ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 4-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αμεσα να επεμβουν οι mods.
Aν ειναι δυνατο.
Αν θελαμε να το στησουμε,το στηναμε και
με 5-4, δε χρειαζοταν να χασουμε και δυο βαθμους.
Απαραδεκτο να γραφονται τετοια πραγματα
για μια ομαδα και εναν προπονητη
που προσπαθουν να κανουν παλι μια μεγαλη ομαδα.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Aν ειναι δυνατο.
Αν θελαμε να το στησουμε,το στηναμε και
με 5-4, δε χρειαζοταν να χασουμε και δυο βαθμους.
Απαραδεκτο να γραφονται τετοια πραγματα
για μια ομαδα και εναν προπονητη
που προσπαθουν να κανουν παλι μια μεγαλη ομαδα.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Συμφωνούμε για την όλη διαχείριση και το πως φταίνει όλοι.
Αλλά ρε παλικάρια, δεν γίνεται αυτός ο Τειλορ σε δύο γκολ να μένει θεατής.
Αν κάνεις τέτοια λάθη σε αγώνα που είναι στο 4-1, που ΟΚ άνθρωπος είσαι θα γίνει η βλακεία (προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, τι να κάμω...), αλλά 2/2, δεν ξέρω πραγματικά.
Αλλά ρε παλικάρια, δεν γίνεται αυτός ο Τειλορ σε δύο γκολ να μένει θεατής.
Αν κάνεις τέτοια λάθη σε αγώνα που είναι στο 4-1, που ΟΚ άνθρωπος είσαι θα γίνει η βλακεία (προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, τι να κάμω...), αλλά 2/2, δεν ξέρω πραγματικά.
8 σελίδες...
Δε θα διαβάσω τίποτα τώρα.
Για μένα στο πρόγραμμα είναι αυτά.
Θα έχουν και οι ανταγωνιστές τέτοια.
Όλα θα πεχτούν στο τέλος.
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ!!

Δε θα διαβάσω τίποτα τώρα.
Για μένα στο πρόγραμμα είναι αυτά.
Θα έχουν και οι ανταγωνιστές τέτοια.
Όλα θα πεχτούν στο τέλος.
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 17 Οκτ 2021, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stravostomis έγραψε:Αν ξαναπαίξει ο Βαρέλα, ειδικά όταν επιστρέψει ο Ινγκασον, θα πρέπει να δωθουν εξηγήσεις από τους αρμόδιους.
Αλήθεια τώρα ο Βαρελα σας φταίει;
Τα δύο από τα 4 γκολ είναι στην πλάτη του Τέιλορ που έχει χάσει τον παίχτη του.
Το άλλο η ζεϊμπεκιά του Σβαμπ και η ισοφάριση από την πλευρά Μιχαηλίδη και Βιερινια.
Όλοι σήμερα είχαν τραγική νοοτροπία στο Β ημίχρονο.
- paok re niamou
Ειναι τοσο δυσκολο ενας υπαλληλος της ΠΑΕ να βλεπει το παιχνιδι παρεα με εναν τεχνικο που να παιζει σε αργη επαναληψη τις φασεις, ωστε ο παγκος να μπαινει στο γηπεδο και να διαμαρτυρεται ?
Ο δημητριαδης τοτε σημα πηρε απο τον βογιατζακη της νοβα και ακυρωσε το κανονικο γκολ.
Εμεις κοιμομαστε ορθιοι εχοντας δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια.
Το πεναλτι επρεπε μεσω βαρ να επαναληφθει, επειτα απο αμεση διαμαρτυρια του παγκου και οχι να εμπιστευομαστε την κριση των πληρωμενων ή φοβισμενων κορακιων.
Ο δημητριαδης τοτε σημα πηρε απο τον βογιατζακη της νοβα και ακυρωσε το κανονικο γκολ.
Το πεναλτι επρεπε μεσω βαρ να επαναληφθει, επειτα απο αμεση διαμαρτυρια του παγκου και οχι να εμπιστευομαστε την κριση των πληρωμενων ή φοβισμενων κορακιων.
Φυσικα και δεν παω,με τετοιο ροστερ.Δεν πεφτω απο τα συννεφα με τις γκελες.sourmenetes έγραψε:Εμείς πάμε!Geor1926 έγραψε:Και ποιος σου ειπε οτι παμε για πρωταθλημα;Ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα.aivas19 έγραψε:Παμε παιρνουμε διπλα και στην τουμπα κακιστοι. Τραγικη νοοτροπια της ομαδας. Ειχε σταματησει η ομαδα να παιζει στο 2ο ημιχρονο. Τα γκολ που βαζει ο Βολος δεν τα τρωει ομαδα που παει για πρωταθλημα. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΝ, ΣΕΝΤΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΚΟΛ. ΞΕΦΤΙΛΑ. Εβγαλε και ο Κλειμαν 2-3, απαραδεκτος στο πεναλτι ο αρχηγος.
Εσύ μην πας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Βαρέλα είναι τρομερά αργός (κάθε χρόνο και χειρότερα) και δεν μπορεί μόνος του. Μόνο σαν λίμπερο σε τριάδα στόπερ μπορεί να προσφέρει.
- PAOK_Antarctica
Ποιο πρωτάθλημα ρε παιδιά, ποιο πρωτάθλημα;
Το έχετε πάρει πρέφα ότι χάνουμε από τα Γιάννενα, ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε Βόλο και Μπρατισλάβα;
Ότι τον Παναιτωλικό τον παίρνουμε με το ζόρι;
6 αγώνες φέτος στην Τούμπα, μόνο στον έναν φύγαμε χαρούμενοι. 1/6.
Και μιλάτε για πρωτάθλημα επειδή ήρθε ο Λούτσος; Δεν αρκεί ο Λούτσος για να στρώσει αυτό.
Το καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα κατά του ΠΑΟΚ.
Το έχετε πάρει πρέφα ότι χάνουμε από τα Γιάννενα, ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε Βόλο και Μπρατισλάβα;
Ότι τον Παναιτωλικό τον παίρνουμε με το ζόρι;
6 αγώνες φέτος στην Τούμπα, μόνο στον έναν φύγαμε χαρούμενοι. 1/6.
Και μιλάτε για πρωτάθλημα επειδή ήρθε ο Λούτσος; Δεν αρκεί ο Λούτσος για να στρώσει αυτό.
Το καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα κατά του ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Χωρίς να έχεις δει το ματς πως ξέρεις;;15_50 έγραψε:Σαν ΠΑΟΚτσής, χαίρομαι που αφιέρωσα την Κυριακή μου σε μια καλή παρέα, σε μια ωραία ταβέρνα και σε πολλούς εκπληκτικούς μεζέδες.
Σαν φίλαθλος, λυπάμαι που έχασα ένα τέτοιο ματς.
Επιβεβαίωση όσων από καιρό γράφω περί οπαδών και φιλάθλων, τα σχόλια όλων των νεοΠΑΟΚτσήδων που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να γίνουν γαύροι στην θέση των γαύρων και τίποτα παραπάνω.
Χωρίς να έχω δει το ματς, δεν μπορεί να υπάρχει αδικία, σφαγή, διαιτητικά λάθη ή οτιδήποτε άλλο μίζερο που να μπορεί να επηρεάσει ένα παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό (ανάμεσα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και μια ομάδα σαν τον Βόλο) ώστε αυτό από 4-1, να γυρίσει σε 4-4.
Περιμένω τον Λουτσέσκου να μου πει για τακτικά ώριμους και ανώριμους παίκτες, γήπεδα με χορτάρι Β' εθνικής και άλλα τέτοια όμορφα.
Πως ξέρεις ότι όλα ήταν σωστά;
Το ότι έπαιζες με το Βόλο δε λέει κάτι.
Η μπάλα αυτή είναι!
Σε αυτά τα ματς την πατάς. Σε αυτά τα ματς φεύγει το μυαλό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Ο κλασικός ο Έλληνας ο κουτοπονηρός ο οπαδός κάθετε και ψάχνει πόσο έδινε λέει στο στοίχημα το 0-1 σε 4-1 και μετά 4-4 αλλά δεν βλέπει ότι ο Βαζελος και ο Βόλος είναι οι πιο ντοπαρισμένες ομάδες του πρωταθληματος. Ο Βόλος μπορεί για 90 λεπτά να πηγαίνει πάνω κάτω ακούραστος με την ίδια ένταση.
Για εμένα τουλάχιστον δύο από τα γκολ που φάγαμε ήταν Αγαλματακης ο Πασχαλάκης. Δεν φταίει μόνο η άμυνα.
Νικάς είναι στημένο , ισοπαλία πάλι στημένο. Κρύβεται ο άλλος πίσω από το δοκάρι δεν είναι στημένο συμβαίνει.
Όλοι είναι τσατισμένοι γιατί πήγαμε κουβά εκτός από την ισοπαλία. Οι αλλόθρησκοι είναι τσατισμένοι γιατί είχαν έτοιμο στορι Καραπαπά και τώρα εκεί που θα λέγανε ότι ο Βόλος είναι το π@τ@ν#κι μας τώρα λένε ότι ο Σαββίδης χαρίζει ισοπαλίες στις ομάδες του. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Ρε παιδιά αφού σας χαλάει τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, γήπεδο με τα μπόλια δεν πάμε όλοι ούτως ή άλλος, δεν ξέρω γιατί ασχοληστε για λέτε ιστορίες για αγρίους αλλά Γεωργίου και Ραπτόπουλου μετά? Και αφού τα ξέρατε όλοι γιατί δεν το παίζατε 4-4. ΕΛΕΟΣ
Για εμένα τουλάχιστον δύο από τα γκολ που φάγαμε ήταν Αγαλματακης ο Πασχαλάκης. Δεν φταίει μόνο η άμυνα.
Νικάς είναι στημένο , ισοπαλία πάλι στημένο. Κρύβεται ο άλλος πίσω από το δοκάρι δεν είναι στημένο συμβαίνει.
Όλοι είναι τσατισμένοι γιατί πήγαμε κουβά εκτός από την ισοπαλία. Οι αλλόθρησκοι είναι τσατισμένοι γιατί είχαν έτοιμο στορι Καραπαπά και τώρα εκεί που θα λέγανε ότι ο Βόλος είναι το π@τ@ν#κι μας τώρα λένε ότι ο Σαββίδης χαρίζει ισοπαλίες στις ομάδες του. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Ρε παιδιά αφού σας χαλάει τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, γήπεδο με τα μπόλια δεν πάμε όλοι ούτως ή άλλος, δεν ξέρω γιατί ασχοληστε για λέτε ιστορίες για αγρίους αλλά Γεωργίου και Ραπτόπουλου μετά? Και αφού τα ξέρατε όλοι γιατί δεν το παίζατε 4-4. ΕΛΕΟΣ
- thomas Murg
Δεν ξέρω εάν τα highlights που είδα δεν είχαν όλες τις φάσεις αλλά σ'αυτά που είδα ο Βόλος έκανε 5 άντε 6 φάσεις και έβαλε 4 γκολ.
γιατι λαθος;δεν ειναι επαναληψη το πεναλντι που σου στερει το 5-3;;;;δεν υπάρχει η μπουνια;;;;ΜΟΝΟ ΕΜΕΊΣ ειμαστε ανωτεροι και να μη μιλάμε ;2 βαθμοι χαθηκαν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΥΤΟ!thomas Murg έγραψε:gergeo4 έγραψε:ρεεεεε ειστε ηληθιοι που μου μιλατε για στησιμο;;;;;αντε απο δω ντροπη των οπαδων....
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΒΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ 1ο ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.....ΣΤΟ 4-3!ΑΡΧΙΔΙ
Η ΠΑΕ ΚΑΛΑ;;;;ΔΟΥΚΑ,ΚΥΡΙΑΚΟ;;;;;ΖΕΙΤΕ;;;;;;
Το μεγαλύτερο λάθος θα ήταν να βγουν και να μιλήσουν σήμερα. Θα δεχθούμε φοβερό επικοινωνιακό πλήγμα. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Δύο βαθμοί χάθηκαν και συνεχίζουμε.
- thomas Murg
Στην Αγγλία εάν δεν απατώμαι υπάρχει κάποιος στον πάγκο που ασχολείται μόνο με αυτό. Αλλά νομίζω κι εδώ γίνεται.paok re niamou έγραψε:Ειναι τοσο δυσκολο ενας υπαλληλος της ΠΑΕ να βλεπει το παιχνιδι παρεα με εναν τεχνικο που να παιζει σε αργη επαναληψη τις φασεις, ωστε ο παγκος να μπαινει στο γηπεδο και να διαμαρτυρεται ?
Είναι δυνατόν να μιλάμε για στήσιμο με ύφος μην μας παίρνανε για μαλακές; Πάτε καλά; Ότι το έστησε ποιος;
Ο αρχηγός; Ο Ραζβαν; Ο Τέιλορ που ζει το όνειρο του; Ο Αντριγια που γίνεται ακραίο μπακ για να βγάλει άμυνες; Ο Βαρελα που οπότε κάνει μοιραίο λάθος είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα;
Λίγο ντροπή. Ένα ματς που στραβωσε. Αυτό ήταν και πάμε παρακάτω.
Ο αρχηγός; Ο Ραζβαν; Ο Τέιλορ που ζει το όνειρο του; Ο Αντριγια που γίνεται ακραίο μπακ για να βγάλει άμυνες; Ο Βαρελα που οπότε κάνει μοιραίο λάθος είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα;
Λίγο ντροπή. Ένα ματς που στραβωσε. Αυτό ήταν και πάμε παρακάτω.