44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Χίλια μπράβο.
Η δουλειά και η όρεξη που δείχνει φέτος φαίνεται να φέρνει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Ήταν πολύ καλός και δημιουργικά σήμερα με πάσες σε σωστό χρόνο και κατά συνθήκη εύστοχες.
Μακαρι να συνεχίσει έτσι.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η δουλειά και η όρεξη που δείχνει φέτος φαίνεται να φέρνει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Ήταν πολύ καλός και δημιουργικά σήμερα με πάσες σε σωστό χρόνο και κατά συνθήκη εύστοχες.
Μακαρι να συνεχίσει έτσι.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε:Λαθος κανειςΜπαρκαρούτσος έγραψε: Μιλάς ίσως στον μόνο Esitiκό του φόρουμ.. Ή του ασπρόμαυρου πλανήτη γενικότερα.
Στα λεγα

- thomas Murg
Καλά έκανα την πλάκα για τον Εσίτι δεκάρι αλλά στα σοβαρά τώρα. Μήπως βρήκαμε χαφ box to box?
Θα πω τη γνώμη μου. Ο Εσίτι έχει γίνει απλά Κάνιας και πανηγυρίζουμε, αυτό όμως δυστυχώς δεν φτάνει. Το να λέμε ότι ένας παίχτης πήγε π.χ. από το 0 στο 1, ναι μεν είναι πρόοδος, αλλά καλό είναι να το εντάσσουμε σε μια πιο γενική εικόνα. Ακόμα και ο σημερινός Εσίτι δεν είναι καλύτερος από τον περσινό Τσιγγάρα των πλέι-οφ. Για τι πράγμα λοιπόν είμαστε ικανοποιημένοι, για το ότι ο συμπαθής Εσίτι έχει βελτιωθεί; Δεν έφτασε αυτό σήμερα για το κάτι παραπάνω, όπως κάποτε λέγαμε ότι δεν πας μακριά στην Ευρώπη με Κάνιας βασικό.
Αν ήταν το πρώτο ματς που βλέπαμε θα βγαίναμε στο Λλ
Λευκό Πύργο για πανηγύρια....που επιτέλους βρήκαμε το χαφ που ψάχναμε χρόνια...Κρατάμε μια πισινή....
Είναι όμως συνεχόμενες οι καλές εμφανίσεις. Αν ο Ραζβαν κάνει και αυτό το θαύμα τι να πω...
Συνεχίζει να είναι εξαιρετικός...
Λευκό Πύργο για πανηγύρια....που επιτέλους βρήκαμε το χαφ που ψάχναμε χρόνια...Κρατάμε μια πισινή....
Είναι όμως συνεχόμενες οι καλές εμφανίσεις. Αν ο Ραζβαν κάνει και αυτό το θαύμα τι να πω...
Συνεχίζει να είναι εξαιρετικός...
Ο παίκτης εσίτι φίλε Miles δεν έχει καμία σχέση ούτε με τσιγγάρα ούτε με κάνιας. Είναι τελείως διαφορετικό αμυντικό χαφ. Ουτε να πανηγυρίζουμε χρειάζεται, ούτε επίσης ειναι κακό να λέμε οτι η φετινη του εικόνα είναι εξαιρετική για την ώρα
- Μπαρκαρούτσος
Ε όχι δα....Ο άνθρωπος είναι τοίχος στο κέντρο. Τρώει ανθρώπους...Και είναι και ο μόνος μαζί με τον Σβαμπ που δεν... ντρέπονται να κάνουν φάουλ όταν ο αντίπαλος βγαίνει στην κόντρα.
Χωρια που οι πάσες του πλέον είναι πολύ πολύ βελτιωμένες
Χωρια που οι πάσες του πλέον είναι πολύ πολύ βελτιωμένες
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Φιλε σημερα ο εσιτι ηταν με διαφορα ο καλυτερος μας παικτης. ουτε "απλα κανιας", ουτε "χειροτερος απο τον περσινο τσιγγαρα (Miles έγραψε:Θα πω τη γνώμη μου. Ο Εσίτι έχει γίνει απλά Κάνιας και πανηγυρίζουμε, αυτό όμως δυστυχώς δεν φτάνει. Το να λέμε ότι ένας παίχτης πήγε π.χ. από το 0 στο 1, ναι μεν είναι πρόοδος, αλλά καλό είναι να το εντάσσουμε σε μια πιο γενική εικόνα. Ακόμα και ο σημερινός Εσίτι δεν είναι καλύτερος από τον περσινό Τσιγγάρα των πλέι-οφ. Για τι πράγμα λοιπόν είμαστε ικανοποιημένοι, για το ότι ο συμπαθής Εσίτι έχει βελτιωθεί; Δεν έφτασε αυτό σήμερα για το κάτι παραπάνω, όπως κάποτε λέγαμε ότι δεν πας μακριά στην Ευρώπη με Κάνιας βασικό.

Μα εμένα αυτό με ανησυχεί, ότι ήταν ο καλύτερός μας παίχτης. Ο παίχτης είναι εξαιρετικός σε σχέση με τι; Με τον προηγούμενο εαυτό του;
Ο Εσίτι ήταν μια αποτυχημένη μεταγραφή σε αναλογία των χρημάτων που δόθηκαν και της όποιας προσφοράς έχει να επιδείξει. Ωστόσο ο προπονητής μας έχει καταφέρει να τον κάνει ένα γρανάζι της ομάδας και να είναι πλέον χρήσιμος στο βαθμό που του πρέπει. Ούτε απαξία Ούτε παιχταρα.
Η μεγαλύτερη έκπληξη με τον εσιτι σήμερα ήταν ότι δεν κλαταρε στο 60. Ήταν ίσως το πρώτο του ματς στον ΠΑΟΚ που έτρεχε και κέρδιζε μπάλες μέχρι το 90
- Shivaspace
-
Εγω αυτα που ειδα σημερα δυσκολευομουν να τα πιστεψω ωρες ωρες. Εσιτι να θυμιζει γιαγια τουρε.