ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
10
7%
Taylor
4
3%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
10
7%
Vieirinha
2
1%
Esiti
3
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
1
1%
Biseswar
62
46%
Zivkovic
38
28%
Akpom
3
2%
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
1
1%
Mitrita
1
1%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 135

Άβαταρ μέλους
gika

Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gika »

xrisitsapa έγραψε:
gika έγραψε:Εγώ στο 45’ και με το σκορ στο 4-1 θα έβαζα Ροντριγκο αντί Βιεϊρίνια αριστερά, Μιχαι αντί Σβαμπ για να βαλω τριάδα πίσω και Καντουρι αντί Μπισεσβαρ για να κρατήσει μπάλα και να πάρει χρόνο. Θα είμασταν κάπως έτσι,
Πασχαλακης
Τειλορ Μιχαι Βαρέλα Μιχαϊλίδης Σοαρες
Εσιτι Αουγκουστο
Ζιφκοβιτς Καντουρι
Ακπομ/Σφιντερσκι

Τριάδα στην άμυνα να δέσουμε, γεμάτο κέντρο να κρατήσουμε μπάλα, φρέσκα επιθετικά μπακ για να πλάγιοκοπίσουμε, ταυτόχρονα με καθυστερήσεις και χαζοσπάσιμο ρυθμου.

Θα γινόταν 5-1; Θα γινόταν 4-2;
4-4 δεν θα πήγαινε πάντως.

Τώρα ακούγομαι μετά Χριστον προφήτης, αλλά είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα είμαστε 2-3 γκολ μπροστά, αυτό θα κάνει ο Ραζβαν.
Οχι οτι ειναι παραλογο αυτο που λες, αλλα δυσκολα να αλλαξει το συστημα σε κατι που δεν το εχει δουλεψει.
Επισης απο την εμφανιση τουε φωναζαν και ο Βιερι και ο τειλορ οτι θελουν αλλαγη, αλλα ειχε μονο ενα μπακ.
Η αλλαγη του Καντουρι επισης ηταν λογικη.
Δεν το θεωρώ τρομερή αλλαγή. Η ομάδα το ξέρει το σύστημα, δύο χρόνια το έπαιζε. Και εν τέλη θα έπρεπε να έχει δουλευτεί. Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει παραλλαγές του βασικού της συστήματος για να κρατήσει ένα σκορ, ή για να κυνηγήσει ένα σκορ.

Βγάζεις τον παίκτη που παίζει δίπλα στον φορ, βάζεις τρίτο σέντερ μπακ, μαζεύεις τα "φτερά" λίγο πιο μέσα να παίζουν ως χαφ και τελείωσες. Καντουρί/Αντρίγια/Μουργκ ξέρουν να παίζουν αυτό το κάτι ανάμεσα σε χαφ και εξτρεμ. Μιχάι-Μιχαηλίδης παίζουν καλύτερα σε τριάδα. Και καλύπτεις τις αδυναμίες των πλάγιων μπακ.

Σε ένα ματς που το κερδίζεις 4-1 δεν θα είναι δύσκολο να κρατήσεις σκορ. Μπορεί να χάσεις κάποιους αυτοματισμούς, αλλά θα κρατήσεις τους παίκτες σε εγρήγορση περνώντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν τελείωσε.

Κι αν οι τρεις αλλαγές στο 45' ήταν οι Μιχάι, Ροντρίγκο, Καντουρί μπορούσε στο 75' να δώσει χρόνο σε Κούτσια - Ντέλια με εντολή να τους πνίξουν 20 λεπτά στο πρέσινγκ.

Τέλος πάντων. Ότι έγινε έγινε και είμαι σίγουρος ότι με Λουτσέσκου στον πάγκο, δεν θα ξαναγίνει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Γράφουμε και γράφουμε για ένα ματς που έπρεπε να μαμηθει ο Δίας για να στραβώσει και στράβωσε, μιλάμε ένα από τα παρακάτω να μη συνέβαινε χαβαλέ θα κάναμε τώρα.
Να μην έχανε το πέναλτι ο Βιερινια, να τελείωνε τη φάση ο Ακπομ ή ο Ντουγκλας, να μην κοιμόταν ο Βαρελα και ο Τέιλορ στο δεύτερο (γκολ που δεν τρώει ούτε η Κ12), να μην κοιμόταν ο Τέιλορ και ο Πασχαλακης στο τρίτο, να μην έκανε τη μαλακία επιπέδου ερασιτεχνικού ο Σβαμπ στο πρώτο, να ειχανε και καμιά άστοχη τελική αυτοί στο δεύτερο ημίχρονο.
Ε συνέβησαν όλα. Μαλακία. Ναι δεν ήμασταν σοβαροί αλλά πολλά ματς κάθε χρόνο δεν είμαστε πάντα σοβαροί, αλίμονο αν έπαιρναν τέτοια τροπή.
Ξανά κάτι αντίστοιχο θα συμβεί το 2031 γέροι να είμαστε.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Ακριβώς
Εγώ προσωπικά με την εικόνα του 1ου ημιχ θα είχα αλλάξει και τον Πάσχα να βάλω τον πιτσιρικά να πάρει χρόνο

Sent from my iPhone using Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Φίλε tolare λίγες παρατηρήσεις πάνω σε αυτά που γράφεις.

-Ο Βιερινια έχει χάσει πολλά πέναλτι, άρα κακώς το βάρεσε αυτός. Μέχρι και ο τερματας τους το είπε, ότι ήξερε που θα το στειλει.

-λες να μην κοιμόταν ο Ντάγκλας και ο Ακπομ... Ο Αουγκουστο είναι 6αρι οκ να δεχτώ ότι έχει καλό σουτ αλλά εκεί που βρέθηκε δεν είναι η θέση του, άλλος έπρεπε να είναι εκεί π.χ ο Τζιοβινκο ένα κανονικό δεκάρι, αλλά η διοίκηση πέταγε χαρταετό το καλοκαίρι..

Ο Ακπομ το έχασε γιατί είναι ο κλασικός χασογκολης,που μετά την Αγγλία πιστεύω ότι εμείς σαν γνωστά κορόιδα θα δίναμε συμβόλαιο σε αυτόν τον παιχτη..
Ενω έχει δίπλα του τον Αουγκουστο, δεν του δίνει την μπάλα για να γίνει αυτός ήρωας..

-τευλορ και βαρέλα... Τον πρώτο δεν τον λογιζω σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστη. Στις φάσεις του γκολ έκανε αυτό που ορίζει το επίπεδο του. Εγώ προσωπικά δεν τον κατηγορώ, αυτό μπορεί αυτό κάνει.

Βαρέλα.. Από πέρυσι έχει βάλει μαγνήτη στα παπούτσια του και τον τραβάνε τα μαγνητικά πεδία της γης και δεν μπορεί να πηδηξει...

Αρα για μένα δεν συνομωτησε το σύμπαν για να συμβεί το χθεσινό.Το ξέραμε και το περιμέναμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

22 σελίδες σε λιγότερο από 24 ώρες, για αγώνα που ήρθαμε Χ με 4 γκολ ενεργητικό...

Δηλαδή αν χάναμε 0-2, τι θα γινόταν εδώ μέσα;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:Φίλε tolare λίγες παρατηρήσεις πάνω σε αυτά που γράφεις.

-Ο Βιερινια έχει χάσει πολλά πέναλτι, άρα κακώς το βάρεσε αυτός. Μέχρι και ο τερματας τους το είπε, ότι ήξερε που θα το στειλει.

-λες να μην κοιμόταν ο Ντάγκλας και ο Ακπομ... Ο Αουγκουστο είναι 6αρι οκ να δεχτώ ότι έχει καλό σουτ αλλά εκεί που βρέθηκε δεν είναι η θέση του, άλλος έπρεπε να είναι εκεί π.χ ο Τζιοβινκο ένα κανονικό δεκάρι, αλλά η διοίκηση πέταγε χαρταετό το καλοκαίρι..

Ο Ακπομ το έχασε γιατί είναι ο κλασικός χασογκολης,που μετά την Αγγλία πιστεύω ότι εμείς σαν γνωστά κορόιδα θα δίναμε συμβόλαιο σε αυτόν τον παιχτη..
Ενω έχει δίπλα του τον Αουγκουστο, δεν του δίνει την μπάλα για να γίνει αυτός ήρωας..

-τευλορ και βαρέλα... Τον πρώτο δεν τον λογιζω σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστη. Στις φάσεις του γκολ έκανε αυτό που ορίζει το επίπεδο του. Εγώ προσωπικά δεν τον κατηγορώ, αυτό μπορεί αυτό κάνει.

Βαρέλα.. Από πέρυσι έχει βάλει μαγνήτη στα παπούτσια του και τον τραβάνε τα μαγνητικά πεδία της γης και δεν μπορεί να πηδηξει...

Αρα για μένα δεν συνομωτησε το σύμπαν για να συμβεί το χθεσινό.Το ξέραμε και το περιμέναμε.
Σορρυ τώρα τι ξέραμε και τι περιμέναμε;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ξέραμε ότι θα έχει πρόβλημα η άμυνα...
Πολλά παιδιά μεταξύ αυτόν και γω λέγαμε ότι με τον Ινγκασον εκτός, θέλουμε στόπερ βαρβάτο και όχι την γερουσία που έχουμε τώρα.
Για τον τευλορ πες μου ότι δεν περίμενες να βγει αυτό που βλέπουμε.

Για τον Πάσχα νομίζω και εσύ έλεγες ότι θα χρειαστούμε βασικό τερματοφυλακα και όσων αφορά τον Ακπομ, αν δεν τραυματιζοταν ο Ολιβειρα ούτε πρόσκληση δεν θα έπαιρνε για να παρακολουθήσει ματς από τα επίσημα, πόσο μάλιστα να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας..

Που διαφωνείς σε αυτά που γράφω;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Amsterdamer_87 έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Συμφωνώ σε αυτά που λές, αλλά αδυνατώ να βρω το ταλέντο του Λύρατζη. Τρεις προπονητές πέρασαν, και δεν ακούμπησε.
Ο Λυρατζης τις πηρε τις ευκαιριες του και η σουμα εδειξε οτι για τον ΠΑΟΚ ειναι λιγος..
Εκει θελεις παιχτη,τουλαχιστον,στο 70% του Ματος
Σαν τον Τεϊλορ ασουμε.
Και το ''καλύτερο δεξί μπακ της Πορτογαλίας''.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:22 σελίδες σε λιγότερο από 24 ώρες, για αγώνα που ήρθαμε Χ με 4 γκολ ενεργητικό...

Δηλαδή αν χάναμε 0-2, τι θα γινόταν εδώ μέσα;;
Εντάξει....φαντάζομαι έχει να κάνει με το σοκαριστικό της εξέλιξης του ματς...
Αν ερχόταν ένα σβηστό 0-2 θα ρίχναμε τα μπινελικια μας, θα γράφαμε μια δυο φορές το μακρύ και το κοντό μας και πάμε για άλλα...
Για ένα είμαι σίγουρος....Αν εγώ δεν μπορώ 24 ώρες μετά να το βγάλω από το μυαλό μου είμαι σίγουρος ότι και τα παιδιά μας και ο Τζένεραλ δεν κοιμήθηκαν το βραδυ και δεν θα αφήσουν να ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μεγάλο μάθημα, όντως.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Tolaros έγραψε:Γράφουμε και γράφουμε για ένα ματς που έπρεπε να μαμηθει ο Δίας για να στραβώσει και στράβωσε, μιλάμε ένα από τα παρακάτω να μη συνέβαινε χαβαλέ θα κάναμε τώρα.
Όπως και με τον ΠΑΣ είμασταν άθλιοι αμυντικά, έτσι και χθες. Το ίδιο και στην Ευρώπη με τους Rovers (παραλίγο αποκλεισμός στο 93΄), την Ριέκα, την Σλόβαν κλπ. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Έχουμε έναν βαριά ασθενή που παραμένει έτσι, απλά τα συμπτώματα άλλοτε είναι περισσότερο έντονα και άλλοτε λιγότερο.
Δεν πρέπει να θάβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, λόγω κάποιων πετυχημένων αποτελεσμάτων, γιατί κάποια στιγμή τα προβλήματα θα τα βρούμε μπροστά μας, όπως και έγινε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πραγματικά πιστεύω ότι αν είχαμε Ροντριγκο (βρε που φτάσαμε) ή Σιντκλει θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα και θα έγραφε μια άνετη νίκη.
Ή άλλος θα πει ότι αν έβαζε το πεναλτι ο Βιέρι θα πήγαινε στο σκορ όχι στο 5-3 αλλά θα βάζαμε ίσως και 6ο και θα μιλούσαμε τωρα για σκορ και θέαμα.

Το πρόβλημα όμως ήταν διαφορετικό.
Οι αλλαγές έγιναν πολύ αργά.
Δεν μπορείς να φτάνεις στο 71 για να κάνεις μόλις την 1η (!) από τις 5 αλλαγές που δικαιούσαι. Οταν ήδη είχαμε φάει και το 3ο, η μπάλα έκαιγε και η γκέλα άρχισε να φαίνεται πιθανή.

Αφέθηκε το παιχνίδι στην τύχη να ορίσει το αποτέλεσμα. Καλύτερα όμως το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.
OvelixPAOK

Δημοσίευση από OvelixPAOK »

Η ομάδα είχε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την ανατροπή. Υπεροψία; Εφησυχασμός; Κακό timing? Είναι πασιφανές ότι πάσχουμε στο κέντρο της άμυνας, δε γίνεται να κερδίζουμε με την εξυπνάδα και τα τρικ του Λούτσε. Εν τω μεταξύ, όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς, ψυχραιμία χρειάζεται (και καμια μετεγγραφή τον Γενάρη :mrgreen: )

:pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:Ξέραμε ότι θα έχει πρόβλημα η άμυνα...
Πολλά παιδιά μεταξύ αυτόν και γω λέγαμε ότι με τον Ινγκασον εκτός, θέλουμε στόπερ βαρβάτο και όχι την γερουσία που έχουμε τώρα.
Για τον τευλορ πες μου ότι δεν περίμενες να βγει αυτό που βλέπουμε.

Για τον Πάσχα νομίζω και εσύ έλεγες ότι θα χρειαστούμε βασικό τερματοφυλακα και όσων αφορά τον Ακπομ, αν δεν τραυματιζοταν ο Ολιβειρα ούτε πρόσκληση δεν θα έπαιρνε για να παρακολουθήσει ματς από τα επίσημα, πόσο μάλιστα να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας..

Που διαφωνείς σε αυτά που γράφω;
Διαφωνώ στο ότι τα λέγαμε για χθες.

Χθες γίνανε μαγικά πράγματα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Tolaros έγραψε:Γράφουμε και γράφουμε για ένα ματς που έπρεπε να μαμηθει ο Δίας για να στραβώσει και στράβωσε, μιλάμε ένα από τα παρακάτω να μη συνέβαινε χαβαλέ θα κάναμε τώρα.
Όπως και με τον ΠΑΣ είμασταν άθλιοι αμυντικά, έτσι και χθες. Το ίδιο και στην Ευρώπη με τους Rovers (παραλίγο αποκλεισμός στο 93΄), την Ριέκα, την Σλόβαν κλπ. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Έχουμε έναν βαριά ασθενή που παραμένει έτσι, απλά τα συμπτώματα άλλοτε είναι περισσότερο έντονα και άλλοτε λιγότερο.
Δεν πρέπει να θάβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, λόγω κάποιων πετυχημένων αποτελεσμάτων, γιατί κάποια στιγμή τα προβλήματα θα τα βρούμε μπροστά μας, όπως και έγινε.
Σωστος ο νεανιας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”