23. Shinji Kagawa

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
BlackFriday

Re: 23. Shinji Kagawa

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εγώ από αυτόν τον άνθρωπο δεν είδα κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί. Το θέμα του είναι ότι δείχνει σαν να βαριέται όταν μπαίνει μέσα. Σαν να λέει ότι και καλά εγώ δεν θα τρέξω, είμαι αυτός που είμαι δεν έχω να αποδείξω. Δεν γουστάρω τέτοιους παίκτες. Προτιμώ όσο δεν πάει να παίξει ένας μικρός από ΠΑΟΚ β. Ή ο Ντέλιας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μα το θέμα είναι αυτό.
Εγώ πάλι και νομίζω πολλοί, δεν βλέπω έναν παίχτη ράθυμο ή που βαριέται!
Βλέπω όμως ένα παίχτη που δεν μπορεί να βάλει σωστά, το ένα πόδι μπροστά από το άλλο.
Και γι αυτό είναι τόσο περίεργο. Ούτε ο Λούτσε είπε ότι βαριέται ή πως το παίζει ντίβα κτλ, ίσα ίσα, είπε ότι είναι άψογος επαγγελματίας!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

BlackFriday έγραψε:Εγώ από αυτόν τον άνθρωπο δεν είδα κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί. Το θέμα του είναι ότι δείχνει σαν να βαριέται όταν μπαίνει μέσα. Σαν να λέει ότι και καλά εγώ δεν θα τρέξω, είμαι αυτός που είμαι δεν έχω να αποδείξω. Δεν γουστάρω τέτοιους παίκτες. Προτιμώ όσο δεν πάει να παίξει ένας μικρός από ΠΑΟΚ β. Ή ο Ντέλιας.
Δεν ξέρω αν βαριέται αλλά γι αυτόν έχω μεγαλύτερη ελπίδα ότι μπορεί να "αναστηθεί" από τον Λουτσέσκου απ' ότι πχ για τον Μιτρίτσα. Οι ελπίδες μου βέβαια και για τους 2 κυμαίνονται στα όρια του στατιστικού λάθους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο Kagawa έβρισκε λίγο από τον παλιό, καλό εαυτό του η ομάδα θα ανέβαινε επίπεδο. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη μέχρι σήμερα και πιθανόν να μη συμβεί, αν κρίνω από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό του παίκτη.
Το θέμα είναι αν αξίζει,ή όχι, να παίρνει χρόνο ο Ιάπωνας σε βάρος του Κωνσταντέλια. Αν υπάρχουν ελπίδες να ανακάμψει ο Ιάπωνας (κι αυτό μόνον ο Λούτσε μπορεί να το εκτιμήσει) θα προτιμούσα να πάρει το χρόνο του, διαφορετικά προτιμώ, όπως τώρα τον Ντέλια.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Αν αυτός ο παίκτης δεν μπορεί να "ανέβει" τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά από τον Λουτσεσκου τότε δεν μπορεί κανείς να τον αξιοποιήσει. Γνώμη μου.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Δυσκολα να τον δουμε
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Κατά κάποιον περίεργο τρόπο όσους παίκτες το....σκούφι...τους άφησε στον .....παγκοκερκιδα....χωρίς πειθαρχικό πρόβλημα όταν επανήλθαν ήταν σχεδόν.... Παγκοσμίου κλάσης...

Αν ισχύει αυτό το....μαγικό...περιμένω να δω τον Καγκάβα της Ντόρτμουντ
Περίμενε λίγο ακόμα έτσι κι αλλιώς το παλτό εύκολα έρχεται δύσκολα φεύγει, τώρα για να τον ξεφορτωθούμε θα πρέπει κάποια παλαβή ομάδα να εκδηλώσει ενδιαφέρον και να δίνει σχετικά καλά συμβόλαια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pisakaipoupoula έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Κατά κάποιον περίεργο τρόπο όσους παίκτες το....σκούφι...τους άφησε στον .....παγκοκερκιδα....χωρίς πειθαρχικό πρόβλημα όταν επανήλθαν ήταν σχεδόν.... Παγκοσμίου κλάσης...

Αν ισχύει αυτό το....μαγικό...περιμένω να δω τον Καγκάβα της Ντόρτμουντ
Περίμενε λίγο ακόμα έτσι κι αλλιώς το παλτό εύκολα έρχεται δύσκολα φεύγει, τώρα για να τον ξεφορτωθούμε θα πρέπει κάποια παλαβή ομάδα να εκδηλώσει ενδιαφέρον και να δίνει σχετικά καλά συμβόλαια
Νομιζω τελειωνει το συμβολαιο του του χρονου. Επισης 500κ τον χρονο παιρνει δεν ειναι απλησιαστο ποσο. Το θεμα ειναι να βοηθησει η να μας αδειασει την γωνια
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ναι τον ερχόμενο Ιούνιο λήγει ευτυχώς...και ποια ομάδα θα τον θέλει στο ρόστερ της για να φύγει τον Γενάρη?
scouting δεν θα κάνουν να δούνε τη φόρμα του? δεν θα ξέρουν τι τουρίστας έχει γίνει τα τελευταία 3,4 χρόνια? Δεν είναι όλοι βλαμμένοι σαν κ εμάς
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αυτός λόγο ονόματος και μόνο, θα βρει ομάδα
Στην χειρότερη θα γυρίσει στην πατρίδα του, που τον έχουν σαν Θεό
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Παιζει δυνατά και για το Squid game 2
Στα παιχνίδια εκεί θα βγάλει το 100% των δυνατοτήτων του.

Sent from my iPhone using Tapatalk
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

pisakaipoupoula έγραψε:Ναι τον ερχόμενο Ιούνιο λήγει ευτυχώς...και ποια ομάδα θα τον θέλει στο ρόστερ της για να φύγει τον Γενάρη?
scouting δεν θα κάνουν να δούνε τη φόρμα του? δεν θα ξέρουν τι τουρίστας έχει γίνει τα τελευταία 3,4 χρόνια? Δεν είναι όλοι βλαμμένοι σαν κ εμάς
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αμυντικο χαφ θελαμε,αλλα καποιοι φωστηρες προτιμησαν να παρουμε παιχτη απ το πανω ραφι,που ηταν στο καλαθι με τις προσφορες...
Η αληθεια παντως ειναι οτι ολοι χαρηκαν και ενθουσιαστηκαν με τον ερχομο του...
Τελικα,μεχρι τωρα,φανηκε κατωτερος των προσδοκιων...
Αυτος θα μπορουσε,ισως να προσφερει πολλα,αν ειχε εναν η δυο παρτενερ που να αντιλαμβανονται εγκαιρα τους κενους χωρους,κατι που ο Καγκαβα ειναι μανουλα να το κανει,αλλα σε μας δυστυχως ψαχνεται...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μεγάλο αίνιγμα ο συγκεκριμένος. Έτσι όπως έγινε η δουλειά όμως καλύτερα να αποδεσμευθεί το Γενάρη και ας μην πάρουν και κανέναν στη θέση του. Ο Κωσταντέλιας μια χαρά μπορεί να καλύψει τη θέση.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αμυντικο χαφ θελαμε,αλλα καποιοι φωστηρες προτιμησαν να παρουμε παιχτη απ το πανω ραφι,που ηταν στο καλαθι με τις προσφορες...
Η αληθεια παντως ειναι οτι ολοι χαρηκαν και ενθουσιαστηκαν με τον ερχομο του...
Τελικα,μεχρι τωρα,φανηκε κατωτερος των προσδοκιων...
Αυτος θα μπορουσε,ισως να προσφερει πολλα,αν ειχε εναν η δυο παρτενερ που να αντιλαμβανονται εγκαιρα τους κενους χωρους,κατι που ο Καγκαβα ειναι μανουλα να το κανει,αλλα σε μας δυστυχως ψαχνεται...
Για αμυντικό χαφ πήραμε Κούρτιτς

Δεν έχω ιδέα γιατί (και ως τι) τον πήραμε (εκτός από το εφέ).
Στα κεντρικά χαφ είχαμε ήδη 6 παίκτες (Σβαμπ, Κούρτιτς, Καντούρι, Εσίτι, Ντούγκλας, Τσιγγάρα).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”