Ε. Ο. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
30
25%
Ροντρίγκο
5
4%
Βαρέλα
1
1%
Μιχαηλίδης
19
16%
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
3
3%
Εσίτι
8
7%
Ζίφκοβιτς
27
23%
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Άκπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρί
6
5%
Σβιντέρφσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
3
3%
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μούργκ
15
13%

Σύνολο ψήφων: 120

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Ε. Ο. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από nunies4 »

Προτείνω να χαλαρώσουμε λίγο...
Ο προπονητής που έχουμε στον πάγκο αν όλα πάνε καλα θα είναι εδώ για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ήδη στους πρώτους 3 μήνες παρουσιάζει έναν ΠΑΟΚ τόσο μα τόσο καλύτερο, με ένα ρόστερ που ας είμαστε ειλικρινείς όλοι λέγαμε τα...... χειρότερα (για να το πώ όσο πιο κομψά γίνεται).
Αλίμονο αν δεν δώσουμε σε αυτόν τον προπονητή το χρόνο να δείξει το έργο του.
Ηρεμία....όπως λέει και ο ίδιος είμαστε στην αρχή της αρχής...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

O Teleutaios Savourai έγραψε:
invincible έγραψε:
2) Ο Εσίτι αυτό το έχει ξανά κάνει με την Σλόβαν και όχι μόνο το κάνει συνέχεια είναι βασικό στοιχείο στο παιχνίδι του. Σε επικίνδυνο σημείο προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα με το σώμα του και την δύναμη του, αποτέλεσμα ή θα του την κλέψουν ή θα δώσει αδύναμη λάθος πάσα ή θα πούμε πω πω το θηρίο .
Αυτό ισχύει. Και άλλοι άτεχνοι παίχτες έχουν παίξει στη μεσαία μας γραμμή, αλλά τουλάχιστον δίναν γρήγορα πάσα (ναι, πολλές φορές προς τα πίσω). Το γεγονός είναι ότι ο συμπαθέστατος Εσίτι, είτε καθυστερεί, είτε βάζει την ομάδα σε κίνδυνο.

Απλά αναρωτιέμαι αν αυτό μπορεί να αλλάξει σε έναν παίχτη. Δεν μπορεί να μην του το έχουν πει…
Δεν μπορεί να το αλλάξει γιατί είναι βασικό του στοιχείο στο παιχνίδι του και το κάνει παντού στο γήπεδο, απλά στις 10 φορές που θα το κάνει στατιστικά, μόνο 2-3 θα είναι μοιραίες και δεν έχει την εξυπνάδα να αντιληφθεί πότε πρέπει να το κάνει και πότε όχι, γιατί θέλει να δείξει ότι κυριαρχεί παντού και δεν φοβάτε να πάρει ρίσκα. Οπότε δύσκολα μπορείς να του το διορθώσεις αυτό γιατί όποτε το κάνει επιτυχημένα ανεβάζει τις μετοχές του.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Πραγματι υπαρχει φαουλ του Βιειρινια στον Μπουχαλακη στο γκολ του ΠΑΟΚ.
ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 81. Το παιχνιδι αρχιζει στο 1 και η αλλοιωση
ξεκιναει στο 21 με το ξεκαθαρο φαουλ πανω στον Εσιτι(και φαουλ και δυο πανω σε εναν).

Οτιδηποτε γινεται μετα σε ενα παιχνιδι δεν εχει πλεον σημασια
γιατι εξαρταται απο αν και εχει ΗΔΗ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Συνεπως η φαση στον Εσιτι που ειναι ξεκαθαρο
φαουλ αλλαζει ολοκληρο το παιχνιδι. Οτιδηποτε αλλο γινεται μετα ειναι αν.

Το φαουλ στον Εσιτι καθοριζει ολο το υπολοιπο παιχνιδι.
Αν σφυριζοταν σαν πρωτη φαση οπως επρεπε κανεις δεν ξερει
ποια θα ηταν η εξελιξη του αγωνα. Μεχρι τοτε το παιχνιδι ηταν
απολυτο ισορροπημενο και δεν ειχε γινει καμια ευκαιρια απο
καμια ομαδα.

Δυστυχως το να συνεχισω να προσπαθω σε ενα ματς εναντιον του
γαυρου να αντιπαρερχομαι με συνοπαδους που προσπαθουν
να πεισουν οτι ολα διαιτητικα ηταν σωστα μου ειναι αδιανοητο.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Με τοσους καλοθελητες και μαλιστα οταν παιζουμε με την
πιο βρωμικη ομαδα του πλανητη δεν εχω τι αλλο να πω.

Ξαναγραφω για τελευταια φορα οτι αυτο δεν αναιρει
τα τραγικα κενα των μεταγραφων και τη μετρια γενικα
εμφανιση λογω των ελλειψεων. Ωστοσο υπαρχει
πλεον προπονητης και οι παιχτες τα δινουν ολα και αυτο πρεπει
να το στηριξουμε με καθε τροπογιατι δε φταινε οι παιχτες και
ο προπονητης για αυτα που εκανε η διοικηση.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:

Το ξέρω ότι είναι ευχολόγια,δεν έχω εγώ τον ΠΑΟΚ για να υπογράψω αυτά που γράφω.
Πιστεύω όμως αυτόν που τον έχει και αυτός δήλωσε ότι το χειμώνα θα γίνουν αυτά που πρέπει για να ενισχυθεί η ομάδα.
Θα φανεί.
Μπάνε, δεν αμφισβητεί (θέλω να πιστεύω) κανείς τη διάθεση του Ιβάν για ενίσχυση.
Ο σχεδιασμός και η λειτουργία χωλαίνουν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

sourmenetes έγραψε:
george188 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε για το πρώτο γκολ ότι αυτά τα φάουλ δεν δίνονται στην Ευρώπη. Τον εσιτι (τον γνωστό που δεν πέφτει με τίποτα) τον γκρεμίζουν, δεν πέφτει μόνος του
Σωστή παρατήρηση

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε συ sourme, σε βλέπω ότι σκίζεις τα ρούχα σου και για τις δύο φάσεις.
Για το πέναλτι,στο υπογράφω εγώ ότι δεν υπάρχει.
Οσο για το φαουλ,ο Εσιτι δεν λέει κουβέντα στο ρέφερι για τη φάση,έχει αποδεχθεί το λάθος του,κοίτα την αντίδραση του μετά το γκολ.
Παιχτης που νιώθει αδικημένος και με το var στο παιχνίδι,δεν έχει τέτοια ανύπαρκτη αντίδραση ποτέ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Μπάνε ξαναδες τη φάση του εσιτι. Διπλό φάουλ. Ο ακιμπου μάλιστα τον βρίσκει με σκαριά
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Όσο φάουλ και να είναι (που ναι είναι) , σκαστην την μπάλα την άτιμη και στειλτην πλάγιο, δεν υπάρχει λόγο να την κρατήσεις με 3 γαυρους γύρω σου.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
george188 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αυτό που λέτε για το πρώτο γκολ ότι αυτά τα φάουλ δεν δίνονται στην Ευρώπη. Τον εσιτι (τον γνωστό που δεν πέφτει με τίποτα) τον γκρεμίζουν, δεν πέφτει μόνος του
Σωστή παρατήρηση

Οσο για το φαουλ,ο Εσιτι δεν λέει κουβέντα στο ρέφερι για τη φάση,έχει αποδεχθεί το λάθος του,κοίτα την αντίδραση του μετά το γκολ.
Παιχτης που νιώθει αδικημένος και με το var στο παιχνίδι,δεν έχει τέτοια ανύπαρκτη αντίδραση ποτέ.
Στο πεναλτυ δεν υπάρχει χέρι γαβρου. Συμφωνώ.

Η αντίδραση παίζει πάντα ρόλο αλλά ο εσιτι δε νομίζω ότι θα αντιδρούσε κάπως αλλιώς. Προχθές ο άλλος μόνο κεφαλοκλειδωμα δεν του έκανε και δεν έπεφτε ούτε αντέδρασε.

Έχει 3 4 φάσεις που δίνει ότι να ναι το κοράκι.
Απλά σε μια από αυτές φάγαμε γκολ. Υπάρχει παράβαση θεωρώ.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:

Το ξέρω ότι είναι ευχολόγια,δεν έχω εγώ τον ΠΑΟΚ για να υπογράψω αυτά που γράφω.
Πιστεύω όμως αυτόν που τον έχει και αυτός δήλωσε ότι το χειμώνα θα γίνουν αυτά που πρέπει για να ενισχυθεί η ομάδα.
Θα φανεί.
Μπάνε, δεν αμφισβητεί (θέλω να πιστεύω) κανείς τη διάθεση του Ιβάν για ενίσχυση.

Ναι αλλά έχω την αίσθηση ότι το καλοκαίρι,πήγε και αυτός λίγο πάσο,ίσως κάποιες δύσκολες περιπτώσεις δεν τις πήρε επάνω του και χάλασαν.
Γι'αυτό θεωρώ ότι έκανε και την δήλωση για τον χειμώνα.
Οπως επίσης πιστεύω κάθε λέξη του Ρουμάνου.
Μου λέει ότι σε 2 μήνες ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλύτερος, για μένα ο λόγος του είναι συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Κάκος είπε:
1. Το 1ο γκολ του γαύρου είναι καθαρό φάουλ πάνω στον Εσίτι.
2. Στο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Vieirinha κερδίζει τη μπάλα με φάουλ πάνω στον Μπουχαλάκη.
3. Στο πέναλτυ που ζητάμε η μπάλα βρίσκει το χέρι του Schwab.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Στήριξη των οπαδών στην ομάδα τους.
Απόλυτη ανάγκη από την πλευρά της ομάδας, να κόψει τον λαιμό της ώστε την άνοιξη να παίζει ακόμα στην Ευρώπη.
Ψυχρές, ορθολογικές κινήσεις από τον Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ειναι πραγματι κουραστικο στις στραβες να φταινε ολοι οι αλλοι,και κυριως η διαιτησια επι μονιμου βασεως,
και να μην βλεπουμε την καμπουρα μας...
Στο κατω κατω αν εισαι ομαδαρα,κερδιζεις και τους διαιτητες...Αλλιως γινε...
Ολα λαθος σημερα και στο διαβασμα του αντιπαλου αλλα και στο στησιμο της ενδεκαδας..
Τον Βαρελα τι τον ηθελε παλι μεσα??? αφου δεν μπορει πλεον,μαρκαρει με τα ματια,ειναι αδυναμος κρικος,τελος..
Αντε ο Εσιτι εκανε το λαθος,του κανανε και φαουλ,αλλα ο Βαρελα δεν κουνηθηκε καν να μπλοκαρει τον αντιπαλο,ασε που το γκολ το εβαλε αυτος κι οχι ο πουστογαυρος..
Στο δευτερο μια απ τα ιδια,ουτε κουνηθηκε να κοψει την μπαλα πριν παει στον Μασουρα..περπατωντας πηγαινε να κλεισει..
Με τον Μιτριτσα τι θα γινει ??? πρεπει ντε και καλα να τον κανουμε παιχτη ?? αποτυχημενη μεταγραφη ειναι το παληκαρι..τι μας τον βαζεις συνεχεια μεσα !!! φτανει και μ αυτον...
Τον Μπισε γιατι δεν τον βαζεις στον αξονα με τον γαυρο ??? να τους κανει γιο γιο ???και να ταιζει τον Ακπομ??
Τον Βιερινια γιατι δεν τον ξεκινησε ??? Πας σε ντερμπυ με τον γαυρο χωρις τον ηγετη σου απ την αρχη ???
Και πολλα αλλα...
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ξεκινάει όντως από φάουλ.. Πέναλτι δεν υπάρχει στο τέλος έχω δει 10 φορές τη φάση η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Σβάμπ.

Σε γενικές γραμμές όταν μπήκε ο Καντουρί μέσα άλλαξε το παιχνίδι. Η απώλεια του Κούρτιτς ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και ό,τι και να κάνει ο Λουτσέσκου δε γινόταν να κρυφτεί.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

obanebane έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Σωστή παρατήρηση

Το φάουλ είναι ξεκάθαρο. Δεν έχει καμία σημασία αν λέει κουβέντα η όχι. Δοθηκαν ίδια φάουλ σε άλλα σημεία του γηπέδου στο ίδιο παιχνίδι.

Πέναλτι το είδα σε αργή και όντως δεν υπάρχει. Βρίσκει στον σβαμπ. Ειναι πολύ δύσκολο αν δε δει κάποιος αργά το σωστό πλάνο.

Η κακη διαιτησία δεν ακυρώνει τη μέτρια εμφάνιση μας ούτε είναι δικαιολογία.

Για μένα το μόνο μεγάλο κακο ήταν η κακή νοοτροπία για δεύτερο παιχνίδι. Νωθροί και χαλαροί, χωρίς πείσμα και τσαμπουκα. Τελείωσε το παιχνίδι και βλέπαμε αγκαλιές και φιλιά και χάχανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 24 Οκτ 2021, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Sick Bastard έγραψε:
obanebane έγραψε:

Θα φανεί.
Ποιος σχεδιασμός ρε παιδιά και ποιες μεταγραφές;
Ας ανανεώσουν πρώτα το συμβόλαιο του ζιφκοβιτς, που είναι ένας παίχτης που τα δίνει όλα και μετά να μιλήσουμε για ενίσχυση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”