ΠΑΟΚ-Σλοβαν 30/9-22:00,cosmotesportsHd
- bersekeros
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Re: ΠΑΟΚ-Σλοβαν 30/9-22:00,cosmotesportsHd
Νίκη αύριο με κάθε τρόπο και με οποιο μέσο. Και αν χρειαστεί και με τύχη, με μεγάλη τύχη.
Λογικό να γίνει έξυπνη διαχείριση σε σωματικό επίπεδο των παικτών. Καλό ξεκίνημα για να υπάρχει περιθώριο ξεκούρασης κάποιων στη συνέχεια.
Κοντεύουμε να περάσουμε την δύσκολη περίοδο με τις προσαρμογές των νέων και τις απουσίες. Δύο αγώνες ακόμα και μετά θα δυναμώσουμε αρκετά. Θα είναι σαν να κάναμε δυο μεταγραφές (Καντουρί, Ίγκασον), συν την επάνοδο Κρέσπο, συν τη βελτίωση Α. Ζίφκοβιτς. Αν γινόταν να επιστρέψει γρήγορα κι ο Ολιβέιρα, θα μιλάγαμε για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.
Λογικό να γίνει έξυπνη διαχείριση σε σωματικό επίπεδο των παικτών. Καλό ξεκίνημα για να υπάρχει περιθώριο ξεκούρασης κάποιων στη συνέχεια.
Κοντεύουμε να περάσουμε την δύσκολη περίοδο με τις προσαρμογές των νέων και τις απουσίες. Δύο αγώνες ακόμα και μετά θα δυναμώσουμε αρκετά. Θα είναι σαν να κάναμε δυο μεταγραφές (Καντουρί, Ίγκασον), συν την επάνοδο Κρέσπο, συν τη βελτίωση Α. Ζίφκοβιτς. Αν γινόταν να επιστρέψει γρήγορα κι ο Ολιβέιρα, θα μιλάγαμε για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.
Να τον ακούτε τον γέρο- καπετάνιο. Δεν θα έπαιρνε ο Λουτσέσκου στην αποστολή αδούλευτο στόπερ από τον ΠΑΟΚ β'. Πήρε τον Γιαξή που τον έχει στις προπονήσεις και τον έχει τεστάρει σαν στόπερ σε φιλικό με Βέροια.
- invincible
Iσχυει αυτό που άκουσα ότι ο πρώτος στον όμιλο πάει κατευθείαν στους 16 ?
Ενώ ο δεύτερος παίζει προκριματικά για τους 16, με τον τρίτο από το Europa ?
Δηλαδή αν βγεις πρώτος στον όμιλο γλυτώνεις έναν γύρο ?
Ενώ ο δεύτερος παίζει προκριματικά για τους 16, με τον τρίτο από το Europa ?
Δηλαδή αν βγεις πρώτος στον όμιλο γλυτώνεις έναν γύρο ?
- Mitsospaoki4
- Moderator
- invincible
Τι λες τώρα εγκεφαλικό! Το ξέρουν αυτό όλοι? Γιατί μιλάνε συνέχεια για δεύτερη θέση και αν κερδίσει λέει και η Κοπεγχάγη θα έχουμε από 6 βαθμούς λέγανε οι ρεπόρτερ στην συνέντευξη τύπου του Λουτσέσκου. Γιατί να κερδίσει η Κοπεγχάγη να χάσει τότε ή να έρθει ισοπαλία.
Σοβαρά τώρα δηλαδή πας στους 16 αν βγεις πρώτος σε αυτόν τον όμιλο ? Μιλάμε για τεράστια ευκαιρία?
Στους 16 ? Μετά αν αποκλίσεις 3 ομάδες παίζεις τελικό. Το έχουν εμπεδόσει πόσο σημαντική ευκαιρία είναι φέτος να φτάσουμε στους 16 ?
Μετά θα ενισχυθούμε και τον Γενάρη.
Σοβαρά τώρα δηλαδή πας στους 16 αν βγεις πρώτος σε αυτόν τον όμιλο ? Μιλάμε για τεράστια ευκαιρία?
Στους 16 ? Μετά αν αποκλίσεις 3 ομάδες παίζεις τελικό. Το έχουν εμπεδόσει πόσο σημαντική ευκαιρία είναι φέτος να φτάσουμε στους 16 ?
-
giliopoulos
Eτσι ακριβως ειναι φιλε.invincible έγραψε:Τι λες τώρα εγκεφαλικό! Το ξέρουν αυτό όλοι? Γιατί μιλάνε συνέχεια για δεύτερη θέση και αν κερδίσει λέει και η Κοπεγχάγη θα έχουμε από 6 βαθμούς λέγανε οι ρεπόρτερ στην συνέντευξη τύπου του Λουτσέσκου. Γιατί να κερδίσει η Κοπεγχάγη να χάσει τότε ή να έρθει ισοπαλία.
Γι αυτο και ΗΔΗ επρεπε να ειχες ενισχυθει.
Επισης κατι αλλο. Φετος ειμαστε στους 20.000 βαθμους.
Του χρονου παμε στους 12.000 στη βαθμολογια της Ουεφα + οτι μαζεψουμε φετος.
Επειδη μπηκαμε ομιλους οι βαθμοι οι φετινοι ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ και περνουμε κατ ελαχιστον 2000 βαθμους.
Η νικη στους ομιλους ειναι 2000 βαθμοι. Αρα θελουμε 4 νικες στους ομιλους για να παμε στους 8000 βαθμους και απλα να ισοφαρισουμε την φετεινη βαθμολογια.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το αυριανο ματς και γι αυτο το λογο.
Εχουμε ηδη 2000 λογω της νικης στο γιβραλταρ. Με νικη αυριο πας 4000 και με αλλη μια σχεδον σιγουρη με την λιλκολν 6000.
Και οτι παρεις μετα στα υπολοιπα.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ κυριοι θελουμε πρωτη θεση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Πολύ δύσκολο το παιχνίδι λόγω κούρασης και απουσιών. Δυο γκολακια στο πρώτο ημίχρονο και μετά διαχείριση γιατί έχουμε Κρήτη μετά. Όσοι πήγαμε με την αεκ να πάμε και αύριο να βοηθήσουμε τα παιδιά που μας χρειάζονται.
- invincible
Ωραία φίλε giliopoulos αλλά οι βαθμοί που πήραμε στα προκριματικά δεν μετράνε ? Γιατί διάβασα κάπου ότι θέλουμε δύο νίκες μόνο στον όμιλο για να μην πέσουμε στην βαθμολογία ?
Θα κάνουμε άλλες τρεις καλές μεταγραφές τον Γενάρη σιγά δηλαδή με αυτούς που έχω δεν μπορώ να βγω πρώτος μην τρελαθούμε...
Πάντως φέτος είναι τεράστια ευκαιρία γιατί στο μέλλον θα το πάρουν πολύ σοβαρά όλες οι ομάδες.
Δεν ξέρω και λεφτά τι παίρνεις αν πας στους 16 με πρωτιά στον όμιλο. Πάντως τώρα κάθε νίκη είναι 500χιλ? Νομίζω?
Και διάβασα τώρα ότι όποιος κατακτήσει το conference εξασφαλίζει τους ομίλους του Europa αν δεν βγει σε θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του που οδηγεί στο ΤΣΟΥΛΟΥ αν βγει τότε πάει στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ κατευθείαν ?
Μέχρι στιγμής το conference πάντως από μεγαθήρια έχει μόνο Τοτεναμ και Ρομα δεν ξέρουμε ποιο θα βγούνε τρίτοι στο Europa πάντως είμαι σίγουρος ότι από του χρόνου θα το πάρουν πολύ στα σοβαρά όλοι γιατί φέτος δεν έχουν πάρει μυρωδιά όλοι τι γίνεται.
Θα κάνουμε άλλες τρεις καλές μεταγραφές τον Γενάρη σιγά δηλαδή με αυτούς που έχω δεν μπορώ να βγω πρώτος μην τρελαθούμε...
Πάντως φέτος είναι τεράστια ευκαιρία γιατί στο μέλλον θα το πάρουν πολύ σοβαρά όλες οι ομάδες.
Δεν ξέρω και λεφτά τι παίρνεις αν πας στους 16 με πρωτιά στον όμιλο. Πάντως τώρα κάθε νίκη είναι 500χιλ? Νομίζω?
Και διάβασα τώρα ότι όποιος κατακτήσει το conference εξασφαλίζει τους ομίλους του Europa αν δεν βγει σε θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του που οδηγεί στο ΤΣΟΥΛΟΥ αν βγει τότε πάει στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ κατευθείαν ?
Μέχρι στιγμής το conference πάντως από μεγαθήρια έχει μόνο Τοτεναμ και Ρομα δεν ξέρουμε ποιο θα βγούνε τρίτοι στο Europa πάντως είμαι σίγουρος ότι από του χρόνου θα το πάρουν πολύ στα σοβαρά όλοι γιατί φέτος δεν έχουν πάρει μυρωδιά όλοι τι γίνεται.
- bersekeros
Σίγουρα προβλέπεται ότι εξασφαλίζεται η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.invincible έγραψε: Και διάβασα τώρα ότι όποιος κατακτήσει το conference εξασφαλίζει τους ομίλους του Europa αν δεν βγει σε θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του που οδηγεί στο ΤΣΟΥΛΟΥ αν βγει τότε πάει στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ κατευθείαν ?
Δε νομίζω να έχουν προβλέψει την περίπτωση,
να κερδίσει πχ ο ΠΑΟΚ το Κόνφερενς, να πάρει και το Πρωτάθλημα και να χρειαστεί την επόμενη χρονιά να ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.
What do the winners get?
The winner will gain a place in the following season's UEFA Europa League group stage if they have not qualified for the UEFA Champions League via their domestic competition.
-
giliopoulos
Οχι δεν μετρανε εφοσον μπηκες ομιλουςinvincible έγραψε:Ωραία φίλε giliopoulos αλλά οι βαθμοί που πήραμε στα προκριματικά δεν μετράνε ? Γιατί διάβασα κάπου ότι θέλουμε δύο νίκες μόνο στον όμιλο για να μην πέσουμε στην βαθμολογία ?
Η νικη ειναι 2000 η ισοπαλια 1000. Σε περιπτωση αποκλεισμου παιρνεις κατ ελαχιστο 2000
- invincible
Καλά κατάλαβα αλλά ας βγούμε πρώτα πρώτοι στον όμιλο και τα άλλα θα τα μάθουμε σιγά σιγά. Αύριο τότε αν είναι έτσι τα πράγματα δεν ξέρω αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε πολύ πιο στα σοβαρά την διοργάνωση γιατί μία πρόκριση στους 16 παίζοντας με τέτοιες ομάδες και παίρνοντας αυτά τα λεφτά την θεωρώ μεγάλη ευκαιρία. Του χρόνου το conference θα το λιμπίζονται πολλοί.
- bersekeros
Κανονικά ανοικτή η 8 για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Η Θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ, αφού ελάχιστοι θα είναι οι οπαδοί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο της Τούμπας.
Ετσι, οι κάτοχοι διαρκείας της Θύρας 4 που παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας από τη συγκεκριμένη Θύρα θα είναι κανονικά στη θέση τους.
Οι ελάχιστοι φίλοι της Σλόβαν με τη σύμφωνη γνώμη της UEFA θα δουν τον αγώνα από ένα σημείο της κεντρικής κερκίδας. (metrosport.gr)
Καλά φίλε ας παίρναμε ευρωπα'ι'κό κύπελλο κι ας μη βγαίναμε απευθείας σε όμιλο...invincible έγραψε: Και διάβασα τώρα ότι όποιος κατακτήσει το conference εξασφαλίζει τους ομίλους του Europa αν δεν βγει σε θέση στο πρωτάθλημα της χώρας του που οδηγεί στο ΤΣΟΥΛΟΥ αν βγει τότε πάει στους ομίλους του ΤΣΟΥΛΟΥ κατευθείαν ?
Τι συζητάμε;
Είτε παίζεις με Λίνκολν είτε με Τσέλσι το ίδιο σοβαρά πρέπει να παίρνεις έναν αγώνα ευρωπα'ι'κό.
Βαθμοί στην ομάδα, χρήματα, διαφήμιση...
Με νίκη αύριο εξασφαλίζεις στη χειρότερη δεύτερη θέση δηλαδή συνέχεια τουλάχιστον μέχρι τέλη Φλεβάρη και πιθανή πρώτη θέση για 16 !!!
Πασχαλακης
Τέιλορ Μιχαι Μιχαηλίδης Σιντλευ
Κουρτιτς Σβαπ
Ζιφκοβιτς Αουγκούστο Μιτριτσια
Ακπομ
Τέιλορ Μιχαι Μιχαηλίδης Σιντλευ
Κουρτιτς Σβαπ
Ζιφκοβιτς Αουγκούστο Μιτριτσια
Ακπομ