14. Andrija Zivkovic
-
-
Re: 14. Andrija Zivkovic
Διπλοποστάρισμα για να ρωτήσω κάτι. Όλοι ξέρουμε ότι ως όνομα ο Ζιφκοβιτς ήταν και είναι στα τοπ 3-4 για το πρωτάθλημα. Η προσφορά του είναι δεδομένη, όντας ο πιο συνεπής τακτικά από τους μεσοεπιθετικούς μας και ο καλύτερος αθλητής ίσως. Ένα βασικό ερώτημα όμως είναι: Σας κάνει για παίκτης που θα απαιτήσει και θα λάβει το υψηλότερο ή έστω ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα? Είναι παίκτης που κάνει την διαφορά σε μόνιμη βάση? Προσωπικά με έχει απογοητεύσει λίγο, εξακολουθώ να τον θέλω αλλά δε με πείθει ότι μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας που κυνηγάει πρωτάθλημα.
- ToMousiTouCrespo
Δεν ξέρω αν πρέπει να έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα αλλά σίγουρα είναι ο μόνος για τον οποίο αξίζει να πληρώσεις υπεραξία. Τον έχεις 1+ χρόνο με σχετικά μικρό συμβόλαιο, είναι σε καλή ηλικία, σταθερά διεθνής, με πολύ καλό όνομα και κατάφερε να γράψει νούμερα πέρυσι σε μια ασταθή ομάδα. Από το να τον χάσεις έτσι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και είναι πολύ πιθανό να τα πάρεις πίσω είτε ως αγωνιστική προσφορά είτε ως πώληση (ιδανικά και τα 2). Είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής φέτος δεν έχει εντυπωσιάσει (λόγω κιλών και covid) αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρει τα πατήματα του.
Συνφωνώ με το Μούσι. Εκτός των άλλων, όταν τυχαίνει ο ΠΑΟΚ να βρισκει έναν ποδοσφαιριστή που αποδίδει, θα πρέπει να τον κρατάει, γιατί θέλει μια 5ετία να ανακαλύψει κάποιον ισάξιο. Ας πληρώσει και κάτι παραπάνω για έναν ποδοσφαιριστή που απέδειξε ότι αποδίδει. Δε μου αρέσει να παίρνουν τα πολλά 'οι πολλά υποσχόμενες' μεταγραφές, αλλά να επιβραβεύονται ποδοσφαιριστές εντός της ομάδας όταν είναι σε ηλικία που έχουν μέλλον και μεταπωλητική αξία.
-
Δε νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος με το ότι ο Ζιφκοβιτς πρέπει να μείνει. Αυτό που ρωτάω είναι αν επαλήθευσε τις προσδοκίες σας. Προσπαθώ να καταλάβω αν έχουμε δει το ταβάνι του ή αν κάτι τον κρατάει ακόμα (αλλαγές προπονητών, μέτριοι συμπαίκτες, κιλά, κόβιντ, κλπ) από το να μας δείξει που μπορεί να φτάσει.
-
Να μείνει.
Συμβόλαιο με μπόνους για επίτευξη στόχων.
Σημ.Κάποιοι εξυμνούσαν και Στοχ.
Συμβόλαιο με μπόνους για επίτευξη στόχων.
Σημ.Κάποιοι εξυμνούσαν και Στοχ.
-
+++Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Διπλοποστάρισμα για να ρωτήσω κάτι. Όλοι ξέρουμε ότι ως όνομα ο Ζιφκοβιτς ήταν και είναι στα τοπ 3-4 για το πρωτάθλημα. Η προσφορά του είναι δεδομένη, όντας ο πιο συνεπής τακτικά από τους μεσοεπιθετικούς μας και ο καλύτερος αθλητής ίσως. Ένα βασικό ερώτημα όμως είναι: Σας κάνει για παίκτης που θα απαιτήσει και θα λάβει το υψηλότερο ή έστω ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα? Είναι παίκτης που κάνει την διαφορά σε μόνιμη βάση? Προσωπικά με έχει απογοητεύσει λίγο, εξακολουθώ να τον θέλω αλλά δε με πείθει ότι μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας που κυνηγάει πρωτάθλημα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Επέστρεψε για τα καλά στο κατάλληλο ταιμινγκ. Δεύτερο συνεχόμενο εξαιρετικό ματς.
-
-
- ΑποστόληςΑ
Έφτασε στα τρία γκολ τον Άκπομ και φιγουράρουν στην κορυφή. Στις ασίστ έχει δύο, πίσω από τον Σβάμπ που έφτασε τις τρεις.