ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- invincible
Re: ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η Ριέκα πάντως πιο δύσκολη ήταν μέσα στην Τούμπα. Είχε ένα σεντερμπακ με την μάσκα που δεν περνούσε τίποτα. Στο παραλίγο δεν έφυγε με την νίκη. Χθες πάλι πρόβλημα στην Τουμπα. Θα πάμε εκεί και θα τους περάσουμε όλους σαν σταματημένους. Θα φέρνουμε Χ στην Τούμπα και θα περνάμε με νίκες στα εκτός. Ελ Καντουρί λείπεις ρε μπαγάσα. Βγάλε 2 μήνες αυτή την φορά πριν τραυματιστείς πάλι.
Δεν φταει το επιπεδο ελληνικου ποδοςφαιρου οταν δεν μπορεις να κερδισεις ομαδα σλοβενικου πρωταθληματος.Λεμεσος4 έγραψε:Κερδισαμε ενα ντερμπι και χαρηκαμε και καλα καναμε γιατι η ομαδα επαιξε καλο ποδοσφαιρο. Στο επομενο παιχνιδι παμε με προσδοκιες και βλεπουμε την ομαδα να θελει να εχει ποιοτητα αλλα να μην μπορει να κερδισει ενα μικρο ευρωπαικο αντιπαλο. Για μενα φυσιολογικο γιατι ειτε μας αρεσει ειτε οχι το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι μετριοτατο. Η αεχ που κερδισαμε χθες για τα ευρωπαικα στανταρ ειναι μια κακη ομαδα με προπονητη που εκανε χαλια κοουτσαρισμα. Παμε στην Ευρωπη και ξαναβλεπουμε το ιδιο εργο. Τον ΠΑΟΚ να μην εχει την απαιτουμενη αθλητικοτητα και ελλειψεις σε βασικες θεσεις θεσεις. Αριστερο εξτρεμ και δεκαρι. Μπραβο στο Ρουμανο που βαζει Μιχαηλιδη και Κωνσταντελια. Μπραβο και στον Τειλορ, Σιντικλέι, Εσιτι τον Ζβαμπ και τον Πασχαλακη. Τα εδωσαν ολα χθες. Παμε για το διπλο στην Κρητη.
Θα εφταιγε αν δεν μπορεις να κερδισεις την κοπεγχαγη
Δες το πιο γενικα. Η Ελλαδα εχει πεσει στην 20 θεση και καμια Ελληνικη ομαδα πλην ΠΑΟΚ και της λερας δεν μπορουν να μπουν σε ευρωπαικο ομιλο. Και στους ομιλους δυσκολευομαστε με τις ομονοιες και τις σλοβαν!!! Πως δεν εχει πεσει το επιπεδο;Alastor έγραψε:Δεν φταει το επιπεδο ελληνικου ποδοςφαιρου οταν δεν μπορεις να κερδισεις ομαδα σλοβενικου πρωταθληματος.Λεμεσος4 έγραψε:Κερδισαμε ενα ντερμπι και χαρηκαμε και καλα καναμε γιατι η ομαδα επαιξε καλο ποδοσφαιρο. Στο επομενο παιχνιδι παμε με προσδοκιες και βλεπουμε την ομαδα να θελει να εχει ποιοτητα αλλα να μην μπορει να κερδισει ενα μικρο ευρωπαικο αντιπαλο. Για μενα φυσιολογικο γιατι ειτε μας αρεσει ειτε οχι το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι μετριοτατο. Η αεχ που κερδισαμε χθες για τα ευρωπαικα στανταρ ειναι μια κακη ομαδα με προπονητη που εκανε χαλια κοουτσαρισμα. Παμε στην Ευρωπη και ξαναβλεπουμε το ιδιο εργο. Τον ΠΑΟΚ να μην εχει την απαιτουμενη αθλητικοτητα και ελλειψεις σε βασικες θεσεις θεσεις. Αριστερο εξτρεμ και δεκαρι. Μπραβο στο Ρουμανο που βαζει Μιχαηλιδη και Κωνσταντελια. Μπραβο και στον Τειλορ, Σιντικλέι, Εσιτι τον Ζβαμπ και τον Πασχαλακη. Τα εδωσαν ολα χθες. Παμε για το διπλο στην Κρητη.
Θα εφταιγε αν δεν μπορεις να κερδισεις την κοπεγχαγη
Από Σλοβακία είναι η Σλόβαν και όχι από Σλοβενία αλλά μικρή η διαφορά.
Είδατε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι 9/1; Μετά την Κοπεγχάγη εκτός, ο γαύρος, μετά την Κοπεγχάγη εντός, ο βάζελος και μετά τη Σλόβαν, οαρης. Στασίδι στην ενδεκάδα βλέπω από Λύρατζη, Κωνσταντέλια και Κούτσια (γιατί όχι;) μέχρι Τσαούση, Γιαξή, Παναγιώτου και Ταλιχμανίδη. Ποια πρόκριση; Την Λίνκολν να κερδίσω και να πάρω άλλα 500 χιλιάρικα.
Είδατε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι 9/1; Μετά την Κοπεγχάγη εκτός, ο γαύρος, μετά την Κοπεγχάγη εντός, ο βάζελος και μετά τη Σλόβαν, οαρης. Στασίδι στην ενδεκάδα βλέπω από Λύρατζη, Κωνσταντέλια και Κούτσια (γιατί όχι;) μέχρι Τσαούση, Γιαξή, Παναγιώτου και Ταλιχμανίδη. Ποια πρόκριση; Την Λίνκολν να κερδίσω και να πάρω άλλα 500 χιλιάρικα.
Γενικά δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε ( και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο) ότι την ίδια στιγμή που εμείς είτε κάνουμε βήματα προς τα πίσω ειτε στην καλύτερη παραμένουμε στάσιμοι,οι άλλοι βελτιώνονται
Καθε καλη ομαδα που θελει να παιζει στην Ευρωπη και να προχωραει πρεπει να να κανει τον προγραμματισμο της και να ανταπεξερχεται. Το οτι θα παιζουμε 2 παιχνιδια δεν μου λεει τιποτα. Και ο γαυρος θα παιζει και η σλοβαν θα παιζει και η κοπεχαγη θα παιζει 2 φορες την εβδομαδα. Δεν καταλαβαινω αυτη τη δικαιολογια. Αν ηταν ετσι να καταντησουμε αρης και να αποκλειστουμε. Σαν κοσμος του ΠΑΟΚ πρεπει να εχουμε μεγαλες προσδοκιες για την ομαδα μας και να απαιτουμε την διακριση.
Ακριβώς έτσι. Τυχόν αποκλεισμός από αυτόν τον όμιλο χωρίς ομάδα φόβητρο, χωρίς ομάδα από χώρες του top10 και ούτε καν top20 αφού και Δανία και Σλοβακία είναι κάτω από την Ελλάδα στο ranking, θα είναι αδικαιολόγητος. Να μην έχουμε επανάληψη των έργων με Βίντι, Μπάτε και Ομόνοια.Λεμεσος4 έγραψε:Καθε καλη ομαδα που θελει να παιζει στην Ευρωπη και να προχωραει πρεπει να να κανει τον προγραμματισμο της και να ανταπεξερχεται. Το οτι θα παιζουμε 2 παιχνιδια δεν μου λεει τιποτα. Και ο γαυρος θα παιζει και η σλοβαν θα παιζει και η κοπεχαγη θα παιζει 2 φορες την εβδομαδα. Δεν καταλαβαινω αυτη τη δικαιολογια. Αν ηταν ετσι να καταντησουμε αρης και να αποκλειστουμε. Σαν κοσμος του ΠΑΟΚ πρεπει να εχουμε μεγαλες προσδοκιες για την ομαδα μας και να απαιτουμε την διακριση.
-
τσιριγωτης
Αν θελετε να τιμωρησετε αυτους παιρνουν γελοιες αποφασεις φυλαξετε την οργη σας για τις εκλογες. Κλεισατε μια φορα συμβολικα την 4 Οκ.Το μηνυμα εσταλει. Να το κανετε μονιμο ειναι απλα αστειο και μονο κακο στην ομαδα κανει.
- pisakaipoupoula
Καμία από τις τρεις ομάδες που ανέφερες δεν έκανε τραγελαφικό προγραμματισμό σαν κ εμάς.Λεμεσος4 έγραψε:Καθε καλη ομαδα που θελει να παιζει στην Ευρωπη και να προχωραει πρεπει να να κανει τον προγραμματισμο της και να ανταπεξερχεται. Το οτι θα παιζουμε 2 παιχνιδια δεν μου λεει τιποτα. Και ο γαυρος θα παιζει και η σλοβαν θα παιζει και η κοπεχαγη θα παιζει 2 φορες την εβδομαδα. Δεν καταλαβαινω αυτη τη δικαιολογια. Αν ηταν ετσι να καταντησουμε αρης και να αποκλειστουμε. Σαν κοσμος του ΠΑΟΚ πρεπει να εχουμε μεγαλες προσδοκιες για την ομαδα μας και να απαιτουμε την διακριση.
Η Σλοβαν χθες είχε μόνο έναν στόπερ άνω των 30, ο γάβρος μέχρι την τελευταία μέρα έβλεπε τα κενά του κ χτυπούσε παίκτες σε καλή ηλικία γρήγορους και δυναμικούς, η Κοπεγχάγη δεν έκανε μεταγραφή άνω των 27 ετών, μέχρι και 18χρονο πήγε και πήρε....ότι κάνουμε rotation αναγκαστικά και υστερούμε σε τρεξίματα και αθλητικότητα έναντι αντιπάλων δεν είναι κάποιο ανεξήγητο μυστήριο
Οπως τα λεει ο αδελφος Γερασιμου. Εμενα δεν πειραζει να εχω στην ομαδα μεγαλους σε ηλικια παικτες. Ειδικα οταν εχω ενα σιχαμερο πρωταθλημα με καμια ποδοσφαιρικη αξια. Ας εχω αυτους. Αλλα χρειαζομαστε ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ. Και εννοω πολλους και ποιοτικους παικτες.Γερασίμου έγραψε:Από Σλοβακία είναι η Σλόβαν και όχι από Σλοβενία αλλά μικρή η διαφορά.
Το παραπανω προγραμμα με μικρες αλλαγες θα το ειχαμε οπως και να ηταν η φαση. Οπως το 7 ματς σε 20 μερες που βγαζουμε τωρα.
Τεσπα φετος η Ευρωπη επρεπε να ηταν αυτοσκοπος. Τα κερδη ειναι τεραστια. Αγωνιστικα, οικονομικα και οτι θελετε. Νταξει την χρονια του νταμπλ φυσικο ηταν να κανουμε ενα βημα πισω. Αλλα φετος? Που μακαρι να παιζουμε μεχρι Απριλη? Ευκαιρια μεγαλη χαθηκε γιατι απλα δεν μπορεσε η διοικηση να υποστηριξει την ομαδα. Καθολου ομως. Και σε μια χρονια που ηταν ευκολο. Κλεισαμε νωρις προπονητη, μπηκαμε αργα στην Ευρωπη. Ολα τα ειχαμε.
Κριμα πολυ κριμα.
Οπως τα λεει ο αδελφος Γερασιμου. Εμενα δεν πειραζει να εχω στην ομαδα μεγαλους σε ηλικια παικτες. Ειδικα οταν εχω ενα σιχαμερο πρωταθλημα με καμια ποδοσφαιρικη αξια. Ας εχω αυτους. Αλλα χρειαζομαστε ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ. Και εννοω πολλους και ποιοτικους παικτες.Γερασίμου έγραψε:Από Σλοβακία είναι η Σλόβαν και όχι από Σλοβενία αλλά μικρή η διαφορά.
Το παραπανω προγραμμα με μικρες αλλαγες θα το ειχαμε οπως και να ηταν η φαση. Οπως το 7 ματς σε 20 μερες που βγαζουμε τωρα.
Τεσπα φετος η Ευρωπη επρεπε να ηταν αυτοσκοπος. Τα κερδη ειναι τεραστια. Αγωνιστικα, οικονομικα και οτι θελετε. Νταξει την χρονια του νταμπλ φυσικο ηταν να κανουμε ενα βημα πισω. Αλλα φετος? Που μακαρι να παιζουμε μεχρι Απριλη? Ευκαιρια μεγαλη χαθηκε γιατι απλα δεν μπορεσε η διοικηση να υποστηριξει την ομαδα. Καθολου ομως. Και σε μια χρονια που ηταν ευκολο. Κλεισαμε νωρις προπονητη, μπηκαμε αργα στην Ευρωπη. Ολα τα ειχαμε.
Κριμα πολυ κριμα.
Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ βάσει των συνθηκών και της κούρασης. Η μονη μου ένσταση ηταν στο γιατί δεν πέρασε ο Μπισεσβαρ αριστερά, όπου και απέδωσε στα προηγούμενα ματς, και ο Κωσταντελιας πισω από το φορ, που του ταιριάζει περισσότερο από ότι τα πλάγια. Φυσικά δεν έγινε εσωτερική αλλαγή ούτε στην πορεία. Σε κάθε περίπτωση συντάσσομαι με τις επιλογές του προπονητή και νιώθω την υποχρέωση να πω ότι φέτος είναι ότι καλύτερο έχουμε στην ομάδα (όλο το προπονητικό τιμ). Μπράβο και στους ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα και κανανε το come back, πολλοί ειναι μάλιστα πάνω απο 33 ετών!
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Μια μέρα μετά. Πόσο εκνευριστικό αποτέλεσμα ρε φίλε. Πάλι τα ίδια
Ο όμιλος μας ήταν τουλάχιστον για 4 νίκες (= 8.000 πόντοι στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ οπου προς το παρών είμαστε 95οι !!!). Η χθεσινή νίκη θα μας έβαζε 99% στην επόμενη φάση και θα παίζαμε με την κοπεγχάγη για την 1η θέση. Τώρα άμα η σλόβαν νικήσει το γιβραλτάρ μέσα έξω και σε μας στραβώσει με τους δανούς (είναι δυνατή ομάδα) ... Θα παίξει την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στη σλοβακία με εμάς, έχοντας 7 βαθμούς και εμείς 4+ότι μαζέψουμε απο την Κοπεγχάγη.
Με λίγα λόγια αν δεν πάρουμε το διπλό στη σλοβακία είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο, όχι για την πρώτη θέση, αλλα για την δεύτερη.. Επειδή είναι έτσι το πρόγραμμα ( Η σλόβαν έχει απανωτά τα ματς με τη Λίνκολν) και επειδη ΧΘΕΣ δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ΠΙΟ ΑΠΛΟ
Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά, αλλα θέλω πορεία στην ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολη κατάσταση όσο κουμάντο κάνει ο χοντρός, και όπως και να το κάνουμε ο γαύρος έχει καλύτερη ομάδα. Οπότε γιατι να μην τα δώσουμε όλα στην ευρώπη; Εχω ονειρευτεί να το σηκώνουμε το γαμημένο
Ο όμιλος μας ήταν τουλάχιστον για 4 νίκες (= 8.000 πόντοι στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ οπου προς το παρών είμαστε 95οι !!!). Η χθεσινή νίκη θα μας έβαζε 99% στην επόμενη φάση και θα παίζαμε με την κοπεγχάγη για την 1η θέση. Τώρα άμα η σλόβαν νικήσει το γιβραλτάρ μέσα έξω και σε μας στραβώσει με τους δανούς (είναι δυνατή ομάδα) ... Θα παίξει την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στη σλοβακία με εμάς, έχοντας 7 βαθμούς και εμείς 4+ότι μαζέψουμε απο την Κοπεγχάγη.
Με λίγα λόγια αν δεν πάρουμε το διπλό στη σλοβακία είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο, όχι για την πρώτη θέση, αλλα για την δεύτερη.. Επειδή είναι έτσι το πρόγραμμα ( Η σλόβαν έχει απανωτά τα ματς με τη Λίνκολν) και επειδη ΧΘΕΣ δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ΠΙΟ ΑΠΛΟ
Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά, αλλα θέλω πορεία στην ευρώπη. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολη κατάσταση όσο κουμάντο κάνει ο χοντρός, και όπως και να το κάνουμε ο γαύρος έχει καλύτερη ομάδα. Οπότε γιατι να μην τα δώσουμε όλα στην ευρώπη; Εχω ονειρευτεί να το σηκώνουμε το γαμημένο
-
elvetos giatros
Συμφωνώ μέχρι τελευταίας τελείαςΛεμεσος4 έγραψε:Κερδισαμε ενα ντερμπι και χαρηκαμε και καλα καναμε γιατι η ομαδα επαιξε καλο ποδοσφαιρο. Στο επομενο παιχνιδι παμε με προσδοκιες και βλεπουμε την ομαδα να θελει να εχει ποιοτητα αλλα να μην μπορει να κερδισει ενα μικρο ευρωπαικο αντιπαλο. Για μενα φυσιολογικο γιατι ειτε μας αρεσει ειτε οχι το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου ειναι μετριοτατο. Η αεχ που κερδισαμε χθες για τα ευρωπαικα στανταρ ειναι μια κακη ομαδα με προπονητη που εκανε χαλια κοουτσαρισμα. Παμε στην Ευρωπη και ξαναβλεπουμε το ιδιο εργο. Τον ΠΑΟΚ να μην εχει την απαιτουμενη αθλητικοτητα και ελλειψεις σε βασικες θεσεις θεσεις. Αριστερο εξτρεμ και δεκαρι. Μπραβο στο Ρουμανο που βαζει Μιχαηλιδη και Κωνσταντελια. Μπραβο και στον Τειλορ, Σιντικλέι, Εσιτι τον Ζβαμπ και τον Πασχαλακη. Τα εδωσαν ολα χθες. Παμε για το διπλο στην Κρητη.
Υ.Γ. Το να ειναι κλειστη η 4 παραπηγε και καταντησε γελοιο.