Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
ПАРТИЗАН έγραψε:ακουσα πως θα ρθει μια καινουρια ομαδα τσιρλιντερς αλλα δεν ξερουμε αν αυτες οι τσιρλιντερς ειναι ικανες για την δουλεια αυτη.......
εχω την εντυπωση πως πρεπει να οργανωθει ενα τμημα δοκιμασιας τσιρλιντερ, να, εγω θα παιρνω μια μια τις τσιρλιντερς και θα τους κανω διαφορα τεστ, συμφωνειται?
Μήπως να γίνεις εσύ τσιρλίντερ και γώ ως υπουργός και υπεύθυνος να σε δοκιμάσω κατάλληλα...
κοίτα να μαζευτείς λιγάκι γιατί δεν βλέπω να πολυποστάρεις εδω μέσα για αρκετό καιρό...
προσέχετε τι γράφετε ....
VAGGT δεν νομίζω ότι είπε και κάτι επικίνδυνο για να φάει μπαν... Εχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα... Ειμαστε και στο τόπικ με τίτλο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και εφόσον ο ντριμ έχει θέσης στο "ρόστερ" όπως αυτή των cheerleaders και του προπονητή cheerleaders δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο παρεξηγήσιμο. Φιλικά πάντα...
ΥΓ: Ελπίζω να υποστήριξα καλά την ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ φαμίλια μας!

ΥΓ: Ελπίζω να υποστήριξα καλά την ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ φαμίλια μας!

- dreamwarrior
Το να λες σε μία κοπέλα "βιασέ με" είναι καλό;;;;;
Δε νομίζω φιλαράκι......
Άστο καλύτερα.....
Δε νομίζω φιλαράκι......
Άστο καλύτερα.....
Για εκείνο το ποστ, φυσικά και έχεις δίκιο... Εγώ σχολίασα το ποστ που παράθεσε ο ΒΑΓΓΤ... Δεν διαφώνω ότι μερικές φορές το παρακάνει... Οσο και αν αντιπαλη είναι η Α/Μ και το κόμμα της τέτοια ποστ ρίχνουν το επιπεδο μας... (να μιλήσω και λίγο οτινανιστικά)
- dreamwarrior
Αναλαμβάνω το γραφείο τύπου της ομάδας και τη θέση του Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργό στην Κυβέρνηση πάραυτα!!!
Αν ο Ντρημ δεν με εισακούσει, πάμε για οικουμενική Κυβέρνηση!!!
Αν ο Ντρημ δεν με εισακούσει, πάμε για οικουμενική Κυβέρνηση!!!
Αρχείο Πρωταθλήματος
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρω αρχείο με τις ημερομηνίες όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων από το 1959 μέχρι σήμερα?
Αν δεν είναι αυτό δυνατόν ξέρει κανείς ποια ημερομηνία έγινε το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Εδεσσαικός 3-0 για το πρωτάθλημα 1992-93?
Αν δεν είναι αυτό δυνατόν ξέρει κανείς ποια ημερομηνία έγινε το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Εδεσσαικός 3-0 για το πρωτάθλημα 1992-93?
- PRAKTORINOS
Re: Αρχείο Πρωταθλήματος
Διεξήχθη στις 2 Μαϊου 1993 στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3 γκολ στο α' ημίχρονο (John Αναστασιάδης 16', 44' και Θανάσης Δημόπουλος 25').
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3 γκολ στο α' ημίχρονο (John Αναστασιάδης 16', 44' και Θανάσης Δημόπουλος 25').
Re: Αρχείο Πρωταθλήματος
Απο τα ποιο πληρέστερα που έχω δει Link είναι το κάτωθι.
Με στατιστικά απο το 1927.
http://home.earthlink.net/~paokfc/
Με στατιστικά απο το 1927.
http://home.earthlink.net/~paokfc/
- aspromauri
Μ'αρέσει που έχουμε καλύψει σχεδόν όλες τις θέσεις που αφορούν τις Cheerleaders έκτος από τις ....dreamwarrior έγραψε:Intreviewer for Cheerleaders : free_billi
Leader of Cheerleaders : l3n@@
Προπονητής Cheerleaders: LittleJohn
Γυμναστής των Cheerleaders : blackterror4
Μασέρ των Cheerleaders : VAGGT
Φροντιστης Cheerleaders : panos031
dreamwarrior έγραψε:Cheerleaders :
- LittleJohn
Εδω στο Ο,τι να 'ναι δουλευουμε με προγραμματισμο.
Το μπανιστ...Εχ,το μαναστηρι να ειναι καλα και απο καλογριες ουυυυυυυυ
Το μπανιστ...Εχ,το μαναστηρι να ειναι καλα και απο καλογριες ουυυυυυυυ
- aspromauri
- LittleJohn
Αντι να γινεσαι δεικτικη δεν βοηθας λιγακι την κατασταση αγαπητη Ασπρομαυρη;
Ελα παμε να αρπαζουμε αυτες τις κορδελομενες μπαλες σιγα σιγα και να φοραμε το μινακι με τις τιραντουλες (οχι,δεν ειναι ειδος αραχνων αυτο,το μπλουζακι εννοω)!:D
Ελα παμε να αρπαζουμε αυτες τις κορδελομενες μπαλες σιγα σιγα και να φοραμε το μινακι με τις τιραντουλες (οχι,δεν ειναι ειδος αραχνων αυτο,το μπλουζακι εννοω)!:D