Η πρωτιά είναι εφικτή, ας εκπλήξουμε ακόμη και τους εαυτούς μας
δεν θα πάμε ΤΡΑΙΝΟ;Μαυρο Χιονι έγραψε:Να αρχίσω να μαζεύω ονοματακια για το πούλμαν το Μάιο στα Τίρανα ή είναι νωρίς;

δεν θα πάμε ΤΡΑΙΝΟ;Μαυρο Χιονι έγραψε:Να αρχίσω να μαζεύω ονοματακια για το πούλμαν το Μάιο στα Τίρανα ή είναι νωρίς;
Εγώ τα έχω ήδη κανονίσει με τον Αλβανό γείτονα μου. Διανυκτέρευση σπίτι του έξω από την Κορυτσά [250 χλμ.], το πρωί αναχώρηση για Τίρανα, το σηκώνω το βράδυ στο Qemal Stafa, και την επόμενη σπίτι!!!Μαυρο Χιονι έγραψε:Να αρχίσω να μαζεύω ονοματακια για το πούλμαν το Μάιο στα Τίρανα ή είναι νωρίς;
απαπαπααααΑποστόληςΑ έγραψε:ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ!Gospi έγραψε:Παιζει κανα λινκ για στιγμιοτυπα απο το ματς?
[youtube]HQCnhBebwPU[/youtube]
Πολύ δύσκολο το εντόςvs40 έγραψε:Κι εγώ το έχασα το ματς και θα ήθελα να το δω ολόκληρο.
Τεράστιο Ευρωπαϊκό διπλό πάντως που μου έδωσε χαρά και ας μην το είδα. Έτσι πως είναι όμως η βαθμολογία, θα πρέπει να νικήσουμε και στην Τούμπα, γιατί η Κοπενχάγη έχει ευνοϊκό πρόγραμμα (εντός τη Σλόβαν) ενώ εμείς έχουμε εκτός τη Σλόβαν που μπορεί να μας κόψει βαθμούς.
Πες γράψε δείξε, να πάρουμε μυρωδιά. Μπράβο σε όλους πάντως..ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Επιστροφή στη βάση με ένα τεράστιο διπλό στις αποσκευές. Γούστα απίστευτα βγάλαμε εκεί αδέρφια.
Και με ισοπαλία νομίζω μια χαρά είμαστεsourmenetes έγραψε:Πολύ δύσκολο το εντόςvs40 έγραψε:Κι εγώ το έχασα το ματς και θα ήθελα να το δω ολόκληρο.
Τεράστιο Ευρωπαϊκό διπλό πάντως που μου έδωσε χαρά και ας μην το είδα. Έτσι πως είναι όμως η βαθμολογία, θα πρέπει να νικήσουμε και στην Τούμπα, γιατί η Κοπενχάγη έχει ευνοϊκό πρόγραμμα (εντός τη Σλόβαν) ενώ εμείς έχουμε εκτός τη Σλόβαν που μπορεί να μας κόψει βαθμούς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρείτε το! Έχουμε αρρωστήσει!pisakaipoupoula έγραψε:Θέλω να δω όλο το ματς, είναι εφικτό? Ξέρει κανείς αν θα ανέβει κάπου?