Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Mene'

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από Mene' »

bersekeros έγραψε:Επίσης θα ήθελα συμπληρώσω ότι παρά το γεγονός, ότι μια μίνι αγωνιστική κρίση είχαν και το 2017-2019,

τότε τους συσπείρωνε το αφήγημα, ότι ντεμέκ ο σύριζα τους κάνει πόλεμο.

Τώρα δεν έχουν καμία δικαιολογία. Όλα τα κόζια δικά τους είναι.

Γι'αυτό πρέπει να τους έχουμε από κάτω, για να γελάμε με τον μίνι εμφύλιο που υφέρπει μεταξύ τους και κάποια στιγμή ενδεχομένως να εκδηλωθεί.
+++++++++++++
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

δεν θελει πολυ, ενα χ με τα γιαννενα και ενα διπλο εμεις και τελειωσαν αυτοι θα φαγωθουν μεταξυ τους....και μετα μην τον ειδατε τον παναη ...δεν μας φτανουν μετα ουτε με μαρουπα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

...Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη τιμωρηθεί δις τη φετινή σεζόν για τη συμπεριφορά των οπαδών του, στα ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε. Το πρώτο πρόστιμο ήρθε μετά την πρεμιέρα κιόλας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ήταν της τάξης των 4.000 ευρώ κκαι αφορούσε σε άναμμα πυρσών.

Για τον ίδιο λόγο και στο ίδιο ύψος κυμάνθηκε και το δεύτερο πρόστιμο που αφορούσε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης την 3η αγωνιστική της Superleague.

Η τρίτη απολογία σε τιμωρία αναμένεται να γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας και θα αφορά φυσικά τις δύο διακοπές του κυριακάτικου ντέρμπι λόγω του πλήθους των καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι του.

Τι αναφέρει ο Πειθαρχικό Κώδικας

Πάμε λοιπόν να δούμε τι αναφέρει σχετικά ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ, στο άριρο 15, παράγραφο 2:

«Η εισαγωγή στο γήπεδο ή/και το άναμμα πάσης φύσεως αντικειμένου, ιδιαίτερα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) Χρηματική ποινή ύψους χίλιων (1.000) ευρώ έως πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

β) Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, τα όρια της ως άνω χρηματικής ποινής διπλασιάζονται.

γ) Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτος), τα όρια της ως άνω χρηματικής ποινής τριπλασιάζονται και δύναται αναλόγως της εντάσεως και της βαρύτητας των περιστατικών να επιβληθεί ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας αγωνιστικής, έως δύο (2) αγωνιστικές, εφόσον η εισαγωγή ή/και το άναμμα των ως άνω αντικειμένων στις κερκίδες προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα».
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ξερω θα ακουστει περιεργο αλλα νομιζω μας συμφερει να εχουν κοσμο...γτ αυτη τη στιγμη θα τους μεταφερει πιεση και αμα φαν και κανα 0-1 θα αρχισουν οι γιουχχες....και εκτος αυτου θα τους κανει να παιξουν πιο ανοιχτα και μπροστα οποτε θα τους παρουμε πιο ευκολα στους μεγαλους χωρους...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν έχει κόσμο πιστεύω ότι πάλι θα έχουμε διακοπές λόγω καπνών...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

To οποίο μας συμφέρει γενικά. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποχώρησε με ενοχλήσεις στα μέσα της προπόνησης (με την εθνική) και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτό που είπε ο Μπούρμπος το περίμενα να το ακούσω όλη μέρα σήμερα αλλά κανένας δεν το έλεγε.
Μπράβο του!

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Τι είπε ο Μπούρμπος;

Sent from my iPad using Tapatalk
Мир

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Μιλησε για το Ελληνικο φαινόμενο με τις εικονικές χρεοκοπίες με αλλαξοκολιές ΑΦΜ και το πιστόλι πέφτει στους ποδοσφαιριστές.

Φωτογραφίζοντας χαρτινους, αρη, αρη44, οαρη, ηρακλη, γριακλη, ποντιακλη και παει λέγοντας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

«Ο Νίκος (Τσουμάνης) είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, εγώ μιλούσα μαζί του, προφανώς θα ένιωθε με εμένα κάποια οικειότητα. Έπαιζε σε ομάδες που του όφειλαν χρήματα, αφού είχαν δηλώσει πτώχευση στο παρελθόν, αυτό το «έκτρωμα» που ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι επέτρεπαν να συμβεί και να μένουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές.

Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Είμαι εξαγριωμένος, είναι αποτελέσματα όλων αυτών των καταστάσεων που περνάει ο ποδοσφαιριστής, που φτάνει σε ένα σημείο 30 χρονών που να μην μπορεί να επιβιώσει. Επανειλημμένα έχουμε θίξει το θέμα, γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και αυτοί είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε με τον Νίκο, όλοι αυτοί που έδωσαν δικαιώματα να χάνονται τα χρήματα είναι ηθικοί αυτουργοί.

Είναι πολλά παιδιά έτσι και θα προσπαθώ να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθώ να μην νιώθω άσχημα για τον Νίκο, γιατί δεν τα κατάφερα. Δεν πρέπει να βρεθεί άλλος στη θέση του, δυστυχώς το παλικάρι δεν άντεξε, έφυγε άδικα. Πρέπει όλα τα παιδιά να ζητούν βοήθεια, να μην τα κρατάνε μέσα τους».

[youtube]4crzxqT10KY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Συγκλονιστικά λόγια πράγματι. Γαμημένοι ντεμέκ παράγοντες, κακοποιά στοιχεία στην ουσία. Κρίμα για το παλικάρι που, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν άντεξε, κρίμα για τους γονείς και τους φίλους του.

Sent from my iPad using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Οποίος έχει ζήσει μέσα στο ποδόσφαιρο ξέρει τι περνάει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ( για αυτό και πλέον φεύγει στο εξωτερικό με την πρώτη ευκαιρία και σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα) και ειδικότερα στις μικρές ομάδες.
Δυστυχώς ο Μπούρμπος και ο κάθε Μπούρμπος δεν μπορεί να μιλήσει δημόσια ούτε για το 10% των όσων γίνονται
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Κι όμως τον Ιουλίο είχε προειδοποιήσει:
15 Ιουλίου 2021
https://athlitiko.gr/mpoyrmpos-o-ofi-mo ... -000-eyro/

«Εμένα μου χρωστάνε περισσότερα από 500.000 και ενώ βρίσκεσαι σε μία ευρωπαϊκή χώρα, πιστεύεις ότι θα βρεις το δίκιο σου αλλά το ποδόσφαιρο είναι μία προέκταση της κοινωνίας μας. Έχω στεναχωρηθεί με αυτό, αλλά παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν θα κυνηγήσω τη “μπάλα” μέχρι το τέλος.

Είναι χρήματα που υπολογίζαμε στη ζωή μας, είναι χρήματα που έχουμε δουλέψει και τα χρειαζόμασταν για να ζήσουμε. Συνέβη και αυτό στην Ελλάδα, μπορεί έναν που τον χρωστάνε 30.000 ευρώ να τα πάρει, γιατί είναι εύκολο ποσό, αλλά εμένα που είναι 300.000 να μην το εγκρίνουν.

Στο βωμό του κέρδους κυβερνήσεις σβήνουν το χρέος από μία ομάδα και δεν τους νοιάζει το τι συμβαίνει για έναν ποδοσφαιριστή. Είναι κοινό μυστικό πως δεν υφίστανται νέες ομάδες, ο μόνος που τόσα χρόνια την έχει πληρώσει είναι ο Ηρακλής.

Αν θέλει μία κυβέρνηση να σβήσει χρέη να σβήσει του δημοσίου. Εμένα ο ΟΦΗ μου χρωστάει 300.000 ευρώ, εγώ δεν θέλω να καταστρέψω μία ομάδα, αλλά να βρεθεί μία λύση από το κράτος, γιατί εγώ έδωσα και την ψυχή μου για την ομάδα.

Υπάρχουν παιδιά που έχουν διαλύσει τις οικογένειες τους, μην δούμε καμιά αυτοκτονία για χρήματα, γιατί πολλοί είναι στα όρια τους, δεν έχουν από που να φάνε πολλοί αθλητές. Αυτή είναι η πραγματικότητα, χωρίς υπερβολές, αλλά αυτή η κατάντια, δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.»
Κρίμα για το παληκάρι και τους δικούς του. Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι πίσω από αηδίες ελληνικές εφευρέσεις με αλλαγές ΑΦΜ και πιστολιάσματα χρεών για να κάνουν νέες ομάδες χωρίς χρέη, να λένε στους κουτόφραγκους έξω στην ουέφα και την φίφα ότι είναι άλλη ομάδα που δεν χρωστά και μέσα να κοροιδεύουν πρώτα τους ίδιους τους οπαδούς τους ότι η ιστορική ομάδα τους ζει ενώ έχει δημιουργηθεί μια άλλη χωρίς ιστορία και τίτλους. Στείλτε τώρα και στους κουτόφραγκους τις τραγικές συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτές οι τακτικές.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΠΑΕ γαύρος: Και αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να τους ελέγξουν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδό μας. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν θύρες του γηπέδου.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ναι παιδιά μου, να κλείσετε τη θύρα, δική σας είναι έτσι κι αλλιώς! :)

Θύρα λ7: ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !

Κάποιοι ΣΦ του ΠΑΟΚ (γενικά και ανυπόγραφα) αλλά όχι όλοι: Κλείνουμε τη θύρα-καρδιά του γηπέδου γιατί γαμιέται η κυβέρνηση!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”