ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
τωρα ειδα τη φαση γκολ του γαυρου.ΟΝΤΩΣ υπάρχει εντονη υποψια οφσαιντ ενω για το τσαφ του σαλιακα δε υπαρχει παρενοχληση του αραμπι με τη προβολη και ας μη τον βρηκε;γιατι το βαρ δεν εδειξε γραμμες;;;;;πολλα υποπτα σημερα σε τουμπα,οακα,γιαννενα ενω ακολουθεί αγωνιστική φωτιά
Μόλις είδα το ματς από το ΠΑΟΚ TV, δίχως να ξέρω το αποτέλεσμα. Πραγματικά σοκ είναι αυτό που νιώθω. Η ομάδας το μην κλειδώνει το ματς στο +3. Είχα κακό προαίσθημα στο 4-2, και ειδικπα όταν το γύρισε σε 3-5-2, ότι θα φάμε κι άλλο και θα γίνει το 4-3, γιατί ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να αγχωθείς, αλλά πρόβλεψα προς το τέλος να κάνουμε το 5-3. Τι κατάρα αυτή με τα πέναλτι. Πάντως στο πέναλτι είδα τον ΤΦ του να έχει βγει από τη γραμμή πριν εκτελέσει ο αρχηγός. Τρομερός σε πολλά σημεία ο Ζίβκοβιτς, όμως δε μου άρεσε που δεν τροφοδότησε στο 12 τον Τέιλορ, που θα μπορούσε να γίνει γκολ. Εκεί χάσαμε τη μπάλα από ένα γέμισμα δίχως ουσία του Ζίβκοβιτς και τελικά φάγαμε στην πορεία γκολ - όχι άμεσα, αλλά εννοώ ότι το όβερλαπ θα έβγαζε αν όχι γκολ, κόρνερ πίεση κλπ. Είναι κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες που θέλουν προσοχή. Επιθετικά όμως μετά από το πρώτο 20λεπτο δεν έχω κανένα παράπονο, παρά μόνο η αμυντική χαλάρωση, η επιπολαιότητα στο να μην παίξουμε αμυντικά στο 4-2.
Πάντως αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου στο ημίχρονο, ήταν ότι η ομάδα ήθελε γρήγορα αλλαγές με παίκτες που να είχαν κίνητρο, όπως ο Καντουρί, ώστε να βρει πατήματα, ενώ ο Εσίτι για μένα έπρεπε να βγει αντί του Σβαμπ γύρω στο 70.
Είναι πραγματικά κρίμα μετά από το χορταστικό αυτό ποδόσφαιρο να μας μένει μια τέτοια πίκρα.
Πάντως αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου στο ημίχρονο, ήταν ότι η ομάδα ήθελε γρήγορα αλλαγές με παίκτες που να είχαν κίνητρο, όπως ο Καντουρί, ώστε να βρει πατήματα, ενώ ο Εσίτι για μένα έπρεπε να βγει αντί του Σβαμπ γύρω στο 70.
Είναι πραγματικά κρίμα μετά από το χορταστικό αυτό ποδόσφαιρο να μας μένει μια τέτοια πίκρα.
joshua έγραψε:Είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να ψυχολογήσω την ομάδα και να σκεφτώ τι ακριβώς φταίει…Θέμα ρόστερ; Έχουν υπάρξει παιχνιδια όπως το σημερινό η του οφη που στη κριτική γράφουμε καλά λόγια για σειρά παικτων,ειδικά για τα χάφ αλλά την ίδια στιγμή πως γίνεται με καλά χάφ να δεχόμαστε συνεχώς τόσες φάσεις; Είναι τόσο κακά τα στόπερ; Φταίει μόνο ο Τειλορ; Κακά στημένη η ομάδα τακτικά στην άμυνα από τον Λουτσεσκου; Δεν βγάζω άκρη πραγματικά…
Οκ θα συμφωνήσω οτι η ομάδα πήρε βαθμούς,με κάποια δόση τύχης, κυρίως στην Τρίπολη,σε ολα ομως επαιξε με παθος,εβγαλε χαρακτήρα,θέληση,σήμερα όμως,πίστεψαν όλοι ότι τελείωσε το παιχνίδι και σταμάτησαν να παίζουν,για μένα δεν υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για το σημερινό.
Από το 4-1 μέχρι το 4-3 μαλακιστηκαν στην κυριολεξία δεν ήταν στο γήπεδο, καμία αδυναμία ατομική ή ομαδική, δεν φταίει γι'αυτό.
Μετα το 4-3 ξύπνησαν λίγο,έκαναν κάποιες φάσεις,κερδίσαμε το πέναλτι,χάθηκε και οι άλλοι πίστεψαν περισσότερο,οι δικοί μας αγχώθηκαν και ήρθε η στραβή.
Αυτή είναι η δική μου εξήγηση.
Για μένα δεν έχει υπάρξει άλλο παιχνίδι μας με τόσα κενά διαστήματα φέτος.
Μπορεί και να είμαι λάθος,ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που θα μας δείξουν πολλά,αν όντως η ομάδα έχει τόσο τρανταχτες αδυναμίες,θα φανούν σίγουρα σε αυτά τα δύο ματς.
buffalobill4 έγραψε:Καλά στα σοσιαλ αρκετοί γράφουν και για επίπεδη γη.paok re niamou έγραψε:Στα σοσιαλ αρκετοι (και δεν ειναι ολοι αλλοθρησκοι) γραφουν για στησιμο.
Μην στρουθοκαμηλιζετε ...... κανοντας οτι δεν καταλαβαινετε

Πιστεύω ότι αν κάποιος μπορεί να ξαναφέρει το πρωτάθλημα αυτός είναι ο Λουτσυ. Εν τούτοις ο Ρουμἀνος έχει σἠμερα στις αλλαγές μερίδιο ευθύνης. Άργησε στις αλλαγές. Επίσης όταν εχεις κάνει το 4-1 ε πήγαινε λίγο πιο συντηρητικά, πάγωσε τον ρυθμό να περάσει η ώρα, ειδικά όταν έχουμε δύσκολους τους επόμενους 2 αγώνες.
Και στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα έμπαζε αλλά η παραγωγικότητα στην επίθεση το έκρυψε προσωρινά.
Ο Βαρέλα παραπαίει εδώ και πολλά παιχνίδια, ο Τἐηλορ δεν είναι αμυντικός παρά μόνο στα χαρτιά, με τον Εσίτι είναι σα να παίζουμε με παίκτη λιγότερο, ο αρχηγός δεν..., ε ας αρχίσει σταδιακά να βάζει και κάποια νέα παιδιά στην ομάδα.
Ο δε Πασχαλάκης είναι άλλη κατηγορία και αυτό το λέω γιατί μας έχει δώσει βαθμούς φέτος. Είναι καλός τερματοφύλακας αλλά σήμερα ντύθηκε Μπρίκιτς. Ειδικά στο 3ο γκολ που δεν άπλωσε καν το χέρι θύμισε τερματζή γ΄ Εθνικής, αλλά είναι γεγονός ότι στα υπόλοιπα έχει την λιγότερη ευθύνη αφού τον πούλησε η άμυνα.
Δεν βλέπω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να χτυπήσει τίτλο με αυτό το ρόστερ και με αυτές τις μεταγραφές που (δεν) έγιναν. Περιμένω όμως βελτίωση, καλύτερη ισορροπία και μεγαλύτερη σοβαρότητα από την σημερινή.
Και στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα έμπαζε αλλά η παραγωγικότητα στην επίθεση το έκρυψε προσωρινά.
Ο Βαρέλα παραπαίει εδώ και πολλά παιχνίδια, ο Τἐηλορ δεν είναι αμυντικός παρά μόνο στα χαρτιά, με τον Εσίτι είναι σα να παίζουμε με παίκτη λιγότερο, ο αρχηγός δεν..., ε ας αρχίσει σταδιακά να βάζει και κάποια νέα παιδιά στην ομάδα.
Ο δε Πασχαλάκης είναι άλλη κατηγορία και αυτό το λέω γιατί μας έχει δώσει βαθμούς φέτος. Είναι καλός τερματοφύλακας αλλά σήμερα ντύθηκε Μπρίκιτς. Ειδικά στο 3ο γκολ που δεν άπλωσε καν το χέρι θύμισε τερματζή γ΄ Εθνικής, αλλά είναι γεγονός ότι στα υπόλοιπα έχει την λιγότερη ευθύνη αφού τον πούλησε η άμυνα.
Δεν βλέπω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να χτυπήσει τίτλο με αυτό το ρόστερ και με αυτές τις μεταγραφές που (δεν) έγιναν. Περιμένω όμως βελτίωση, καλύτερη ισορροπία και μεγαλύτερη σοβαρότητα από την σημερινή.
Η ομάδα έχει πολλές αδυναμίες. Αυτό το έχει δείξει η πλειοψηφία των παιχνιδιών που έχουμε παίξει ως τώρα. Ανεξάρτητα αν πάρουμε αποτελεσματα στα δύο επόμενα παιχνίδια, θα βρεθούν έπειτα κάποιος Πας, κάποιος Βόλος ή κάποια Μποέμιανς για να κάνουν την ζημιά.obanebane έγραψε: Μπορεί και να είμαι λάθος,ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που θα μας δείξουν πολλά,αν όντως η ομάδα έχει τόσο τρανταχτες αδυναμίες,θα φανούν σίγουρα σε αυτά τα δύο ματς.
- Shivaspace
επίσης οι αγώνες του ΠΑΟΚ με ώρα έναρξης νωρίς το απόγευμα, πάντα είναι λίγο ότι να ναι και οι παίχτες φαίνεται ότι πρέπει να πιούν κανά δυνατό καφέ ή ότι άλλο ν ανοίξει λίγο το μάτι..
Μεγάλη πίκρα σήμερα αλλά ίσως κάνει καλό σε όλους μας (παίκτες, προπονητή, οπαδούς)...
Κρατάω μόνο την αντίδραση στο πρώτο ημίχρονο.
Κατά τα άλλα ματς που έπρεπε να νικήσουμε στο ρελαντί για να πάμε ξεκούραστοι και με ανεβασμένη ψυχολογία καταφέραμε και το χάσαμε, και πετύχαμε το εντελώς αντίθετο.
Χρειάζεται δουλειά ακόμα στην νοοτροπία αλλά θα τη χτίσει ο προπονητής σιγά σιγά, είμαι σίγουρος!
Πάμε να βγάλουμε αντίδραση με διπλό στην Κοπενχάγη!

Κρατάω μόνο την αντίδραση στο πρώτο ημίχρονο.
Κατά τα άλλα ματς που έπρεπε να νικήσουμε στο ρελαντί για να πάμε ξεκούραστοι και με ανεβασμένη ψυχολογία καταφέραμε και το χάσαμε, και πετύχαμε το εντελώς αντίθετο.
Χρειάζεται δουλειά ακόμα στην νοοτροπία αλλά θα τη χτίσει ο προπονητής σιγά σιγά, είμαι σίγουρος!
Πάμε να βγάλουμε αντίδραση με διπλό στην Κοπενχάγη!

ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μεγαλη πικρα το σημερινο, πως γινεται εντος να πηγαινουμε τοσο χαλια;;; Καλυτερα να ξυπνησουμε και να τα δωσουμε ολα, αφου η ομαδα μπορει και αδικει τον εαυτο της, ΕΛΕΟΣ. Ειχε δικιο ο Λουτσε για το προβλημα νοοτροπιας και την ελλειψη συγκεντρωσης
Η ομάδα σήμερα ήταν αφελής.
Βρέθηκε να προηγείται με 3 γκολ, έχοντας βάλει 4 σε ένα μισάωρο, και αντί να κλειδώσει το παιχνίδι, βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο σαν σε παιδική χαρά.
Την αλαζονεία του να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελειωμένο, διαδέχθηκε ένα αίσθημα αγωνίας όταν ο βόλος έφτασε σε απόσταση αναπνοής και ο Βιεϊρίνια έχασε το πέναλτυ.
Δεν χάσαμε αγωνιστικά σήμερα, αλλά πνευματικά.
Το 100% της ευθύνης το έχει ο Ραζβαν που κοιμήθηκε όρθιος. Δεν ξέρω τι φταίει. Ο Ραζβαν της προηγούμενης θητείας δεν θα είχε κάνει ποτε τα σημερινά λάθη.
Τον αγαπάω σαν προπονητή και τον πιστεύω απόλυτα. Αλλά πρέπει ο Ιβαν να του τραβήξει το αυτί. Καλή η πίστη στην ομάδα και τη δουλειά του, καλή η αυτοπεποίθηση, αλλά η αλαζονεία του μας έχει στοιχήσει ήδη βαθμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το ρόστερ μας δεν είναι τέλειο, ο προπονητής όσο καλός και να είναι κάνει και λάθη, και αντίπαλοι σαν τον Βόλο ή την Σλόβαν δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως χωρια.
Περιμένω εμφανισαρες με Κοπενχαγη και γαύρο. Δεν θα μου κάνει έκπληξη και δυο δίπλα να πάρουμε. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να εμφανιζόμαστε σοβαροί στα «μικρά» ματς.
Κρίμα για σήμερα. Κρίμα που έχουμε πετάξει 5 βαθμούς στην τούμπα με Γιάννενα και Βόλο.
Βρέθηκε να προηγείται με 3 γκολ, έχοντας βάλει 4 σε ένα μισάωρο, και αντί να κλειδώσει το παιχνίδι, βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο σαν σε παιδική χαρά.
Την αλαζονεία του να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελειωμένο, διαδέχθηκε ένα αίσθημα αγωνίας όταν ο βόλος έφτασε σε απόσταση αναπνοής και ο Βιεϊρίνια έχασε το πέναλτυ.
Δεν χάσαμε αγωνιστικά σήμερα, αλλά πνευματικά.
Το 100% της ευθύνης το έχει ο Ραζβαν που κοιμήθηκε όρθιος. Δεν ξέρω τι φταίει. Ο Ραζβαν της προηγούμενης θητείας δεν θα είχε κάνει ποτε τα σημερινά λάθη.
Τον αγαπάω σαν προπονητή και τον πιστεύω απόλυτα. Αλλά πρέπει ο Ιβαν να του τραβήξει το αυτί. Καλή η πίστη στην ομάδα και τη δουλειά του, καλή η αυτοπεποίθηση, αλλά η αλαζονεία του μας έχει στοιχήσει ήδη βαθμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το ρόστερ μας δεν είναι τέλειο, ο προπονητής όσο καλός και να είναι κάνει και λάθη, και αντίπαλοι σαν τον Βόλο ή την Σλόβαν δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως χωρια.
Περιμένω εμφανισαρες με Κοπενχαγη και γαύρο. Δεν θα μου κάνει έκπληξη και δυο δίπλα να πάρουμε. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να εμφανιζόμαστε σοβαροί στα «μικρά» ματς.
Κρίμα για σήμερα. Κρίμα που έχουμε πετάξει 5 βαθμούς στην τούμπα με Γιάννενα και Βόλο.
- sourmenetes
- Moderator
Ότι και να πεις για το χθεσινό είναι λίγο.
Δεν υπαρχει!
Δεν αλλάζει όμως κιόλας!
Πάμε παρακάτω και να γίνει μάθημα σε όλους!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει!
Δεν αλλάζει όμως κιόλας!
Πάμε παρακάτω και να γίνει μάθημα σε όλους!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αριστερό δεξί μπακ άφησαν ν βγουν 50 ανενόχλητες σέντρες
Με Τειλορ βιερινια αμυντικά δε γίνεται
Το πήραν χαμπάρι κ πλαγιοκοπουσαν συνεχώς
Άμυνα με τα μάτια στα τρία μέτρα καμία προσπάθεια ουσιαστική περιορισμού της σέντρας κ από τα δυο μπακ
Λογικά βγήκαν τελικές μάτια για εκτέλεση χώρις περιθώριο αντίδρασης
Αποκαλύφτηκε μια τεράστια αδυναμία μας πλέον π θα τη χρησιμοποιήσουν κ οι επόμενοι έξυπνοι προπονητές
Αμυντικά είμαστε χωνί στη θέση των πλάγιων μπακ
Έπρεπε ν γυρίσει πίσω η ομάδα ώστε οι χάφ να ντουμπλάρουν τ ανήμπορα αμυντικά πλαγιά μπακ μας ώστε οι αντίπαλοι πλάγιοι επιθετικοί ν μην έχουν τόσο χώρο π χρόνο ν σεντραρουν τόσες φορές με τόση άνεση
Πραγματικά έτσουξε πολύ το χτεσινό
Αλλά κυρίως αποκάλυψε την αχίλλειο πτέρνα μας και τη μεγάλη αδυναμία μας
4 γκολ από τον Βόλο ;;πόνεσε πολύ
Με Τειλορ βιερινια αμυντικά δε γίνεται
Το πήραν χαμπάρι κ πλαγιοκοπουσαν συνεχώς
Άμυνα με τα μάτια στα τρία μέτρα καμία προσπάθεια ουσιαστική περιορισμού της σέντρας κ από τα δυο μπακ
Λογικά βγήκαν τελικές μάτια για εκτέλεση χώρις περιθώριο αντίδρασης
Αποκαλύφτηκε μια τεράστια αδυναμία μας πλέον π θα τη χρησιμοποιήσουν κ οι επόμενοι έξυπνοι προπονητές
Αμυντικά είμαστε χωνί στη θέση των πλάγιων μπακ
Έπρεπε ν γυρίσει πίσω η ομάδα ώστε οι χάφ να ντουμπλάρουν τ ανήμπορα αμυντικά πλαγιά μπακ μας ώστε οι αντίπαλοι πλάγιοι επιθετικοί ν μην έχουν τόσο χώρο π χρόνο ν σεντραρουν τόσες φορές με τόση άνεση
Πραγματικά έτσουξε πολύ το χτεσινό
Αλλά κυρίως αποκάλυψε την αχίλλειο πτέρνα μας και τη μεγάλη αδυναμία μας
4 γκολ από τον Βόλο ;;πόνεσε πολύ
-
Οι ακραίοι μπακ χτες σε πολύ άσχημη μέρα και για μένα ο χειρότερος στην άμυνα εκτός από Τέιλορ Βιερινια ήταν ο Βάρελα.. Λάθος του Λουτσε που τον έβαλε πάλι βασικό δεν μπορεί ούτε να πηδηξει για κεφάλια ο Μιχαι πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση.. Πόνεσε λες και χάσαμε.. Η ομάδα με Κοπεγχάγη και γαυρο θα κάνει ματσαρές.
- ΑποστόληςΑ
Θα γίνω πάλι κουραστικός, αλλά με ΑΥΤΑ τα ακραία μπακ που διαθέτουμε ΔΕΝ γίνεται να παίζουμε με δύο στόπερ.
Στο β΄ ημίχρονο δεν υπήρχε καθόλου κέντρο. Δεν κρατήσαμε μπάλα, δεν παγώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε πλήρως τον έλεγχο και επιπλέον είχαμε τα ακραία μας μπακ να πετούν αετό. Έχω βαρεθεί να τρώμε γκολ επιπέδου Πιερικού και να με συγχωρούν οι οπαδοί του.
Στο β΄ ημίχρονο δεν υπήρχε καθόλου κέντρο. Δεν κρατήσαμε μπάλα, δεν παγώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε πλήρως τον έλεγχο και επιπλέον είχαμε τα ακραία μας μπακ να πετούν αετό. Έχω βαρεθεί να τρώμε γκολ επιπέδου Πιερικού και να με συγχωρούν οι οπαδοί του.
- Amsterdamer_87
Φιλε Αποστολη
Αυτα παθαινεις οταν το παιζεις μαγκας και δεν παιρνεις εξτρεμ περιμενοντας απο τα μπακ να σου παιζουν πανω κατω τις πλευρες ασταματητα...
Με 4-4-2 αυτο απλα δεν γινεται...ειδικα με στοπερ αργοκαρουτες..
ποιος θα προλαβει να μαρκαρει στην κοντρα επιθεση του αντιπαλου ??
Ποσες φορες θα το κανει 4,5,10 ? ε καποια στιγμη θα τα φτυσει...
Τζαμπα κραζουμε Τευλορ,Ροντριγκο κλπ κλπ
Δεν ειναι ολοι Ματος και Λινο..ουτε Ρομπερτο Καρλος..
Ακομα κι ο λυκος ο Ματος αφηνε την αμυνα ακαλυπτη παρα πολλες φορες και τρωγαμε τζαμπατζιδικα γκολ.
Ο δε Λινο εφτασε να παθει καταγμα καταπονησης,απ τους μαραθωνιους που τον εβαζε να κανει σε καθε ματς,ο Σαντος.
Αυτα παθαινεις οταν το παιζεις μαγκας και δεν παιρνεις εξτρεμ περιμενοντας απο τα μπακ να σου παιζουν πανω κατω τις πλευρες ασταματητα...
Με 4-4-2 αυτο απλα δεν γινεται...ειδικα με στοπερ αργοκαρουτες..
ποιος θα προλαβει να μαρκαρει στην κοντρα επιθεση του αντιπαλου ??
Ποσες φορες θα το κανει 4,5,10 ? ε καποια στιγμη θα τα φτυσει...
Τζαμπα κραζουμε Τευλορ,Ροντριγκο κλπ κλπ
Δεν ειναι ολοι Ματος και Λινο..ουτε Ρομπερτο Καρλος..
Ακομα κι ο λυκος ο Ματος αφηνε την αμυνα ακαλυπτη παρα πολλες φορες και τρωγαμε τζαμπατζιδικα γκολ.
Ο δε Λινο εφτασε να παθει καταγμα καταπονησης,απ τους μαραθωνιους που τον εβαζε να κανει σε καθε ματς,ο Σαντος.