γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
Re: γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
ο εσίτι έκανε τα λάθη, αλλα το στήσιμο της ομάδος κ η τσκτική ανάπτυξης είναι για κλάμματα
Κανονικα εξτρεμ,φορ και δεν εχουν εσιτι.
Για αυτο χανουμε 2-0
Για αυτο χανουμε 2-0
Και τι να κάνει ρε σεις?? Ποιον να βάλει δλδ??gpap έγραψε:ο εσίτι έκανε τα λάθη, αλλα το στήσιμο της ομάδος κ η τσκτική ανάπτυξης είναι για κλάμματα

Αν είσαι μάγκας κάνεις αλλαγές τώρα. Αλλοιώς, έτσι όπως παίζουμε δεν υπάρχει σωτηρία. Κάνεις αλλαγές και κτυπάς το ματς, μας διέλυσαν στο κέντρο!
Κανουν σουτ ευκολα. Σεντραρουν σχεδον σε καθε φαση ανενοχλητοι. Τρεχουν περισσοτερο.
Εμεις εχουμε ενα αργο κεντρο, εναν τραγικο κεντρικο αμυντικο (βαρελα) και παιζουμε χωρις καθαρο εξτρεμ γιατι ο αντικαταστατης του Τζολη ειναι μονο για παιχνιδια επιδειξης...
Το μεγαλο λαθος βεβαια του Λουτσεσκου ειναι πως πραγματικα πιστεψε οτι ο Εσιτι μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο και που δεν βλεπει οτι ο Βαρελα πλεον δεν μπορει. Οσο δεν ξεκολλαει απο καποιους παιχτες, αυτα θα εχουμε.
Μακαρι να καταφερει να αντιστρεψει την κατασταση μεχρι το τελος του ματς, αλλα με την μεχρι τωρα εικονα δυσκολο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμεις εχουμε ενα αργο κεντρο, εναν τραγικο κεντρικο αμυντικο (βαρελα) και παιζουμε χωρις καθαρο εξτρεμ γιατι ο αντικαταστατης του Τζολη ειναι μονο για παιχνιδια επιδειξης...
Το μεγαλο λαθος βεβαια του Λουτσεσκου ειναι πως πραγματικα πιστεψε οτι ο Εσιτι μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο και που δεν βλεπει οτι ο Βαρελα πλεον δεν μπορει. Οσο δεν ξεκολλαει απο καποιους παιχτες, αυτα θα εχουμε.
Μακαρι να καταφερει να αντιστρεψει την κατασταση μεχρι το τελος του ματς, αλλα με την μεχρι τωρα εικονα δυσκολο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε να κανουμε ενα γκολ πριν το ημιχρονο μπας και,εχει ενδιαφερον το β.
Απο αυτούς με τα μαύρα (ΠΑΟΚ δεν το λες) ο Μπισεσβαρ είναι ο καλύτερος νομίζω. Δεν θα τον έβγαζα.
Εγω δεν θελω να βγει ο Εσιτι. Ο Αγκουστο θελω να βγει να παει εκει ο Μπισε και να μπει κανονικο εξτρεμ η τουλαχιστον Καντουρι.
- episimos73
Να βρούμε εστία πρώτα βασικά...Totem_pk έγραψε:Αντε να κανουμε ενα γκολ πριν το ημιχρονο μπας και,εχει ενδιαφερον το β.
Ποια λάθος τακτική ρε μάγκες ;; Το ματς σβηστό πήγαινε όπως όλα τα ντέρμπι εκτός … ο άλλος έκανε 2 εγκλήματα κ φάγαμε 2 σβηστά … ο καντουρι 2 μήνες έλειπε πως να τον ξεκινήσει ;;
- hasio_john
Κακή μέρα ο Εσιταρος, κρίμα που διάλεξε την σημερινή!
Ας γίνει αλλαγή, δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι χειρότερο και να φάμε και άλλο!
Ας γίνει αλλαγή, δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι χειρότερο και να φάμε και άλλο!
Ποιος Εσιτι ρε πουστη μου τι βλέπεις ρε Ρασβαν θα μας τρελάνεις;
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Το μονο καλο με το σκορ ειναι οτι θα μας αναγκασει να παιξουμε μπαλα