Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
- invincible
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Ναι σε διαβάζω αλλά άμα είναι εγώ που είμαι στην 60η θέση να παίζω με τον Αγιαξ και την Μπενφικα και την Σαλκε και ομάδες εκατομμύριων Ρωσικές και Ουκρανικές κτλ. και ο άλλος που είναι στην 140η να παίζει με την Σελτικ και την Βιντι ε τότε στην χειρότερη δεν βλέπω κάτι να αλλάζει. Δηλαδή ποσο πιο δύσκολη από τον Αγιαξ μπορεί να μου τύχει ?
Με τις Τούρκικες πλέον είναι κλήρωση πλασιμπο . Νομίζεις ότι παίζεις με μεγαθήριο εκατομμύριων και στην πραγματικότητα είναι λες και παίζεις με τον Απόλλωνα.
Με τις Τούρκικες πλέον είναι κλήρωση πλασιμπο . Νομίζεις ότι παίζεις με μεγαθήριο εκατομμύριων και στην πραγματικότητα είναι λες και παίζεις με τον Απόλλωνα.
- ΑποστόληςΑ
Καλώς επέστρεψες Doomlord4!
Συμμερίζομαι την πρόβλεψή σου για τρίτη θέση. Η ομάδα με απογοήτευσε πολύ προχθές.
Συμμερίζομαι την πρόβλεψή σου για τρίτη θέση. Η ομάδα με απογοήτευσε πολύ προχθές.
Οκ αφου με διαβάζεις,invincible έγραψε:Ναι σε διαβάζω αλλά άμα είναι εγώ που είμαι στην 60η θέση να παίζω με τον Αγιαξ και την Μπενφικα και την Σαλκε και ομάδες εκατομμύριων Ρωσικές και Ουκρανικές κτλ. και ο άλλος που είναι στην 140η να παίζει με την Σελτικ και την Βιντι ε τότε στην χειρότερη δεν βλέπω κάτι να αλλάζει. Δηλαδή ποσο πιο δύσκολη από τον Αγιαξ μπορεί να μου τύχει ?
Α) Γιατί η αεκ είχε ευκολότερους αντιπάλους;
Β)Πόσο νωρίς ξέραμε πως εμείς δεν θα έχουμε;
Γ) Τι κάναμε σαν οργανισμός ΠΑΟΚ για να το αποφύγουμε;
Την επόμενη φορά που θα είμαστε 2οι και η θέση θα βγάζει C.L την θέση του Άγιαξ,θα την έχει η Ζενίτ 90%invincible έγραψε:Δηλαδή ποσο πιο δύσκολη από τον Αγιαξ μπορεί να μου τύχει ?
Και ρωτάω
Α) Αυτό είναι μια πληροφορία που την ξέρει κάποιος δημοσιογράφος;
Β) Την ξέρει κάποιος απ την ΠΑΕ;
Γ) Ξέρει κανείς πως να αποφευχθεί;
Ωραία τα όνειρα για τσαμπιονς λιγκ αλλά η πραγματικότητα λέει ότι είμαστε επιπέδου κονφερανς λιγκ.Ούτε καν για το γιουρόπα.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Σύλλογος για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να μπολιαστεί με νοοτροπία νικητή,πρέπει πρώτα και κύρια να κατακτά σχεδόν κάθε χρόνο εγχώριους τίτλους.Πρώτα γίνεσε μεγάλος στο χωριό σου(ελλαδα) και μετά έχεις υψηλές βλέψεις για την πόλη(ευρώπη).Δεν προτιμώ να φτάσω στους 8 π.χ. του γιουροπα και του κονφερανς και στην ελλάδα να είμαι ατιτλος.Τι να την κάνω την πορεία της φούτσας,πορεία μπορεί να κάνει και ο λεβαδειακός στους 4 του κυπέλλου,δεν θα μεγαλώσει σαν σύλλογος και την επόμενη χρονιά κανείς δεν θα το θυμάται.Φρου-φρου,αρρωματα και λεζαντα χωρις καμία ουσία.Αυτό που μένει στο τέλος είναι οι τίτλοι.Καθε χρόνο κατακτηση κυπελλου και σοβαρή ενίσχυση του ρόστερ για κατάκτηση πρωταθλήματος.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Σύλλογος για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να μπολιαστεί με νοοτροπία νικητή,πρέπει πρώτα και κύρια να κατακτά σχεδόν κάθε χρόνο εγχώριους τίτλους.Πρώτα γίνεσε μεγάλος στο χωριό σου(ελλαδα) και μετά έχεις υψηλές βλέψεις για την πόλη(ευρώπη).Δεν προτιμώ να φτάσω στους 8 π.χ. του γιουροπα και του κονφερανς και στην ελλάδα να είμαι ατιτλος.Τι να την κάνω την πορεία της φούτσας,πορεία μπορεί να κάνει και ο λεβαδειακός στους 4 του κυπέλλου,δεν θα μεγαλώσει σαν σύλλογος και την επόμενη χρονιά κανείς δεν θα το θυμάται.Φρου-φρου,αρρωματα και λεζαντα χωρις καμία ουσία.Αυτό που μένει στο τέλος είναι οι τίτλοι.Καθε χρόνο κατακτηση κυπελλου και σοβαρή ενίσχυση του ρόστερ για κατάκτηση πρωταθλήματος.
-
Το είδαμε το 95% στα 3 τελευταία ευρωπαικά παιχνίδια στην τούμπα που δεν κόψαμε πάνω από 10 χιλιάδες εισιτήρια . Η λάθος προσέγγιση δεν είναι μόνο θέμα ( αν είναι ) διοίκησης15_50 έγραψε:Το σημαντικότερο πράγμα για το 5% του οπαδικοί κινήματος του ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Ουαγκαντούγκου των Βαλκανίων.
Το υπόλοιπο 95% που θέλει να βλέπει έναν ΠΑΟΚ υγιή και με θετικό πρόσημο στην κάθε χρονιά που αφήνει πίσω του, δεν το λογαριάζει κάνεις. Εξάλλου δεν έχει και φωνή να ακουστεί.
Βουρ λοιπόν στον πατσά του πρωταθλήματος της Μποτσουάνας της Βορείου Αφρικής. Εκεί όπου μπορείς ως τυφλός ανάμεσα σε νεκρούς ή ως μονόφθαλμος ανάμεσα σε τυφλούς να πάρεις τίτλους αφήνοντας κατά μέρος την υποκρισία της Ευρώπη και της καταξίωσης μέσω αυτής.
Τις διακρίσεις στην Ευρώπη, τις φέρνουν οι ομάδες και όχι οι "ιδέες".
Παρεπιπτόντως συγχαρητηρια για το εξαιρετικό ποστ προ 2 σελιδων...
-
Σε ευχαριστώ φίλε, Κάνεις καταπληκτική δουλεία σε αυτό το τόπικ ! Περιμένω αναθαρρημένο ποστ σου μετά τους 4 βαθμούς που θα μαζέψουμε απ'τους δανούς ή την πρόκριση στους 16 αρχές μαρτίου ! 

Έχω ξαναγράψει πρόσφατα (δεν θυμάμαι σε πιο τοπικ), πως στα γήπεδα της Ελλάδας πηγαίνουν κατά κύριο λόγο φανατικοί οπαδοί και πανηγυρτζήδες.blackchaos έγραψε:Το είδαμε το 95% στα 3 τελευταία ευρωπαικά παιχνίδια στην τούμπα που δεν κόψαμε πάνω από 10 χιλιάδες εισιτήρια . Η λάθος προσέγγιση δεν είναι μόνο θέμα ( αν είναι ) διοίκησης15_50 έγραψε:Το σημαντικότερο πράγμα για το 5% του οπαδικοί κινήματος του ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Ουαγκαντούγκου των Βαλκανίων.
Το υπόλοιπο 95% που θέλει να βλέπει έναν ΠΑΟΚ υγιή και με θετικό πρόσημο στην κάθε χρονιά που αφήνει πίσω του, δεν το λογαριάζει κάνεις. Εξάλλου δεν έχει και φωνή να ακουστεί.
Βουρ λοιπόν στον πατσά του πρωταθλήματος της Μποτσουάνας της Βορείου Αφρικής. Εκεί όπου μπορείς ως τυφλός ανάμεσα σε νεκρούς ή ως μονόφθαλμος ανάμεσα σε τυφλούς να πάρεις τίτλους αφήνοντας κατά μέρος την υποκρισία της Ευρώπη και της καταξίωσης μέσω αυτής.
Τις διακρίσεις στην Ευρώπη, τις φέρνουν οι ομάδες και όχι οι "ιδέες".
Συγκεκριμένα έγραψα πως αν στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν 800 χιλ. άνθρωποι που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ, τότε ένα 5% αυτών είναι φανατικοί οπαδοί (περίπου 40 χιλ.) και όλοι οι υπόλοιποι απλοί φίλαθλοι.
Ο απλός φίλαθλος για να πάει στο γήπεδο, θέλει τα λεφτά που θα δώσει να πιάσουν τόπο.
Οι εποχές του ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Από τους παίκτες θέλει να βλέπει:
θέαμα, θέληση και προσήλωση.
Από την διοίκηση θέλει να βλέπει:
ξεκάθαρους στόχους, όραμα και πίστη στα παιδιά της.
Επιπλέον θέλει να βλέπει αγώνες χωρίς να βρέχεται και να καίγεται.
Βλέπεται τα 20 ευρώ για μια θέση στην 5-6 είναι πολλά για έναν οικογενειάρχη ή έναν νέο των 500 ευρώ της 10ετους "κρίσης" και της 2ετους πανδημίας.
Δεν διαθέτουν πολλοί 60 ευρώ τον μήνα ή (120 με ένα παιδί στα 15-16) για πέταμα, όταν για τους περισσότερους αυτά τα χρήματα είναι το σούπερ μάρκετ της εβδομάδας.
Εν κατακλείδι, οι 10.000 σε ματσάκια που κάποτε ο ΠΑΟΚ τα είχε για πρωινό και 25-30.000 στα "ντέρμπι" που διεγείρουν συναισθήματα, για αυτόν τον ΠΑΟΚ και εν μέσω της παρατεταμένης παράνοιας covid, είναι πολύ καλά νούμερα.
-
Δεν θα γράψω πολλά γιατί η συζήτηση θα ξεφύγει από το τόπικ . Συμφωνώ ότι οι καιροί είναι ιδιαίτεροι και δύσκολοι οικονομικά , κοινωνικά και υγειονομικά . Ωστόσο διαφωνώ με τη νοοτροπία του κόσμου που περιγράφεις παραπάνω. Προσωπικά θέλω να στηρίζω την ομάδα 90 λεπτά με την φωνή μου ανεξάρτητα του τι γίνεται στο χορτάρι. Πόσο μάλλον την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ! Οπότε όχι μόνο θέλω το γήπεδο να είναι πιο γεμάτο , αλλά να μην κάθεται15_50 έγραψε: Ο απλός φίλαθλος για να πάει στο γήπεδο, θέλει τα λεφτά που θα δώσει να πιάσουν τόπο.
Οι εποχές του ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Από τους παίκτες θέλει να βλέπει:
θέαμα, θέληση και προσήλωση.
Από την διοίκηση θέλει να βλέπει:
ξεκάθαρους στόχους, όραμα και πίστη στα παιδιά της.
Επιπλέον θέλει να βλέπει αγώνες χωρίς να βρέχεται και να καίγεται.
Εγώ πιστεύω ότι έχουμε μπερδέψει το : ο ΠΑΟΚ διανύει από ιδρύσεώς του τις καλύτερες δυνατές μέρες (και οι οποίες έφεραν εγχώριες διακρίσεις) με το: ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα της ιστορίας του.blackchaos έγραψε:Προσωπικά θέλω να στηρίζω την ομάδα 90 λεπτά με την φωνή μου ανεξάρτητα του τι γίνεται στο χορτάρι. Πόσο μάλλον την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του !
Είμαστε κάποιοι, οι οποίοι δεν θυμόμαστε το πρώτο ματς που είδαμε από κοντά τον ΠΑΟΚ.
Δεν θυμόμαστε όχι για κάποιον άλλον λόγο, αλλά γιατί δεν έχουμε μνήμες από την ηλικία του ενός και των δύο ετών.
Προσωπικά το πρώτο ματς που έχω εικόνες από αγώνα του ΠΑΟΚ, ήταν το 6-1 επί του γαύρου στο γήπεδο των Σερρών.
Ημουν 5 ετών τότε και το έβλεπα καθήμενος στους ώμους του πατέρα μου (πιο μικρός με θυμάμαι να παίζω με άλλα παιδάκια κάτω - κάτω στην 4α και στην 5 μπάλα με τενεκεδένια).
Για να μη κουράζω άλλο, θα πω πως ποιοτικότερους παίκτες και σύνολο ομάδας από αυτή της εποχής Μπατατούδη, δεν έχω δει.
Το ίδιο (κατά αναλογία) ποιοτικότερες, ήταν και οι 3 των Αθηνών.
Μη μπερδεύεστε. Ο πήχης έχει πέσει πολύ και όταν λέω πως ανάμεσα στους τυφλούς τίτλο παίρνει ο μονόφθαλμος, το εννοώ.
Καθρέφτης του πρωταθλήματός μας και της αξίας των ομάδων μας η Ευρώπη και οι συνεχόμενες σφαλιάρες.
Γεια σου ρε Doοmlord παλικαρε. Καλωηρθες παλι αδελφε.
Λοιπον για την γνωμη μου.τα εγραψα στο τοπικ του ματς με Σλοβαν. Που δεν διαλεξαμε η αγνοησαμε. Απλα δεν μπορουσαμε να τους παρουμε.
«.Τεσπα φετος η Ευρωπη επρεπε να ηταν αυτοσκοπος. Τα κερδη ειναι τεραστια. Αγωνιστικα, οικονομικα και οτι θελετε. Νταξει την χρονια του νταμπλ φυσικο ηταν να κανουμε ενα βημα πισω. Αλλα φετος? Που μακαρι να παιζουμε μεχρι Απριλη? Ευκαιρια μεγαλη χαθηκε γιατι απλα δεν μπορεσε η διοικηση να υποστηριξει την ομαδα. Καθολου ομως. Και σε μια χρονια που ηταν ευκολο. Κλεισαμε νωρις προπονητη, μπηκαμε αργα στην Ευρωπη. Ολα τα ειχαμε.
Κριμα πολυ κριμα.»
Και επισης εναν αφορισμο οτι δεν θελω κανενα να γκρινιαξει να φωναξει ουεφα μαφια, να μιλησει για στημενες κληρωσεις κλπ κλπ οταν μας ξαναβγει κανας Αγιαξ. Εχετε καταλαβει οτι κερδισαμε ενα γυρο το καλοκαιρι γιατι πριν 5 χρονια ειχαν παει καλα στην Ευρωπη καποιοι ποδοσφαιριστες μας???
Συνεχιστε να μιλατε για πρωταθλημα στην Ελλαδα και αγνοηστε την Ευρωπη που δινει τρελη υπεραξια και αγωνιστικη και οικονομικη. Προσπαθηστε να φερετε παικτες που δεν ερχονται και να κλαιγεστε τα καλοκαιρια.
Ξυπνηστε επιτελους εκει στην Παε…. Κανατε την μαλακια το καλοκαιρι και την πληρωνουμε ολοι μας με πρωτους τους παικτες και τους προπονητες μας. Συνελθετε επιτελους.
Οσο για εμας τους οπαδους που νοιαζομαστε περισσοτερο για το κυριακατικο ματς με την κατω μαγουλα σας ενημερωνω οτι εχουμε βγαλει και τραγουδαμε συνθημα για την Ευρωπη. Καις το μπασκετακι ολοι τις ευρωπαικες επιτυχιες θυμομαστε. Εγω που ημουνα τρελος τωρα δεν θυμαμαι ποτε και ποια πρωταθληματα πηραμε αλλα παντα θα θυμαμαι το σπασμενο κυπελο.
Λοιπον για την γνωμη μου.τα εγραψα στο τοπικ του ματς με Σλοβαν. Που δεν διαλεξαμε η αγνοησαμε. Απλα δεν μπορουσαμε να τους παρουμε.
«.Τεσπα φετος η Ευρωπη επρεπε να ηταν αυτοσκοπος. Τα κερδη ειναι τεραστια. Αγωνιστικα, οικονομικα και οτι θελετε. Νταξει την χρονια του νταμπλ φυσικο ηταν να κανουμε ενα βημα πισω. Αλλα φετος? Που μακαρι να παιζουμε μεχρι Απριλη? Ευκαιρια μεγαλη χαθηκε γιατι απλα δεν μπορεσε η διοικηση να υποστηριξει την ομαδα. Καθολου ομως. Και σε μια χρονια που ηταν ευκολο. Κλεισαμε νωρις προπονητη, μπηκαμε αργα στην Ευρωπη. Ολα τα ειχαμε.
Κριμα πολυ κριμα.»
Και επισης εναν αφορισμο οτι δεν θελω κανενα να γκρινιαξει να φωναξει ουεφα μαφια, να μιλησει για στημενες κληρωσεις κλπ κλπ οταν μας ξαναβγει κανας Αγιαξ. Εχετε καταλαβει οτι κερδισαμε ενα γυρο το καλοκαιρι γιατι πριν 5 χρονια ειχαν παει καλα στην Ευρωπη καποιοι ποδοσφαιριστες μας???
Συνεχιστε να μιλατε για πρωταθλημα στην Ελλαδα και αγνοηστε την Ευρωπη που δινει τρελη υπεραξια και αγωνιστικη και οικονομικη. Προσπαθηστε να φερετε παικτες που δεν ερχονται και να κλαιγεστε τα καλοκαιρια.
Ξυπνηστε επιτελους εκει στην Παε…. Κανατε την μαλακια το καλοκαιρι και την πληρωνουμε ολοι μας με πρωτους τους παικτες και τους προπονητες μας. Συνελθετε επιτελους.
Οσο για εμας τους οπαδους που νοιαζομαστε περισσοτερο για το κυριακατικο ματς με την κατω μαγουλα σας ενημερωνω οτι εχουμε βγαλει και τραγουδαμε συνθημα για την Ευρωπη. Καις το μπασκετακι ολοι τις ευρωπαικες επιτυχιες θυμομαστε. Εγω που ημουνα τρελος τωρα δεν θυμαμαι ποτε και ποια πρωταθληματα πηραμε αλλα παντα θα θυμαμαι το σπασμενο κυπελο.
- invincible
Α) Γιατί κλάνει το γατί. Τι γιατί άρχοντα ?Η χάρτινη όταν μας έκλεψε το πρωτάθλημα έπαιξε με Σελτικ και Βιντι ενώ ήταν πιο κάτω από εμας στην βαθμολογία. Πως ? Δεν είναι ποιο εύκολες κληρώσεις από εμας με Αγιαξ ?Doomlord4 έγραψε:Οκ αφου με διαβάζεις,invincible έγραψε:Ναι σε διαβάζω αλλά άμα είναι εγώ που είμαι στην 60η θέση να παίζω με τον Αγιαξ και την Μπενφικα και την Σαλκε και ομάδες εκατομμύριων Ρωσικές και Ουκρανικές κτλ. και ο άλλος που είναι στην 140η να παίζει με την Σελτικ και την Βιντι ε τότε στην χειρότερη δεν βλέπω κάτι να αλλάζει. Δηλαδή ποσο πιο δύσκολη από τον Αγιαξ μπορεί να μου τύχει ?
Α) Γιατί η αεκ είχε ευκολότερους αντιπάλους;
Β)Πόσο νωρίς ξέραμε πως εμείς δεν θα έχουμε;
Γ) Τι κάναμε σαν οργανισμός ΠΑΟΚ για να το αποφύγουμε;
Β) Για κάντομου πενηνταράκια ?
Γ) Πως? τι ? γίνεται να αποφύγουμε ? Πως να κλέψουμε τα μπαλάκια στην κλήρωση ? Για πες άρχοντα ?
- bersekeros
Η ομάδα από το 2017 με εξαίρεση το 2020 κατακτάει σχεδόν κάθε χρόνο τίτλους.Geor1926 έγραψε:Ωραία τα όνειρα για τσαμπιονς λιγκ αλλά η πραγματικότητα λέει ότι είμαστε επιπέδου κονφερανς λιγκ.Ούτε καν για το γιουρόπα.
Έχουμε 3 Πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα. Και μας έχουν κλέψει άλλα τόσα και πολλά παραπάνω.
Η πορεία στην Ευρώπη δημιουργεί δυναμική και για την Ελλάδα. Το αντίστροφο όχι (πάντα).
Μόνοι τους οι τίτλοι στην Ελλάδα δεν δημιουργούν δυναμική στο αγωνιστικό κομματι.
Πήραμε μία ωραία Κυπελλάρα φέτος. Τη χαρήκαμε. Την πανηγυρίσαμε. Αγωνιστικά τι δυναμική μας έδωσε;
Έκανε την ομάδα πιο θελκτική για ξένους παίκτες; Δε νομίζω.
Αν όμως πέρσι είχαμε απλώς μπει στους Ομίλους του Champions League ή είχαμε φτάσει στους 16 ή στους 8 του Europa ; Η δυναμική θα είχε ενισχυθεί τεράστια και για τίτλους στην Ελλάδα και για ενίσχυση του ρόστερ.
Η ενίσχυση του ρόστερ, χρειάζεται παίκτες που να έρχονται στο ελληνικό πρωκτάθλημα και χρήματα.
Και τα δύο χρειάζονται συνεχόμενες μεγάλες πορείες στην Ευρώπη.