ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Slovan Bratislava 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
σε παιχνιδι που δεν ειχαμε το αποτελεσμα που θελαμε βγηκε ο σβαμπ για να ξεκουραστει ενοψει οφη
ξεφτιλα δεν ειναι η διαχρονικη αποτυχια στην ευρωπη, ξεφτιλα ειναι να σκεφτεσαι το γαμημενο ελληνικο πρωταθλημα
ξεφτιλα δεν ειναι η διαχρονικη αποτυχια στην ευρωπη, ξεφτιλα ειναι να σκεφτεσαι το γαμημενο ελληνικο πρωταθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Πέμ 30 Σεπ 2021, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες τώρα;; ειλικρινά;;PAOK_Antarctica έγραψε:Εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε τα ευρωπαϊκά σαν φιλικά προετοιμασίας για τις ματσαρες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό.
Δεν έχουμε μάθει τίποτα.
Μπήκε ο μπισε μέσα και ήταν ψιλοχαλιαμ
Ο. Εσιτι ήταν το καλύτερο χαφ σήμερα.
Που είδες αυτά που λες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες τώρα;; ειλικρινά;;PAOK_Antarctica έγραψε:Εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε τα ευρωπαϊκά σαν φιλικά προετοιμασίας για τις ματσαρες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό.
Δεν έχουμε μάθει τίποτα.
Μπήκε ο μπισε μέσα και ήταν ψιλοχαλιαμ
Ο. Εσιτι ήταν το καλύτερο χαφ σήμερα.
Που είδες αυτά που λες;;
Αν υπήρχε σκάουτερ στο γήπεδο θα ρωτούσε ποια είναι αυτή η χαφαρα ο μαύρος στο κέντρο.
Πέραν αυτού τίποτα. Λογικά πράγματα όμως για τις απουσίες και την επιβάρυνση κάποιων παικτών...
Δεν είναι ότι διακινδυνεύεις την πρόκριση αλλά ότι σε αυτόν τον όμιλο ΠΡΕΠΕΙ να μαζέψεις πολλούς βαθμούς για να βελτιώσεις το ρακινγκ σου...
Συνεχίζουμε...
Πέραν αυτού τίποτα. Λογικά πράγματα όμως για τις απουσίες και την επιβάρυνση κάποιων παικτών...
Δεν είναι ότι διακινδυνεύεις την πρόκριση αλλά ότι σε αυτόν τον όμιλο ΠΡΕΠΕΙ να μαζέψεις πολλούς βαθμούς για να βελτιώσεις το ρακινγκ σου...
Συνεχίζουμε...
- invincible
Αφήστε την γκρίνια , την μίρλα και την καταστροφολογία. Ο άλλος λέει πάει η Ευρώπη
ΕΛΕΟΣ ΤΡΑΤΣΙΚ
Είμαστε δεύτεροι στον όμιλο. όλα θα κριθούν με τα μεταξύ μας με την Κοπεγχάγη.
Παίξαμε με μία δυνατή, σκληρή και παθιάρα ομάδα που παλεύει και κυνηγάει τα πάντα. Θα μπορούσε να μας κλέψει και το παιχνίδι. Δεν μας ταίριαξε το παιχνίδι της. Άφησε και ο διαιτητής να παιχτεί ξύλο. Συνεχίζουμε.
Είμαστε δεύτεροι στον όμιλο. όλα θα κριθούν με τα μεταξύ μας με την Κοπεγχάγη.
Παίξαμε με μία δυνατή, σκληρή και παθιάρα ομάδα που παλεύει και κυνηγάει τα πάντα. Θα μπορούσε να μας κλέψει και το παιχνίδι. Δεν μας ταίριαξε το παιχνίδι της. Άφησε και ο διαιτητής να παιχτεί ξύλο. Συνεχίζουμε.
- ΑποστόληςΑ
ΜΑΠΑ η ομάδα, την γλεντάει ο κάθε πικραμένος. Η Slovan ήταν μια ομαδούλα, αλλά κι εμείς είμαστε μία από τα ίδια.
Αντίο Ευρώπη, αντίο βαθμοί, αντίο λεφτά, αντίο ΠΑΟΚ!
Τραβάτε στην Κρήτη τώρα μπας και κρατήσετε την ισοπαλία!
Για τον Luce θα τα πούμε στο τέλος!
- sourmenetes
- Moderator
Ο σβαμπ σε όλα τα ματς στο 70 βγαίνει.Norte έγραψε:σε παιχνιδι που δεν ειχαμε το αποτελεσμα που θελαμε βγηκε ο σβαμπ για να ξεκουραστει ενοψει οφη
ξεφτιλα δεν ειναι να μην κερδιζεις παιχνιδια σαν το σημερινο, ξεφτιλα ειναι να μην κανεις τα παντα για την νικη χωρις να σκεφτεσαι το πρωταθλημα
Εκεί δε βγήκες να το πεις βέβαια!
Και στη θέση του μπήκε το δεύτερο πιο βασικό σου χαφ!
Αναμενόμενη εικόνα μετά το παιχνίδι της Κυριακής.. Δε μάθαμε κάτι καινούριο σήμερα, περιορισμένο σε αριθμό το ρόστερ, δεν είναι για Πέμπτη - Κυριακή. Αν δεν τρώγαμε το γκολ τόσο γρήγορα πιστεύω θα το σβήναμε εύκολα το παιχνίδι, αυτός νομίζω ήταν ο σκοπός.
Ok, ούτε πολύ καλοί ήμασταν σήμερα, αλλά ούτε κακοί.Βλεπω βελτίωση και αυτό μου αρκεί.παντως μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα.
Ήμουν ανάμεσα σε Εσιτι και Πασχαλάκη.Ψηφισα τον πρώτο.
Ήμουν ανάμεσα σε Εσιτι και Πασχαλάκη.Ψηφισα τον πρώτο.
Πασχαλακης καλός , Μιχαιλιδης ίσως ο καλυτερος, σβαμπ καλός στο πρωτο ημίχρονο, εσιτι θεωρώ πως είναι μέτριος στην καλύτερη ως ποδοσφαιριστης κ σημερα έπαιξε καλυτερα απο τις άλλες εμφανίσεις του , τόσο αναπάντεχο που εντυπωσιάζει, τευλορ μιχαι κίνδυνος πισω, μιτριτσα ακόμα δεν, Κωνσταντελιας φάνηκε περισσότερο σε ένα τέταρτο.ζιφκοβιτς μέτριος αλλά με φουλ παθος. Σιντκλει οκ πισω τπτ μπροστά (δυσκολο να ανέβεις με μιτριτσα κ εφόσον ανεβαίνει ο Τέιλορ. Ακπομ ότι μπορουσε έκανε. Αλλαγές δεν φάνηκαν πλην διάθεσης Ντέλια. Κακός διαιτητής.
Νικάς Κοπεγχάγη κ γυρνάει η κατάσταση στα χέρια σου
Νικάς Κοπεγχάγη κ γυρνάει η κατάσταση στα χέρια σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Πέμ 30 Σεπ 2021, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thomas Murg
Ματς που ξεκίνησε καλά αλλά μετά το γκολ και τις χαμένες ευκαιρίες Σβάμπ και ΑΚ47 έγινε ροντέο. Θα μπορούσαμε και να το κερδίσουμε όπως φυσικά και να το χάσουμε. Το μεγάλο κέρδος είναι ότι κερδίζουμε συνεχώς παίκτες για το ροτέισον και όχι μόνο.
Εσίταρος ένα κέντρο μόνος του. Έβγαλε και key passes αλλά θολό μυαλό στην τελική δεν έγιναν γκολ.
Ο Τέιλορ είναι με διαφορά ο πιο γρήγορος παίκτης μας και όσο περνά ο καιρός τόσο ανεβαίνει. Με τα λάθη του στην άμυνα αλλά και πολύ δημιουργικός μπροστά.
Ο Πασχαλάκης πάλι μας έδωσε βαθμό.
Για τα αρνητικά αφήνω άλλους να τα πουν.
Εσίταρος ένα κέντρο μόνος του. Έβγαλε και key passes αλλά θολό μυαλό στην τελική δεν έγιναν γκολ.
Ο Τέιλορ είναι με διαφορά ο πιο γρήγορος παίκτης μας και όσο περνά ο καιρός τόσο ανεβαίνει. Με τα λάθη του στην άμυνα αλλά και πολύ δημιουργικός μπροστά.
Ο Πασχαλάκης πάλι μας έδωσε βαθμό.
Για τα αρνητικά αφήνω άλλους να τα πουν.
με τριπολη και αεκ κερδιζαμε οταν βγηκεsourmenetes έγραψε:Ο σβαμπ σε όλα τα ματς στο 70 βγαίνει.Norte έγραψε:σε παιχνιδι που δεν ειχαμε το αποτελεσμα που θελαμε βγηκε ο σβαμπ για να ξεκουραστει ενοψει οφη
ξεφτιλα δεν ειναι να μην κερδιζεις παιχνιδια σαν το σημερινο, ξεφτιλα ειναι να μην κανεις τα παντα για την νικη χωρις να σκεφτεσαι το πρωταθλημα
Εκεί δε βγήκες να το πεις βέβαια!
μονο στον παναιτωλικο βγηκε στο 1-1 ομως τοτε ο παναιτωλικος μας πιεζε και δεν παιζαμε στο μισο γηπεδο οπως σημερα στο 2ο ημιχρονο
ο σβαμπ σημερα δεν επρεπε να βγει
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τι είχες Π.Α.Ο.Κ. τι είχα πάντα!Άνευρη, άοσμη,άχρωμη ομάδα.Στον πιο εύκολο όμιλο της ιστορίας μας τα ξανακάναμε σκ@τα....Μ'αρέσει που μιλούσαμε και για πρωτιές και πορείες.Κρίμα για τον λαό μας που κάνει όνειρα. Διασωθέντες Esiti,Πασχαλάκης.Schwab και Akpom ξεκίνησαν καλά αλλά τους παρέσυρε το γενικό χάλι.Χειρότερος του γηπέδου ο Mitrita και από κοντά Taylor(πάρα την ασιστ)και Mihaj.Οι υπόλοιποι απλά υπήρχαν. Τέσπα....αν δεν μεταμορφωθούμε με Κοπεγχάγη μάλλον πετάμε άλλη μια χρονιά στην Ευρώπη.Μαχαιρια στην καρδιά η σημερινή εμφάνιση και αποτέλεσμα που αποδεικνύει πως με πορδές αυγά δεν βαφεις.
- invincible
Αντίο ζωή έχετε για βρυσούλεςΑποστόληςΑ έγραψε:ΜΑΠΑ η ομάδα, την γλεντάει ο κάθε πικραμένος. Η Slovan ήταν μια ομαδούλα, αλλά κι εμείς είμαστε μία από τα ίδια.
-
Μπαρκαρούτσος
Τέλος ο ΠΑΟΚ.
Εμφάνιση ντροπή.
Αλλάζω ομάδα.
Σκίζω το διαρκείας μου.
Δεν έχω ποδοσφαίρου, αλλά θα σκίσω το μπασκετικό όταν το πάρω.
Μετακομίζω κιόλας, φεύγω από Θεσσαλονίκη.
Εμφάνιση ντροπή.
Αλλάζω ομάδα.
Σκίζω το διαρκείας μου.
Δεν έχω ποδοσφαίρου, αλλά θα σκίσω το μπασκετικό όταν το πάρω.
Μετακομίζω κιόλας, φεύγω από Θεσσαλονίκη.