Θα προσπαθήσω όσο μου το επιτρέπει η διπλωματική, η δουλειά και το βόλλεϋ.Doomlord4 έγραψε:Να σαι καλά φίλε κουβανέ,γράφε συχνότερα!

Θα προσπαθήσω όσο μου το επιτρέπει η διπλωματική, η δουλειά και το βόλλεϋ.Doomlord4 έγραψε:Να σαι καλά φίλε κουβανέ,γράφε συχνότερα!
Απ ότι είδα είναι έχεις δίκιο για το ζωδιοanekfrastos έγραψε:το παρθενικό μας γκολ στο πρωταθλητριών το έβαλε παρθένος με ωροσκόπο παρθένο
Doomlord4 έγραψε:Έχω ρε
Δεν ξέρω αν πρέπει το κραξιμο στους αρδ να ανεβει στην κεντρική
Αν είναι sourme πες μου
Το ποστ με τα
*Μαθηματικά
*Πιθανότητες
*Γνώση
*Επιλογή
*Εναλλακτικές
ότι θέλετε,το αφήνω στην κρίση σας (για κεντρική)
Σύμφωνω με μερικούς είναι μπουρδες,μάλλον
Φίλε fossa,εγώ να τα ξαναγράψωfossa έγραψε:Doomlord για πες
επειδή έγραψες πως πρέπει να φτάσουμε τους 21 βαθμούς απ'τους 15 αλλιώς και οι όμιλοι του conference θα δυσκολέψουν με δυνατό αντίπαλο στα πλέι-οφ (αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα φυσικά).
Πως μπορούμε να φτάσουμε φέτος τους 21;
Η δεύτερη θέση δίνει βαθμούς πρόκρισης σ'αυτόν τον έξτρα γύρο ή μόνο η πρώτη;
Για τους Έλληνες δημοσιογράφους τι να πεις.
Απλό και εύκολο παράδειγμα που γραφαν όλοι συνέχεια πως φέτος η Ελλάδα δεν θα έχει εκπρόσωπο στο Europa ενώ ήταν εύκολο να διαβάσουν ένα λεπτό τη σοβαρή πιθανότητα του γαύρου όπως και έγινε...
Aν αυτό κατάλαβες δεν μπορώ να κάνω κάτιDoomlord4 έγραψε:Έγινε renegade,ότι γράφω επάνω είναι μαλακίες
Δεν χρειάζεται να ξέρουμε και να προγραμματίσουμε τίποτα
Ότι έρθει στο δρόμο μας,θα το αντιμετωπίσουμε εκείνη την στιγμή
Καλά μας πήγε μέχρι τώρα αυτό,ας το συνεχίσουμε
Το είχα ανεβάσει στην 344 σελίδα,όμως οι εικόνες από το image upload site έχουν σβηστεί όλεςDoomlord4 έγραψε:Εδώ αναλυτικά φίλεblackchaos έγραψε:https://documents.uefa.com/r/Regulation ... gue-Online
Θετικό το γεγονός πως η νίκες και οι ισοπαλίες στους ομίλους του conference league δίνουν ακριβώς τους ίδιους πόντους με τις άλλες δύο διοργανώσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο η ουεφα το έχει μελετήσει αυτό αλλά μου φαίνεται μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ και την ελλάδα να μάσει πολλούς πόντους φέτος.
* Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επισυνάψω φωτογραφία screenshot από το document της ουέφα ( μου βγάζει ως σφάλμα ότι δεν αναγνωρίζονται τα όρια της φωτογραφίας, Οπότε για όποιον ενδιαφέρεται ανέβάζω σύνδεσμο που πάει κατευθείαν στο σημείο που αφορά το βαθμολογικό σύστημα για το conference league
Ωραία thanks το έψαξα και το βρήκα απλά διαβάζω σε ένα άρθρο ότι ο έξτρα γύρος πριν τους 16 δεν θα δίνει κανένα βαθμό και μπόνους.Doomlord4 έγραψε:Ο 1ος --->2 έξτρα βαθμούς
και ο 2ος --->1
Απο κει και περα τι θα πει τι πρεπει να κανουμε;![]()
21-15=6
Θέλουμε 2 νικες και μια ισοπαλία αν βγούμε 2οι
Το 21 βαθμοί όμως δεν είναι fix,είναι εκτίμηση
Μπορεί να θέλει (εως και 23)
Κι αν πάμε προκριματικά C.L?
Εκεί θέλουμε περίπου 26 για να μην είμαστε αδύναμοι στον....Β'
Για Γ' και για Play-off αφήστε το καλύτερα
(ναι...4 θα παίξουμε)