ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
10
7%
Taylor
4
3%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
10
7%
Vieirinha
2
1%
Esiti
3
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
1
1%
Biseswar
62
46%
Zivkovic
38
28%
Akpom
3
2%
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
1
1%
Mitrita
1
1%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 135

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DimitrisS »

15_50 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Δεν θα γκελαρει, μπορεις να ηρεμησεις.
Πραγματικά στα @@ μου αν γκελαρει ή όχι.
Κάποιοι βλέπουμε το δάσος και όχι το δένδρο.
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.
Το δασος ποιο ειναι;
Να σου πω εγω ποιο ειναι το δασος στον πρωταθλητισμο, στο τελος μια σεζον;
Η βαθμολογια.

Και ο τοσο κακος ΠΑΟΚ, οπως τον παρουσιαζεται καποιοι, ειναι στο -1 απο την κορυφη και θα παει στο τηγανι για να ειναι στο +2 την αλλη Κυριακη.

Αυτο ειναι το δασος.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Και ο βολος και η ΑΕΚ στο -1 είναι, κι αυτοί για πρωτάθλημα πάνε.

Και ο βαζελος στο -4 και τα Γιάννενα στο -5, κάνουν πρωταθλητισμό.

6η αγωνιστική είναι, τι βαθμολογίες τσαμπουνατε;
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

DimitrisS έγραψε:
15_50 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Δεν θα γκελαρει, μπορεις να ηρεμησεις.
Πραγματικά στα @@ μου αν γκελαρει ή όχι.
Κάποιοι βλέπουμε το δάσος και όχι το δένδρο.
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.
Το δασος ποιο ειναι;
Να σου πω εγω ποιο ειναι το δασος στον πρωταθλητισμο, στο τελος μια σεζον;
Η βαθμολογια.

Και ο τοσο κακος ΠΑΟΚ, οπως τον παρουσιαζεται καποιοι, ειναι στο -1 απο την κορυφη και θα παει στο τηγανι για να ειναι στο +2 την αλλη Κυριακη.

Αυτο ειναι το δασος.
Και πρώτος να βγεις στο τέλος της κούρσας, πιθανότερο είναι να μικραίνεις παρά να μεγαλώσεις.
Είπα, καθρέφτης μας η Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο γαύρος και με Ατρόμητο και με βάζελο δεν βρέθηκε μπροστά για να ισοφαριστεί όπως εμείς. Το να είσαι 3 γκολ μπροστά στο ημίχρονο και να ισοφαρίζεσαι είναι από τα άγραφα. Εγώ πιστεύω ότι σήμερα η ομάδα απέδειξε ότι θα βρεθεί εκτός στόχων πολύ σύντομα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

invincible έγραψε:Sourmenetes φίλε και αδερφέ μου αν θες να είσαι δικαίως εδώ μέσα κάνε παρατήρηση αυτους που το αρχίζουν.
Δεν μπορεί να μπαίνει το κάθε δεξιό φασιστάκη της ΝΔ και να κατηγορεί την ιστορική ΘΥΡΑ 4 και τον κόσμο που δεν θέλει να κάνει εμβόλιο να πάει στο γήπεδο. Μου απαντησαν τόσοι γιατί δεν τους λες αυτούς φτάνει. Για εμένα οι ΝΔ είναι φασιστες και κρύφο ναζιστές.

ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
Οκ

Απαράδεκτος!

Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι ρε μεγάλε;;

Στο καφενείο;;

Είσαι σοβαρός;;

Στα @@ μου και νδ και ο σύριζα και όλοι!

Αλλά είναι απαράδεκτο αυτό το ποστ.

Σε ποιον μιλάς έτσι;;
Εσυ είσαι ο δημοκράτης δηλαδή;;

Κάτσε μια βδομάδα εξω
Από χθες σου κάνω παρατήρηση!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Και το 2ο γκολ του γαυρου ήταν offside, και ριπλέι/εξέταση δεν είδαμε ποτέ, όπως δεν είδαμε και στο πεναλτι του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφυλακα. Αντιθέτως είδαμε στο πεναλτι της ΑΕΚ για ίδια ακριβώς φάση. Αλλά κάποιοι εδώ μέσα είναι της αποψης "καλά πάθαμε" και "να μη μιλάμε για διαιτησία". Εγω απλά θυμίζω ότι με τους 3 πόντους θα ήμασταν μόνοι πρώτοι...

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Pellaios έγραψε: Έως σήμερα ο Λουτσεσκου φαίνεται ότι διαχειρίζεται ορθά το μπάτζετ, έχει φτιάξει καλή και ενδιαφέρουσα ομάδα, φέρνει έσοδα, είναι μέσα στους στόχους..
Γιατί τόση γκρίνια δεν μπορώ να καταλάβω....
Διαφωνώ. Δεν θεωρώ επιπέδου ΠΑΟΚ παίκτες σαν τους ΤΈΙΛΟΡ και τον Ρουμάνο. Επίσης, δείχνει εξαιρετική δυσπιστία στους νεαρούς μας παίκτες. Που η ανάδειξη τους όμως είναι η στρατηγική επιβίωσης για τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου με την προπονητική του συμπεριφορά αντιστρατεύεται τα στρατηγικά συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Εγώ, και νταμπλ να πάρει τον θεωρώ επιζήμιο για τον ΠΑΟΚ.Μακάρι να είχαμε τον Φαν Σιπ προπονητή μας. Ελπίζω, να συμβεί στο μέλλον.
hossam hassan

Δημοσίευση από hossam hassan »

ωραια μπαλλα παιχνιδαρα και να μαθουμε να ευχαριστιομαστε κιολας . Μπραβο στο Βολο που γυαλιζε το ματι τους , καλαμιδια τσαμπουκαδες δεν το παρατησανε σκατοφατσες γρηγοροι μια χαρα δηλ. οι αλλαγες δεν ηταν και οτι καλυτερο πιστευω σε μας, αλλα το ζητημα ειναι οτι εχουμε καλους παικτες αλλα οχι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ εκτος εξαιρεσεων. Γιατι δεν παιξαμε με 2 επιθετικους απορια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όσοι λέτε για στημένο, φαντάζομαι ότι τώρα αγοράζετε Tesla και βίλα στο Ρετζίκι...

Καλοφάγωτα σας εύχομαι!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αρρώστια υπάρχει στον κόσμο και ψάχνει γιατρειά... αυτό δεν αλλάζει.
Τον Σαββίδη τον κράξαμε σήμερα? Που είναι ο πετ?

Τεσπά, τα ξέρουμε αυτά.

Πολύ νωρίς είναι για οτιδήποτε. Αστάθμητοι παράγοντες και φέτος θα παίξουν ρόλο. Να ένας κοβιντ και πάει ο κουρτς..αν έπαιζε σήμερα θα κερδίζαμε?

Πάμε παρακάτω..

Λαλαλα λαλαλα ΠΑΟΚΑΡΑ...
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Καμια ομαδα που τρωει 4 μεσα στο σπιτι της δεν μπορει να παρει πρωταθλημα. Ασοβαρη αμυνα και αμυντικη λειτουργία. Τεράστια λαθη του προπονητή. Καλη επιτυχια την Πεμπτη.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Μπάρκα...
Σίγουρα κάποιοι σήμερα την αγορασαν
αλλά δεν μπορουν να την οδηγήσουν γιατι τους έχει κόψει η δεη το ρεύμα. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Κυρ 17 Οκτ 2021, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Πάντως αμυντικά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό απ' ότι στα μέχρι τώρα παιχνίδια (με εξαίρεση την αεκ).. Δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, δε τη λες και μπετόν αρμέ την ομάδα. Όλοι μας έκαναν φάσεις και σε πολλά παιχνίδια (βλέπε τρίπολη και αγρίνιο) είχαμε σταθεί υπερβολικά τυχεροί. Τότε δε σχολιάστηκε γιατί πολύ απλά νικήσαμε.

Και σήμερα αν έληγε 5-4 δε θα γινότα καμιά ιδιαίτερη συζήτηση. Σήμερα δεχθήκαμε 4 γκολ χωρίς να μας πιέσουν ιδιαίερα, θέλω πάρα πολύ να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα στο καραϊσκάκης που διαχρονικά τρώμε πολλές φάσεις.
dimalan1926

Δημοσίευση από dimalan1926 »

AntoniosK έγραψε:
invincible έγραψε:
Tolaros έγραψε:Όσοι ευθύνονται που η Τούμπα κατάντησε να μην είναι έδρα δεν έχουν δικαίωμα κριτικής.
Και όχι δεν ευθύνεται η νδ
Η Τούμπα κατάντησε έτσι γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί οι πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσιδων και των Ελλήνων. Και ανοιχτές να ήταν όλες οι θυρες θα ήταν σαν το Καυτατζόγλειο με τις γριές. Σκόρπια πράγματα. Πάνε δες τα μαγαζιά. Έξω χαμός μέσα λίγος κόσμος και έχουν βάλει όλοι διαφάνειες . Δεν ρισκάρει ο άλλος με ψεύτικά QR codes άλλων στην ζούλα να πάει στο γήπεδο και να γίνει κάτι και να τον πιάσουν και να πληρώνει πρόστιμα και αυτός και η ομάδα και τιμωρίες κτλ.

ΦΤΑΙΕΙ η ΝΔ του ΑΥΓΕΝΑΚΗ, του ΠΛΕΥΡΗ, του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και του ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και της ΝΤΟΡΑΣ και των δωσίλογων και τις μίζας της ΠΑΓΩΝΗ και του ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ της PFIZER. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΝΔ ειναι το πιο φασιστικό κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα. Ούτε στην χουντα δεν γινόντουσαν αυτά που γίνονται. Εκεί σε κυνηγούσαν για μία ιδεολογία και μία υπογραφή γιατί τους έβαζαν οι Αμερικάνοι και εδώ σε κυνηγούν γιατί δεν βάζεις μέσα στο σώμα σου το μπόλι του κάθε κτηνίατρου της Pfizer και της κάθε φαρμακευτικής με το έτσι θέλω. ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΝΔ γιατί είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
Φίλε εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ και ούτε θα ψηφίσω ποτέ οτιδήποτε πλησιάζει σε δεξιά ιδεολογία. Αλλά παγκοσμίως όλες οι ανεπτυγμένες χώρες έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Αν εσύ πιστεύεις ότι εμείς και τα υπόλοιπα Βαλκάνια, οι Ρώσοι και δε ξέρω ποιοι άλλοι είμαστε οι έξυπνοι και αυτοί οι βλάκες κάτι δεν πάει καλά. Αν είναι φασισμός το να προστατεύσεις την υγεία σου και την υγεία των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες έχουμε ξεχάσει ποιος είναι ο σωστός ορισμός των λέξεων. Προφανώς και δεν περίμενα τίποτε περισσότερο από μια πλειοψηφία της Θ4 η οποία έχει βλάψει άπειρες φορές την ομάδα και έχει επιτεθεί και σε αδερφούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με διαφορετική άποψη. Υπάρχει η μικρή δικαιολογία ότι η Θ4 έχει μικρότερους σε ηλικία και δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν επιστημονικά δεδομένα και στατιστικές αξιοπιστίες. Όποιος όμως λίγο μεγαλύτερης ηλικίας χρησιμοποιεί φρασεολογία περί μπολιού και λοιπών εκφράσεων δε ξέρει τι του γίνεται. Σίγουρα ο ίδιος σε λίγα χρόνια που η τεχνολογία του mRNA θα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του καρκίνου θα παρακαλεί αυτούς που τώρα βρίζει να του το χορηγήσουν.
Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά. Αυτό το έχουμε διαπιστώσει στην διάρκεια της πανδημίας καθώς με lockdown, διαχωρισμούς τύπου απαρτχάιντ και υποχρεωτικοτητες ιατρικών πράξεων, δεν υπάρχει καμία αντιπολίτευση. Υπάρχουν καθαρά επιχειρηματικά συμφέροντα και αν πιστεύεις ότι εταιρείες που έχουν καταδικαστεί με δισεκατομμύρια πρόστιμα για ανήθικες πρακτικές στο παρελθόν, ξαφνικά επιθυμούν το καλό του Μήτσου από την Τούμπα, είναι δικαίωμα σου. Όπως δικαίωμα είναι και του κάθε ανθρώπου να μην θέλει υποχρεωτικά φαρμακευτικό σκεύασμα στο σώμα του. Όσον αφορά για τα στατιστικά και επιστημονικά δεδομένα να σου θυμίσω πόσες ΜΕΘ διέθετε η Μακεδονία πέρσι και πόσες φέτος, λόγων αναστολών εργασίας; Τις έκλεισαν αυτοί που θέλουν το καλό της δημόσιας υγείας. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι οι νέοι που πάνε στο γήπεδο σε κλειστό λεωφορείο σαν παστές σαρδέλες και τους διαχωρίζουν στον ανοιχτό χώρο και γίνεται για υγειονομικούς λόγους, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στα αλάνια της Θ4 γιατί θέλει κακαλα για να κάνεις αντίσταση ενάντια στους διαχωρισμούς, ενώ ο εύκολος δρόμος είναι να πας με το ρεύμα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Λεμεσος4 έγραψε:Καμια ομαδα που τρωει 4 μεσα στο σπιτι της δεν μπορει να παρει πρωταθλημα. Ασοβαρη αμυνα και αμυντικη λειτουργία. Τεράστια λαθη του προπονητή. Καλη επιτυχια την Πεμπτη.
Εντάξει τι να λέμε τώρα μεγάλη ξεφτίλα η σημερινή..
Πρωτάθλημα με αυτή την άμυνα; Γελαει και ο κάθε πικραμένος μαζί μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”