14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Θεωρώ πως τώρα που είναι στα "κάτω" του είναι η ευκαιρία να τον ανανεώσουμε.
Αν αρχίσει και τα χώνει και κάνει καμιά καλή εμφάνιση με την εθνική του και κεντρίσει ενδιαφέρον (γιατί όπως και να το κάνουμε κάποτε ήταν wonderkid και είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες μας) πέταξε το πουλάκι...
Αν αρχίσει και τα χώνει και κάνει καμιά καλή εμφάνιση με την εθνική του και κεντρίσει ενδιαφέρον (γιατί όπως και να το κάνουμε κάποτε ήταν wonderkid και είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες μας) πέταξε το πουλάκι...
- pisakaipoupoula
Εκεί στη διοίκηση , αξίζει να δίνετε 1.2 και 1.5 σε 35χρονους και δεν τ αξίζει αυτός?
Διπλασιασμό αποδοχών θέλει? Δώστε τα...Παραπάνω 1.2? Πάλι δώστε τα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρευτείτε και δείτε το ποδόσφαιρο όπως το βλέπουν και στον υπόλοιπο πλανήτη
Διπλασιασμό αποδοχών θέλει? Δώστε τα...Παραπάνω 1.2? Πάλι δώστε τα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρευτείτε και δείτε το ποδόσφαιρο όπως το βλέπουν και στον υπόλοιπο πλανήτη
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος παίρνει ρε φίλε 1,2 και 1,5;;;
Ειλικρινα που τα βλεπετε αυτά;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινα που τα βλεπετε αυτά;;
- bersekeros
- pisakaipoupoula
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά ξεχάστε αυτά τα λεφτά.
Πέσανε μέσα στον covid τα χρήματα. Πέσανε μειώσεις νομίζω σε όλους.
Επίσης ο κουρτιτς μην ξεχνάμε ότι είναι δανεικός και ίσως δίνουμε και κανένα φράγκο στην Πάρμα.
Το μπάτζετ έχει εξορθολογιστει.
Κατά τ άλλα σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
Επίσης ο κουρτιτς μην ξεχνάμε ότι είναι δανεικός και ίσως δίνουμε και κανένα φράγκο στην Πάρμα.
ο ζιβκοβιτς στα 25 του ειναι απο της περιπτωσεις που ουτε μπορει να παιξει σε πολυ καλυτερη ομαδα οπως ο τζολης πχ αλλα ταυτοχρονα ειναι αρκετα καλος για να κανει την διαφορα στο επιπεδο μας, φανταστικος συνδυασμος...
κριμα να χαθει τετοια περιπτωση παικτη
κριμα να χαθει τετοια περιπτωση παικτη
- pisakaipoupoula
Καλά κάνουν που δεν δίνουν πια συμβολαιάρες στους παλαίμαχους που μάζευαν και γενικότερα, μια χαρά...όταν όμως προσέφερες το καλοκαίρι 1.5 σε άλλον έναν παλαίμαχο, δε νοείται στον καλύτερο σου παίκτη στα 26 να έχεις οικονομικό κόλλημαsourmenetes έγραψε:Παιδιά ξεχάστε αυτά τα λεφτά.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό δεν ειναι κριτική!
Σορρυ γιατί τη μισή ομάδα παλαιμαχη τη βγάλαμε και πάλι καλά έχεις τον "παλαιμαχο" Μπισεσβαρ και πήρες πόσα ματς.
Τα συμβόλαια υπογράφτηκαν μετά το double.
Και εμείς οι ίδιοι πανηγύριζαμε για την ανανέωση ΒΑΡΕΛΑ.
Όλα έχουν το τίμημα τους κάποιες φορές.
Και το καλοκαίρι δεν ξέρουμε που έφτασε η προσφορά. Λέγανε για 1,2.
Σορρυ γιατί τη μισή ομάδα παλαιμαχη τη βγάλαμε και πάλι καλά έχεις τον "παλαιμαχο" Μπισεσβαρ και πήρες πόσα ματς.
Τα συμβόλαια υπογράφτηκαν μετά το double.
Και εμείς οι ίδιοι πανηγύριζαμε για την ανανέωση ΒΑΡΕΛΑ.
Όλα έχουν το τίμημα τους κάποιες φορές.
Και το καλοκαίρι δεν ξέρουμε που έφτασε η προσφορά. Λέγανε για 1,2.
- pisakaipoupoula
Ναι και που ήταν ο Μπίσεβαρ τη Πέμπτη? Α ναι, ΔΕΝ μπορεί να παίζει ανα 4 ημέρες με την ίδια απόδοση
Ο καλύτερος μας στόπερ Κρέσπο που ήταν? Ναι τώρα θυμήθηκα έριξε πολλά σπριντ στα ευρωπαϊκά του Αυγούστου και φυσικά στα 35 του έπαθε θλάση 2 μήνες έξω...δεν τα χω με τον Μπίσε και τον Κρέσπο φυσικά, τους υπερλατρεύω και θέλω να κλείσουν τη καριέρα τους εδώ και ειδικά ο Κρέσπο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ, αλλά ναι οι καλύτεροι μας παίκτες πλην του Αντρίγια και κανα δυο ακόμα είναι παλαίμαχοι δυστυχώς.
Πολύ καλά κάναμε και ανανεώσαμε κάποιους τότε, αλλά ως τώρα θα πρεπε να ξεκουράζουν τους βασικούς, και όχι αυτοί να είναι ακόμα οι καλύτεροι μας παίκτες σε αυτήν την ηλικία.
Την άποψη μου λέω δεν περιμένω να συμφωνήσουμε ποτέ έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική
Ο καλύτερος μας στόπερ Κρέσπο που ήταν? Ναι τώρα θυμήθηκα έριξε πολλά σπριντ στα ευρωπαϊκά του Αυγούστου και φυσικά στα 35 του έπαθε θλάση 2 μήνες έξω...δεν τα χω με τον Μπίσε και τον Κρέσπο φυσικά, τους υπερλατρεύω και θέλω να κλείσουν τη καριέρα τους εδώ και ειδικά ο Κρέσπο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ, αλλά ναι οι καλύτεροι μας παίκτες πλην του Αντρίγια και κανα δυο ακόμα είναι παλαίμαχοι δυστυχώς.
Πολύ καλά κάναμε και ανανεώσαμε κάποιους τότε, αλλά ως τώρα θα πρεπε να ξεκουράζουν τους βασικούς, και όχι αυτοί να είναι ακόμα οι καλύτεροι μας παίκτες σε αυτήν την ηλικία.
Την άποψη μου λέω δεν περιμένω να συμφωνήσουμε ποτέ έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική
- sourmenetes
- Moderator
Μα δε διαφωνώ στο ότι θα έπρεπε να είναι δεύτερες λύσεις.
Απλά ξεκίνησες την κουβέντα για τα χρήματα. Και είπα ότι ούτε είναι 1,5 εκ αυτά που παίρνουν και ότι λόγω του νταμπλ πήραν παραπάνω χρήματα από αυτά που θα έπρεπε.
Και προφανώς θα πρέπει να δώσεις καλύτερο συμβόλαιο στο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ. Ισως ένα από τα μεγαλύτερα μέσα στην ομάδα.
Το γιατί παίζουν αυτοί για βασικοί είναι άλλη κουβέντα.
Απλά ξεκίνησες την κουβέντα για τα χρήματα. Και είπα ότι ούτε είναι 1,5 εκ αυτά που παίρνουν και ότι λόγω του νταμπλ πήραν παραπάνω χρήματα από αυτά που θα έπρεπε.
Και προφανώς θα πρέπει να δώσεις καλύτερο συμβόλαιο στο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ. Ισως ένα από τα μεγαλύτερα μέσα στην ομάδα.
Το γιατί παίζουν αυτοί για βασικοί είναι άλλη κουβέντα.
Θεωρώ πως η ανανέωση του Ζίφκο πρέπει να είναι νο1 προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
Ο Σέρβος είναι παικταράς, και το βασικότερο μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης μας τώρα που μεγαλώνει ο Βιειρίνια. Έχει ταλέντο, παραστάσεις, προσωπικότητα και την απαραίτητη παρτιζάνικη τρέλα.
Για μένα σε τέτοιους παίκτες αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω ώστε να τους δέσεις για αρκετά χρόνια.
Ο Σέρβος είναι παικταράς, και το βασικότερο μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης μας τώρα που μεγαλώνει ο Βιειρίνια. Έχει ταλέντο, παραστάσεις, προσωπικότητα και την απαραίτητη παρτιζάνικη τρέλα.
Για μένα σε τέτοιους παίκτες αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω ώστε να τους δέσεις για αρκετά χρόνια.
Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι το συμβόλαιο λέει Best before 30/6 και είναι σαν τα φαγητά που μπορείς να τα καταναλώσει και μετά την ημ/νια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Προς το παρόν δεν αξίζει συμβόλαιο πάνω από 1 μύριο. Αν βελτιωθεί αρκετά, ναι.
Συμφωνω απολυτα σε οτι εγραψες , Πρεπει να ανανεωσει ο Σερβος ειναι παιχτουρα !!!Napoli4 έγραψε:Θεωρώ πως η ανανέωση του Ζίφκο πρέπει να είναι νο1 προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.