ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τι λέει, πέσαμε; Σωζόμαστε φέτος;
Να σκίσω το διαρκείας μου;
Να σκίσω το διαρκείας μου;
-
Ούτε πέσαμε, ούτε θα πέσουμε ούτε και θα μείνουμε έξω από την Ευρώπη με το καλό στη λήξη της σεζόν.
Αλλά η ομάδα έχει και πρέπει να έχει υψηλούς στόχους. Και εντός και εκτός συνόρων. Και ο προβληματισμός μετά από αγώνες σαν τον χθεσινό δεν μπορεί να μένει στα συρτάρια.
Αλλά η ομάδα έχει και πρέπει να έχει υψηλούς στόχους. Και εντός και εκτός συνόρων. Και ο προβληματισμός μετά από αγώνες σαν τον χθεσινό δεν μπορεί να μένει στα συρτάρια.
- sourmenetes
- Moderator
Όλοι προβληματισμενοι είναι
Και σκασμένοι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σκασμένοι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να βρεθεί άμεσα αμυντική συνοχή και αυτό το πολυπόθητο balance που ευαγγελιζεται ο Ραζβαν.
Δεν νοείται ομαδα που θέλει να χτυπήσει τίτλους και ψάχνει επιτυχίες να πηγαίνει τα ματς μονίμως στην κόψη του ξυραφιού.
Πρέπει να (ξανα)μάθουμε να κερδίζουμε εύκολα και χωρίς να τρέμει το φυλοκαρδι μας κάθε φορά.
Δουλειά, δουλειά, δουλειά.
Εντωμεταξύ, το χθεσινό ματς μου θύμισε (σε πιο extravagant version βεβαια) εκεινο το 2-2 μέσα στον Πανιώνιο πριν αρχίσει η μηχανή να ρολαρει και ξεκινήσει το σερί.
Βλέποντας θετικά τα πράγματα, ίσως χρειαζόταν κάτι τέτοιο για να γυρίσει το κουμπί.
Για να δούμε.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νοείται ομαδα που θέλει να χτυπήσει τίτλους και ψάχνει επιτυχίες να πηγαίνει τα ματς μονίμως στην κόψη του ξυραφιού.
Πρέπει να (ξανα)μάθουμε να κερδίζουμε εύκολα και χωρίς να τρέμει το φυλοκαρδι μας κάθε φορά.
Δουλειά, δουλειά, δουλειά.
Εντωμεταξύ, το χθεσινό ματς μου θύμισε (σε πιο extravagant version βεβαια) εκεινο το 2-2 μέσα στον Πανιώνιο πριν αρχίσει η μηχανή να ρολαρει και ξεκινήσει το σερί.
Βλέποντας θετικά τα πράγματα, ίσως χρειαζόταν κάτι τέτοιο για να γυρίσει το κουμπί.
Για να δούμε.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην ουσία το μονο που είχαμε να κάνουμε χθες στο β ημίχρονο ήταν να κρατήσουμε κατοχή, να τρώμε χρόνο και να λήξει το ματς σβηστά ή να γεμίσουμε τον άξονα και να ταμπουρωθουμε πίσω. Για εμένα κλειδί ήταν η μη αλλαγή του αρχηγού που ζητούσε αλλαγή αλλά και η αλλαγή Σβαμπ με Καντουρι. Κάπου εκεί ίσως χάθηκε το ματς ιδιαίτερα όταν από την απέναντι μπήκε ο Ροσερο και ο Ρινερ. Φαινόταν ότι θα φορτώσει την περιοχή μας με έξτρα ψηλό κορμί για να δεχθεί σέντρα. Ίσως η αλλαγή Εσιτι με Καντουρι και γύρισμα πιο πίσω του Αουγκουστο με Σβαμπ να έκαναν πολύ πιο εύκολο το απόγευμα μας γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Εσιτι δεν παίρνει κεφάλια. Όχι πως ο Εσιτι χθες ήταν κακός.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ πιστεύω ότι το σημείο που δεν έγινε η αλλαγή του Βιερίνια ήταν κομβικό. Συν τοις άλλοις δεν θα εκτελούσε το πέναλτι αυτός.
Εγώ στο 45’ και με το σκορ στο 4-1 θα έβαζα Ροντριγκο αντί Βιεϊρίνια αριστερά, Μιχαι αντί Σβαμπ για να βαλω τριάδα πίσω και Καντουρι αντί Μπισεσβαρ για να κρατήσει μπάλα και να πάρει χρόνο. Θα είμασταν κάπως έτσι,
Πασχαλακης
Τειλορ Μιχαι Βαρέλα Μιχαϊλίδης Σοαρες
Εσιτι Αουγκουστο
Ζιφκοβιτς Καντουρι
Ακπομ/Σφιντερσκι
Τριάδα στην άμυνα να δέσουμε, γεμάτο κέντρο να κρατήσουμε μπάλα, φρέσκα επιθετικά μπακ για να πλάγιοκοπίσουμε, ταυτόχρονα με καθυστερήσεις και χαζοσπάσιμο ρυθμου.
Θα γινόταν 5-1; Θα γινόταν 4-2;
4-4 δεν θα πήγαινε πάντως.
Τώρα ακούγομαι μετά Χριστον προφήτης, αλλά είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα είμαστε 2-3 γκολ μπροστά, αυτό θα κάνει ο Ραζβαν.
Πασχαλακης
Εσιτι Αουγκουστο
Ζιφκοβιτς Καντουρι
Ακπομ/Σφιντερσκι
Τριάδα στην άμυνα να δέσουμε, γεμάτο κέντρο να κρατήσουμε μπάλα, φρέσκα επιθετικά μπακ για να πλάγιοκοπίσουμε, ταυτόχρονα με καθυστερήσεις και χαζοσπάσιμο ρυθμου.
Τώρα ακούγομαι μετά Χριστον προφήτης, αλλά είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα είμαστε 2-3 γκολ μπροστά, αυτό θα κάνει ο Ραζβαν.
- Amsterdamer_87
Ο Λυρατζης τις πηρε τις ευκαιριες του και η σουμα εδειξε οτι για τον ΠΑΟΚ ειναι λιγος..PablitoV2 έγραψε:Συμφωνώ σε αυτά που λές, αλλά αδυνατώ να βρω το ταλέντο του Λύρατζη. Τρεις προπονητές πέρασαν, και δεν ακούμπησε.
Εκει θελεις παιχτη,τουλαχιστον,στο 70% του Ματος
Και τότε γιατί τον ανανεώσανε για μια τετραετία ακόμα πριν μερικές βδομαδες;
- PAOK_Antarctica
Ε και τι για διακοσμητικό θα τον έχουμε; Αν είναι να μη παίζει ποτε, ας κατεβάσουμε 19 παίκτες αποστολή αντί για 20. Ή ας βάλουμε κάποιον από την β ομάδα ή την κ19.
-
Ο βόλος έκανε 5 φάσεις για γκολ και έβαλε τις 4. Εμείς πέρα από τα 4 γκολ, είχαμε τουλάχιστον άλλες 4 κραυγαλαίες ευκαιρίες για γκολ και ένα χαμένο πέναλντι. Σε ένα παιχνίδι ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητα ο βόλος στάθηκε κυνικός και τυχερός και πήρε την ισοπαλία. Μην τρελαθούμε κιόλας. Προσωπικά αυτό το παιχνίδι με αφήνει περισσότερο αισιόδοξο από εκείνο το 1-0 μέσα στην Τούμπα το αλησμόνητο.
-
Οχι οτι ειναι παραλογο αυτο που λες, αλλα δυσκολα να αλλαξει το συστημα σε κατι που δεν το εχει δουλεψει.gika έγραψε:Εγώ στο 45’ και με το σκορ στο 4-1 θα έβαζα Ροντριγκο αντί Βιεϊρίνια αριστερά, Μιχαι αντί Σβαμπ για να βαλω τριάδα πίσω και Καντουρι αντί Μπισεσβαρ για να κρατήσει μπάλα και να πάρει χρόνο. Θα είμασταν κάπως έτσι,
Πασχαλακης
Εσιτι Αουγκουστο
Ζιφκοβιτς Καντουρι
Ακπομ/Σφιντερσκι
Επισης απο την εμφανιση τουε φωναζαν και ο Βιερι και ο τειλορ οτι θελουν αλλαγη, αλλα ειχε μονο ενα μπακ.
Η αλλαγη του Καντουρι επισης ηταν λογικη.
ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Συμφωνώ φίλε … ούτε καν 5 ευκαιρίες αλλά 5 κατεβασιές ..makispaspartou έγραψε:Ο βόλος έκανε 5 φάσεις για γκολ και έβαλε τις 4. Εμείς πέρα από τα 4 γκολ, είχαμε τουλάχιστον άλλες 4 κραυγαλαίες ευκαιρίες για γκολ και ένα χαμένο πέναλντι. Σε ένα παιχνίδι ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητα ο βόλος στάθηκε κυνικός και τυχερός και πήρε την ισοπαλία. Μην τρελαθούμε κιόλας. Προσωπικά αυτό το παιχνίδι με αφήνει περισσότερο αισιόδοξο από εκείνο το 1-0 μέσα στην Τούμπα το αλησμόνητο.
Όποιον έβαζε αλλαγή, πετούσε κι από ένα μπαλάκι …κυνισμός αλά Μπάγερν
100 φορές να ξανά παιζόταν το 2ο ημίχρονο θα έληγε με πάνω από 3 γκολ διαφορά.
Γι αυτό και ήταν σοκ για όλους
Τελείωσε το παιχνίδι και κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει
Sent from my iPhone using Tapatalk