Είπαμε, σαν το αφρικανικό χωριό της Νοτίου χερσονήσου της Ευρώπης δεν έχει. Εκεί λοιπόν και τουλάχιστον μέχρι τις 22:30 το βράδυ είμαστε πρώτοι...PAOK_Antarctica έγραψε:Και η μία με την ψυχή στο στόμα με κάτι ερασιτέχνες Ιρλανδούς.
Αλλά το πρωτάθλημα πρωτάθλημα.
ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν ειμαστε;
Να γραφουμε ρε μαγκες αυτα που θελετε αν ειναι και οχι αυτα που ΙΣΧΥΟΥΝ.
Να γραφουμε ρε μαγκες αυτα που θελετε αν ειναι και οχι αυτα που ΙΣΧΥΟΥΝ.
- invincible
Η Τούμπα κατάντησε έτσι γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί οι πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσιδων και των Ελλήνων. Και ανοιχτές να ήταν όλες οι θυρες θα ήταν σαν το Καυτατζόγλειο με τις γριές. Σκόρπια πράγματα. Πάνε δες τα μαγαζιά. Έξω χαμός μέσα λίγος κόσμος και έχουν βάλει όλοι διαφάνειες . Δεν ρισκάρει ο άλλος με ψεύτικά QR codes άλλων στην ζούλα να πάει στο γήπεδο και να γίνει κάτι και να τον πιάσουν και να πληρώνει πρόστιμα και αυτός και η ομάδα και τιμωρίες κτλ.Tolaros έγραψε:Όσοι ευθύνονται που η Τούμπα κατάντησε να μην είναι έδρα δεν έχουν δικαίωμα κριτικής.
Και όχι δεν ευθύνεται η νδ
ΦΤΑΙΕΙ η ΝΔ του ΑΥΓΕΝΑΚΗ, του ΠΛΕΥΡΗ, του ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και του ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και της ΝΤΟΡΑΣ και των δωσίλογων και τις μίζας της ΠΑΓΩΝΗ και του ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ της PFIZER. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΝΔ ειναι το πιο φασιστικό κόμμα που πέρασε από την Ελλάδα. Ούτε στην χουντα δεν γινόντουσαν αυτά που γίνονται. Εκεί σε κυνηγούσαν για μία ιδεολογία και μία υπογραφή γιατί τους έβαζαν οι Αμερικάνοι και εδώ σε κυνηγούν γιατί δεν βάζεις μέσα στο σώμα σου το μπόλι του κάθε κτηνίατρου της Pfizer και της κάθε φαρμακευτικής με το έτσι θέλω. ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΝΔ γιατί είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
PAOK_Antarctica έγραψε:Ποιο πρωτάθλημα ρε παιδιά, ποιο πρωτάθλημα;
Το έχετε πάρει πρέφα ότι χάνουμε από τα Γιάννενα, ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε Βόλο και Μπρατισλάβα;
Ότι τον Παναιτωλικό τον παίρνουμε με το ζόρι;
6 αγώνες φέτος στην Τούμπα, μόνο στον έναν φύγαμε χαρούμενοι. 1/6.
Και μιλάτε για πρωτάθλημα επειδή ήρθε ο Λούτσος; Δεν αρκεί ο Λούτσος για να στρώσει αυτό.
Το καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα κατά του ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Όπως βγήκα και είπα με τη χαρτινη ότι δε δικαιολογεί ται από 0 3 να γίνεται 3 3 αλλά έχει δίκιο να φωνάζει η χάρτινη έτσι λέω και σήμερα.15_50 έγραψε:Θα βάλω σε λίγη ώρα να το δω ματς.sourmenetes έγραψε:Χωρίς να έχεις δει το ματς πως ξέρεις;;15_50 έγραψε:Σαν ΠΑΟΚτσής, χαίρομαι που αφιέρωσα την Κυριακή μου σε μια καλή παρέα, σε μια ωραία ταβέρνα και σε πολλούς εκπληκτικούς μεζέδες.
Σαν φίλαθλος, λυπάμαι που έχασα ένα τέτοιο ματς.
Επιβεβαίωση όσων από καιρό γράφω περί οπαδών και φιλάθλων, τα σχόλια όλων των νεοΠΑΟΚτσήδων που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να γίνουν γαύροι στην θέση των γαύρων και τίποτα παραπάνω.
Χωρίς να έχω δει το ματς, δεν μπορεί να υπάρχει αδικία, σφαγή, διαιτητικά λάθη ή οτιδήποτε άλλο μίζερο που να μπορεί να επηρεάσει ένα παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό (ανάμεσα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μια ομάδα σαν τον Βόλο) ώστε αυτό από 4-1, να γυρίσει σε 4-4.
Περιμένω τον Λουτσέσκου να μου πει για τακτικά ώριμους και ανώριμους παίκτες, γήπεδα με χορτάρι Β' εθνικής και άλλα τέτοια όμορφα.
Πως ξέρεις ότι όλα ήταν σωστά;
Το ότι έπαιζες με το Βόλο δε λέει κάτι.
Η μπάλα αυτή είναι!
Σε αυτά τα ματς την πατάς. Σε αυτά τα ματς φεύγει το μυαλό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες μου σε ποιο λεπτό και σε ποια φάση του αγώνα, ο διαιτητής επηρέασε με απόφασή του το αποτέλεσμα, σε τέτοιο βαθμό που αυτό να γυρίσει από 4-1 σε 4-4.
Μη μου πεις για το πέναλντι γιατί δεν θα το αντέξω.
Όντως υπάρχει παράβαση από τον τερματοφύλακα ο οποίος όμως με την σειρά του, πριν εκτελέσει ο Βιειρίνια, έχει διαλέξει γωνία και έχει και πέσει.
Περιμένω.
Τι σημασία έχει αν έπαιζα με το Βόλο και σε ποιο σημείο αδικήθηκα;;
Γράφει σε κάποιο κανονισμό ότι αν κερδίζεις με 3 γκολ διαφορά ότι σφυρίζει ότι να ναι ο διαιτητής;
Δική μας είναι η μαλακια σήμερα αλλά γίνονται και κάποιες μαλακιες από το κοράκι.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτοί που λέγανε στο ημίχρονο ότι είναι παράρτημα ο Βόλος μάλλον τα λένε αυτά.WestBlock4 έγραψε:Για να καταλάβετε τι γίνεται στα σοσιαλ κ κάποιοι εδώ μέσα έχετε το ίδιο μυαλό μ αυτους.
Δηλαδη αποφασίζεις να στήσεις ένα παιχνίδι που θα σε πάει 2 θέση σήμερα λογικά κ ίσως κ ξεφύγει η διαφορά την αλλη εβδομαδα και μάλιστα θα το στήσουν με τέτοιο σκορ που τέτοια σκορ δε βλέπεις εύκολα στην Ελλάδα..
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Μου λενε είμαι υπερβολικός
Αμπαλοι γαμω τα Fb σας
Αυτοί που λέγανε ότι και η Ξάνθη τα Γιάννενα είναι δικές μας ομάδες.
Από τις δικές ομάδες πηραμε 1 πόντο προς το παρόν.
PAOK_Antarctica έγραψε:To σχόλιό μου είναι ότι δεν έχουμε ακόμα ομάδα για πρωτάθλημα. Και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Και παρόλα αυτά έχουμε εστιάσει εκεί και βλέπουμε κάθε ματς πρωταθλήματος σαν ματς ζωή ή θανάτου ενώ έχουμε ακόμα μέσα Οκτωβρίου. στην Τούμπα ακούγονταν συνθήματα για πρωτάθλημα και κύπελλο, στο 0-0 ασχολούμασταν με τον γαύρο, λες και δεν έχουμε αγώνα την Πέμπτη ή λες και αυτό το ματς το κερδίσαμε.obanebane έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Και η μία με την ψυχή στο στόμα με κάτι ερασιτέχνες Ιρλανδούς.
Αλλά το πρωτάθλημα πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος παλικάρια, τουλάχιστον μέχρι τις 22:30 σημερα.
Αν δε σας αρέσει,ξύδι.
Και το γράφω σε εσένα που ξέρεις ότι σε εκτιμώ.
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το σχόλιο σου.
Ο στόχος μας φέτος θα έπρεπε να είναι η Ευρώπη και το χτίσιμο ομάδας που του χρόνου θα πάει για πρωτάθλημα. Μια κανονική ομάδα φέτος θα έβαζε τις βάσεις και θα τα έδινε όλα στην Ευρώπη. Εμείς δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε ακόμα και τους ποιο κακούς αντιπάλους, και μιλάμε για 12 αγώνες όχι έναν και δύο, και φωνάζουμε αέρα πατέρα για πρωτάθλημα με Τέιλορ και Μίτριτσα. Ενώ τα κάναμε άνω κάτω, κάναμε έναν προγραμματισμό ό,τι να'ναι και του χρόνου έχουμε να λήγουν ένας σκασμός από συμβόλαια.
Έχουμε εστιάσει πολύ λάθος και θα μας στοιχίσει.
Δε θα γυρίσω στο καλοκαίρι και σε αυτά που δεν έγιναν,αυτό πέρασε η χρονιά τρέχει και η ομάδα είναι πρώτη.
Ο προπονητής πιστεύει ότι μπορούμε,υπάρχει και ο Γενάρης,δεν θα κάτσω να αναθεματιζω την ώρα που παίζεται το πρωτάθλημα για πράγματα που έπρεπε να γίνουν.
Αυτοί είμαστε και πάμε να τους γαμησουμε όλους.
Εγώ πιστεύω,εσείς πείτε ότι θέλετε.
Θα σου πω και κάτι ακόμα,σίγουρα αποτελείς πλειοψηφία,δε θέλω να κρύβομαι,άλλωστε η εικόνα στις κερκίδες το δείχνει ξεκάθαρα.
Μένει λοιπόν στην διάρκεια της χρονιάς να αποτελεσω εγώ πλειοψηφία,δύσκολο; θα δείξει.
- PAOK_Antarctica
Νούμερο, μέχρι τις 22:30 θα είμαι πρώτος και αν πάψω να είμαι τότε θα ξανά ειμαι πρώτος σε μια εβδομάδα από τώρα.
Πες εσύ τα δικά σου.
Πες εσύ τα δικά σου.
Ettien26 έγραψε:Ναι, να τον διώξουμε για να φέρουμε τον Κλοπ !Nikol4s έγραψε:όταν σου γυρνάνε τέτοιο παιχνίδι & τρως 3 γκολ σε ένα ημίχρονο είναι ευθύνη μόνο του προπονητή.
ο τίγρης τον έδιωξε νύχτα.....
Τι διαβάζει κανείς εδώ μέσα
Μια διαπίστωση έκανα ρε παιδιά. Πρέπει να κοιμάσαι στον πάγκο για να μην κερδίσεις παιχνίδι από 4-1. Ούτε τα καφενεία στα τοπικά.Jack_riper έγραψε:Γινε αεχ! απλά τα πράγματα!Nikol4s έγραψε:όταν σου γυρνάνε τέτοιο παιχνίδι & τρως 3 γκολ σε ένα ημίχρονο είναι ευθύνη μόνο του προπονητή.
ο τίγρης τον έδιωξε νύχτα.....
Ας κάνει 2πλο στο τηγάνι κι όλα καλά. Του έχω εμπιστοσύνη ότι θα το μαζέψει αυτό το χάλι, αλλά τα μυαλά και πονάνε και γυρνάνε.

Φφφφφφγ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 17 Οκτ 2021, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Μακάρι ρε Μπάνε, ποιος δεν το θέλει αυτό;
Το θέμα είναι όμως να ελπίζουμε επειδή βοηθούν τα δεδομένα και η πραγματικότητα, όχι επειδή απλώς πιστεύουμε στον Άγιο Λούτσο τον θαυματουργό.
Το θέμα είναι όμως να ελπίζουμε επειδή βοηθούν τα δεδομένα και η πραγματικότητα, όχι επειδή απλώς πιστεύουμε στον Άγιο Λούτσο τον θαυματουργό.
Δηλαδή ρε συ Αντάρτικα,βλέπεις αυτή τη στιγμή ομάδα φόβητρο στο πρωτάθλημα;
Οκ σήμερα κοιμηθήκαμε και είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα,αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει τις δυνατότητες και το μεταλο που χρειάζεται για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.
Οκ σήμερα κοιμηθήκαμε και είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα,αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι έχει τις δυνατότητες και το μεταλο που χρειάζεται για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.
Όσοι δεν είναι ΠΑΟΚ, έχουν ξεκάθαρη ερμηνεία για το τι συνέβη σήμερα.
Λιβανιστήρι, ο ΠΑΟΚ σύμφωνα και με τα λόγια του Σαββίδη, εδώ και καιρό, έπρεπε να φτιάχνεται για να είναι ένας εκ των πρώτων της Ευρώπης και όχι για να είναι ένας εκ των πρώτων ανάμεσα στους τελευταίους των Βαλκανίων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Κυρ 17 Οκτ 2021, 19:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.