16. Sidcley Ferreira Pereira
- pisakaipoupoula
Re: 16. Sidcley Ferreira Pereira
Ο Μπάμπα τακτικά ήταν ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει σε αριστερό μπακ, μην υπερβάλλετε επειδή δεν ήθελε να γυρίσει, ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης.
Όσο για τον Σίντκλει σίγουρα δεν είναι Τέιλορ είναι απ τα πιο πάνω ράφια, ο χρόνος θα δείξει που βρισκόμαστε, μέχρι στιγμής αρκετά θετικός
Όσο για τον Σίντκλει σίγουρα δεν είναι Τέιλορ είναι απ τα πιο πάνω ράφια, ο χρόνος θα δείξει που βρισκόμαστε, μέχρι στιγμής αρκετά θετικός
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ πάλι νομίζω, ότι και τακτικά αλλά και παικτιλαείναι καλύτερος του Μπαμπά.
Σαφως παραπανω ενεργεια. Πατησε σε ολο το γηπεδο ο Σιντκλει (θυμιζω εβγαλε την σεντρα στον Αγκουστο στην χαμενη ευκαιρια με την κεφαλια)theo-drama έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω, ότι και τακτικά αλλά και παικτιλαείναι καλύτερος του Μπαμπά.
Ειναι παικταρα...
Αυτοι οι Βραζιλιανοι ειναι μυστηρια παστα...Αν τους κανεις να νοιωσουν σημαντικοι θα βγαλουν τον καλυτερο εαυτο τους. Και το παιδι αυτο καπου διαβασα οτι παιζει 4 συνεχομενα ματς μετα απο περιπου 1-2 χρονια. Φανταστειτε @@βλα που θα εχει.
Εχει τρομερα χαρατηριστικα και σε καθε ματς νοιωθω οτι δεν εχουμε δει ακομα τιποτα.
Αυτοι οι Βραζιλιανοι ειναι μυστηρια παστα...Αν τους κανεις να νοιωσουν σημαντικοι θα βγαλουν τον καλυτερο εαυτο τους. Και το παιδι αυτο καπου διαβασα οτι παιζει 4 συνεχομενα ματς μετα απο περιπου 1-2 χρονια. Φανταστειτε @@βλα που θα εχει.
Εχει τρομερα χαρατηριστικα και σε καθε ματς νοιωθω οτι δεν εχουμε δει ακομα τιποτα.
-
Βεβαίως και θα τον κρίνω αρνητικά, βάση αξίας και απαιτήσεων.george188 έγραψε:Ο λιβαι θα έβρισκε να κάνει φάση, τον έσβησε γενικότερα. Δεν γίνεται να τον κρίνουμε αρνητικά για ένα μαρκάρισμα που έχασε όταν σε όλο το 90λεπτο τον έχει μηδενίσει
Το σοβαρό λάθος είναι αυτό με τον Τσουμπερ, γιατί αφήνει αβίαστα και του παίρνει τη μπάλα, αντί να την γυρίσει πίσω.
Ας την έβγαζε έξω ή ας έκανε έστω φάουλ. Αν γίνει εκεί το 1-1 τί θα λέγαμε; Ναι μωρέ εντάξει,;
Επίσης το άλλο με τον Λιβαι είναι απαράδεκτο μέσα στο στην περιοχή να τον περνάει σαν σταματημένο. Το ότι τον έσβησε γενικότερα ισχύει, το ότι θα έβρισκε να κάνει φάση, δεν ισχύει. Δεν είναι και ο Κριστιάνο ο Λιβαι, εντάξει. Να τον μαρκάρει σωστά σε όλο το ματς, να μήν βρει να κάνει φάση.
Δεν είναι ότι δεν είναι καλός παίκτης, είναι και πολύ καλός. Αλλά χτες μπορεί να μας κόστιζε και την νίκη.
-
Να πούμε κάτι και για αυτόν με τα 83 λεπτά συμμετοχής τα τελευταία 2 χρόνια.
- pisakaipoupoula
Πολύ καλός παίχτης,άριστη επιλογή.
Χάθηκε να ήταν αυτός ο δικός μας και ο Τέιλορ ο δανεικός;
Χάθηκε να ήταν αυτός ο δικός μας και ο Τέιλορ ο δανεικός;
Βρέθηκε ο νέος Μάτος, πόσο είναι η ρήτρα; Τι λέω τώρα που τζάμπα να μας τον δίνουν θα τους ζητάμε να βάλουν κάτι παραπάνω 

πολυ εξυπνος και ισορροπημενος παικτης
ξερει ποτε να ανεβει και ποτε να κρατησει την θεση του
φαινεται να γουσταρει που παιζει σε εμας
μακαρι να μεινει
μακαρι να μεινει
μακαρι να μεινει
μακαρι να μεινει
Rexaris έγραψε:Βρέθηκε ο νέος Μάτος, πόσο είναι η ρήτρα; Τι λέω τώρα που τζάμπα να μας τον δίνουν θα τους ζητάμε να βάλουν κάτι παραπάνω
μακαρι να μεινει
μακαρι να μεινει
Για Βραζιλιάνος πολύ έξυπνος.
Τον αγοράζεις χθες χωρίς παζάρια και μα μου σου του
Τον αγοράζεις χθες χωρίς παζάρια και μα μου σου του
- Sick Bastard
Μου αρέσει και το πάθος που βγάζει.
Επίσης, παιδιά, αν είναι να αρχίσετε τα ''νέος Μάτος από τα αριστερά" καλύτερα να λέτε ο ''νέος Λίνο'' πιο ταιριαστό νομίζω.
Επίσης, παιδιά, αν είναι να αρχίσετε τα ''νέος Μάτος από τα αριστερά" καλύτερα να λέτε ο ''νέος Λίνο'' πιο ταιριαστό νομίζω.