Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από chri5ti9 »

EugenePAOKI έγραψε:Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για το μέλλον ο Paolo Fernandes του Βόλου. 23 ετών, από τα φυτώρια της Μάντσεστερ Σίτι. Αριστεροπόδαρος, ταχύς με χαμηλό κέντρο βάρους.

Τις προάλλες έκανε πλάκα τους αμυντικούς της ΑΕΚ. Ας έχουμε τον νου μας.

https://www.transfermarkt.com/paolo-fer ... ler/284876

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρομερή ντρίμπλα και έκρηξη

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ήθελα να προτείνω μέσα στο καλοκαίρι τον Καστρατι επειδή δεν έπαιζε στη Ζάγκρεμπ. Πήγε Λεγκια και βλέπω μόλις οτι σκόραρε μέσα στη Μόσχα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Κλείστε τον τώρα για τον Ιανούαριο!

Μπορεί να μην είναι Andrija Zivkovic και να έρχεται από την Benfica, αλλά μια τίμια λύση για τα εξτρέμ μας. Να βάλουμε ενέργεια μπροστά με έναν παίκτη που έχει την μπούκα και παίζει και με τα δυο πόδια.
Περίπτωση Γκάρι Ροντρίγκεζ θα έλεγα όταν ήρθε από Έλτσε.

[youtube]7DE5bMliS88[/youtube]
[youtube]0wWjZa-QuO4[/youtube]
[youtube]lpttmvWqv_4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Για χειμώνα:
1) Ένα γρήγορο χαφ σκυλι (Κουεγιάρ ή Γκοριαράν από Σάντος Λαγκούνα).

2) Ένα δεξί μπακ για βασικό ( Ζιλμπέρτο από Μπενφίκα ή Γκάγιτς από Ερυθρό Αστέρα)

3) Κλάεσον

Προσωπικά θα ήθελα κι άλλες κινήσεις αλλά για χειμώνα θεωρώ ότι καλά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

https://www.transfermarkt.com/mile-svil ... ler/338670 το καλοκαίρι αντί Zivkovic
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

chri5ti9 έγραψε:
EugenePAOKI έγραψε:Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για το μέλλον ο Paolo Fernandes του Βόλου. 23 ετών, από τα φυτώρια της Μάντσεστερ Σίτι. Αριστεροπόδαρος, ταχύς με χαμηλό κέντρο βάρους.

Τρομερή ντρίμπλα και έκρηξη

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παικτουρα ειναι τι να λεμε, κανει μπαμ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παικτουρα!! Εύχομαι να τον κλείσουμε εκμεταλλευόμενοι τις καλές σχέσεις με τον Μπεο και τον Βόλο. Να μην επαναληφθούν τα λάθη Φεράρι και Δουβικα (και οι 2 περιπτωσεις θεωρώ ήταν λάθος που δεν τις τελειώσαμε)
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

nunies4 έγραψε:

Παικτουρα!! Εύχομαι να τον κλείσουμε εκμεταλλευόμενοι τις καλές σχέσεις με τον Μπεο και τον Βόλο. Να μην επαναληφθούν τα λάθη Φεράρι και Δουβικα (και οι 2 περιπτωσεις θεωρώ ήταν λάθος που δεν τις τελειώσαμε)
Μου τράβηξε τη προσοχή από την αρχή. Δεν ξέρω τι κάνουν ομάδες όπως ο Βόλος και βρίσκουν τέτοιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και φθηνές. Να έχουν παραπάνω σκαουτερς από εμας; Δεν το νομίζω...

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λοιποοοον, εγω θα ανανεωνα Αντριγια, Ινγκι για να πουληθει, Σβαμπ, Κρεσπο, Πασχαλακη και Σιντκλει (γαμω το επιθετο σου)

"Συγκεκριμένα, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους έχουν μπει οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Στέφαν Σβαμπ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Φερνάντο Βαρέλα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο Σοάρες, Χάρης Τσιγγάρας, Σίντζι Καγκάβα και Κώστας Μπαλωμένος, ενώ ουσιαστικά στην ίδια κατηγορία είναι και οι Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Τσούμπα Άκπομ και Σίντκλεϊ Φερέιρα, που αγωνίζονται ως δανεικοί στον ΠΑΟΚ από New York City FC, Μίντλεσμπρο και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα."
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Eχω ενα προαισθημα οτι περα απο τον Ζαμπα που επιστρεφει τον Ιανουαριο και θα ειναι σαν μεταγραφη στα αριστερα της επιθεσης ενας ακομα που θα επιστρεψει σαν ελευθερος και θα καπαρωσει τα δεξια στην αμυνα θα ειναι ο Λεο Ματος....ο Ρουμανος αρεσκεται να μην παιρνει ρισκα οποτε θα παει απο τον δρομο που ξερει και με αυτους που εχει ξαναδουλεψει και εμπιστευεται...ανανεωση στον μετριοτατο Ροντριγκο δεν υπαρχει περιπτωση να του προταθει οποτε για να βγει η χρονια ο Ματος θα ηταν ιδανικος στα ματια του Λουτσε...Τελος αμα γινουν αυτες οι δυο κινησεις που θα κοστισουν τζαμπα θα εχεις τη πολυτελεια να φερεις ενα δεκαρι που θα κανει την διαφορα με τα λεφτα που θα παρεις και απο τον Τσολακ...Θα ηθελα να κοιτουσαμε τον https://www.transfermarkt.com/albert-ru ... eler/43228
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Εγώ για τη θέση του γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ, θα ήθελα τον 26χρονο https://www.transfermarkt.com/dominik-h ... ler/278676 Πολωνό της Ζαγκλεμπιε. Τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του μπορεί να αποκτηθεί με περίπου 300 - 350 χιλ. € το χρόνο και είναι ικανότατος στη θέση του! Συγκρατήστε το εν λόγω όνομα...
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ειχα δει το πρωτο ματς της σεριφ με την σαχταρ που εβγαλε 2 ασιστ ο κριστιανο(μπακ αριστερο) και μου αρεσε πολυ απο καποια αλλα σχολια που διαβασα εδω καποιοι γραψανε οτι ειναι καλος και το δεξι μπακ επισης βραζιλιανος με ιταλικο διαβατηριο να πω την αληθεια δεν μου εκανε εντυπωση οπως να σημειωσω και οτι δεν ειδα το χθεσινο διπλο τους στην ρεαλ για να εχω και μια καλυτερη αποψη.

επισης θα ηθελα να κινηθουμε και εμεις για τον μπρορσον που ηθελε το καλοκαιρι ο αρης και τωρα η αεκ αφου μενει ελευθερος τον γεναρη ειναι παικτης σε καλη ηλικια μην πω και νεαρος για στοπερ και ειναι στον προθαλαμο για την εθνικη ομαδα της σουηδιας δυνατος και σε καλα επιπεδα τεχνικης ισως απο τους πιο ταιριαστους για αντικαταστατες του βαρελα.

και να δουμε τι θελουμε με κρεσπο για εμενα θελουμε και εναν εμπειρο αλλα αν ειναι να ειναι μεσα 1 και εξω 3 καλυτερα να παρουμε εναν αλλον στυλ κρεσπο και να τελειωσουν φετος με ψηλα το κεφαλι οι 2 πυργοι.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ξεκαθαρα για το καλοκαιρι
Claudio Ramos για αντι Ζιβκο Ζιβκοβιτς
Denswil γιατι θελουμε ποιοτικο,εμπειρο,αριστεροποδαρο κ κοντρολαρισμενο σεντερ μπακ (τελειωνει το συμβολαιο του)
Samuel Bastien ολοκληρωμενο χαφ ταχυδυναμο και με προοπτικη (τελειωνει το συμβολαιο του)
Mustapha Bundu ταχυδυναμος εξτρεμ,δεν επιασε στην Αντερλεχτ,θεωρω οτι μπορει να παιξει κ σεντερ φορ
Filip Djuricic δεκαρι που ανετα κολλαει στην ομαδα μας κ στην ψυχοσυνθεση της,μεγαλη μπαλαδοφατσα (τελειωνει επισης το συμβολαιο του).
Ολοι εχουν βατα συμβολαια

και θα γουσταρα πολυ τον George Baldock,συστασεις για αυτο το φοβερο δεξι μπακ δεν χρειαζονται,αλλα σιγουρα δεν θα θελει να ερθει Ελλαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Τετ 29 Σεπ 2021, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol:
Δεν ... υπάρχετε..

Μετά τις δηλώσεις του Βάνια μέχρι τον Ιανουάριο είσται ικανοί να τα κάνετε όλα .... κολοχανιο....

Επίσης....η ταχυδυναμη...έχει να κάνει με την δύναμη και όχι με την ταχύτητα
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Πάντως τώρα που έφυγε και ο Δουβίκας, Έλληνας παίκτης από τη superleague που να "ζηλεύω" δεν υπάρχει.
Φτώχεια καταραμένη..
Ίσως ο Χατζηγιοβάννης που λήγει το συμβόλαιο του τον Ιούνιο αλλά λογικά θα φύγει έξω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”