+1JohnDag έγραψε:Σήμερα είναι από τις μέρες που δικαιολογείται η ύπαρξη γκρίνιας. Σορρυ κιόλας.
4 γκολ μέσα στην Τούμπα έφαγες από τον...Βόλο. τα 3 σε ένα ημίχρονο. Με Χ τελικό ενώ ήσουν μπροστά 4-1 στο ημίχρονο.
Κάτι που συμβαίνει μια φορά τα 50 χρόνια.
Δηλαδή, αν δεν υπάρχει γκρίνια σήμερα ποτέ ακριβώς θα υπάρξει;
Οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε όχι του Απολλωνα Κρυας Βρύσης...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Φίλε εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ και ούτε θα ψηφίσω ποτέ οτιδήποτε πλησιάζει σε δεξιά ιδεολογία. Αλλά παγκοσμίως όλες οι ανεπτυγμένες χώρες έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Αν εσύ πιστεύεις ότι εμείς και τα υπόλοιπα Βαλκάνια, οι Ρώσοι και δε ξέρω ποιοι άλλοι είμαστε οι έξυπνοι και αυτοί οι βλάκες κάτι δεν πάει καλά. Αν είναι φασισμός το να προστατεύσεις την υγεία σου και την υγεία των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες έχουμε ξεχάσει ποιος είναι ο σωστός ορισμός των λέξεων. Προφανώς και δεν περίμενα τίποτε περισσότερο από μια πλειοψηφία της Θ4 η οποία έχει βλάψει άπειρες φορές την ομάδα και έχει επιτεθεί και σε αδερφούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με διαφορετική άποψη. Υπάρχει η μικρή δικαιολογία ότι η Θ4 έχει μικρότερους σε ηλικία και δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν επιστημονικά δεδομένα και στατιστικές αξιοπιστίες. Όποιος όμως λίγο μεγαλύτερης ηλικίας χρησιμοποιεί φρασεολογία περί μπολιού και λοιπών εκφράσεων δε ξέρει τι του γίνεται. Σίγουρα ο ίδιος σε λίγα χρόνια που η τεχνολογία του mRNA θα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του καρκίνου θα παρακαλεί αυτούς που τώρα βρίζει να του το χορηγήσουν.invincible έγραψε:Η Τούμπα κατάντησε έτσι γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί οι πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσιδων και των Ελλήνων. Και ανοιχτές να ήταν όλες οι θυρες θα ήταν σαν το Καυτατζόγλειο με τις γριές. Σκόρπια πράγματα. Πάνε δες τα μαγαζιά. Έξω χαμός μέσα λίγος κόσμος και έχουν βάλει όλοι διαφάνειες . Δεν ρισκάρει ο άλλος με ψεύτικά QR codes άλλων στην ζούλα να πάει στο γήπεδο και να γίνει κάτι και να τον πιάσουν και να πληρώνει πρόστιμα και αυτός και η ομάδα και τιμωρίες κτλ.Tolaros έγραψε:Όσοι ευθύνονται που η Τούμπα κατάντησε να μην είναι έδρα δεν έχουν δικαίωμα κριτικής.
Και όχι δεν ευθύνεται η νδ
ΦΤΑΙΕΙ η ΝΔ του ΑΥΓΕΝΑΚΗ, του ΠΛΕΥΡΗ, του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και του ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και της ΝΤΟΡΑΣ και των δωσίλογων και τις μίζας της ΠΑΓΩΝΗ και του ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ της PFIZER. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΝΔ ειναι το πιο φασιστικό κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα. Ούτε στην χουντα δεν γινόντουσαν αυτά που γίνονται. Εκεί σε κυνηγούσαν για μία ιδεολογία και μία υπογραφή γιατί τους έβαζαν οι Αμερικάνοι και εδώ σε κυνηγούν γιατί δεν βάζεις μέσα στο σώμα σου το μπόλι του κάθε κτηνίατρου της Pfizer και της κάθε φαρμακευτικής με το έτσι θέλω. ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΝΔ γιατί είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
- sourmenetes
- Moderator
Καμία σχέση το ένα ματς με το άλλο.montekristo έγραψε:Ολα στραβα κι αναποδα σημερα.-
Βαζω 4 γκολ στην Τουμπα απο το ημιχρονο παιρνω και πεναλτι στο 2ο συν 2 τετ α τετ και τελικα δεν κερδιζω.
Με τρεχει ασταματητα ο Βολος σε ενα ματς-ροντεο ενω εχω 4-1 ημιχρονο και πρεπει να σβησω και να το παρω.
Αρχισαν και οι κραμπες και τα ψιλοτραβηγματα και δεν ξερω ποιοι θα ειναι ικανοι να παιξουν την Πεμπτη.
Για την αλλη Κυριακη δε καλυτερα να μην το σκεφτομαι απο τωρα μη με πιασει και καμια μαυρη απελπισια.
Με μια κουβεντα: Πικρα.-
ΥΓ. Η αμυντικη μας γραμμη ειναι για τα πανηγυρια και δυστυχως σημερα ειχε κι εναν Πασχαλακη με θεμα ορασης!
ΥΓ. 2 Οποιαδηποτε αποψινη αναφορα σε κορακια VAR και λοιπες "δημοκρατικες δυναμεις" μικραινει τον ΠΑΟΚ.-
ΥΓ. 4 Δυστυχως το "πλανο" των συνεχόμενων καλών αποτελεσματων μεχρι την ενισχυση του Γεναρη ναυαγησε ηδη!
Κάθε ματς ξεχωριστά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να ακουστεί παράλογο από ένα κλασικό γκρινιάρη σαν εμένα, αλλά το ευχαριστήθηκα το παιχνίδι. Σίγουρα δεν μου άρεσε το τελικό αποτέλεσμα, όμως η εμφάνιση ίσως να είναι η καλύτερη φετινή.
Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και συνεχίσαμε να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο ακόμη και όταν το σκορ ήταν 4-1. Κάναμε τραγικά λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε όλα, ενώ στην επίθεση είμασταν τρομερά άτυχοι.
Δεν μου αρέσει να βλέπω την ομάδα να βάζει ένα γκολ και να κλείνετε πίσω σαν να παίζει με την Μπαρτσελόνα. Προτιμώ να βλέπω επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργία ευκαιριών ακόμη και όταν είμαστε μπροστά στο σκορ.
Και δεν θέλω να ακούω κάποιους να λένε πως μετά το 4-1 θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Το πρόβλημα δεν ήταν στη τακτική προσέγγιση, αλλά στα χαζά ατομικά λάθη. Προτιμώ να παίζουμε όπως με τον Βόλο, παρά όπως με Τρίπολη και Παναιτωλικό που βάλαμε ένα γκολ και παρακαλούσαμε να λήξει ο αγώνας.
Τραγικός Τέιλορ στην άμυνα, τραγικά τα στόπερ στο τέταρτο γκολ που αφήνουν ελεύθερο αντίπαλο να πάρει κεφαλιά στη μικρή περιοχή.
Το ότι πάντως μια ομάδα όπως ο Βόλος καταφέρνει να βγάλει 5-6 ευκαιρίες για γκολ μέσα στην Τούμπα πρέπει να προβληματίσει. Συνήθως οι ομάδες του Λουτσέσκου ξεκινάν από την άμυνα. Περιμένουμε βελτίωση.
Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και συνεχίσαμε να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο ακόμη και όταν το σκορ ήταν 4-1. Κάναμε τραγικά λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε όλα, ενώ στην επίθεση είμασταν τρομερά άτυχοι.
Δεν μου αρέσει να βλέπω την ομάδα να βάζει ένα γκολ και να κλείνετε πίσω σαν να παίζει με την Μπαρτσελόνα. Προτιμώ να βλέπω επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργία ευκαιριών ακόμη και όταν είμαστε μπροστά στο σκορ.
Και δεν θέλω να ακούω κάποιους να λένε πως μετά το 4-1 θα μπορούσαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Το πρόβλημα δεν ήταν στη τακτική προσέγγιση, αλλά στα χαζά ατομικά λάθη. Προτιμώ να παίζουμε όπως με τον Βόλο, παρά όπως με Τρίπολη και Παναιτωλικό που βάλαμε ένα γκολ και παρακαλούσαμε να λήξει ο αγώνας.
Τραγικός Τέιλορ στην άμυνα, τραγικά τα στόπερ στο τέταρτο γκολ που αφήνουν ελεύθερο αντίπαλο να πάρει κεφαλιά στη μικρή περιοχή.
Το ότι πάντως μια ομάδα όπως ο Βόλος καταφέρνει να βγάλει 5-6 ευκαιρίες για γκολ μέσα στην Τούμπα πρέπει να προβληματίσει. Συνήθως οι ομάδες του Λουτσέσκου ξεκινάν από την άμυνα. Περιμένουμε βελτίωση.
Πυρ και μανία ειμαι.
Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου να προηγείται 4-1 και να μην εχει "τελειώσει" το ματς;
Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου να προηγείται 4-1 και να μην εχει "τελειώσει" το ματς;
- invincible
Φιλε θες να κάνεις εμβόλιο κάνε. Δεν σου το απαγορεύω. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι μαζι στα λεωφορεία και στα μετρό και στα αεροπλάνα και στα καζίνα κτλ ο ένας πάνω στον άλλο και στο γήπεδο να απαγορεύεις τον άλλο να πάει ανεμβολίαστο. Μην μιλάς για παγκοσμίως γιατί ξέρω ότι όλα τα κουλά και τα φασιστικά γίνονται στις φτωχές χώρες και στις πλούσιες όλα κυλάνε ρολόι.AntoniosK έγραψε:Φίλε εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ και ούτε θα ψηφίσω ποτέ οτιδήποτε πλησιάζει σε δεξιά ιδεολογία. Αλλά παγκοσμίως όλες οι ανεπτυγμένες χώρες έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού. Αν εσύ πιστεύεις ότι εμείς και τα υπόλοιπα Βαλκάνια, οι Ρώσοι και δε ξέρω ποιοι άλλοι είμαστε οι έξυπνοι και αυτοί οι βλάκες κάτι δεν πάει καλά. Αν είναι φασισμός το να προστατεύσεις την υγεία σου και την υγεία των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες έχουμε ξεχάσει ποιος είναι ο σωστός ορισμός των λέξεων. Προφανώς και δεν περίμενα τίποτε περισσότερο από μια πλειοψηφία της Θ4 η οποία έχει βλάψει άπειρες φορές την ομάδα και έχει επιτεθεί και σε αδερφούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με διαφορετική άποψη. Υπάρχει η μικρή δικαιολογία ότι η Θ4 έχει μικρότερους σε ηλικία και δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν επιστημονικά δεδομένα και στατιστικές αξιοπιστίες. Όποιος όμως λίγο μεγαλύτερης ηλικίας χρησιμοποιεί φρασεολογία περί μπολιού και λοιπών εκφράσεων δε ξέρει τι του γίνεται. Σίγουρα ο ίδιος σε λίγα χρόνια που η τεχνολογία του mRNA θα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του καρκίνου θα παρακαλεί αυτούς που τώρα βρίζει να του το χορηγήσουν.invincible έγραψε:Η Τούμπα κατάντησε έτσι γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί οι πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσιδων και των Ελλήνων. Και ανοιχτές να ήταν όλες οι θυρες θα ήταν σαν το Καυτατζόγλειο με τις γριές. Σκόρπια πράγματα. Πάνε δες τα μαγαζιά. Έξω χαμός μέσα λίγος κόσμος και έχουν βάλει όλοι διαφάνειες . Δεν ρισκάρει ο άλλος με ψεύτικά QR codes άλλων στην ζούλα να πάει στο γήπεδο και να γίνει κάτι και να τον πιάσουν και να πληρώνει πρόστιμα και αυτός και η ομάδα και τιμωρίες κτλ.Tolaros έγραψε:Όσοι ευθύνονται που η Τούμπα κατάντησε να μην είναι έδρα δεν έχουν δικαίωμα κριτικής.
Και όχι δεν ευθύνεται η νδ
ΦΤΑΙΕΙ η ΝΔ του ΑΥΓΕΝΑΚΗ, του ΠΛΕΥΡΗ, του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και του ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και της ΝΤΟΡΑΣ και των δωσίλογων και τις μίζας της ΠΑΓΩΝΗ και του ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ της PFIZER. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΝΔ ειναι το πιο φασιστικό κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα. Ούτε στην χουντα δεν γινόντουσαν αυτά που γίνονται. Εκεί σε κυνηγούσαν για μία ιδεολογία και μία υπογραφή γιατί τους έβαζαν οι Αμερικάνοι και εδώ σε κυνηγούν γιατί δεν βάζεις μέσα στο σώμα σου το μπόλι του κάθε κτηνίατρου της Pfizer και της κάθε φαρμακευτικής με το έτσι θέλω. ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΝΔ γιατί είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
Πάμε τώρα στην Τούμπα. Έχει δύο κατηγορίες ο ένας που είτε είναι εμβολιασμένος είτε όχι δεν βασίζετε στο εμβόλιο και φοβάται τον συνωστισμό και το πλήθος και δεν πάει λόγο ηλικίας ή προβλημάτων υγείας κτλ. και ο άλλος που είναι ανεμβολιάστος και θέλει να πάει αλλά δεν μπορεί ούτε με τεστ. Φυσικά υπάρχει και η ακρίβεια και ανέχεια και ο πληθωρισμός και η φτώχεια.
Τώρα για εμένα ο Γαμιοτακης και το συνάφη του είναι φασίστας και μιζαδόρος και εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία και η Παγώνη που έδινε πλαστές συντάξεις τυφλότητας είναι λαμόγιο. Ασε τα mRNA ιατρικός επισκέπτης ήμουνα την εποχή που η Ελλάδα είχε 600 φαρμακευτικές και φιλαράκια ανοίγαν φαρμακευτικές για πλάκα. Ξέρω τι είναι οι γιατροί , το σύστημα και οι φαρμακευτικές και πως λειτουργεί ο κλάδος των φαρμακείων και των γιατρών και τι πάρτι γινότανε και γίνεται ανέκαθεν στην Ελλάδα. Πάνε πες τα αλλού.
Αδελφέ φτάνει!!
Αρκεί!
Τα έχετε αναλύσει πόσες φορές.
Δε θα κάνουμε ανάλυση του εμβολιου στο τόπικ του αγώνα!
ΦΤΆΝΕΙ!
Sourmenetes
Πρόβλημα δεν είναι η γκρίνια, πρόβλημα είναι πως αν γκελαρει ο γαύρος σήμερα, το ΠΡΟΒΛΗΜΑ θα μπει για ακόμα μια φορά κάτω από το χαλάκι.ΑποστόληςΑ έγραψε:+1JohnDag έγραψε:Σήμερα είναι από τις μέρες που δικαιολογείται η ύπαρξη γκρίνιας. Σορρυ κιόλας.
4 γκολ μέσα στην Τούμπα έφαγες από τον...Βόλο. τα 3 σε ένα ημίχρονο. Με Χ τελικό ενώ ήσουν μπροστά 4-1 στο ημίχρονο.
Κάτι που συμβαίνει μια φορά τα 50 χρόνια.
Δηλαδή, αν δεν υπάρχει γκρίνια σήμερα ποτέ ακριβώς θα υπάρξει;
Οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε όχι του Απολλωνα Κρυας Βρύσης...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Βαρούχας δεν είπε τίποτε για το πέναλτυ στο οποίο κουνήθηκε ο Clayton, αλλά εντύπωση μου έκανε και ο Μίνος, που όχι μόνο δεν το ανέφερε, αλλά είπε ότι ο Βόλος θα μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω από το σημερινό ματς. Τι παραπάνω να πάρει ρε βλήμα;
Πραγματικά στα @@ μου αν γκελαρει ή όχι.DimitrisS έγραψε:Δεν θα γκελαρει, μπορεις να ηρεμησεις.
Κάποιοι βλέπουμε το δάσος και όχι το δένδρο.
Καθρέφτης μας η Ευρώπη.
- buffalobill4
Καλά εδώ που τα λέμε κσι το 4 2 δεν είναι και καμιά φάση. Βαθιά μπαλιά, κουτουλαει ο Τέιλορ στον βαρελα και το τρώμε. Και το 4 3 πάλι ο Τέιλορ κοιμάται. Το 4 4 μάλιστα, έχουν ανεβάσει 4 παίκτες στην περιοχή μας και κάνει τρομερή σέντρα ο φεραρι. Τέτοια σέντρα τα δικά μας μπακ δεν κάνουν.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μισή αλήθεια, χειρότερη από ψέμα.Amsterdamer_87 έγραψε:Λουτσέσκου: «Δε θυμάμαι φάση του Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τέσσερις δικές μας»
Και τα γκολ πως μας τα βαλανε ρε μεγαλε ?? μονα τους μπηκαν ??
Η επαρση ειναι κακος συμβουλος...
Είπε, εκτός από τα γκολ
- invincible
Sourmenetes φίλε και αδερφέ μου αν θες να είσαι δικαίως εδώ μέσα κάνε παρατήρηση αυτους που το αρχίζουν.
Δεν μπορεί να μπαίνει το κάθε δεξιό φασιστάκη της ΝΔ και να κατηγορεί την ιστορική ΘΥΡΑ 4 και τον κόσμο που δεν θέλει να κάνει εμβόλιο να πάει στο γήπεδο. Μου απαντησαν τόσοι γιατί δεν τους λες αυτούς φτάνει. Για εμένα οι ΝΔ είναι φασιστες και κρύφο ναζιστές.
ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
Δεν μπορεί να μπαίνει το κάθε δεξιό φασιστάκη της ΝΔ και να κατηγορεί την ιστορική ΘΥΡΑ 4 και τον κόσμο που δεν θέλει να κάνει εμβόλιο να πάει στο γήπεδο. Μου απαντησαν τόσοι γιατί δεν τους λες αυτούς φτάνει. Για εμένα οι ΝΔ είναι φασιστες και κρύφο ναζιστές.
ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
Ήταν ένα ματς που θα το θυμόμαστε για καιρό. Θύμισε εκείνο το ματς επί Μπάγεβιτς όπου προηγήθηκαμε με Παναχαϊκή κι τελικά ήρθαμε ισοπαλία. Θύμισε κι το ματς με τον Ατρόμητο, μονο που εκεί είχαμε χάσει. Βλέπω ότι πολύ φίλοι καταφέρονται εναντίον του προπονητή, αλλά νομίζω ότι σήμερα η προσωπική απόδοση των Τέιλορ βαρέλα κι Πασχαλάκη, συν το γεγονός ότι και ο αρχηγός ήταν κακός, οδήγησε σε εύκολα λάθη που έφεραν τα φθηνά γκολ. Είχαμε δυστυχώς την ευκαιρία να πάμε στο Καραϊσκάκη σαν πρωτοπόροι, κι με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψη του ευρωπαϊκού ματς. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. Στηρίζουμε την ομάδα!! Γιατί δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο;
Έχουμε αυτούς που μας αξίζουν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Βαρούχας δεν είπε τίποτε για το πέναλτυ στο οποίο κουνήθηκε ο Clayton, αλλά εντύπωση μου έκανε και ο Μίνος, που όχι μόνο δεν το ανέφερε, αλλά είπε ότι ο Βόλος θα μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω από το σημερινό ματς. Τι παραπάνω να πάρει ρε βλήμα;
Τον αγράμματο Μίνο, τον νταή κουμπάρο του Τσαλτομαλάκα, τον γλύφτη κολλητό του νταή κουμπάρου, τον γελοίο Ούζο, τον πρώην υπάλληλο του Κλαρινάκη και καμιά 10-15 ακόμα ανθυποηλίθιους σαν και δαύτους.
Καλά, τον Μίνο ακούτε; Σήμερα παραλλήλισε το σημερινό 4-4 με αυτό κόντρα στην αεκ το 1999, όταν τότε χάναμε 4-2, ισοφαρίσαμε στο 89΄ και είχαμε στις καθυστερήσεις διπλή ευκαιρία για τη νίκη. Τον Μίνο που όταν ο καραπαπάς του έλεγε πως ο Όσκαρ κόντεψε να καταλήξει σε ΜΕΘ επειδή τον κτύπησε το χαρτί της ταμειακής και ισχυριζόταν πως ήταν κλειστό και τον βρήκε στο κεφάλι (!!!) και όχι στην κουκούλα, ο Μίνος τον κοιτούσε σαν χάνος χωρίς να απαντήσει.