joshua έγραψε:Εγω φιλε μου δεν στεκομαι ουτε στα λογια του καθε Μητσοτακη, ουτε καλα καλα στα λογια του Ιβαν.Προσπαθω να φιλτραρω οτι πληροφορια εχω και να σχηματιζω δικη μου αποψη.Παμε τωρα να γινουμε συγκεκριμενοι ακριβως επειδη δεν γνωριζουν ολοι τις διαδικασιες και ας ειναι ασυναρτησιες αυτα που γραφω.Το Α και το Ω αυτη τη στιγμη στο ολο προτζεκτ ειναι το ΠΔ που αναμενουμε,ενα ΠΔ που ηδη εχει περασει απο μια σειρα ελεγχων και εγκρισεων,διαδικασιες που θα μπορουσαν ευκολα να εχουν καθυστερησει αλλα οχι γιατι μας αγαπανε, αλλα γιατι κανεις δεν εχει τα @@ να σταματησει ενα τετοιο εργο, εχουν προχωρησει εντος χρονοδιαγραμματος που εθεσε και εχει επιβεβαιωσει ο ιδιος ο υπευθυνος του εργου εκ μερους ΠΑΟΚ.
Αν το ΠΔ δεν ειναι ετοιμο μεχρι το τελος του χρονου,αντε να δεχτω και 1-2 μηνες εξτρα χρονου τοτε θα εχουμε καθε λογο να διαμαρτυρομαστε και να μιλαμε για εσκεμμενη καθυστερηση.Εδω να πω οτι το ΠΔ δεν εχει να κανει με την αναγερση του γηπεδου αλλα απλα με τους ορους κατα τους οποιους μπορει αυτο να ανεγερθει.Στη συνεχεια της εκδοσης του ΠΔ,ο ΠΑΟΚ πρεπει να τρεξει μια σειρα διαδικασιων που εχει να κανει με την αναθεση του εργου σε αρχιτεκτονικο γραφειο,την εκπονηση της αρχιτεκτονικης μελετης,την εκδοση των αδειων,τη μελετη χρηματοδοτησης,μια σειρα διαδικασιων αποκλειστικης ευθυνης σε πρωτη φαση του ΠΑΟΚ.Αν ρωταει καποιος την αποψη μου επι του θεματος,θα επρεπε μερος αυτων των διαδικασιων να εχει ηδη ξεκινησει (F1)καθως η πιθανοτητα αυτη τη στιγμη να αλλαξει κατι ως προς τους πολεοδομικους ορους υπο τους οποιους θα ανεγερθει το γηπεδο ειναι σχεδον μηδαμινη.
Παμε τωρα και στα του Καυτατζογλειου,ενα θεμα που με βαση τα παραπανω ευκολα καταλαβαινει καποιος οτι δεν ειναι αυτο που μας καιει,αλλα ειναι θεμα που επεται μιας σειρας αλλων κινησεων πολυ πιο σημαντικων.Η νομοθετικη πραξη με βαση την οποια επιτρεπεται ο συμψηφισμος των μισθωματων με το κοστος των εργασιων που θα απαιτηθουν εχει ηδη ψηφιστει.Αυτο που μενει να καθοριστει (f2)ειναι ο τροπος,το κοστος,το χρονοδιαγραμμα,μια σειρα βασικων μεν αλλα λεπτομερειων δε.Ο ΠΑΟΚ λεει πως αυτες οι κινησεις εχουν ξεκινησει απο πλευρας μας με την αποστολη της μελετης τον Ιουλιο που μας περασε αλλα δεν εχουμε παρει ακομα απαντηση.Τι λεω εγω? Πως αυτα ειναι θεματα που δεν λυνονται δια αλληλογραφιας.Ειναι θεματα που λυνονται σε χρονο dt αν ζητηθει και κατσουν οι υπευθυνοι στο ιδιο τραπεζι,ΓΓΑ,διοικηση Καυτατζογλειου,ΠΑΟΚ,απλα κανεις δεν καιγεται καθως δεν επιγει πραγματικα και οτι γραφεται ειναι περισσοτερο για επικοινωνιακους λογους παρα για λογους ουσιας οπως και ο ιδιος ο Σαββιδης χτες σχεδον ειπε.
Που καταληγουμε? Εκει ακριβως που ξεκινησαμε,στο ΠΔ.Ας γινει πραξη με το καλο στους επομενους μηνες και στη συνεχεια θα κριθουν με σαφως πιο αντικειμενικα στοιχεια ΟΛΟΙ.
F1. Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν εχουν γίνει προκαταρκτικες συζητήsεις γι αυτά τα θέματα???
F2. Ειναι και μια υπουργική απόφαση που αναμένεται(
απο γαυγενάκη) και δένει τα χέρια των υπαλληλων που θα αξιολογήσουν και θα συμβασιοποιήσουν τις προτάσεις-μελετες του ΠΑΟΚ. Αρα αυτα που γραφεις απέχουν από την πραγματικότητα.
και τελικώς καταλήγεις "
απλα κανεις δεν καιγεται καθως δεν επιγει πραγματικα και οτι γραφεται ειναι περισσοτερο για επικοινωνιακους λογους παρα για λογους ουσιας οπως και ο ιδιος ο Σαββιδης χτες σχεδον ειπε." ότι δηλαδή ειπε ο Μητσοτάκης και τα ΜΜΕ του φαταουλ.
Αυτό εγραψα, όχι κατι άλλο και με επιβεβαιώνεις απολύτως.
Ευχαριστώ δεν θα επανέλθω.