Razvan Lucescu
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu
εμμεσα....αποτυχημενη η διοικηση εκανε την ομαδα ανω κατω γιατι ειναι αχρηστοι,,,τον πουλο ολοι..
αμεσα....ιβαν ομαδα μοντελο την εκανες μπουρδελο....
εκτος εαν εχεις κατι αλο στο μυαλο σου...
Επιλογή του κόσμου είναι φίλε,ποιος Ιβαν,τι λέμε τόσην ώρα
Έχουμε αυτό που μας αξίζει
Έχουμε αυτό που μας αξίζει
- anekfrastos
Να μη λέμε τίποτα δηλαδή;
Είπε κανείς ότι ο Λου είναι κακός προπονητής ή ότι δεν τον θέλουμε;
Αλλά προφανώς υπάρχει μια απορία σε πολλούς. Να μην εκφραστεί;
Τόσο μυγιαγγιχτοι;
Τόσο μυγιαγγιχτοι;
Αν και ανέκφραστος δίνεις τη μάχη σου για το δικαίωμα στην έκφραση. Μου αρέσει!!anekfrastos έγραψε:Να μη λέμε τίποτα δηλαδή;
Τόσο μυγιαγγιχτοι;
- anekfrastos
@cellophan
Δεν πιστεύω ότι ο Λου είναι αδιάφορος, κάθε άλλο. Νομίζω περισσότερο πεισματάρης είναι κ επιμένει ότι θα μπορέσει με τη διαχείριση να βγάζει λαγό απ' το καπέλο κάθε φορά.
Για την υποτιθέμενη κατάσταση των παικτών που λες, αφού τους έβαλε πάλι. Και στις πιο δύσκολες συνθήκες μάλιστα. Πολλαπλασιαστικά λειτουργεί κ η ψυχολογία κ η απογοήτευση.
Στρατηγικά που λες, δεν του βγήκε και δεν είναι η πρώτη φορά σε τέτοια ματς.
Τέλος, simulation είναι οι δοκιμές με 11αδα που δεν έχεις κανένα στοιχείο ότι θα λειτουργήσει γιατί απλά δεν έχει λειτουργήσει ποτέ.
Το να βάζεις μια 11αδα που 4 μέρες πριν έπαιξε μπαλαρα είναι ακριβώς το αντίθετο.
Δεν πιστεύω ότι ο Λου είναι αδιάφορος, κάθε άλλο. Νομίζω περισσότερο πεισματάρης είναι κ επιμένει ότι θα μπορέσει με τη διαχείριση να βγάζει λαγό απ' το καπέλο κάθε φορά.
Για την υποτιθέμενη κατάσταση των παικτών που λες, αφού τους έβαλε πάλι. Και στις πιο δύσκολες συνθήκες μάλιστα. Πολλαπλασιαστικά λειτουργεί κ η ψυχολογία κ η απογοήτευση.
Τέλος, simulation είναι οι δοκιμές με 11αδα που δεν έχεις κανένα στοιχείο ότι θα λειτουργήσει γιατί απλά δεν έχει λειτουργήσει ποτέ.
Το να βάζεις μια 11αδα που 4 μέρες πριν έπαιξε μπαλαρα είναι ακριβώς το αντίθετο.
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το τελευταίο. Είναι το κομμάτι το ιατρικό μέσα που μοιάζουμε να μην το λαμβάνουμε υπόψην. Μη ξεχνάς πως τα βιομετρικά/εργομετρικά τα ξέρουν και οι πάικτες - πέρα από τις ενοχλήσεις που τις βιώνουν στο πετσί τους.anekfrastos έγραψε:@cellophan
- abc_o_ karpouzas
κανενας δεν λεει να μην λεμε τιποτα.....
το ζητημα ειναι για ποσο χρονο πρεπει να λεμε τα ιδια και τα ιδια....
τα λαθη τα ειδαμε ....επιδη βλεπουμε τα παντα.... τα σχολιασαμε και καναμε και τις ... προτασεις μας....
το κερδος ...τωρα... μια κουβεντας ποιος φταει και ποιος πρεπει να τα ακουσει ποιο ειναι...
εκει ειναι η δικια μου η ενσταση...
λοιπον...στο θεμα μας...στα ισια και παληκαρισια...
ποιος βαζει τις προτεραιοτητες ....ονομα δεν εχει??
εγω λεω οτι ειναι ο πετρος..ο αλλος οτι ειναι ο γιοχαν ..και ενας απο την γωνια φωναξε οτι ειναι ο φραντς
anekfrastos...
μυγιαγγιχτος δεν ειμαι και ειμαι υπερ του να τα λεμε ολα και με ονοματα....
λοιπον σε ρωταω ποιος ειναι ο υπεθυνος
ολο το καλοκαιρι και σεπτεμβριο και καλο οκτωμβριο ....
το ζητημα ειναι για ποσο χρονο πρεπει να λεμε τα ιδια και τα ιδια....
τα λαθη τα ειδαμε ....επιδη βλεπουμε τα παντα.... τα σχολιασαμε και καναμε και τις ... προτασεις μας....
το κερδος ...τωρα... μια κουβεντας ποιος φταει και ποιος πρεπει να τα ακουσει ποιο ειναι...
εκει ειναι η δικια μου η ενσταση...
λοιπον...στο θεμα μας...στα ισια και παληκαρισια...
ποιος βαζει τις προτεραιοτητες ....ονομα δεν εχει??
εγω λεω οτι ειναι ο πετρος..ο αλλος οτι ειναι ο γιοχαν ..και ενας απο την γωνια φωναξε οτι ειναι ο φραντς
anekfrastos...
μυγιαγγιχτος δεν ειμαι και ειμαι υπερ του να τα λεμε ολα και με ονοματα....
λοιπον σε ρωταω ποιος ειναι ο υπεθυνος
ολο το καλοκαιρι και σεπτεμβριο και καλο οκτωμβριο ....
-
Dimg4
Δεν ξερει, εχει αποδειχτει στην ΕυρωπηTolaros έγραψε:Δεν ξέρει το τιμ του Λούτσου από διαχείριση του ρόστερ που τους έχει κάθε μέρα, ανοίξτε τους τα μάτια
για γελια .....τον dim τσαμπιονς ληγκ ευρωπης οχι ασιας να φερει ο λου,θα τον κραζει εδω στο αητητο τον εκραζε εξ αρχης και στο τελος της σαιζον ,ειπε το θεικο στον ιβαν οφειλετε το αητητο και το νταμπλ καμμια συμμετοχη του λου ......οποτε τζαμπα χαλιεσε καποιοι ειναι κολλημενοι στην αντιπαθεια τους ,καποια αλλοι δεν ειναι ,απλα οι κολλημενοι φαινονται ποιο εντονα αυτοι ειναι δεν θα αλλαξουν γνωμη με τιποτε ......οσο για την διοικηση αρεσει δεν αρεσει ειναι η ποιο επιτηχημενη στην ιστορια με τον ιβαν επικεφαλης ......abc_o_ karpouzas έγραψε:εμμεσα....αποτυχημενη η διοικηση εκανε την ομαδα ανω κατω γιατι ειναι αχρηστοι,,,τον πουλο ολοι..
Πόσο τεράστιο εγώ πρέπει να έχει κάποιος για να λέει δεν ξέρει το προπονητικό τιμ ποια είναι η σωστή διαχείριση και ξέρουμε εμείς. Πόσο.Dimg4 έγραψε:Δεν ξερει, εχει αποδειχτει στην ΕυρωπηTolaros έγραψε:Δεν ξέρει το τιμ του Λούτσου από διαχείριση του ρόστερ που τους έχει κάθε μέρα, ανοίξτε τους τα μάτια
-
Dimg4
Πιες το χαπι σου πτολ, μαλλον σε αλλη χρονια ζεις. Μπες να δεις λιγο τις προηγουμενες σελιδες αν κραζω Λουτσεσκου η οχι. Κολλημενος εισαι εσυ που και β εθνικη να σε ριξει θα λες μπραβοeorptol1 έγραψε:για γελια .....τον dim τσαμπιονς ληγκ ευρωπης οχι ασιας να φερει ο λου,θα τον κραζει εδω στο αητητο τον εκραζε εξ αρχης και στο τελος της σαιζον ,ειπε το θεικο στον ιβαν οφειλετε το αητητο και το νταμπλ καμμια συμμετοχη του λου ......οποτε τζαμπα χαλιεσε καποιοι ειναι κολλημενοι στην αντιπαθεια τους ,καποια αλλοι δεν ειναι ,απλα οι κολλημενοι φαινονται ποιο εντονα αυτοι ειναι δεν θα αλλαξουν γνωμη με τιποτε ......οσο για την διοικηση αρεσει δεν αρεσει ειναι η ποιο επιτηχημενη στην ιστορια με τον ιβαν επικεφαλης ......abc_o_ karpouzas έγραψε:εμμεσα....αποτυχημενη η διοικηση εκανε την ομαδα ανω κατω γιατι ειναι αχρηστοι,,,τον πουλο ολοι..
Αποτέλεσμα φίλε ήταν κ στη Βασιλεία, ήταν κβμε τους Ρώσους.Dimg4 έγραψε:Η απλα να κρινει απο τα αποτελεσματα :ugeek:
Πόσο δύσκολο είναι να αποδεχτούμε ότι δεν έχουμε αρκετή καλή ομάδα για Ευρώπη και πάντα πρέπει να φταίει κάτι εξωγηπεδικο όπως η προσέγγιση, η φιλοσοφία, ή η αδιαφορία?
Αυτή είναι η ομάδα, γιατί είναι αυτή κ όχι καλύτερη είναι άλλο θέμα, αλλά αυτή είναι
-
Dimg4
Δε δεχομαι οτι δεν ειναι αρκετα καλη η ομαδα να κερδισει βιντι μπατε και σλοβαν. Γνωμη μου