13. Lucas Taylor Maia Reis
Re: 13. Lucas Taylor Maia Reis
Αρχίζω και πιστεύω οτι έχει στοχοποιηθεί και λιγάκι.. την κύρια ευθύνη χθες την έχει ο μιχαι στο γκολ με την αστεία του αντίδραση και λιγοτερο ο Πασχαλάκης με την επεμβασή του. Ναι και λάθη έκανε αλλά το παιδί δεν κρύφτηκε και έκοψε τις περισσότερες επιθέσεις..αυτό είδα στο γηπεδο εγώ, τωρα τι να πω
Αυτός και ο Εσιτι ότι και να κάνουν στο μέλλον θα είναι πάντα "λίγοι".
Άπαξ και καθιερωθείς στο μυαλό του ΠΑΟΚτση ότι "δεν κάνεις", αυτό δεν αλλάζει και Χρυσή Μπάλα να κερδίσεις.
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άπαξ και καθιερωθείς στο μυαλό του ΠΑΟΚτση ότι "δεν κάνεις", αυτό δεν αλλάζει και Χρυσή Μπάλα να κερδίσεις.
η ποιοτητα και η κλαση ενος παικτη φαινεται στις αποφασεις που παιρνει με την μπαλα
ο ταυλορ στηριζεται στα αθλητικα του προσοντα και στο ενστικτο για αυτο και παρολο που εφτασε τοσες φορες με καλες προυποθεσεις για σεντρα στην περιοχη πλην της φασης του γκολ δεν καταφερε ουτε μια φορα να κανει την σωστη επιλογη...
αυτο δεν ειναι κατι που βελτιωνεται, η εχεις την κλαση να κανεις το σωστο η οχι...
ο ταυλορ στηριζεται στα αθλητικα του προσοντα και στο ενστικτο για αυτο και παρολο που εφτασε τοσες φορες με καλες προυποθεσεις για σεντρα στην περιοχη πλην της φασης του γκολ δεν καταφερε ουτε μια φορα να κανει την σωστη επιλογη...
αυτο δεν ειναι κατι που βελτιωνεται, η εχεις την κλαση να κανεις το σωστο η οχι...
Εσυ καταλαβες οτι τα εχει φτυσει στο 80 απο το πλανο, η απο το σπριντ 50 μετρα σε φουλ ταχυτητα στο 89; Να ξερουμε και τι λεμε. Στο γκολ φταιει ο Μιχαι στα υπολοιπα συμφωνωτσιριγωτης έγραψε:Θα πω αυτό που είπες σε άλλο τοπικ. Όταν αποθεώνεται ο Τέιλορ καταλαβαίνεις μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα κ τι ταβάνι έχει.
Επίσης επαγγελματίας αθλητής να του κάνει κοντινό η κάμερα κάπου στο 80 κ αυτός να τα έχει φτύσει κ να βαριανασαινει.
Επίσης στο γκολ που οι περισσότεροι δίνουν ευθύνη στον μιχαι, έχουν δει τι κάνει ο Τέιλορ; ;
Δυστυχώς πάντα μένουμε σε μια θετική ενέργεια του κάθε παίχτη, όπως χθες στην εξαιρετική παράλληλη, αλλά αφήνουμε την κάκιστη αμυντική λειτουργία του σχεδόν σε κάθε ματς. Πόσες λάθος πασες που γίνανε αντεπιθεσεις; ;
- rade paprica
Συνεχής βελτίωση και προσπάθεια
Να συμμεριστώ τις ενστάσεις για την άμυνα, χωρίς ωστόσο να είναι τραγικός, αλλά αν χθες δεν είχαμε τον Τέηλορ επιθετικά τι ακριβώς θα είχαμε κάνει;
Παιχτάρα προφανώς δεν είναι, αλλά σε σχέση με τον Ροντρίγκο, τον προτιμώ
Τέλος, λάθη χοντρά κάνει και ο Σίντκλει και οι κεντρικοί αμυντικοί
Γενικά αμυντικά δεν έχουμε δέσει ακόμη
Μακάρι όλοι να παίζουν με το πείσμα του
Να συμμεριστώ τις ενστάσεις για την άμυνα, χωρίς ωστόσο να είναι τραγικός, αλλά αν χθες δεν είχαμε τον Τέηλορ επιθετικά τι ακριβώς θα είχαμε κάνει;
Παιχτάρα προφανώς δεν είναι, αλλά σε σχέση με τον Ροντρίγκο, τον προτιμώ
Τέλος, λάθη χοντρά κάνει και ο Σίντκλει και οι κεντρικοί αμυντικοί
Γενικά αμυντικά δεν έχουμε δέσει ακόμη
Μακάρι όλοι να παίζουν με το πείσμα του
- bersekeros
Δυστυχώς, έτσι φαίνεται ότι είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.Norte έγραψε:η ποιοτητα και η κλαση ενος παικτη φαινεται στις αποφασεις που παιρνει με την μπαλα
Πέρα από τη φάση του γκολ, που ευθύνεται κυρίως ο τραγικός χτες Μιχάι, αυτός κάθεται και κοιτάει ακίνητος. Καμία κίνηση.
Κατά δεύτερον, όσες φορές έφτασε με πολύ καλές προϋποθέσεις έξω από την αντίπαλη περιοχή, ούτε μία, ούτε μία φορά δεν έπαιξε ένα τριγωνάκι, να κάνει το ένα δύο με τον Αντρίγια, να συνεργαστεί ορθολογικά με το εξτρέμ.
Σαν να φτάνει έξω από την αντίπαλη περιοχή και εκεί δίνει την εντύπωση, ότι δεν ξέρει τι να κάνει. Αρκεί να δώσει μια πάσα και τέλος.
Ούτε κίνηση στο χώρο, ούτε το ένα δύο με συμπαίκτη, ούτε τίποτα.
Δε χρειάζεται καν να ξαναναφέρω το ένα (τουλάχιστον) κλασικό - αβίαστο λάθος σε κάθε παιχνίδι, όπου ο αντίπαλος φεύγει στο επιθετικό transition / αντεπίθεση με 60-70% πιθανότητα για γκολ και οι υπόλοιποι παίκτες τρέχουν να αποσοβήσουν τον κίνδυνο σε κατάσταση πανικού.
Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα στη θέση του δεξιού μπακ.
-
Dimg4
Αυτο ειναι δικο σου σκεπτικο. Εγω βλεπω οτι μετα τις τελευταιες εμφανισεις Εσιτι ολοι του βγαζουν το καπελο.JohnDag έγραψε:Αυτός και ο Εσιτι ότι και να κάνουν στο μέλλον θα είναι πάντα "λίγοι".
Ε όχι όλοι.
Εκτός αν θεωρείς το "αν φτάσαμε στο σημείο να είναι καλύτερος μας παίχτης ο Εσιτι..." είναι τιμητικό γι αυτόν.
Εκτός αν θεωρείς το "αν φτάσαμε στο σημείο να είναι καλύτερος μας παίχτης ο Εσιτι..." είναι τιμητικό γι αυτόν.
- thomas Murg
Σύντομα ο Τέιλορ θα είναι αυτός που με την ταχύτητά του θα καθαρίζει όλες τις βαθιές στην άμυνα μπαλιές.
Επίσης, επειδή ξεχνάμε γρήγορα θυμάστε πόσα λάθη αμυντικά έκανε τις δύο τελευταίες σεζόν του ο παικταράς Μάτος; (και για να μην παρεξηγηθώ κατά τη γνώμη μου ο κορυφαίος τεχνίτης ξένος που είδα εγώ να παίζει στον ΠΑΟΚ).
Επίσης, επειδή ξεχνάμε γρήγορα θυμάστε πόσα λάθη αμυντικά έκανε τις δύο τελευταίες σεζόν του ο παικταράς Μάτος; (και για να μην παρεξηγηθώ κατά τη γνώμη μου ο κορυφαίος τεχνίτης ξένος που είδα εγώ να παίζει στον ΠΑΟΚ).
- invincible
Εγώ ξέρω ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο κολλημένοι που αν τον Taylor τον έλεγαν Michelin ή Kenny Lala θα ήταν ευτυχισμένοι. Τους πειράζει η αξία και το βιογραφικό στο transfermarkt πιο πολύ παρά ο παίχτης. Θέλουν με το έτσι με το θέλω τον παίχτη να τον βγάλουν παλτό γιατί δεν έχει ακριβό συμβόλαιο και γιατί δεν έδωσε πολλά λεφτά ο Σαββίδης .
Είναι ζήτημα χρόνου να γονατίσουν και να φιλήσουν δαχτυλίδι Taylor . Είδη έχει τις πιο εντυπωσιακές ασιστς από δεξί μπακ στο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Ο εξευτελισμός μερικών εδώ μέσα και η κολοτούμπα για παίχτες είναι ζήτημα χρόνου να συμβεί ξανά και ξανά και ξανά. Είναι μία συνήθεια στο DNA και στο MRNA κάποιον εδώ μέσα.
Είναι ζήτημα χρόνου να γονατίσουν και να φιλήσουν δαχτυλίδι Taylor . Είδη έχει τις πιο εντυπωσιακές ασιστς από δεξί μπακ στο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Ο εξευτελισμός μερικών εδώ μέσα και η κολοτούμπα για παίχτες είναι ζήτημα χρόνου να συμβεί ξανά και ξανά και ξανά. Είναι μία συνήθεια στο DNA και στο MRNA κάποιον εδώ μέσα.
Βοήθησε χθες επιθετικά όσο μπορούσε γιατί ο Άντρια δεν ήταν και πάλι σε καλό βράδυ. Μάλλον έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία 15΄ και όχι μόνον αυτός. Τί γίνεται, υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης στην ομάδα; Δεν μπορεί παίκτες 26-28 ετών να μένουν από δυνάμεις ύστερα από 5-6 αγώνες.
Αμυντικά είχε προβλήματα με τον εξαιρετικό αριστερό εξτρέμ της Σλόβαν τον Γκριν, έκανε και 2-3 αβίαστα λάθη στο κέντρο, αλλά δείχνει αγώνα με αγώνα βελτίωση.
Αμυντικά είχε προβλήματα με τον εξαιρετικό αριστερό εξτρέμ της Σλόβαν τον Γκριν, έκανε και 2-3 αβίαστα λάθη στο κέντρο, αλλά δείχνει αγώνα με αγώνα βελτίωση.
Διάβασα 2-3 φορές αυτό που έγραψες γιατι λέω κάτι λάθος διαβασα κάτι λάθος καταλαβα.. Και ειλικρινά στεναχωρεθηκα που υπάρχουν κάτι άνθρωποι σαν και εσένα με τόσο μίσος στην ζωή τους.. Και όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστη που αμείβεται αδρά.. Κριμαinvincible έγραψε:Εγώ ξέρω ότι κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο κολλημένοι που αν τον Taylor τον έλεγαν Michelin ή Kenny Lala θα ήταν ευτυχισμένοι. Τους πειράζει η αξία και το βιογραφικό στο transfermarkt πιο πολύ παρά ο παίχτης. Θέλουν με το έτσι με το θέλω τον παίχτη να τον βγάλουν παλτό γιατί δεν έχει ακριβό συμβόλαιο και γιατί δεν έδωσε πολλά λεφτά ο Σαββίδης .
Ωχχχχ ενταξει. Γιατι δεν τον βλεπετε σαν εναν νεο παικτη που εχει περιθωρια εξελιξης? Γιατι δεν βλεπετε οτι στο ελιπες ροστερ μας ειναι σημειο αναφορας? Γιατι δεν βλεπει κανεις οτι το παιχνιδι περναει πολυ απο τα ποδια του? Εκανε λαθη ναι. Και με τα Γιαννενα και χτες. Αλλα διορθωσε και το λαθος του Σιντλευ με κουλα. Εσβησε και τον πολυ Τσουμπερ. Και τρεχει ασταματητα εδω και 3 βδομαδες.
Απο το 1’ εως το 90φευγα. Περνανε απο τα ποδια του 200 μπαλες στο ματς. Ε θα κανει και κανα δυο στραβες.
Μηπως ο Γιαννουλης δεν εκανε? Μηπως ο αρχηγος δεν κανει? Ο Τσιμικας φετος με Νοριτζ δεν εκανε? Που τον βαρεσε σφαλιαρα ο αλλος της Λιβερπουλ?
Σταματηστε την μιρλα. Αξιοπρεπεστατος ειναι. Μια συνεχης ενοχληση στα αντιπαλα εξτρεμ. Παντα διπλα τους ειναι. Ο Καμαρα του γαυρου οταν ξεκινησε πριν 3 χρονια κοντρολ με το καλαμι εκανε.
Ηρεμηστε λιγο. Αφηστε τα παιδια να δωσουν αυτα που μπορουνε. Αν μη τι αλλο ας σεβασοτυμε οτι ματωνουν στο γηπεδο. Ολοι τους.
Ειμαι απο τους πρωτους που ταχωνα στην διοικηση για το καλοκαιρινο βατερλω στις μεταγραφες. Αλλα τωρα που ειμαστε σε κριση ΠΡΕΠΕΙ να στηριξουμε.
Απο το 1’ εως το 90φευγα. Περνανε απο τα ποδια του 200 μπαλες στο ματς. Ε θα κανει και κανα δυο στραβες.
Μηπως ο Γιαννουλης δεν εκανε? Μηπως ο αρχηγος δεν κανει? Ο Τσιμικας φετος με Νοριτζ δεν εκανε? Που τον βαρεσε σφαλιαρα ο αλλος της Λιβερπουλ?
Σταματηστε την μιρλα. Αξιοπρεπεστατος ειναι. Μια συνεχης ενοχληση στα αντιπαλα εξτρεμ. Παντα διπλα τους ειναι. Ο Καμαρα του γαυρου οταν ξεκινησε πριν 3 χρονια κοντρολ με το καλαμι εκανε.
Ηρεμηστε λιγο. Αφηστε τα παιδια να δωσουν αυτα που μπορουνε. Αν μη τι αλλο ας σεβασοτυμε οτι ματωνουν στο γηπεδο. Ολοι τους.
Ειμαι απο τους πρωτους που ταχωνα στην διοικηση για το καλοκαιρινο βατερλω στις μεταγραφες. Αλλα τωρα που ειμαστε σε κριση ΠΡΕΠΕΙ να στηριξουμε.
++++++++++++Totem_pk έγραψε:Ωχχχχ ενταξει. Γιατι δεν τον βλεπετε σαν εναν νεο παικτη που εχει περιθωρια εξελιξης? Γιατι δεν βλεπετε οτι στο ελιπες ροστερ μας ειναι σημειο αναφορας? Γιατι δεν βλεπει κανεις οτι το παιχνιδι περναει πολυ απο τα ποδια του? Εκανε λαθη ναι. Και με τα Γιαννενα και χτες. Αλλα διορθωσε και το λαθος του Σιντλευ με κουλα. Εσβησε και τον πολυ Τσουμπερ. Και τρεχει ασταματητα εδω και 3 βδομαδες.