Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bersekeros έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Αμα κερδισεις την Κυριακή υποσχομαι να μη πω κουβεντα ξανα. Ακομα και Πασχα να βαλεις για δεκαρι, εγω τσιμουδια.
Να υποθέσω ότι έχεις ήδη θάψει το τσεκούρι....ε εεεε το μαδέρι, του πολέμου ; :mrgreen:
Ποιο τσεκούρι? Ψοφιοι για πρεξηγηση ειστε. Γιατι τα βλεπετε ολα απ την αρνητικη πλευρα?
Πριν μερες εγραψα
kataramenos5 έγραψε:Δεν ειναι ο καλύτερος προπονητης του κόσμου. Τη δεδομενη στιγμη ομως ειναι αυτος που μας ταιριαζει γαντι. Προπονητης που μπορεινα παιρνει πολλα απο λιγα, ΤΔ, εκπροσωπος επικοινωνιας Ξερει τι παιζει στη λιγδα, στην ομαδα, στη πολη κι εχει ενα μαγικο τροπο να τα ισορροπει ολα αυτα ωστε το προσημο να βγαινει θετικο.. Η πιο σημαντικη προσωπικοτητα στον ΠΑΟΚ μετα το Βανια. Γινετε ασπιδα και προστατεψτε τον
Απλα με την ομαδα εξουθενωμενη κι αποδεκατισμενη (ηταν και κατι στραβα σημαδια που βαρυναν το κλιμα) δεν εβλεπα νικη χθες. Δε πιστευα οτι θα βρει τον τροπο. Κι ομως...
Θεωρω οτι χθες ειδαμε αλλο Λουτσεσκου. Το παλαι ποτε συνηθισμενο ταμπουρι μεχρι το 60 και νικη με μισο μηδεν και πονοματο, πηγε περιπατο. Χθες, ειδαμε κατι απ το ποδοσφαιρο που ηθελε να παιξει ο αμπελ, προσαρμοσμενο τοσο στο ροστερ οσο και στον αντιπαλο. Με πολυ μεγαλυτερη συνεση, εφευρετικοτητα κι εξαιρετικο διαβασμα των αδυναμιων του αντιπαλου. Μαζι με Μπις και Πασχα αλλξε κι αυτος.

Υγ Η ζακετα χτες πηρε ρεπο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Όποιος καλοπροαίρετος έχει μελετήσει σωστά τον προπονητή αρκετά πράγματα τα περίμενε. Εγώ προσωπικά περίμενα ότι θα μεταμόρφωνε τον Μπίσε, σιώπησα όταν ζήτησε την παραμονή Καντουρί γιατί ήξερα πού και πώς θα τον χρησιμοποιήσει, ανέμενα την ένταση που πάντα βγάζαμε στα ντέρμπυ σε σχέση με τα πιο χαλαρά "εύκολα" ματς όπου γίνεται μια σχετική συντήρηση δυνάμεων, ενώ ομολογώ εκ των υστέρων ότι και η βελτίωση παιχτών όπως ο Εσίτι (μακάρι και Τέηλορ αργότερα) δεν είναι αλλόκοτη, όταν αντικειμενικά μέτριοι παίχτες, όπως οι Κάνιας-Σάχοφ, σε μας φαίνονταν σημαντικοί.
Αυτό που δεν θέλω όμως να δω από τον Ραζβάν είναι να συνεχίζει να προτιμά την ομοιογένεια του γκρουπ και το δέσιμο σε βάθος χρόνου σε βάρος της εξέλιξής του. Δηλαδή, καλό είναι να αξιοποιήσεις όπως μπορείς τον κάθε Εσίτι ή Τέηλορ ή Κάνιας ή Σάχοβ, αλλά όσο μάγος και να είσαι ο μέτριος παίχτης είναι μέτριος και απλά τον καλύπτει το καλό σύνολο. Αν μπορείς να βελτιώσεις το γκρουπ με αναβάθμιση μιας θέσης, θα προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Αν μπορεί να έρθει καλύτερο δεξιό μπακ, πρέπει να έρθει καλύτερο δεξιό μπακ (ακόμα και τον Γενάρη) όσο φιλότιμο ή βελτίωση κι αν δείξει ο Τέηλορ ή ο Ροντρίγκο.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Αν ήμουν αντιΠΑΟΚ θα ήθελα να φύγει ο Λουτσέσκου.
ΠΑΟΚτσής που δεν βλέπει πόσο καλό κάνει στην ομάδα με τα στραβά του φυσικά όπως κάθε προπονητής είναι κομπλεξικός.
Βαρύς ο χαρακτηρισμός; Ε δεν πειράζει η αλήθεια είναι.
Ακόμα και το όνομά του ελάχιστες φορές έχει ακουστεί τόσα χρόνια ενώ έχει κάνει πελάτες Αθήνα-Πειραιά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:ρε η αλεπου τον Ιανουαριο θα αναστησει και τον Ζαμπα!!!!

Ας χαλαρώσουμε λίγο... :mrgreen:
Αυτός μέχρι και το μουστάκ... Εεεεεεεε το άβαταρ θα σε κάνει να αλλάξεις!
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Πολύ δύσκολο με τη Σλόβαν πρέπει να πάρει στις προπονήσεις αμυντικούς πιτσιρικάδες από τη Β ομάδα για back-up. Πρέπει να κάνει πολλά μαγικά την Πέμπτη, τον εμπιστευόμαστε και τον στηρίζουμε στα εύκολα και στα δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

xrisitsapa έγραψε:Και κάπου εδώ καταρρίπτεται ο μύθος της πίστωσης χρόνου.

Αν είσαι προπονητής, μέσα σε 1-2 μήνες δείχνεις σαφή δείγματα της δουλειάς σου.
Το ίδιο και αν είσαι παίχτης. Από τον πρώτο μήνα βαριά βαριά φαίνεσαι.

Τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.
O Λουτσεσκου σου αποδεικνυει καθημερινα γιατι ο «μυθος» δεν καταρριπτεται ποτε. Αν θελεις ομοιογενεια σε μια ομαδα , δε σημαινει πως θα αρκεστεις στο να συνυπαρχουν οι παικτες στον ιδιο χωρο.

Πρωτη δουλεια για να καταφερει ενας προπονητης την ομοιογενεια ειναι ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Να καταλαβει λοιπον που υστερουν και που υπερτερουν, ο καθενας ξεχωριστα. Για αυτο το τοσο απλο , χρειαζεται πολυ περισσοτερο χρονο απο εναν και δυο μηνες. Γιατι χοντροκομμενα οπως τα βλεπεις εσυ, δεν τα βλεπει ουτε ο παρασχος. Χρειαζεται να τους δει πως αλληλεπιδρα καθε χαρακτηριστικο καθε παικτη , με διαφορετικους συμπαικτες, με διαφορετικους αντιπαλους παικτες, με διαφορετικες ομαδες, διαφορετικων δυναμικοτητων, διαφορετικες εποχες του χρονου και ολα αυτα σε συναρτηση με την εξελιξη του πρωταθληματος και των συμβουλων των γυμναστων και γιατρων. Και πιστεψε με καθε παικτης εχει πανω απο 50 διαφορετικα χαρακτηριστικα που πρεπει να αποκωδικοποιησει ενας προπονητικο τιμ και μετα να το προσαρμωσει στους περιπου 50 διαφορετικους σχηματισμους αλλα και συσχετισμους που εκφραζονται σε ενα γηπεδο. Και ολα αυτα χωρις να μπω σε αναλυσεις πιθανοτητων και βελτιωση των αριθμων προβλεψεων για μια ομαδα.

Ο Μουρινιο εγινε διασημος επειδη πριν καθε ματς εδινε 50 σελιδες οδηγιες σε καθε παικτη ξεχωριστα προσαρμοσμενες στο συγκεκριμενο ματς.

Οσον αφορα στους παικτες, γιατι πιστευεις πως η εμπειρια ειναι σημαντικη στο ποδοσφαιρο; Γιατι ενας εμπειρος παικτης περαν των καταστασεων εχει να διαχειριστει 1.τον εαυτο του 2. Τις οδηγιες ενος προπονητη. Η αφομοιωση τους σε μια ομαδα πολυ συχνα μοιαζει συντομη (1 μηνας οπως μας αναλυεις), αλλα στην πραγματικοτητα θελει παρα πολυ καιρο να γινει ενα με την ομαδα. Ισως κ πανω απο χρονο, χωρις αυτο να σταματαει ποτε

Αλλα ξερω, ο λαος του ΠΑΟΚ ξερει καλυτερα.

Εγω απο τον Λουτσεσκου δεν εχω απαιτησεις για πρωταθλημα. Πιστευω ομως πως μπορει να μου παρουσιασει μια ομαδα δουλεμενη σωστα και με ματι να γυαλιζει. Και ας βγουμε και 4οι. Αλλωστε ας μη γελιομαστε. Στο μητσοτακισταν που ζουμε , με τους βαρωνους πρεζας να κανουν κουμαντο, το πρωταθλημα ακουγεται μονο ως αστειο.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Στρατηγέ μου θα το ξαναπώ ηρθε η ωρα να ξύπνησει και ο Σαμουράι η εκει η επιστήμη σηκώνει τα χέρια;

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

soflodoras έγραψε: Εγω απο τον Λουτσεσκου δεν εχω απαιτησεις για πρωταθλημα. Πιστευω ομως πως μπορει να μου παρουσιασει μια ομαδα δουλεμενη σωστα και με ματι να γυαλιζει. Και ας βγουμε και 4οι. Αλλωστε ας μη γελιομαστε. Στο μητσοτακισταν που ζουμε , με τους βαρωνους πρεζας να κανουν κουμαντο, το πρωταθλημα ακουγεται μονο ως αστειο.
Εσύ μπορεί να μην έχεις απαιτήσεις και να μην το πιστεύεις.

Ο Λουτσέσκου όμως το πιστεύει και βλέπουμε ότι μεταδίδει και στους παίκτες αυτή την ψυχολογία.

Γι'αυτό, το φετινό Πρωτάθλημα, θα είναι το πιο μάγκικο ever.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

soflodoras έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Και κάπου εδώ καταρρίπτεται ο μύθος της πίστωσης χρόνου.

Αν είσαι προπονητής, μέσα σε 1-2 μήνες δείχνεις σαφή δείγματα της δουλειάς σου.
Το ίδιο και αν είσαι παίχτης. Από τον πρώτο μήνα βαριά βαριά φαίνεσαι.

Τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.
O Λουτσεσκου σου αποδεικνυει καθημερινα γιατι ο «μυθος» δεν καταρριπτεται ποτε. Αν θελεις ομοιογενεια σε μια ομαδα , δε σημαινει πως θα αρκεστεις στο να συνυπαρχουν οι παικτες στον ιδιο χωρο.

Πρωτη δουλεια για να καταφερει ενας προπονητης την ομοιογενεια ειναι ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Να καταλαβει λοιπον που υστερουν και που υπερτερουν, ο καθενας ξεχωριστα. Για αυτο το τοσο απλο , χρειαζεται πολυ περισσοτερο χρονο απο εναν και δυο μηνες. Γιατι χοντροκομμενα οπως τα βλεπεις εσυ, δεν τα βλεπει ουτε ο παρασχος. Χρειαζεται να τους δει πως αλληλεπιδρα καθε χαρακτηριστικο καθε παικτη , με διαφορετικους συμπαικτες, με διαφορετικους αντιπαλους παικτες, με διαφορετικες ομαδες, διαφορετικων δυναμικοτητων, διαφορετικες εποχες του χρονου και ολα αυτα σε συναρτηση με την εξελιξη του πρωταθληματος και των συμβουλων των γυμναστων και γιατρων. Και πιστεψε με καθε παικτης εχει πανω απο 50 διαφορετικα χαρακτηριστικα που πρεπει να αποκωδικοποιησει ενας προπονητικο τιμ και μετα να το προσαρμωσει στους περιπου 50 διαφορετικους σχηματισμους αλλα και συσχετισμους που εκφραζονται σε ενα γηπεδο. Και ολα αυτα χωρις να μπω σε αναλυσεις πιθανοτητων και βελτιωση των αριθμων προβλεψεων για μια ομαδα.

Ο Μουρινιο εγινε διασημος επειδη πριν καθε ματς εδινε 50 σελιδες οδηγιες σε καθε παικτη ξεχωριστα προσαρμοσμενες στο συγκεκριμενο ματς.

Οσον αφορα στους παικτες, γιατι πιστευεις πως η εμπειρια ειναι σημαντικη στο ποδοσφαιρο; Γιατι ενας εμπειρος παικτης περαν των καταστασεων εχει να διαχειριστει 1.τον εαυτο του 2. Τις οδηγιες ενος προπονητη. Η αφομοιωση τους σε μια ομαδα πολυ συχνα μοιαζει συντομη (1 μηνας οπως μας αναλυεις), αλλα στην πραγματικοτητα θελει παρα πολυ καιρο να γινει ενα με την ομαδα. Ισως κ πανω απο χρονο, χωρις αυτο να σταματαει ποτε

Αλλα ξερω, ο λαος του ΠΑΟΚ ξερει καλυτερα.

Εγω απο τον Λουτσεσκου δεν εχω απαιτησεις για πρωταθλημα. Πιστευω ομως πως μπορει να μου παρουσιασει μια ομαδα δουλεμενη σωστα και με ματι να γυαλιζει. Και ας βγουμε και 4οι. Αλλωστε ας μη γελιομαστε. Στο μητσοτακισταν που ζουμε , με τους βαρωνους πρεζας να κανουν κουμαντο, το πρωταθλημα ακουγεται μονο ως αστειο.
++++

Ακριβως ετσι ειναι.

Στο τελευταιο βεβαια τροπος του λεγειν το λες,γιατι καταβαθως πιστευεις οτι θα ειμαστε διεκδικητες του Πρωταθληματος και Κυπελλου,μεσα στις τεσσερις γραμμες του γηπεδου.
Εξω απο αυτο ευτυχως υπαρχει το ΒΑΡ,για τις σοβαρες φασεις,για τα στραγαλιαβεβαια εκει εχεις δικιο.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

bersekeros έγραψε:
soflodoras έγραψε: Εγω απο τον Λουτσεσκου δεν εχω απαιτησεις για πρωταθλημα. Πιστευω ομως πως μπορει να μου παρουσιασει μια ομαδα δουλεμενη σωστα και με ματι να γυαλιζει. Και ας βγουμε και 4οι. Αλλωστε ας μη γελιομαστε. Στο μητσοτακισταν που ζουμε , με τους βαρωνους πρεζας να κανουν κουμαντο, το πρωταθλημα ακουγεται μονο ως αστειο.

Ο Λουτσέσκου όμως το πιστεύει και βλέπουμε ότι μεταδίδει και στους παίκτες αυτή την ψυχολογία.

Απορία. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος θα θεωρήσεις το Λουτσέσκου αποτυχημένο?
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Miles έγραψε: Αυτό που δεν θέλω όμως να δω από τον Ραζβάν είναι να συνεχίζει να προτιμά την ομοιογένεια του γκρουπ και το δέσιμο σε βάθος χρόνου σε βάρος της εξέλιξής του. Δηλαδή, καλό είναι να αξιοποιήσεις όπως μπορείς τον κάθε Εσίτι ή Τέηλορ ή Κάνιας ή Σάχοβ, αλλά όσο μάγος και να είσαι ο μέτριος παίχτης είναι μέτριος και απλά τον καλύπτει το καλό σύνολο. Αν μπορείς να βελτιώσεις το γκρουπ με αναβάθμιση μιας θέσης, θα προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Αν μπορεί να έρθει καλύτερο δεξιό μπακ, πρέπει να έρθει καλύτερο δεξιό μπακ (ακόμα και τον Γενάρη) όσο φιλότιμο ή βελτίωση κι αν δείξει ο Τέηλορ ή ο Ροντρίγκο.
Συμφωνώ. Και το σχόλιο επεκτείνεται επί του ψυχοπονιάρικου σε όλη τη λειτoυργία του κλαμπ (ημών των οπαδών συμπεριλαμβανομένων).
Βέβαια μόνο στους γηγενείς παραδοσιακά εξαντλούμε όλη την αυστηρότητα, αλλά άλλη κουβέντα, δεν έχει να κάνει με τον κόουτς
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:ρε η αλεπου τον Ιανουαριο θα αναστησει και τον Ζαμπα!!!!

Ας χαλαρώσουμε λίγο... :mrgreen:
Αυτός μέχρι και το μουστάκ... Εεεεεεεε το άβαταρ θα σε κάνει να αλλάξεις!

:lol: :lol:
Καλύτερα χωρίς avatar!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

NikLiverpool έγραψε:
bersekeros έγραψε:

Απορία. Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος θα θεωρήσεις το Λουτσέσκου αποτυχημένο?
Το ξέρω ότι δε ρωτάς εμένα αλλά είπα να πεταχτώ :lol:
Και 4οι να έρθουμε εγώ πάλι θέλω να μείνει.
Από τη διοίκηση έχω παράπονο και "απαίτηση" να τον στηρίξει με καλές μεταγραφές.
Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει πολλάκις τι μπορεί να κάνει.
Αν καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αυτό θα είναι επίτευγμα κατά 90% του Λουτσέσκου (υπό τις συνθήκες αυτές).
Και στο τέλος τέλος, ας αφήσουμε και έναν (πολύ καλό) προπονητή να μείνει πάνω από 2 γεμάτες χρονιές στην ομάδα. Δε γίνεται κάθε χρόνο να είμαστε το γιοφύρι της Άρτας και να ξεκινάμε με περίοδο χάριτος και δικαιολογίες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

NikLiverpool έγραψε:
bersekeros έγραψε:

Το 2018, που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα οι χάρτινοι με τη βοήθεια και των γαύρων, θεώρησε κανένας ότι ο Λουτσέσκου απέτυχε; Φυσικά όχι.

Η μεγάλη διαφορά με τότε και κυρίως με τη δεύτερη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα,
είναι ότι τότε, πολλοί πίστευαν στο Πρωτάθλημα και το έλεγαν ανοιχτά.

Τώρα, η άποψή μου, είναι ότι υπάρχει μια φοβία, να ψελλίσουμε τη λέξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Γι' αυτό και διαβάζεις σχόλια για πρωταθλητισμό γενικώς, να είμαστε κοντά και βλέπουμε και άλλα τέτοια.

Ε ο Λουτσέσκου δεν φοβάται να πει φωναχτά τη λέξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και να την τρίβει ιδίως στα μούτρα των αθηνέζων αρδ και όχι μόνο.

Και το κάνει παρ'όλες τις τεράστιες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Γιατί πιστεύει στον εαυτό του και δεν φοβάται μήπως ντεμέκ εκτεθεί.

Γι'αυτό είναι τεράστιος μάγκας ο Λουτσέσκου. Και γι'αυτό όταν πάρουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, θα είναι το πιο μάγκικο ever, γιατί θα είναι το Πρωτάθλημα που ελάχιστοι πίστευαν πραγματικά στην κατάκτησή του στο ξεκίνημα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τ Ο πιο μαγικό ήταν το ΝΤΑΜΠΛ του 2018-2019,οπως δύσκολο ήταν του 2017-2018.
Το φετινό δεν ξέρω αν θα ναι ΝΤΑΜΠΛ, αλλά τίτλο σίγουρα θα πάρουμε.
Και στους 8 τουλάχιστον του Κονφερενς θα πάμε.
Και φυσικά θα μείνει και πρέπει να μείνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”