Ε. Ο. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
30
25%
Ροντρίγκο
5
4%
Βαρέλα
1
1%
Μιχαηλίδης
19
16%
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
3
3%
Εσίτι
8
7%
Ζίφκοβιτς
27
23%
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
2
2%
Άκπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ελ Καντουρί
6
5%
Σβιντέρφσκι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
3
3%
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μούργκ
15
13%

Σύνολο ψήφων: 120

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ε. Ο. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Equalizer »

Όλα καλά, δυσοσμία πως θα εκπέμπει ρε που τολμάς να κατακρίνεις και τους αρδ για τη χρήση της ελληνικής;

Κεραία είναι να εκπέμπει;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγωτης έγραψε:
gpap έγραψε:
Tolaros έγραψε:Μια χαρά ήταν η ομαδα, μια χαρά στήσιμο....
άλλη μπάλα βλέπουμε.
Ποιο στήσιμο ήταν μια χαρά;
Αυτό που στο α' από αριστερά μας, ο Ροντρίγκεζ έκανε πάρτι;
Που από τα δεξιά μας ο Ρέαπτσικ ή όπως σκατά λέγεται, έκανε μόνος του σέντρες;

Που στο κέντρο δεν υπήρχαν παίχτες να ζητήσουν μπάλα;
Πού ο εξτρέμ ή το μπακ δεν είχε άλλη επιλογή από τον Εσίτι, και ο οποίος όταν έπαιρνε την μπάλα δεν είχε παίχτη δίπλα του να του την δώσει με την μία;

Ο ανύπαρκτος Άκπομπ ήταν μια χαρά;

Οκ, τα γκολ ήταν λάθος του Εσίτι.
Αλλά όλοι γνωρίζουμε πως όταν ο Εσίτι δεν δίνει την μπάλα με την μία, πιο πιθανόν είναι να την χάσει, παρά να την κρατήσει - και σε τέτοιο παιχνίδι, με αντιπάλους Μαντί Καμαρά και σία, στήνεις την ομάδα με μοναδικό παίχτη σε όλο το κέντρο τον Εσίτι, και τον Σβαμπ με Αουγκούστο μακριά του.

Ποιο στήσιμο ήταν μια χαρά;
Κάναμε το πρώτο σουτ έξω από την εστία στο 33', όταν αυτοί είχαν 2 γκολ και 2 δοκάρια.
Δηλαδή αν δεν είχαμε καλό στήσιμο, πόσα έπρεπε να φάμε στο ημίχρονο; 10;

Θέλετε να κρατήσετε το β' ημίχρονο;
Οκ, ας το κρατήσουμε.
Ο γαύρος τα έφτυσε και εμείς ανεβαίναμε πιο συγκεντρωμένα.
Αλλά με ένα σκορ στο 2-0, με αγώνα πριν 3 ημέρες, εμείς θα παίζαμε πιο επιθετικά αν το σκορ ήταν υπέρ μας;

Για πέναλντι δεν κατάλαβα γιατί δεν το είδε ο ίδιος, αλλά γενικά ο διαιτητής ήταν εκνευριστικός.
Κάθε ''αχ και βαχ'' του γαύρου το σφύριζε φάουλ.

Αλλά δεν μένω στην διαιτησία. Δεν περιμένω να είμαι ανταγωνιστικός επειδή θα έχω σφυρίγματα - ή δεν θα έχει ο αντίπαλός μου.
Αυτόν τον γαύρο έπρεπε να τον πατήσω.
Και με πάτησε.

Πολλά επίπεδα ανώτερος σήμερα ο γαύρος από εμένα.
Τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και στο βάθος του πάγκου του.
Μασούρα εγώ δεν έχω.
Ελ Αραμπί δεν έχω.
Μαντί Καμαρά δεν έχω.
Ούτε καν αυτό τον Λαλά, δεν έχω.

Μας πέρασε η κούλα, είμαι ήδη 10βαθμούς πίσω, και όλη την εβδομάδα, θα ακούω κάποιους να λένε ''δεν μας έδωσε το πέναλντι''.

Αϊ ρε, βαρέθηκα.
Σαν ομαδούλα κατέβηκα σήμερα.
Αλλά οκ, παίξαμε ένα ημίχρονο καλά....
Μην τα λες αυτά γιατί δεν ηχούν καλά στα αυτιά πολλών.. εδώ μόνο για διαιτησία
Αντε κάνε μας τη χάρη με την ειρωνεία σου!

Αντε παρατήστε μας τελικά που μας πουλάτε τρελά σε ματς που δου σου δίνει καθαρό πεναλτυ!

Άρα προχθές να μην έδινε κόκκινη γιατί είναι άδικο να παίζει ο άλλος με 10!

Να παίξουμε όλοι με 11!

Που τα έχετε δει αυτά;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Θα σας πω τι είδα εγώ:

1) Ένας Aguibou σήμερα όλος ο γαύρος. 20 χρονών από την Β ομάδα της Λιλ τον φέρανε με 120χιλ για τον γαύρο Β και τον κράτησε ο Μάρτινς στην Α ομάδα. Απίστευτο πρέσινκ και κλεψίματα και ταχύτητα είναι παντού. Εδώ λέμε:
Σκαουτινκ τιμ γαυρου - Σκαουτινκ τιμ ΠΑΟΚ 2-0

2) Ο Εσίτι αυτό το έχει ξανά κάνει με την Σλόβαν και όχι μόνο το κάνει συνέχεια είναι βασικό στοιχείο στο παιχνίδι του. Σε επικίνδυνο σημείο προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα με το σώμα του και την δύναμη του, αποτέλεσμα ή θα του την κλέψουν ή θα δώσει αδύναμη λάθος πάσα ή θα πούμε πω πω το θηρίο .

3) Looseresku να ξεκινήσει με Εσίτι αντί , Ελ Καντουρί - Νταγκλας - Σβααπ. Ο Λουτσέσκου σήμερα ξύπνησε αργά και πλήρωσε η ομάδα τις εμμονές Εσιτι και Μιτριτσα. Ξεκίνησε για την ισοπαλία πολύ συντηρητικά και σφιχτά.

4) Διαιτητής ναι υπάρχει επαφή του Μολδαβού με το πόδι του Εσίτι πριν το πρώτο γκολ αλλά υπάρχει και επαφή του Βιερινία με το πόδι του Μπουχαλάκη και πριν το δικό μας γκολ. Τι σημαίνει αυτό ? Το κοράκι αυτό αν δεν κάνεις θέατρο τις επαφές αυτές δεν τις σφύριζε φάουλ και τέλος και για τις δύο ομάδες δεν έδινε εύκολα πέναλτι αν δεν υπήρχε ξεκάθαρη πρόθεση. Χάρισε κάρτες και στους δύο.

5) Μην κάνει ξανά το λάθος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφήσει τον Λουτσέσκου να κάνει μεταγραφές . Αν δεν θέλει ας πληρώσει 5 εκ την ρήτρα του και στο καλό. Έγκλημα οι μεταγραφές Λουτσέσκου.

Πάμε παρακάτω θες Τεχνικό Διευθυντή για τον Γενάρη τύπου Καρεμπέ.

Εχει πολλές αγωνιστικές και πλει οφ κτλ. είναι νωρίς ακόμη και όλοι είναι χάλια μπάχαλο. Την Κοπεγχάγη να κερδίσω. Θέλω να πάω στους 16. Εχει πολύ δρόμο το Ελληνικό πρωτάθλημα ειδικά με τα πλει οφ. Ευρώπη τον νού σας.

Ξεχάστετο αδέρφια στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε τάσεις αυτοκτονίας μέχρι στιγμής.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Για το χέρι δεν έχω άποψη, αν και ο bane είναι σίγουρος ότι δεν είναι, δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω..

Στον εσιτι δεν υπάρχει κανένα φάουλ για μένα.. Είναι μαλάκια του εσιτι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ηρεμια παιδια.

Ειπαμε, η μπαλα βρισκει στο χερι του Σβαμπ, οχι του αμυντικου του γαυρου.

Τωρα για το αν υπαρχει φαουλ στον Εσιτι στο πρωτο ημιχρονο, κι γω ειμαι της αποψης οτι αυτα ειναι μαρκαρισματα που δεν πρεπει να σφυριζονται, οπως καλως δεν σφυριχτηκε και του Μπουχαλακη στο γκολ μας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

markos4 έγραψε:Δύο πράγματα θα θυμάμαι όλη την χρόνια..

Τον αγώνα με τον Βόλο.
Και αυτά που δεν έγιναν το καλοκαίρι..
Ας γίνουν παραδείγματα προς αποφυγή.
Πραγματικά όπως έγραψε και ένα άλλο παιδί,οι 2 βαθμοί με Βόλο αλλά και ο ένας με τον ΠΑΣ,ήταν 3 βαθμοί που ο ΠΑΟΚ δικαιούνταν 100% και δεν τους πήρε.
Αυτά που δεν έγιναν το καλοκαίρι,μπορούν να διορθωθούν τον χειμώνα.
Η ομάδα δεν θα τα παρατήσει ποτέ.
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τώρα, είναι η νίκη στο ματς με τους Δανούς στις 4 του επομένου.
Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα και μετά να επικεντρωθούμε με ολες μας τις δυνάμεις στο πρωτάθλημα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αντε ρε από δω.. με το στανιο να βρείτε αιτίες. Αιτία είναι τα λάθη του Εσίτι. Αιτία είναι που παίζεις μ Τέιλορ κ Ροντρίγκο. Αιτία είναι που παίζεις με δεκάρι τον αουγκουστο.. κοιτάξτε μθα φορά κ την δικη μας καμπούρα.. αντε σας φταίνε πάντα ολοι οι άλλοι κ εμείς είμαστε γαμω
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Η ομάδα προσπάθησε, τι να κάνουμε, τόσο μπορεί.
Με ανησυχεί όμως η χαλαρότητα … πάθος μηδέν. Μόνο ο Αντρίγια και κάπως ο Σβάμπ.

Γενικά φέτος στην επίθεση έχουμε θέμα …
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Καλά Αθλητική Κυριακή σου λέει δέν ντρέπονται καθόλου το πληρώνουμε κιόλας αγωγή σέ αυτούς και στο βρωμοαντεννα πρέπει νά κάνει η ΠΑΕ μην κωφεύει ανάγκη δέν έχουμε κανένα τι θέλουνε να ξαναγενηθεί ο Μέγας Αλέξανδρος.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Μη σας ξεφεύγει που ξεκίνησε τον Μπίσεσβαρ αριστερά και έμενε ο Σίντκλει να μάχεται με Ροντρίγκεζ και Λαλά. Αναγκαζόταν ο Σβάμπ να κάνει την ανασταλτική που από την άλλη μεριά έκανε ο Ζίβκοβιτς και βγαίναμε στην ανάπτυξη με Εσίτι.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τζάμπα ήττα..χωρίς να εκμεταλευτεί τα λάθη μας, δεν βλέπω πως θα γλύτωνε ο γάυρος

για μένα το χειρότερο ήταν και το καλύτερο κομμάτι της ομάδας στην αρχή του παιχνιδιού, που έβγαινε όπως ήθελε μπροστά και απλά τραβούσε χειρόφρενο! Όταν ο μαέστρος Μπίσε το γυρνάει στις πασούλες..τότε όλη η ομάδα θ ακολουθήσει σ αυτόν τον ρυθμό.Έφτασε να χρειάζεται να κρατάει την μπάλα στην επίθεση ο Εσίτι, στη φάση που κοντέψαμε να το φάμε, γιατί κανένας άλλος παίκτης δεν είχε την προσωπική ενέργεια να κάνει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι :evil:

μετά το γκόλ φάνηκε όμως πως αυτές τις περιπτώσεις δεν θα πρέπει να τις πετάς έτσι, γιατί μπορεί το παιχνίδι να γυρίσει κάθε στιγμή..κάνε καλύτερα εσύ το 0 2!

πολύ χειρόφρενο και απ τον Ροντρίγκο..πολλές φάσεις παίχτηκαν απ την πλευρά του ενώ δεν προστάτεψε καθόλου τον Εσίτι. Αντίθετα, μετά τα λάθη του συμπαίκτη, δεν του ξανάδινε την μπάλα με σχεδόν προσβλητικό τρόπο..

έστω και έτσι αν δεν είμασταν ξανά τόσο άτυχοι θα κερδίζαμε τον αγώνα..συνεχίζουμε

ωραία η κομπίνα στην ευκαιρία του Μιχαηλίδη..πολύ όμορφη εκτέλεση απ τον Α Ζίβκοβίτς, πόρνη όμως η μπάλα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Κυρ 24 Οκτ 2021, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

θα διορθωθουν τον χειμωνα αυτα που δεν εγιναν το καλοκαιρι.
Και θα τα διωρθωσουν οι ιδιοι ανθρωποι.
Αυτοι που ειχαν ολο το χρονο δικο τους απο τον Μαρτιο περιπου που εκλεισε ο Λουτσε και μεχρι τον Αυγουστο δεν μπορεσαν να στησουν ενα σωστο και πραγματοποιησιμο πλανο.
Για αυτους τους υπευθυνους μιλαμε.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

τσιριγωτης έγραψε:Αντε ρε από δω.. με το στανιο να βρείτε αιτίες. Αιτία είναι τα λάθη του Εσίτι. Αιτία είναι που παίζεις μ Τέιλορ κ Ροντρίγκο. Αιτία είναι που παίζεις με δεκάρι τον αουγκουστο.. κοιτάξτε μθα φορά κ την δικη μας καμπούρα.. αντε σας φταίνε πάντα ολοι οι άλλοι κ εμείς είμαστε γαμω
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

obanebane έγραψε:Ρε σεις αν έβρισκε η μπάλα στο χέρι του γαυροπαιχτη, θα ήταν πέναλτι, δε βρίσκει όμως,το χέρι του Σβαμπ είναι.
Το έχω δει 20 φορές σε αργή κίνηση στη Νόβα,προχωρώντας το σε πολλή αργή κίνηση.
Επειδή επιμένετε το είδα τοσες φορές,σκέφτηκα ότι μπορεί να κάνω λάθος,δε προκύπτει πουθενά χέρι του αντιπάλου.
Στα του φάουλ στον Εσιτι,τα είπε ο Joshua.
Δε δίνονται πουθενά στην Ευρώπη αυτά τα φάουλ.
Η ήττα είναι πικρή, ας κρατήσουμε όμως όλοι την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου.
Η ομάδα πάλεψε, δεν παραδόθηκε,η σεζόν είναι μεγάλη,δεν χάθηκε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μιλαμε παντως για δυο ομαδες με εντελως διαφορετικη στοχευση παικτων.Ο μεν γαυρος παιρνει οτι κινειται σε ταχυτητα και υπολειπεται σε τεχνικη, ο ΠΑΟΚ στοχευει σε τεχνικη και στερειται ταχυδυναμης.Δεν μπορουμε εμεις τουλαχιστον να τα βρουμε καπου στη μεση,να προσθεσουμε επιτελους στοιχεια που μας λειπουν τοσο φανερα? Ειδικα στον αξονα ειναι κατορθωμα να μην εχεις ουτε ενα καλο πνευμονι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”