυθεί πραγματικά και να περιμένει την επιστροφή Ολιβέιρα που σε κάθε παιχνίδι οι καταστάσεις με οδηγούν να τον θυμάμαι.
Σε γενικές γραμμές, σήμερα ο Ολυμπιακός δέχτηκε απλόχερα ένα δώρο από τον ανταγωνιστή του και στο τέλος θα δούμε το πόσο θα το εκμεταλλευτεί.
Και είναι το τρίτο που δέχεται φέτος μετά τις γκέλες με ΠΑΣ και ΝΠΣ Βόλο.
- sourmenetes
- Moderator
Ο λουτσεσκου όπως άκουσες είπε ότι δεν έχει δει τις φάσεις. Έτσι δήλωσε στη συν. Τύπου.τσιριγωτης έγραψε:Όταν εχτές έλεγα ότι δε μας φταίει η διαιτησία κάποιοι πέσαν να με φάνε. Τώρα βλέπω παραδέχονται οτι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι.. αυτά μόνο ο γκειυρος, όχι εμείς.
Εγω παραδέχτηκα ότι δεν είναι πεναλτυ.
Από κει και πέρα το ένα λάθος δεν εξισωνεται με το άλλο.
Οπως έχω ξαναδηλωσει δεν παίζει κανένα ρόλο το πως θα παίξει η οποιαδήποτε ομάδα με τα διαιτητικά λάθη. Και δεν το λέω μόνο για τη δική μας ομάδα.
Το χα πει και στο 3 3 της χαρτινης. Την είχε αδικήσει.αν ανατρέξεις στο τοπικ θα το δεις.
Το ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές το ξέρουμε. Αυτό είναι δεδομένο.
Εμείς δεν ημασταν καλοί στο πρώτο ημιχρονο αλλά αυτό δε δίνει άλλοθι σε κανέναν μαλακα να σε παίζει όπως θέλει. Έχει φάσεις που κλεινει τα μάτια.
Κάνεις δεν εθελοτυφλεί!
Όταν χάνω δίκαια δέχομαι και την ήττα, όπως με Γιάννενα και τη μαλακια όπως με Βόλο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οκ να παραδεχτώ και εγώ ότι δεν υπάρχει πεναλντι
Παρόλα αυτά επιμένω ότι στο πρώτο γκολ υπάρχει φάουλ και φαίνεται νομίζω πεντακάθαρα
Παρόλα αυτά επιμένω ότι στο πρώτο γκολ υπάρχει φάουλ και φαίνεται νομίζω πεντακάθαρα
H μοναδική ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι στα χαφ.
Εκεί κρίθηκε και το ματς.
Αν δεν ανοίξει η ψαλίδα μέχρι το Γενάρη και πάμε σοβαρά, έχει μέλλον το έργο.
- ΑποστόληςΑ
Στα p.o. θα κριθεί ο τίτλος, απ' ό,τι φαίνεται μέχρι τώρα.
- Amsterdamer_87
Καμμια σχεση το φαουλ στον Εσιτι,που του την επεσαν δυο-τρεις και τον γκρεμισαν,με την δυναμικη διεκδικιση του Βιερινια που ηταν ενας με εναν....
- sourmenetes
- Moderator
Εμεις θέλουμε ένα σοβαρό εξτρεμ και ένα δεκάρι δεύτερο φορ να δίνουν γκολ.Mīngus έγραψε:H μοναδική ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι στα χαφ.
Στα χαφ έχουμε λύσεις απλά η συγκυρία με τραυματισμο καντουρι και covid κουρτιτς μας γαμησε.
Αμυντικά με ινγκι θα στρώσουμε.
Αν είχα 2 επιλογές για Γενάρη ένα εξτρεμ και ένα δεύτερο φορ-δεκάρι.
Στα χαφ εχουμε Κουρτιτς,Εσιτι,Σβαμπ,Αγκουστο.Ποσοτικα γεματοι,δεν ειναι ομως προφανης η ελλειψη συγκεκριμενων πολυ σημαντικων χαρακτηριστικων, γιατι αν μας ενδιαφερει μονο το ποσοτικο παντου εχουμε λυσεις και αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα στο ροστερ.Οχι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα και τα χαρακτηριστικα.