γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
- episimos73
Re: γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
Ας πάρουμε μια ανάσα και πάμε να το γυρίσουμε στο δεύτερο.
++++++trouman έγραψε:Καλά ρε περιμένετε να βρείτε στιγμή να μιλήσετε για τις μεταγραφές για να νιώσετε δικαιωμένοι. Γαμω την τοξικότητά μου..
Αν έπαιρναν τους παίκτες που θέλετε και νικούσε ο γαύρος τι θα λέγατε...τα ίδια πάλι
-
Ανύπαρκτος γαύρος, ανύπαρκτος ΠΑΟΚ, 1 φαουλ που δε σώθηκε + 1 λάθος που κατέληξε σε γκολ. 2-0
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και γω λέω δε φταίνε οι μεταγραφές, αν έπαιζε ο Κουρτιτς θα κερδίζαμε τώρα.
Σαταλεγακηδες όλοι...
Σαταλεγακηδες όλοι...
-
Πρέπει να μπει ο Καντουρι αντί του Εσιτι και κάποιος που δεν υπάρχει στο ρόστερ αντί του Μπισεσβαρ. Ίσως ο Μιτριτσα αν κι αυτό θα ήταν κίνηση απελπισίας.
- hasio_john
Έτοιμο για διώξιμο είχαν τον Μαρτίνς, αλλά κλασικά εμείς θα τον κάνουμε πάλι Μουρινιο!
Πραγματικά τόσο εύκολο σκορ του γαβρου με τόση άνεση, είχα χρόνια να δω! Προπόνηση τους παρέχουμε..
Πραγματικά τόσο εύκολο σκορ του γαβρου με τόση άνεση, είχα χρόνια να δω! Προπόνηση τους παρέχουμε..
Χάνουν το νόημα τα λόγια. Με ένα γαυρο που είναι ο χειρότερος των τελευταίων χρονων έχεις κεντρικό χαφ που είναι ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων.
Φορ ανύπαρκτο και δημιουργία ελάχιστη.
Φορ ανύπαρκτο και δημιουργία ελάχιστη.
Εγω ειμαι οκ με ηττα σημερα, εχει βελτιωθει η ομαδα, αλλα οχι ετσι ρε φιλε, χαριζουμε το ματς. Οκ κουραστηκε η ομαδα οπως ειπε ο φιλος δν τελειωσαμε το ματς την Πεμπτη και σπαταληθηκε ενεργεια, το ιδιο και στο ματς με τον Βολο, αν δν ειχε ερθει Χ θα ημασταν πιο ανετοι σημερα. Τεσπα, προχωραμε, παμε να χτυπησουμε το ματς στο δευτερο ημιχρονο, 2 κρυα γκολ βαλανε αυτοι σιγα
-
Ετσι,απλα ειναι να βρεθει ομαδα να τον εκθεσει. Ευτυχως μεινανε με 10 η κοπεγχαγη προχτεςdragon έγραψε:Ο εσιτι αυτός ήταν παντα το θέμα είναι αν θέλουμε ή όχι να το δουμεgika έγραψε:Ο Εσιτι πρέπει να έχει πάθει εγκεφαλικό δεν υπάρχει.
- sourmenetes
- Moderator
Μα δε θες γρήγορο τέμπο.nunies4 έγραψε:Το τέμπο στο οποίο παίζουμε είναι το μεγάλο πρόβλημα...
Λες και όλη η ενέργεια σπαταλήθηκε την Πέμπτη...
Αυτές είναι οι μαλακίες που πληρώνεις όταν το ματς της Πέμπτης δεν το έχεις 0-4 στο 50 όπως έπρεπε.
Και καλά κάναμε. Και δεν ο ανοίξαμε τέμπο.
Το θέμα είναι ότι κάναμε πολύ χοντρές μαλακιες!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και δρόμο από τον ΠΑΟΚ.
Ο Σβαμπ και ο Εσιτι ξερουμε τι ειναι τι μπορουν να δωσουν και οχι.
Αυτος ο παικτης ο οποιος για μενα καλα ειχε τελειωσει απο την ομαδα και ειναι λαθος που επανηλθε ειναι ο Αγκουστο.
Ναι εχει μια αλφατεχνικη ο παικτης δεν ειναι αμπαλος, αλλα μπορει καποιος να μου τι προσφερει ειτε αμυντικα ειτε επιθετικα? Τρωει μια θεση στην ενδεκαδα χωρις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να προσφερει ΤΙΠΟΤΑ
Αυτος ο παικτης ο οποιος για μενα καλα ειχε τελειωσει απο την ομαδα και ειναι λαθος που επανηλθε ειναι ο Αγκουστο.
Ναι εχει μια αλφατεχνικη ο παικτης δεν ειναι αμπαλος, αλλα μπορει καποιος να μου τι προσφερει ειτε αμυντικα ειτε επιθετικα? Τρωει μια θεση στην ενδεκαδα χωρις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να προσφερει ΤΙΠΟΤΑ
Γιατί ο γαύρος δεν έπαιζε την Πέμπτη δυο ώρες μετά από εμάς;Totem_pk έγραψε:Ετσι. Σωστος.nunies4 έγραψε:Το τέμπο στο οποίο παίζουμε είναι το μεγάλο πρόβλημα...
Λες και όλη η ενέργεια σπαταλήθηκε την Πέμπτη...
Αυτές είναι οι μαλακίες που πληρώνεις όταν το ματς της Πέμπτης δεν το έχεις 0-4 στο 50 όπως έπρεπε.